ביקורת: רמקולים אחוריים קוואד-פולאריים AXIOM QS8 V2
אני חייב לציין לטובה את רמת האדיבות והשירות שלהם .
רק שתבינו , סיכמתי איתם שהם יבצעו החזר לחיוב המוטעה ולאחר מכן אני אשלם להם "באופן ידני" דרך paypal .
הם ביצעו את ההחזר ושלחו את ההזמנה ל fedex עוד לפני ששילמתי להם .
לחברות בארץ יש מה ללמוד ...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
48 ש"ח?!sufgi123 כתב:
צילצתי אליהם (עלה לי 48 ש"ח כרטיס חיוג......
לא יותר פשוט לדבר עם אחד מספקי השירות לשיחות בינלאומיות, ולקבל הנחה בלי עלות?
או לעשות Skype Out ולקנות קרדיטים לשיחות לחו"ל?
כנראה שהייתי יכול לשלם 10 ש"ח בדרך זאת , אבל אני לא בוטח בחברות בארץ וממש לא בא לי לגלות חיוב מופרז בחשבון הטלפון שלי , או לחילופין לגלות שהתחייבתי למסלול שיחות לחו"ל ללא הסכמתי .
בשביל שיחה לחו"ל פעם בשנה-שנתיים , לא אכפת לי לרכוש כרטיס חיוג .
אגב , נשארו לי עוד דקות שיחה שאוכל לנצל בחצי השנה הקרובה , אבל כנראה שלא אשתמש בהן ...
אגב , נשארו לי עוד דקות שיחה שאוכל לנצל בחצי השנה הקרובה , אבל כנראה שלא אשתמש בהן ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
לא הולך לי עם החברה הזאת .
הזמנתי את הרמקולים ובנוסף 2 זרועות לתקרה .
התקשרו מפדקס ואמרו לי שאני צריך לשלם מיסים על כל המשלוח , במשלוח יש רק זרוע אחת ,ובחשבונית מחיר הזרוע מופיע בדולרים קנדיים (במקום 263 ש"ח --> 263 דולר קנדי) .
ביקשתי שיחזירו להם את המשלוח .

התקשרו מפדקס ואמרו לי שאני צריך לשלם מיסים על כל המשלוח , במשלוח יש רק זרוע אחת ,ובחשבונית מחיר הזרוע מופיע בדולרים קנדיים (במקום 263 ש"ח --> 263 דולר קנדי) .
ביקשתי שיחזירו להם את המשלוח .
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לצערי, אתה כל כך צודק. עשית בשכל!sufgi123 כתב:כנראה שהייתי יכול לשלם 10 ש"ח בדרך זאת , אבל אני לא בוטח בחברות בארץ וממש לא בא לי לגלות חיוב מופרז בחשבון הטלפון שלי , או לחילופין לגלות שהתחייבתי למסלול שיחות לחו"ל ללא הסכמתי .
אגב , נשארו לי עוד דקות שיחה שאוכל לנצל בחצי השנה הקרובה , אבל כנראה שלא אשתמש בהן ......
היית חותם ומקבל את המשלוח ואז מתקשר ואומר להם מה קרה.לא הולך לי עם החברה הזאת .
ביקשתי שיחזירו להם את המשלוח ....
לפי דפוס הפעולה שלהם, הם היו עלולים לשלוח לך את כל ההזמנה מחדש כמו שצריך והמכס עליהם (כמו עם רונן) או פשוט לזכות אותך מבלי לחייב שוב...
691$ אני מוכןDannyZ כתב:הא!! גיליתי את סוד המכס ומחיר המשלוח....
הכול מגולם במחיר המוצר לפי ארץ היעד.
הכנסו לאתר AXIOM, זהו העמוד של ה-QS8 והוא מציג מחיר של 691$.
בפינה הימנית עליונה מוצג שאנחנו מישראל. ולכן זה המחיר המוצג.
שנו אותו ל-Unites States והמחיר נופל ל-540$.
ההפרש אינו רק על משלוח אלא גם על המכס.
אפרופו - מי שיחליט שהרמקול לא לטעמו ויבקש להחזיר לחברה, לא יקבל את ההפרש חזרה כי הוא מגולם במחיר הרמקול....
917$ כבר לא כבד מידי
אם אני יעשה איך שאמרת בטוח זה 691 ?
עדכון
דיברתי איתם היום בטלפון (עם אותו כרטיס חיוג
) , הם עומדים על כך שתשלום המכס אינו כלול במחיר הרמקול.
כנראה שמישהו במשלוח עושה טעות באופן עיקבי ושולח את ההזמנה עם אישור שהמס שולם/ישולם ע"י המוכר .
בגלל חוסר ההבנה הוסכם על ביטול ההזמנה והחזר כספי מלא .
מישהו מוכר את הרמקולים שלו ?
דיברתי איתם היום בטלפון (עם אותו כרטיס חיוג
כנראה שמישהו במשלוח עושה טעות באופן עיקבי ושולח את ההזמנה עם אישור שהמס שולם/ישולם ע"י המוכר .
מישהו מוכר את הרמקולים שלו ?
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
אם רק היית קורא לעומק היית רואה את כל מה שכתבתי והיית מבין שאני הזמנתי ואכלתי אותה.sufgi123 כתב:עדכון
דיברתי איתם היום בטלפון (עם אותו כרטיס חיוג) , הם עומדים על כך שתשלום המכס אינו כלול במחיר הרמקול.
מישהו מוכר את הרמקולים שלו ?...
בדף ההזמנה מופיע בקטן קטן שהמחיר לא כולל מיסים וגם פדקס ברוך השם לוקחים הרבה כסף.
אני אישית אם לא הייתי עושה את השטות לא הייתי מזמין מהם לדעתי שקרנים
אז איך אתה מסביר שהרבה חברים בפורום לא שילמו מיסים? טעות של השולח?
ולמה המחיר לישראל שונה למשל מהמחיר לארה"ב , אם הם טוענים שהמשלוח ללא עלות?
את ההזמנה ביצעתי יחד עם 2 זרועות תלייה , ורצו ממני מיסים ע"ס 1150 ש"ח .
את הזרועות יכולתי להזמין בנפרד וכך לא להגיע לסכום ממנו גובים מס , כך שיוצא שהרמקולים היו עולים לי כ 3700 ש"ח , ובסכום זה אני יכול לרכוש רמקולים בארץ עם אחריות .
מסיבה זאת לא קיבלתי את המשלוח .
כרגע החבילה נמצאת בדרכה חזרה לקנדה , ומייד כשהם יקבלו אותה (אני עוקב אחרי המשלוח) , הם התחייבו במייל לזכות אותי במלוא הסכום.
ולמה המחיר לישראל שונה למשל מהמחיר לארה"ב , אם הם טוענים שהמשלוח ללא עלות?
את ההזמנה ביצעתי יחד עם 2 זרועות תלייה , ורצו ממני מיסים ע"ס 1150 ש"ח .
את הזרועות יכולתי להזמין בנפרד וכך לא להגיע לסכום ממנו גובים מס , כך שיוצא שהרמקולים היו עולים לי כ 3700 ש"ח , ובסכום זה אני יכול לרכוש רמקולים בארץ עם אחריות .
מסיבה זאת לא קיבלתי את המשלוח .
כרגע החבילה נמצאת בדרכה חזרה לקנדה , ומייד כשהם יקבלו אותה (אני עוקב אחרי המשלוח) , הם התחייבו במייל לזכות אותי במלוא הסכום.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי מה שקרה זה
בהתחלה - הם היו שולחים כשכל העלות עליהם - ואז כשהם התחילו לקבל תשלומים על לא מעט מסים וכד' - הם הבינו שזה לא כדאי - אולי אפילו רק למדינתנו - אבל את זה שווה לבדוק (למי שיש כח - חפשו בחו"ל אנשים שהזמינו אם לא התלוננו על אותן בעיות). אז העניין הפסיק.
בהתחלה - הם היו שולחים כשכל העלות עליהם - ואז כשהם התחילו לקבל תשלומים על לא מעט מסים וכד' - הם הבינו שזה לא כדאי - אולי אפילו רק למדינתנו - אבל את זה שווה לבדוק (למי שיש כח - חפשו בחו"ל אנשים שהזמינו אם לא התלוננו על אותן בעיות). אז העניין הפסיק.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עד כמה שבדקתי איתם הם לא משלמים מיסים וזה משהו אחיד לא ספציפי לישראל.
לגבי עלויות הרכישה מהאתר ביצעתי השוואה - כל מדינות צפון אמריקה ואירופה זה אותו מחיר, כל מה שבאזור שלנו (למשל מצרים) זה מחיר אחר אך אחיד.
לגבי עלויות הרכישה מהאתר ביצעתי השוואה - כל מדינות צפון אמריקה ואירופה זה אותו מחיר, כל מה שבאזור שלנו (למשל מצרים) זה מחיר אחר אך אחיד.
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
Itay_Pollak כתב:לדעתי מה שקרה זה
בהתחלה - הם היו שולחים כשכל העלות עליהם - ואז כשהם התחילו לקבל תשלומים על לא מעט מסים וכד' - הם הבינו שזה לא כדאי - אולי אפילו רק למדינתנו - אבל את זה שווה לבדוק (למי שיש כח - חפשו בחו"ל אנשים שהזמינו אם לא התלוננו על אותן בעיות). אז העניין הפסיק....
מדוייק, אבל למה לא ליידע אותנו אלא לנסות לעבוד עלינו עם שינוי התנאים באופן כזה שכמעט אי אפשר לראות?