תגובות לביקורת מזרימדיה Popcorn Hour A-110
- aklempn
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
ה- A-110 נכנס היום למכס, יום רביעי הקרנת בכורה.
שאלתי,
איזה סוג של שיתוף רצוי לבצע מול שרת חלונות?
לגבי דיסק פנימי, הזמנתי דרך פנדס את הכונן הבא:
http://www.wdc.com/en/products/Products ... 336#jump77
שאלתי,
איזה סוג של שיתוף רצוי לבצע מול שרת חלונות?
לגבי דיסק פנימי, הזמנתי דרך פנדס את הכונן הבא:
http://www.wdc.com/en/products/Products ... 336#jump77
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
גם אני מתלבט לגבי פרוטוקול ההזרמה. ברשת LAN שלי יש רק TCP/IP ו-QoS בגלל אבטחה. האם יש צורך ב-file and printer sharing for Microsoft networks ו/או client for Microsof networks בכדי ש-myiHome יעבוד?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
תפעילו SMB בהתחלה וזהו, הכי פשוט להגדרה וללא התקנת תוכנות נוספות.
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

אם הבנתי נכון ה-SMB מבוסס Microsoft Windows Network אך ציינתי שאין לי את הפרוטוקלים הללו. האם ניתן לעבוד עם myiHome ללא Microsoft Network? במילים אחרות הוא שרת עצמאי שלא "רוכב" על MSN?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

SMB = CIFS, יש לך את זה מותקן בכל מערכת הפעלה מבוססת WIN (פשוט תעשה קליק ימני על התיקייה ובחר Sharing).
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

בכל מערכת WIN שמותקן בה file and printer sharing for Microsoft networks (נמצא תחת מאפיינים ב-LAN). אצלי זה לא מותקן.ziv_r כתב:SMB = CIFS, יש לך את זה מותקן בכל מערכת הפעלה מבוססת WIN (פשוט תעשה קליק ימני על התיקייה ובחר Sharing)....
- aklempn
-
- חבר פעיל

בטח שכן SMB==Microsoft Windows Networkewolf כתב:בכל מערכת WIN שמותקן בה file and printer sharing for Microsoft networks (נמצא תחת מאפיינים ב-LAN). אצלי זה לא מותקן.ziv_r כתב:SMB = CIFS, יש לך את זה מותקן בכל מערכת הפעלה מבוססת WIN (פשוט תעשה קליק ימני על התיקייה ובחר Sharing).......
http://en.wikipedia.org/wiki/Server_Message_Block
- aklempn
-
- חבר פעיל

מאחר ולא קיבלתי תשובה מלאה אני חוזר על שאלתי הקודמת,
איזה סוג שיתוף כדאי להפעיל על נגן מדיה מול שרת חלונות.
הבנתי מהתשובה של זיו שהכי פשוט להגדיר SMB.
כמו כן מקריאה באתר אני מבין שזה לא החיבור המהיר ביותר. ובעייתי בניגון קבצים הדורשים קצבים גבוהים.
ולכן - מה עדיף?
SMB / NFS?
איזה סוג שיתוף כדאי להפעיל על נגן מדיה מול שרת חלונות.
הבנתי מהתשובה של זיו שהכי פשוט להגדיר SMB.
כמו כן מקריאה באתר אני מבין שזה לא החיבור המהיר ביותר. ובעייתי בניגון קבצים הדורשים קצבים גבוהים.
ולכן - מה עדיף?
SMB / NFS?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

SMB & NFS די שוים מבחינת היכולת שלהם מול מכשירי NMT. HTTP הינו האופטימלי.
- aklempn
-
- חבר פעיל

NMT?ziv_r כתב:SMB & NFS די שוים מבחינת היכולת שלהם מול מכשירי NMT. HTTP הינו האופטימלי....
זה איננו פרוטוקול שיתוף, מה הכוונה שלך?
שימוש בדיסק פנימי?
מתוך NMTWiki:
What streaming speeds should I expect from the various network connection methods?
SMB: ~38Mbps
NFS: ~33Mbps
HTTP: ~42Mbps (same clip peaks at 47Mbps)
USB HDD: ~ 42Mbps
USB DVDROM (8x): ~42Mbps
Internal HDD: ~42Mbps
אז האם הכוונה היא להתקין MyHome?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

NMT = Network Media Tank
זהו ה Middleware מבית Syabas אשר קיים בכל המזרימי מדיה כמו HD X, Popcorn Hour, ISTAR ועוד.
על מנת להעביר בהצלחה ריפים תובעניים של Blu-ray, רצוי להתקין שרת HTTP כלשהו, myiHome הינו שרת כזה.
זהו ה Middleware מבית Syabas אשר קיים בכל המזרימי מדיה כמו HD X, Popcorn Hour, ISTAR ועוד.
על מנת להעביר בהצלחה ריפים תובעניים של Blu-ray, רצוי להתקין שרת HTTP כלשהו, myiHome הינו שרת כזה.
- aklempn
-
- חבר פעיל

זיו - תודה על ההבהרה והסבלנות.ziv_r כתב:NMT = Network Media Tank
על מנת להעביר בהצלחה ריפים תובעניים של Blu-ray, רצוי להתקין שרת HTTP כלשהו, myiHome הינו שרת כזה....
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

ב-release notes של ה-fw הנוכחי רשום
זה לא מהווה בעיה?[left]New MKV demux from Haali, improved MKV decode performance above 33Mbps from local HDD, SMB and NFS shares. HTTP performance still below 20Mbps[/left]...
- Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
אם יש לי שרת איחסון Intel SS4000-E Entry Storage System האם אני יכול לחבר אותו אל ה a110 ןלהציג סרטים דרך ה a110???
- PID
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
תודה רבה על הסקירה
אשמח לקבל תשובה על השאלה הבאה:
האם הסטרימר ידע לקרוא נתונים (סרטים, מוזיקה וכו') מכונן CD/DVD חיצוני אם אחבר אותו בחיבור USB?
תודה,
איליה
האם הסטרימר ידע לקרוא נתונים (סרטים, מוזיקה וכו') מכונן CD/DVD חיצוני אם אחבר אותו בחיבור USB?
תודה,
איליה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
למיטב ידיעתי כן - השאלה היא למה לך - לקרוא DVD - סבבה, סרטים שאתה מוריד וכו' - זה כל הרעיו לא לצרוב ולבזבז כסף - קנה HDD חיצוני או יותר טוב תזרים - ותסגור תסיפורPID כתב:תודה רבה על הסקירה![]()
תודה,
איליה...
- PID
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
תסביר את זה לאישתי 
הארד דיסק של 300 ג'יגה (חיצוני שיש לי) שאני אחבר לסטרימר לא נראה לה מספיק עבור כל המוזיקה שיש לה.
הארד דיסק של 300 ג'יגה (חיצוני שיש לי) שאני אחבר לסטרימר לא נראה לה מספיק עבור כל המוזיקה שיש לה.
lawpower כתב:למיטב ידיעתי כן - השאלה היא למה לך - לקרוא DVD - סבבה, סרטים שאתה מוריד וכו' - זה כל הרעיו לא לצרוב ולבזבז כסף - קנה HDD חיצוני או יותר טוב תזרים - ותסגור תסיפורPID כתב:תודה רבה על הסקירה![]()
תודה,
איליה......
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כמה מוזיקה יש לכם לכל הרוחות?
כל המוזיקה שיש לי נכנסת בפחות מ-80GB...
ויש לי לא מעט
אתה בטוח?
ועדיין - תקנה דיסק חיצוני טרה.. עולה 500 ש"ח היום