OferL כתב:דרך אגב השיר של החמישיה למי שלא זיהה הוא עיבוד של All along the watch tower של בוב דילן
...
אם כבר העלת את זה, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השיר בביצוע
שהיה בסדרה? הקטעים של הסיטאר שם פשוט מדהימים!
מזכיר את הכינורות השורטים ב"רקוויאם לחלום", רק בצורה חיובית ולא הופכת מעיים...
OferL כתב:דרך אגב השיר של החמישיה למי שלא זיהה הוא עיבוד של All along the watch tower של בוב דילן
...
...
לא משנה, מצאתי.
פשוט לחפש בשרתים/טורנטים לפי: battlestar galactica OST
זה הטרק האחרון בדיסק של העונה בשלישית.
...
...
לא משנה, מצאתי.
פשוט לחפש בשרתים/טורנטים לפי: battlestar galactica OST
זה הטרק האחרון בדיסק של העונה בשלישית.
וואו, איזה צמרמורת הביצוע הזה עושה לי כל פעם...
...
ביצוע פשוט מושלם, כל פעם שהוא מושמע בסדרה אתה יודע שמשהו מעניין הולך לקרות...
ורק בגלל השיר הזה בלבד קניתי את הפסקול של העונה השלישית
הבאתם לי את החשק לבדוק מה הסדרה הזאת שווה.
יש לי את העונה הראשונה ומשום מה בפרק הראשון, מראים Previously on BSG.
WTH?
זה באמת הפרק הראשון?
ראיתי לפי התקציר שזה באמת מתאים, הסיילונס תוקפים כל 33 ד'.
אז מה פיספסתי?
אני עדיין מחכה לראות מה בלטאר וחבורתו יעשו עם כל הנשק שהם קיבלו.
הסצינה בשירותים עם סטארבאק ובלטאר היתה משעשעת.
יש לי הרגשה שלבומר יש תפקיד חשוב בפרקים האחרונים.
סה"כ פרק בינוני, לא היתה כמעט שום התקדמות בעלילה ובלי גילויים חדשים. חבל.
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 07/03/2009 14:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
כדי לקדם את האג'נדה המשיחית שלו, לדעתי.
ועל הדרך לצרף עוד כמה נשים תמימות להרמון ההולך וגדל שלו...
אבל זה קצת שומט את הקרקע מהרעיון שסטארבק היא חצי סיילונית (בגלל שאבא שלה
הוא הוא הדניאל המפורסם), כי בולטאר היה רואה את זה בבדיקת דם.
חבל, דווקא היה רעיון מקורי ומגניב.
לדעתי זה לא שולל את התיאוריה שדניאל הוא אבא שלה, סה"כ הוא לא חשף שום מידע חדש. זה שהיא מצאה את הגופה שלה? זה כבר ידוע, אבל אין לו דרך לדעת אם היא סיילונית או לא.
sapir255 כתב:לדעתי זה לא שולל את התיאוריה שדניאל הוא אבא שלה, סה"כ הוא לא חשף שום מידע חדש. זה שהיא מצאה את הגופה שלה? זה כבר ידוע, אבל אין לו דרך לדעת אם היא סיילונית או לא.
...
יש לו את הבדיקה שהוא הריץ פעם, שפעלה טוב אבל בשיכנועה של מס' 6 הדמיונית
הוא הפסיק לערוך אותה, וחוץ מזה שלכדוריות הדם של אדם חצי סיילוני יש מאפיינים מיוחדים, כמו שהראו בפרק שבו הנשיאה מקבלת עירוי דם מהדם של הרה שמרפא לה את הסרטן.
אז כן, זה די שולל את התיאוריה שעלתה כאן, לצערי.
רק 2 פרקים לסוף וכל כך הרבה נושאים לא פתורים - איך לעזאזל הם מתכוונים לסגור את כל הקצוות?! אני מאוד מקווה שלא ישאירו אותנו עם חצי תאוותנו בידנו.
איך ימצאו את המושבה ויצילו את הרה? מי זו קארה ולמה היא חזרה לחיים ומה התפקיד שלה באמת (הרי אמרו לה כמה פעמים שהיא תביא את האבדון של המין האנושי - לא?). האם הנשיאה תמות והאם הספינה שעל שמה נקראית הסידרה באמת תיהרס? כ"כ הרבה שאלות ועוד ורק 2 פרקים - מה?!
אני יודע שככל הנראה רבים לא יסכימו איתי, אבל פרק מעולה! אני יודע שלא היה אקשן, אבל מאד אהבתי את כל הפלאשבקים(במיוחד של באלטר) ובנייה מעולה לקראת הסוף(באורך שעה וחצי) שישודר בעוד שבוע.
שמתם לב איזה ארוך הפרק האחרון? היום שודר החלק הראשון ובשבוע הבא ישודר החלק השני שיהיה באורך כפול.
הפרומו לשבוע הבא: , לא מראים כלום חוץ מקרב גדול שהיה ברור שיתרחש.
מעבר לקרב במושבה הסיילונית, הרה וסטארבק יש גם את עניין ההחלטה של בלטאר. לאורך העונה האחרונה נבנה לבלטאר תפקיד מפתח בעתיד של הצי, החל מהרגע שבו תוקפים את הקבוצה שלו ועד השיחה שלו עם לי בפרק האחרון. השאלה היא האם הוא יפעל בצורה אנוכית(ויש סיכוי שאפילו ינצל את המצב כדי להנהיג מרד) או שפעם אחת הוא יתעלה על עצמו ויעשה את מה שטוב לאנושות.
הוסף בעריכה:
אם מישהו לא מבין איך גלן השתחרר מהכלא ועוד כל מיני דברים - סביר להניח שנגלה את זה בגירסאה המלאה שתהיה בDVD. במקור הסוף של הסדרה אמור היה להיות באורך של 4 שעות(כולל פרסומות) וRDM אולץ לקצץ באורך.
ועוד משהו: הרגע קראתי בפורום אמריקאי שבסצינה עם אבא שלו בלטאר אומר בטעות "*****" במקום "fraking" ולדעתי זה נכון. חזרתי לסצינה ואני לא שומע שום ר'. המשפט המלא הוא "I need this like a ***** hole in the head".
אני מקווה שלא יסגרו את כל הפינות בפרק הסיום, לא נראה לי ששעה וחצי זה מספיק זמן לעשות את זה בצורה טובה...אני רוצה סדרת המשך!!! הגלקטיקה הולכת אז שימצאו ספינה חדשה ועל שמה יקראו את ההמשך, נראה לי שיש מספיק תכנים לפחות לעונה נוספת.
אגב, גיילן השתחרר כי אדמה אמר לשחרר את כל מי שבכלא ורוצה להתנדב.
snad כתב:אני מקווה שלא יסגרו את כל הפינות בפרק הסיום, לא נראה לי ששעה וחצי זה מספיק זמן לעשות את זה בצורה טובה...אני רוצה סדרת המשך!!! הגלקטיקה הולכת אז שימצאו ספינה חדשה ועל שמה יקראו את ההמשך, נראה לי שיש מספיק תכנים לפחות לעונה נוספת.
אגב, גיילן השתחרר כי אדמה אמר לשחרר את כל מי שבכלא ורוצה להתנדב.
...
אין אמנם סדרת המשך, אבל יוצאת סדרה מקדימה
שתיקרא "קאפריקה" ותעסוק בזמן שלפני מלחמת הסיילונים הראשונה,
כ-51 שנים לפני האירועים המתוארים בסדרה "באטלסטאר גלאקטיקה",
כאשר בני האדם פיתחו את הבינה המלאכותית ואת הרובוטים.
הפיילוט אמור לצאת ישירות ל-DVD בתאריך 21.4.09