אשכול ריכוז בעיות ב YES HD
שוב החליפו גרסה
הפעם התאריך שלה הוא 7 לינואר
אתמול הייתה גרסה מ11 לינואר
כנראה גילו בעיות וחזרו אחורה ....
אוי אוי אוי..... לדעתי יס צריכה להתייחס לכל לקוחות הHD כבטא טסטרים ולא לגבות כסף עבור השירות כל עוד לא פתרו את הבעיות.
עדיין לא שמעתי על שפני נסיונות שמשלמים למעבדות שמחזיקות אותם ......
אתמול הייתה גרסה מ11 לינואר
כנראה גילו בעיות וחזרו אחורה ....
אוי אוי אוי..... לדעתי יס צריכה להתייחס לכל לקוחות הHD כבטא טסטרים ולא לגבות כסף עבור השירות כל עוד לא פתרו את הבעיות.
עדיין לא שמעתי על שפני נסיונות שמשלמים למעבדות שמחזיקות אותם ......
דווקא אצלי כן פועל ה-720Pjpost כתב:אכן הרבה גרסאות.
עדיין 720p לא עובד.
באג חדש - גם 576p לא עובד יותר....
אבל 576P לא פועל.
מה גם שהיום אני שם לב לפס כזה למעלה פס מעצבן...
ואתמול הוא לא היה לי(כאשר הייתה מותקנת גירסה 104)
מאוד מקווה שהתקלה הזו תסתדר.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
היום לאחר כמה ימים שלא הפעלתי את הHD שמחתי לגלות שהבעיה תוקנה ועכשיו גם במצב UNDERSCAN רואים תמונה שלמה בכל הערוצים ללא הקו המעצבן למעלה וללא שוליים שחורים בערוצים הרגילים.Itsik כתב:בקיצור הבעיה היא ב-YES ובנוסף לגבי הערוצים הרגילים אני אכן רואה פסים שחורים מסביב אבל גם כאשר אני עובר למצב FULL הם לא נעלמים לגמרי מהמסך ונשארים שני פסים בצידי המסך ברוחב של ס"מ בערך....
איציק.
שמחתי גם לגלות שהפס נעלם ב-NATIVE RATE ובשמחה נפרדתי ממצב ה-16:9
בנושא קצת אחר, מוכרח לציין שאיכות (רוב) הסרטים לא מדהימה, יצא לי לראות סרט או שניים שיש לי אותם גם על המחשב (ב-HD כמובן) והאיכות של המחשב ניצחה.
הצבעים בהירים מדי ובכלל, יש משהו שפוגם בטבעיות של התמונה. בולט במיוחד כשאני מעביר ערוץ אחד למעלה ל-NG ואז באמת רואים באיכות מעולה...
בנושא קצת אחר, מוכרח לציין שאיכות (רוב) הסרטים לא מדהימה, יצא לי לראות סרט או שניים שיש לי אותם גם על המחשב (ב-HD כמובן) והאיכות של המחשב ניצחה.
הצבעים בהירים מדי ובכלל, יש משהו שפוגם בטבעיות של התמונה. בולט במיוחד כשאני מעביר ערוץ אחד למעלה ל-NG ואז באמת רואים באיכות מעולה...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
docco,
איכות הסרטים היא לחלוטין לא באשמת יס, אלה רמת הקידוד. יצא לי לראות את שודדי הקריביים ואת שלושת סרטי מהיר ועצבני באיכות תמונה יוצאת מן הכלל, לעומת מיאמי וייס לדוגמא שהיה ממש מחפיר.
איכות הסרטים היא לחלוטין לא באשמת יס, אלה רמת הקידוד. יצא לי לראות את שודדי הקריביים ואת שלושת סרטי מהיר ועצבני באיכות תמונה יוצאת מן הכלל, לעומת מיאמי וייס לדוגמא שהיה ממש מחפיר.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני לא מבין למי בדיוק הם נתנו שם ביס לבדוק את
השידורים (חוץ מעפר כמובן)
אם אני המנכ"ל הייתי נותן לכולכם שידורי ניסיון חינם
או יותר נכון אם אני הייתי לקוח
או שהייתי מתנתק או לפחות מבקש פיצוי שידורים חינם
עד שהכול יסתדר
השידורים (חוץ מעפר כמובן)
אם אני המנכ"ל הייתי נותן לכולכם שידורי ניסיון חינם
או יותר נכון אם אני הייתי לקוח
או שהייתי מתנתק או לפחות מבקש פיצוי שידורים חינם
עד שהכול יסתדר
אור שפע ואהבה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
tiptip,
על מה אתה מתרעם בדיוק? אנחנו מקבלים בדיוק מה שידענו שנקבל. הבעיות המתוארות והבאגים הם מינוריים ואף אחד מהם לא הפריע לי בשלושת השבועות האחרונים לצפות ב HD. קצב עדכון הגרסאות רק מראה לי שיס מאוד רציניים לגבי ה HD. אני מבין שכיף להתלונן ויש לך אג'נדה נגד יס, אבל חאלאס, צריכים להעמיד את הדברים בפרופורציה.
על מה אתה מתרעם בדיוק? אנחנו מקבלים בדיוק מה שידענו שנקבל. הבעיות המתוארות והבאגים הם מינוריים ואף אחד מהם לא הפריע לי בשלושת השבועות האחרונים לצפות ב HD. קצב עדכון הגרסאות רק מראה לי שיס מאוד רציניים לגבי ה HD. אני מבין שכיף להתלונן ויש לך אג'נדה נגד יס, אבל חאלאס, צריכים להעמיד את הדברים בפרופורציה.