Prison Break - עונה 4
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אמור להיות סוף טוב ואנחנו גם מחכים לסוף טוב - מתוחכם - חכם וכו'.. הבעיה שפה זה נמרך ונמרך ונמרך בצורות אינסופיות.. אני כבר לגמרי מגיע לסדרה ומפנה את המוח ממחשבות על למה זה ולמה זה ומתעלם מהטמטום של SYLLA וכל הכרטיסים ומאז אני נהנה יותר.. האקשן משתפר - טיבאג שחקן גדול...מהאון.. סוקרה.. רק סקופילד מקלקל עם הכאבי ראש והמחלה שדחפו לעלילה שסתם מוסיפה טמטום..
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
אמת. 24 מתחילה את העונה בפרק מצויין.
ניתן כבר לנחש כי הקולונל לא מת מהמוקש ונשאר ללא חצי פרצוף. ג'ק בטח יצטרך לחזור לשמה ויפגוש את הקולנל הכועס אשר יראה את ג'ק אחראי לחצי פרצוף שלו ולמות אחיו.
ניתן כבר לנחש כי הקולונל לא מת מהמוקש ונשאר ללא חצי פרצוף. ג'ק בטח יצטרך לחזור לשמה ויפגוש את הקולנל הכועס אשר יראה את ג'ק אחראי לחצי פרצוף שלו ולמות אחיו.
- crocodile111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ziv_r כתב:אמת. 24 מתחילה את העונה בפרק מצויין.
ניתן כבר לנחש כי הקולונל לא מת מהמוקש ונשאר ללא חצי פרצוף. ג'ק בטח יצטרך לחזור לשמה ויפגוש את הקולנל הכועס אשר יראה את ג'ק אחראי לחצי פרצוף שלו ולמות אחיו....
אע?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- crocodile111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אנחנו נמצאים בשרשור נמלטיםziv_r כתב:ראית את הפרק?...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- StonedJunglist
- חבר ותיק

מתחילת הפרק שהגיע האקשן שאמור כביכול לסיים את העונה, היה די ברור שהכל ישתבש בסוף ושזה לא יגרם סתם עכשיו (פרק 12 מתוך 22).. ככה שכל הזמן חיכיתי לעוקץ ולא חייכתי דקה כי ידעתי שיקרה משהו.. אבל הקטע של הטריק עם סלף אותי הרגיז.. כי חאלס כמה אפשר לחלוב ולחלוב ולחלוב את הרעיון ואת הסדרה.. הדמות באמת כביכול עוצבה אחרת ואף אחד מאיתנו לא חשב שזה יהיה דווקא הוא אבל לא נותר מישהו אחר ש"יסדר" אותם.. משאיר קצת עוד מתח לאיך הם יסתדרו מאותו מצב אבל בתאכלס לי די נמאס כבר מכל המשחקים האלה,
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הפתרון אם כך פשוט מאוד, הפסק לראות.StonedJunglist כתב:מתחילת הפרק שהגיע האקשן שאמור כביכול לסיים את העונה, היה די ברור שהכל ישתבש בסוף ושזה לא יגרם סתם עכשיו (פרק 12 מתוך 22).. ככה שכל הזמן חיכיתי לעוקץ ולא חייכתי דקה כי ידעתי שיקרה משהו.. אבל הקטע של הטריק עם סלף אותי הרגיז.. כי חאלס כמה אפשר לחלוב ולחלוב ולחלוב את הרעיון ואת הסדרה.. הדמות באמת כביכול עוצבה אחרת ואף אחד מאיתנו לא חשב שזה יהיה דווקא הוא אבל לא נותר מישהו אחר ש"יסדר" אותם.. משאיר קצת עוד מתח לאיך הם יסתדרו מאותו מצב אבל בתאכלס לי די נמאס כבר מכל המשחקים האלה,...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
סוף סוף פרק נורמלי
רק חבל שהרגו את הסוכנת החמודה 
- StonedJunglist
- חבר ותיק

תביא משהו אחר.. דקסטר יש רק פעם אחת בשבוע.. כנל המפץ הגדול ודור ההרגshraga007 כתב:הפתרון אם כך פשוט מאוד, הפסק לראות.StonedJunglist כתב:מתחילת הפרק שהגיע האקשן שאמור כביכול לסיים את העונה, היה די ברור שהכל ישתבש בסוף ושזה לא יגרם סתם עכשיו (פרק 12 מתוך 22).. ככה שכל הזמן חיכיתי לעוקץ ולא חייכתי דקה כי ידעתי שיקרה משהו.. אבל הקטע של הטריק עם סלף אותי הרגיז.. כי חאלס כמה אפשר לחלוב ולחלוב ולחלוב את הרעיון ואת הסדרה.. הדמות באמת כביכול עוצבה אחרת ואף אחד מאיתנו לא חשב שזה יהיה דווקא הוא אבל לא נותר מישהו אחר ש"יסדר" אותם.. משאיר קצת עוד מתח לאיך הם יסתדרו מאותו מצב אבל בתאכלס לי די נמאס כבר מכל המשחקים האלה,......
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Come and get it indeed!shraga007 כתב:ובכן אחרי הפרק המשובח של שבוע שעבר היה ברור שתהייה ירידה לצורך בנייה של מתח מחדש.
אבל נותרתי מרוצה מאוד.
COME AND GET IT...
באמצע עונה תמיד יש פרקים חזקים.
מה שבאת מעניין אותי זה כמה יוכלו למשוך את המצב הרפואי של סקופילד.
הימור שלי: זה יהיה ה cliffhanger של סיום עונה.
Need more cowbell