כמו חברת תעופה, אם לא תהיה ויזה, אני אצטרך לדאוג לו
:!: האתר חוגג 3 ואתם מוזמנים לאירוע של השנה:!:
אין בעיה עם זה, הוא רשום וקיבל אישור והחזיר תשובה שהוא בא.oferlaor כתב:Zimer,
שים לב שזה לפי שמות (ליתר דיוק זה לפי שם משתמש...) כך שאם אותו חבר לא קיבל אישור בדואל מאיתנו, הוא לא יוכל להיכנס.
לכל מי שמגיע, נא לוודא שאתם זוכרים את שם המשתמש שלכם......
תודה רבה למשה, שהולך להסיע אותנו, כמו כן גילתי שאני גר איפשהו מאחורי הבית שלו, עולם קטן.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
תודה על הדאגהmoco כתב:בדקתי גם את זה עם הנער
כמו חברת תעופה, אם לא תהיה ויזה, אני אצטרך לדאוג לו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
amirbd,
אתה בהחלט רשום ומסומן כמאושר באדם
חברים, יש עדיין רבים שלא אישרו לי. מי שלא יספיק לאשר לי במהלך היםו (או לפחות לברר מולי) פשוט לא יהיה רשום לאירוע וחבל.
מי שעדיין לא שלח לי אישור - נא לעשות זאת או לפחות לברר מולי אם נשלחה לו הזמנה. אפשר לעשות זאת בדואל (ofer AT hometheater CO il) או בהודעה פרטית.
אתה בהחלט רשום ומסומן כמאושר באדם
חברים, יש עדיין רבים שלא אישרו לי. מי שלא יספיק לאשר לי במהלך היםו (או לפחות לברר מולי) פשוט לא יהיה רשום לאירוע וחבל.
מי שעדיין לא שלח לי אישור - נא לעשות זאת או לפחות לברר מולי אם נשלחה לו הזמנה. אפשר לעשות זאת בדואל (ofer AT hometheater CO il) או בהודעה פרטית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
OT : עלית פה על בעיה מתמטית בלתי פתירה שעולה בתחום פרוטוקולי תקשורת מחשבים.Zimer כתב:אמורים לקבל איזה מייל אחרי המייל שהחזרתי לכם שכתבתי בו שאני בא? (שלא יהיו אי הבנות, לא הגיע אליכם וכו...)
או יותר פשוט, קיבלת את המייל אישור שלי?
יום טוב...
אף פעם לא תוכל להיות בטוח, לא משנה כמה אימיילים עם אישורים ירוצו הלוך ושוב.
ראה http://en.wikipedia.org/wiki/Two_Generals%27_Problem .
משה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
קיבלתי מייל ואישרתי את הגעתי, אבל לא קיבלתי מייל שמאשר את אישור הגעתי. 
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- קיבל תודות: 0
moco כתב:OT : עלית פה על בעיה מתמטית בלתי פתירה שעולה בתחום פרוטוקולי תקשורת מחשבים.Zimer כתב:אמורים לקבל איזה מייל אחרי המייל שהחזרתי לכם שכתבתי בו שאני בא? (שלא יהיו אי הבנות, לא הגיע אליכם וכו...)
או יותר פשוט, קיבלת את המייל אישור שלי?
יום טוב...
אף פעם לא תוכל להיות בטוח, לא משנה כמה אימיילים עם אישורים ירוצו הלוך ושוב.
ראה http://en.wikipedia.org/wiki/Two_Generals%27_Problem ....
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
יפה, זה דבר נכון בתנאים מסויימים, אתה צריך להוריד מ"המשוואה" כמה דברים, אין מצב שהמייל יקרא ע"י מישהו אחר קודם (הסיכויים קטנים), וכך יורד האפשרות שה"שליח" נתפס, רק נשאר לוודאות שאני באמת יודע שאני מוזמן, זה יכול לקרות אחרי שיחזירו לי מייל, אחרי שהמנהלים יודעים שהם החזירו מייל, הם לא יכולים להיות בטוחים שאני בא, אך אני יודע שהם מתכננים שאני אבוא.
כלומר באמת שני הצדדים לא יכולים להיות בטוחים של אחד שהשני בא, אבל המייל חזרה יכול לעזור במשהו.
נכון?
כלומר באמת שני הצדדים לא יכולים להיות בטוחים של אחד שהשני בא, אבל המייל חזרה יכול לעזור במשהו.
נכון?
- efib
- חבר במועדון 10K

Zimer כתב:יפה, זה דבר נכון בתנאים מסויימים, אתה צריך להוריד מ"המשוואה" כמה דברים, אין מצב שהמייל יקרא ע"י מישהו אחר קודם (הסיכויים קטנים), וכך יורד האפשרות שה"שליח" נתפס, רק נשאר לוודאות שאני באמת יודע שאני מוזמן, זה יכול לקרות אחרי שיחזירו לי מייל, אחרי שהמנהלים יודעים שהם החזירו מייל, הם לא יכולים להיות בטוחים שאני בא, אך אני יודע שהם מתכננים שאני אבוא.
נכון?...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
"השליח נתפס" במקרה הזה לא אומר שהמייל ייקרא על ידי מישהו אחר, אלא פשוט שהוא לא יגיע ליעד, בין אם בגלל תקלות אינטרנט (לא סביר) ובין אם אחד מכם מוחק את זה בטעות או סתם לא שם לב (יותר סביר).
המייל חזרה בהחלט יכול לעזור תיאורטית, בכלל, ככל שירוצו יותר אישורים הלוך ושוב, הוודאות עולה - אבל זו לא הצעה להפציץ את עופר במיילים
המייל חזרה בהחלט יכול לעזור תיאורטית, בכלל, ככל שירוצו יותר אישורים הלוך ושוב, הוודאות עולה - אבל זו לא הצעה להפציץ את עופר במיילים
משה
- efib
- חבר במועדון 10K

moco כתב:"השליח נתפס" במקרה הזה לא אומר שהמייל ייקרא על ידי מישהו אחר, אלא פשוט שהוא לא יגיע ליעד, בין אם בגלל תקלות אינטרנט (לא סביר) ובין אם אחד מכם מוחק את זה בטעות או סתם לא שם לב (יותר סביר).
המייל חזרה בהחלט יכול לעזור תיאורטית, בכלל, ככל שירוצו יותר אישורים הלוך ושוב, הוודאות עולה - אבל זו לא הצעה להפציץ את עופר במיילים...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים