רשמים מהתערוכה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #161 

אני קיבלתי הזמנה של גיא להעמיד את המגבר שלי בחדר ווינטאג'.
אחרי שהשלמתי עם עובדה שאני עם גב חצי שבור צריך לסחוב 35 קילו נהניתי להצעה והחלטתי להיות עם גיא במשך כל הזמן של התצוגה.

אומנם זה עלה לי 2 ימי חופש אבל אחרי שכאבי גב כמעט נרגעו, כאבי רגליים מלהיות כל הזמן על הרגליים כבר עברו וגיד מתוח ביד עדיין מזכיר את קיומו – נשארה חוויה מיוחדת מלפגוש כל כך הרבה אנשים.
גם חברים ותיקים, גם אנשים שהיו מוכרים רק לפי כינויים באתרים וגם אנשים שלא הכרתי בכלל.

זה שונה בתכלית מביקור של כמה שעות בתערוכה – כי כאשר נוכחים שם כל הזמן זוכים לפגוש את כולם.
פשוט כיף 8)

אין ספק שהרגשתי כיף וסיפוק מהמחמאות על הסט אפ שלנו (גילוי נאות – שלי היה רק המגבר – כל השאר דברים אירגן גיא).
בערב הראשון (של עיתונאים) עוד שמרנו על פרופיל ממש נמוך עם המבקרים.
אבל לקראת חצי יום ראשון כבר הבנו שהרבה מאוד אנשים אוהבים מאוד ואפילו בהלם מהמערכת שלנו ומחוויה מוזיקלית שהיא מייצרת :D
הכי משעשע היה לראות כמה חבריה מביתני אודיאו אחרים שחזרו "לבלות" אצלינו כמה פעמים בטענה ש-"כאן יותר כיף" :wink:

ברור שאני אוהב את הסגנון הזה של הצליל ואת הגישה הזו בסאונד - ולכן דברים שאהבתי בתערוכה הם אלו שנוצרו לפי הגישה הזו.

ואני מדבר על:
- HARBETH של יגאל סאבו.
לדעתי לא יכולנו להתרשם ממינו במלואו הפוטנציאל שלו (תחושה שלי שהגברה הייתה לא הכי אופטימאלית בשבילו) אבל גם לפי טעימה היה ברור שיש כאן סאונד טוב.
אני חושב שזה בגלל שהוא המשך ישיר של BBC MONITORS (ויש לי כאלו בבית – אז איך אני לא אוהב את ההרברת'? :wink: ) ובנוים לפי פילוסופיה של OLD SCHOOL – שבעיקר דואגת למוזיקה ולא לאודיופיליה.
אין להתעלם מהמחיר הלא נגיש לרבים של 22,000 ש"ח וזה מתחיל ממחיר חול גבוהה – חבל :(

- בוזנדורפרים של מאסטרו אודיו – שוב לדעתי הסט אפ ובעיקר החדר לא היו אופטימאליים אבל הרושם שלי שזהו רמקול נהדר ומיוחד מאוד.
המחיר בשמיים – שוב חבל שמעטים מאוד יוכלו ליהנות ממינו :(

- רצפתיים קטנים של NEAT היו ממש כיפיים. אולי עם אלקטרוניקה פחות "גרמנית" הם ישמעו עוד יותר טוב.
אני שמח ש-ORAC חידשו יבוא של החברה המצויינת הזו.

- VIVID דמויי ביצה נשמעו לא רע.
צליל "מודרני" ואודיאופילי שאני לא חובב – אבל יחסית לשאר רמקוליים "מודרניים" הם בלטו מבחינתי.
אפילו בלטו מאוד.

את היילאנד לא שמעתי כי היתי שם פעמים והמוזיקה לא ניגנה.
אצל אורי יפה גם לא הייתה מוסזיקה – בעיקר היה תור לאוזניות ומוזיקת רקע דרך ווילסונים.
לא נורא – maybe next time :)

דברים פחות מוצלחים בסאונד מבחינתי:
- B&W אני לא יודע איך הם מבחינת איכות אבל אני מעיד שהם יודעים לנגן חזק מאוד.
גם רצפה וכל הכיסאות בחדר בו הצגנו יכולים לחתום על זה :D

- בורמייסטר – שמעתי 3 פעמים ובכל פעם קטעים שונים – ובכל הפעמים זה לא ניגן טוב מבחינתי.
לא יודע לתאר את זה בדיוק – אבל מיד היה לא טוב, מיד טרבל ובס לא היו מחוברים ושונים באופי........... וכו'.

גם את האחרים לא ממש אהבתי והם התחלקו מבחינתי בטווח של "לא לטעמי" עד ל-"ממש לא טוב".

אבל שוב – אל תשקחו איזה סוג סאונד אני אוהב.

עשיתי סיבוב מהיר בביתנים של ווידאו – כמות מסכים הייתה אין סופית ומרוב המידע המוח שלי נחסם כמעט מיידי – כך שמסכנות של ממש אין לי.

אני רוצה לדבר על האירגון:
אין ספק שעבודה שעשו המארגנים הייתה מדהימה. ואני מדבר על מרטין ועופר (לא יודע מי עוד עבד על סה).

אני ממש – אבל ממש - הופתעתי ונהניתי לראות את המקצועיות כמעט של כל המציגים. גם באודיו וגם בווידאו.
תכנון, עיצוב, מחשבה, השקעה, נוכחות של בכירים.
ביתנים של פיוניר ושל B&W היו ממש פלא תכנוני ועיצובי.
ועובדה של בורמייסטר הביאו נציג החברה מבחינתי לא פחות ממדהימה.
גם באודיו מציגים לא התפרעו ועשו סידור חכם ויעיל והדגמות ממש מקצועיות.
אני חושב שרק אצל מנדי סאבו הסידור היה ממש לא אופטימאלי.
כל הכבוד לכולם.

אני מניח שלא רבים ראו – אבל כאשר התחילו לפרק את הכל - גם שם הכל היה מתוכנן ומאורגן – אריזות, סידורים, הובלות וכו'.
מדהים.........

כמות סלסבס שהיו בתערוכה הינה מרשימה.
אני חושב שלא ניתנה להם הזדמנות לבחון ברצינות את החדר ווינטאג' ולהתרשם מעמרכת שניגנה שם – אבל אולי הלוז שלהם הכתיב "ריצה מהירה" בין כל הביתנים – אני פשוט לא יודע.

היה מרענן לראות נוכחות של 2 גורמי "אקוסטיקה" רציניים.
הם הביאו גם מוצרים נהדרים וגם ידע.
אלו האנשים שביליתי איתם הכי הרבה זמן – אני מדבר על עידו (שהיה בחדר של איגל סאבו ומסתבר שאנו מכירים כבר מלפני כמה שנים) ועם יואב שדמה (והבחור שעובד איתו – ירון?) שהיה בחדר של יאיר תמם ומסתבר שעובד אצלו עם מגבר HK סיטיישן כמו שלי :-]
אין ספק שהם יודעים מה הם מדברים ואני שמח שהם מביאים אלינו מוצרים טובים במחירים די נגישים (עדיין לא 100 ש"ח אבל לא אלפי $$$$).

עוד לגבי הארגון – לא היה רושם שהפעם חלק של אודיו היה ממש לא גדול.
כנראה שזה רושם מוטעה כי עופר אמר שמבחינת כמות המציגים היה יותר מפעם שעברה.
הסבר שלי – לעומת 2 ביתנים ענקיים ועמוסים אנחנו פשוט הלכנו לאיבוד.
וכמו בפעמים הקודמות – לא לכל המבקרים היה ברור לגמרי שישנה קומה שלישית.
היה מאוד בולט לעין שקומה 1 בביתן של אודיו הינה הכי עמוסה – לכן למציגים מסחריים לדעתי שווה להתעקש להיות דווקא שם.

לסיכום – הייתה תערוכה מצויינת, מאורגנת היטב ועם תצוגות מקצועיות מאוד.
כל הכבוד לכל המארגנים ולכל המציגים.
אני בטוח שקהל נהנה והיה שווה לבקר שם.
חדר Vintage
 חדר Vintage
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow :)

http://sites.google.com/site/crocweb

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #162 

תודה גנאדי, ואני רוצה שוב להודות לך על ההשקעה שלך, של גיא לנדאו, רואי פלס, nirses, תום (kosh) ו-tascam על העמדת חדר שלא רק הדגים לקהל מה ציוד וינטאג' יכול לעשות (שזה לא רק "יפה" או פריט אספני) אלא הפך לאטרקציה של ממש.

בנוגע לכמה שאלות ששאלת, אכן, רוב הניחושים שלך היו נכונים:

1. רמקולים של Highland - יש לי ביקורת של זוג רמקולים שעשיתי אצלי ופשוט לא הספקנו לפרסם אותה לפני התערוכה, אבל אני מסכים שמדובר על מציאה מטורפת לכסף (התנאי היחיד הוא שהם לא ממש נצילים , מה שדורש מגבר דיי חזק עבורם).
2. אני את ה-Signature Diamond דווקא אהבתי, אבל על הצד ה"מודרני" (כפי שאתה מכנה אותו).
3. בורמיסטר - נו טוב, את הטעם שלך אני מכיר היטב, זה ברור לי שזה לא ה-CUP OF TEA שלך....(לגיטימי לחלוטין).
4. אבי יפה - מראש לא תיכננו להשמיע ציוד אלא יותר "להראות" ציוד ולהשמיע במוסיקת רקע....
5. זה מדהים שלקח מעל יום של הקמות (יש מציגים שהתחילו להקים לילה קודם) אבל הפירוק היה זריז. עד חצות הכל היה מפורק ונקי...
6. הסלבס שבאו, באו בעיקר להתרשם וזמנם היה קצוב (שעתיים בערך), לכן הייתי צריך "להריץ" אותם בין כל המציגים. את הוינטאג' שמרתי לסוף בכוונה - הדובדבן שבקצפת...
7. אקוסטיקה -
Music Enviroment - עידוא ורם - שני מקצוענים אמיתיים שב"פוקס" ציוד ההדגמה הגיע בזמן ולכן נכנסו בדקה האחרונה ולא הוכרז עליהם מבעוד מועד.
יואב שדמה - יואב ויונתן שפר, גם כן שני מקצוענים שרק לאחרונה נכנסים לתחום הביתי, גם הם כניסה של הרגע האחרון כי הציוד שלהם היה עדיין במטוס....אבל תיכננו לקחת חדר משלהם.
סינמה טכנולוגיות - רני - הגיע כמרצה אורח, אותו אנחנו כבר מכירים מהתערוכה הקודמת.
8. אכן, מציגי אודיו היו יותר משנה שעברה ועדיין ביחס לא פרופורציונאלי להתעניינות באוכלוסיה הרחבה, ככה שמבחינת כמות מציגי האודיו, אני אישית מבסוט.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #163 

פשוט מדהים כל העסק הזה

דוקטור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #164 

ראשית כל, אני מבקש להודות למארגני התערוכה ולברכם על האירוע המוצלח. הארגון, הסדר, המבחר והיופי, יחד עם העובדה שהתערוכה עדיין בחיתוליה (השלישית במספר כמדומני) ושמספר חובבי הסטריאו וחווית הצפייה האיכותית מתרבים בקצב המכירה של מערכות מיקרו במחסני חשמל (איזה ניגוד...) משאירים מקום לדימיון רב ולציפיות גבוהות באשר לעתידה בשנים הבאות. לשנה הבאה בגני התערוכה הבנויים! (b)

אשר לחווייתי האישית, אמנם שהיתי במתחם כשלוש שעות בלבד אך גיבשתי מספר רשמים:

בנוגע לבורמייסטר השנויה במחלוקת, כמו בכל מערכת יתרונתיה וחסרונתיה ברורים ומאזנים אלו את אלו, אך משום איכותה החסרונות אינם נובעים מרמתה אלא מתפיסת הסאונד (הסובייקטיבית) וכמובן המחיר. מה לעשות שהיא מיועדת לחובבי סאונד גרמני רחב ומפורט ורבים, ובהם אני, אינם נמנים עליהם. אך יחד עם זאת, גם חובב הצליל החם והעמוק של פעם כמוני מנסה להיות אובייקטיבי, ולהכיר בכך שהחסרונות בעיני הם יתרונות בעיני האחר. ואלו יתרונות רבים וברוכים. הרושם העז שהותירה עליי הבורמייסטר לא קרה בהשמעת דיסק הדגימה של החברה (שהוא זה שלמעשה יוחצן בחדר ולא הציוד שלה) אלא כששמענו את Money for nothing של הדייר סטרייטס, שמבחינתי היה הרפרנס האמיתי. בקטע התופים, עם הצטרפות הכלים, ניתן היה להבין את גדולתה של המערכת, שלמרות עוצמת השמע ועומס הכלים עדיין ניתן היה להבחין ביניהם בבירור, תוך שמירה על איזון מוזיקלי נכון ותזמון מדהים (כניסת בס, פיידים, כניסת כלים למרכז הבמה). התחושה לא הייתה שהלהקה מנגנת בחדר אלא על במת האיצטדיון ולי שמרו את המקומות הכי טובים. נותרתי פעור פה. החסרון הגדול שלה: כשההקלטה לא מראה נאמנות גבוהה במיוחד לאמן וליצירתו, את/ה תוהה על מה זורקים כאן מיליון ש"ח. הקלטות מקומפרסות יותר, עם הפרדת כלים פחות ברורה (ולא חסרות כאלו) ינוגנו כפי שהוקלטו וזו נאמנות גבוהה למקור שעומדת לבורמסטר לרועץ במחיר הזה. צליל עמוק יותר יתמודד יפה יותר עם הבעיה.

החדר בו הייתה חוויית השמיעה המהנה ביותר היה חדרו של יגאל סבו. מעבר לעובדה שהחדר הציג אירוח למופת, ויעידו על כך היחס הנפלא וסבלנותו של יגאל שהיה קשוב לכל מבקר, עמדו במרכזו שני הרמקולים המופלאים של Harbeth שהציגו עיצוב רטרו מרגש, מחיר נוח לרמתו וטוויטר שנגינתו יכולה לגרום לאדמירלים לרצות לרסק את חרטומי ספינותיהם על צוקים. איזה רמקול מוזיקלי! חבל רק היה לי שאלו לא חוברו להגברה עם צליל חם יותר (מנורות אולי) שהיה מפיק ממוזיקת הג'אז שנוגנה תוצאות מקסימליות.

אכזבה קלה סיפקו לי צמד הוילסונים בחדר של אבי יפה ונדמה לי שלא באשמתם. הגברת הברייסטון ונגן האייפוד המצחיק הזה של קרל, לא הורגשו כרכיבים שבאמת יכולים להוציא את המיטב מהרמקולים היפים האלה, שדומה כי דרשו ציוד אחר. פרט לכך, היה חדר יפה ומושקע עם הרבה ציוד ויחס לבבי.

הצטערתי קצת שלא יצא לי לשמוע את ה - acoustic research הגדולים שלא היו מחוברים.

B&W החדשים דלי האלמנטים הרהיבו ביופיים והציגו טוויטר נעים זמירות, אך מה עם קצת באס לתמיכה? איה המוניטין שהוציאו לעצמם האדונים באוארס את וילקינס בהרעדת רצפות ולבבות?

חדר הוינטאג' לא יזכה כאן להתייחסות נרחבת מאחר וכותב ההודעה היה שרוי במצב של טראנס רגשי עז, שגרם לו לחשוב בעת ההאזנה על מעוף בין העננים ופגישה עם בורא עולם, ועל כן לא יוכל לחלוק את רשמיו.

היה גדול ונקווה ששנה הבאה יהיה גדול עוד יותר!
חג שמח וצום קל למי שמתכוון לחגוג אותו ככשר.

Adudu
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #165 

שלום
לדעתי..... לפעם הבאה יש לארגן כרטיס מודפס עם השם והכינוי בפורום
כפי שהדבר קיים בתערוכות אחרות...בתערוכת תעשיית האלקטרוניקה שנערכה
בחודש שעבר בגני הערוכה , לנרשמים הוכנו כרטיסים מראש כמו כן
העמידו גם מדפסת מדבקות בעמדת הרישום
הייתי שמח לדסקס עם חברים מהפורום ..... פשוט מלבד אלו הידועים דרך התמונות
ואלו שמגיעים אלי , לא היתה לי כל דרך להכיר את הסובבים.

ההגברה בחדר של יגאל סאבו ( מגבר מפלצתי של קרל או אחר ) מאששת את דעתי על חשיבות ההגברה מול הרמקולים
לדעתי גם רמקולים פשוטים יותר וזולים יותר היו נשמעים מעולה ...כמו ה"הרבט-5" שהודגמו והרשימו .

לגבי חדר הוינטאג'....יכול אני להעמיד פי שנים ציוד משהוצג בחדר....
אף על פי שפנו אלי , לא יכולתי לפנות יומיים ומשאבים על מנת להצטרף .... אולי בפעם הבאה
בברכת חג שמח
דודו
נערך לאחרונה על ידי Adudu ב 20/04/2008 19:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
המעבדה של דודו
טל-אל, גליל מערבי
אתר:
https://sites.google.com/site/dudulab/dudulab

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #166 

צר לי לחלוק עליך ידידי,אתה תעמיד רמקולים יותר פשוטים והם ישמעו יותר פשוטים,בדקתי כבר עשרות פעמים הגברות

משובחות ממרק לווינסון,קונרד גוסון,ניים שפורפרות למיניהן על כל מיני רמקולים יותר זולים ויותר יקרים מההרבס

זה לא עובד,,,זה כמו לשים מנוע של פרארי בחיפושית או סוסיתא,,,,,,,אין רמקול לא במחיר של ההרבס5 וכמובן לא מתחתיו שנשמע כמוהו

אגב הפאואר לא היה של קרל אלה של פאס
אמן מייסר

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #167 

ילדיעפים כתב:
הסאונד של ההרבס נורא והיום,בחיים שלי לא שמעתי רמקול כל כך גרוע

בקיצור תדהמה
...
יצא המרצע מהשק,סופסוף. (Y)
אני נאלץ להסכים לאמירה זו.
הגיע הזמן לחתוך רקמות

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #168 

טוב, הייתי חייב לכתוב גם את דעתי.

אני חייב לציין שהחלק של התערוכה של מערכות האודיו והמסכים היה מעולה, ואני מסכים לחלוטין עם הנאמר כאן בשבח התערוכה. מצד אחד, אני מסכים עם מה שחלק כתבו פה שהיה נחמד אם היה אפשר למצוא מתחם קצת פחות "מבוזר" לכמה בניינים כמו כפר המכבייה. מצד שני, הדגמות האודיו דורשות חדרים סגורים, אז ייתכן שדווקא עדיף ככה.

אולם התאכזבתי עד מאוד מהאולם שהתרכז בפתרונות HTPC, בו הציגו קסיונייט, רקיע תקשורת ודיג'יטייז. נראה שעניין ה- HTPC די הוזנח - לא חס וחלילה ע"י החבר'ה המצויינים מהפורום אלא ע"י המציגים המסחריים עצמם!

חשוב מאוד בתערוכה כזו לחשוב על דרך יותר טובה להסביר את כל החדשנות שבעבודה עם HTPC, אקסטנדרים ומזרימדיות, ולהדגים ולהסביר את זה עד הסוף. כדאי גם לשקול לשים פוסטרים שמדגימים את אופן החיבור שלהם והאפשרויות המגוונות שהם נותנים.

דיג'יטייז, למשל, עשו יפה שהציגו מדיה סנטר של מיקרוסופט עם סרטי HD על ההארד דיסק, אבל למה ה-IR Blaster לא היה מחובר כמו שצריך לממיר, וסתם השתרבב לו על השולחן ליד מקלט ה-IR, כאשר הממיר זרוק לו על הרצפה?! זה בעצם מנע את האפשרות להדגים את היופי בהקלטות תקינות תוך כדי צפייה בחומר מוקלט ואת אופן החיבור הנכון של ה-IR Blaster, יצר רושם חזק של חפיפניקיות, והיקשה עלי מאוד בהרצאה שהתנדבתי לעשות כדי להדגים את המדיה סנטר בפעולה! כמו כן, אני מאוד ממליץ למארגני התערוכה להביא מערכת הגברה בסיסית עבור המרצים המתנדבים, כי לי ולשאר המרצים היה קשה לצעוק, ולאלה שהאזינו להרצאות היה קשה מאוד לשמוע בגלל הרעש מסביב.

לקסיונייט יש מוצרים מאוד מלהיבים, בעיקר בתחום המארזים, אולם ההשקעה בתצוגתם הייתה מועטה, המארזים סתם היו זרוקים אחד ליד השני ואפילו לא טרחו לשים ליד כל מארז שלט קטנטן עם דגם המארז והתכונות שלו (מידות, גודל ספק הכוח, כרטיסים שניתן לשים, פרופיל נמוך או לא, וכו). מאוד חבל...

בקיצור, בסה"כ תערוכה מצויינת. רק צריך להפיק לקחים בכל הקשור לתצוגה של עולם ה-HTPC לשנה הבאה.

ושוב, למרות הביקורת שכתבתי פה, תודה מקרב לב לחבר'ה הנהדרים פה בפורום שארגנו את התערוכה!
:)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #169 

דודו - תיקון קל המגבר שעבד איתו סאבו היה PASSLABS
http://www.passlabs.com/

לגבי שאר דבריך , ניתן להתווכח , אם כי אני מסכים לפחות עם נקודה אחת , הגברה טובה מצליחה להביא את הרמקול ליכולת האמיתית שלו .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #170 

אני מסכים עם אייל. בגלל זה אני תמיד טוען שהאלקטרוניקה חשובה מהרמקול.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #171 

Eyal_W כתב:דודו - תיקון קל המגבר שעבד איתו סאבו היה PASSLABS
http://www.passlabs.com/

לגבי שאר דבריך , ניתן להתווכח , אם כי אני מסכים לפחות עם נקודה אחת , הגברה טובה מצליחה להביא את הרמקול ליכולת האמיתית שלו .
...
אני מסכים עם אייל

algi99
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

Re: לא פיספסתי

שליחה #172 

מסכים עם כל מילה של "nega"
תחום האודיו-אכזבה גדולה מאוד
לא היה מה לראות ולא לשמוע
עם כל הכבוד מערכת במליון ו.. ש"ח לא מרשימה במיוחד ואם לא היה ידוע לנו מחירה לא בטוח שכל "יפי הנפש" היו מתרשמים ממנה באופן יוצאה דופן
התערוכה הקודמת הרשימה במיוחד בתחום זה
כניראה שלרוב האנשים לא נח לכתוב את האמת...
ממליץ לקחת גם הערות בונות בתשומת לב לקראת התערוכות הבאות

quote="nega"]אבל בשנה שעברה:
אורק הציגו מגוון מלא של רמקולים ומגברים הפעם רק שני זוגות לא מרשימים
ארמה אודיו - לא היו השנה
אודיו פידליטי - לא היו השנה
PMC - לא היו השנה
אבי יפה - אכזבה ביחס לשנה שעברה
ועוד..ועוד...
החדר של TOP AUDIO - אכזבה

חדר הוינטג' היה נחמד וכך גם החדר של מאסטרו

אבל מעל הכל כולם הציגו בקמצנות
והיה חסר אפקט ה"וואו"

חבל[/quote]

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #173 

אני אהבתי את האודיו.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #174 

נראה לי מושתל זה
HiFiMusic IL

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #175 

מושתל לב 8O
אמן מייסר

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שליחה #176 

תתבישו לכם (n)

מישהו עם דעה שונה ולא מקבלים אותו ?
מיד תאוריות קונספירציה ...

הבן אדם התאכזב, ונותן נימוק מלומד ומשכנע, ואני מניח שיש עוד כמה מאוכזבים ...
ואתם ... ?
(מבטל את השמפניה)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #177 

מושתל ללא ספק
הגיע הזמן לחתוך רקמות

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #178 

אין בעיה עם בקורת ו \ או אכזבה .
ויש מקום .
רק יש לי בעיה :

הטיעון חלש
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #179 

למה חלש ?
algi99 טוען שלא נהנה מהאודיו ומפרט מה איכזב אותו ומצטט גם את nega כדי לחזק את טיעוניו, מה חלש בטיעון הזה ?
זה עיניין סובייקטיבי שלו , לשירשור קוראים "רשמים מהתערוכה" וזו ההרגשה שלו וכך הוא התרשם ממנה .

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שליחה #180 

אייל,
התרשמות מתערוכה זה ענין אישי.
האחד יכול להנות והשני יכול לא להנות.
ואתה לא יכול להשליך מזה שאחד נהנה לזה שלא נהנה כי אין לו טיעון מספיק.
הוא כתב שהוא לא נהנה, נתן מספר עובדות לכך (אגב ... נכונות)
וטען שבשבילו התערוכה לא היתה מספיק מענינת (ואף מאכזבת).

אגב (שני) ... אתה אינטרסנט כדי להגיד שנהנית בתערוכה :wink:
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”