כנראה ולא תהייה ברירה אלא להתחיל להתמקד בדקסטר(שמשום מה התחיל לז**ן חופשי בזמן האחרון...פרק 7 נראה כמו סרט פורנו)
Prison Break - עונה 3, ספויילר!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
סוזן זאת הבחורה שמסתובבת עם אקונומיקה, שקיות *** וסכין ציידים בתא המטען 
סוף סוף אקשן נראה לי מייקל ינסה לברוח מהכלא הוא רק צריך לרוץ קצת ומהר..
בהתחלה בסוף העונה השניה חשבתי שסונה זה בית כלא של מוסוממים חבל על הזמן המ קרה להם זוכרים בבפרק האחרון של עונה השניה איך מייקל נכנס וכולם שוכבים אחרי איזו מנה של סמים..
בהתחלה בסוף העונה השניה חשבתי שסונה זה בית כלא של מוסוממים חבל על הזמן המ קרה להם זוכרים בבפרק האחרון של עונה השניה איך מייקל נכנס וכולם שוכבים אחרי איזו מנה של סמים..
מכיל ***ספויילר*** לגבי דקסטר (סורי שחרגתי מהנושא!!)gameboy כתב:הסידרה יוצאת לחופשה עד 14 בינואר![]()
כנראה ולא תהייה ברירה אלא להתחיל להתמקד בדקסטר(שמשום מה התחיל לז**ן חופשי בזמן האחרון...פרק 7 נראה כמו סרט פורנו)...
נו זה טוב, לא רק מבחינה שזה נראה טוב אבל יעני זה מראה שדקסטר משתנה, שמתגלה בו אישיות חדשה, פעם הוא ברח מסקס עכשיו הוא חופשי שכוב, משהו באישיות שלו השתנתה וככה הם גם מציגים את זה.
ודקסטר שולט!!!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סתם תהייה שעלתה לי בראש, פרק אחרון בעונה II הסתיים בסצנה אשר מככב בה הבחור המבוגר אשר מנהיג את חבורת "Free Wissler" לבוש בחלוק לבן במעבדה שנמצאת בתוך הכלא בפנמה.
עכשיו כאשר Michael Scofield יצא מהכלא, מה קורה עם המעבדה? מה עושים שמה? כלומר יש עוד דרך כניסה ויציאה לכלא (הרי ראינו את הבחור המבוגר מחוץ לכלא).
למה הם מתאמצים להוציא את Wissler בדרך לא דרך כאשר יש להם את אופציית היציאה מהמעבדה?
מקווה שלא ישאירו קצה זה פתוח.
עכשיו כאשר Michael Scofield יצא מהכלא, מה קורה עם המעבדה? מה עושים שמה? כלומר יש עוד דרך כניסה ויציאה לכלא (הרי ראינו את הבחור המבוגר מחוץ לכלא).
למה הם מתאמצים להוציא את Wissler בדרך לא דרך כאשר יש להם את אופציית היציאה מהמעבדה?
מקווה שלא ישאירו קצה זה פתוח.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אה....לא.
ודווקא אתמול קיבלתי חזרה את ששת הDVD של העונה השניה (טיילו בעולם.....)
אני בכל אופן חושב שהעונה השניה , ובייחוד העונההשלישית , סובלות מתסמיני "24" , כלומר-
וואללה, יצאה לנו סדרה מעולה, אחוזי צפיה טובים, עבדנו המון על חיבור, פיתוח דמויות, ריאליסטיות בסיפור.........
בוא נמשיך עוד שבע עונות, נפיל את AIR-FORCE 1 , נפוצץ פצצה אטומית בLA , נרעיל בגז מרכז מסחרי שלם....ואז נתפור לזה עוד 23 פרקים , נכניס קצת אהבה, שנאה, בני-מיעוטים ועינויים , ונגזור קופון.
בקיצור - העונה השלישית מאופיינת בחוסר אמינות, סיפור מקרטע ודמויות חלשות אופי שלא מתקדמות לשום מקום.
------------ספוילר-----------------
אז מה אם יורים ברעים קצת? זה מצדיק התקפת מסוקי תקיפה ( שניים !) עשרות כדורים - ובסוף התגובה של מפקד הכלא זה להוציא את XXX החוצה??? אחרי שפרק קודם יורים במישהוא שאפילו לא אשם !!
או שפעם אחת XXX גונב מיקרוגל שלם ולאף אחד לא איכפת, ובפעם השניה הופכים את הכלא בגלל XXXX ??
בקיצור - אני מחכה בקוצר רוח לשאר הפרקים...

ודווקא אתמול קיבלתי חזרה את ששת הDVD של העונה השניה (טיילו בעולם.....)
אני בכל אופן חושב שהעונה השניה , ובייחוד העונההשלישית , סובלות מתסמיני "24" , כלומר-
וואללה, יצאה לנו סדרה מעולה, אחוזי צפיה טובים, עבדנו המון על חיבור, פיתוח דמויות, ריאליסטיות בסיפור.........
בוא נמשיך עוד שבע עונות, נפיל את AIR-FORCE 1 , נפוצץ פצצה אטומית בLA , נרעיל בגז מרכז מסחרי שלם....ואז נתפור לזה עוד 23 פרקים , נכניס קצת אהבה, שנאה, בני-מיעוטים ועינויים , ונגזור קופון.
בקיצור - העונה השלישית מאופיינת בחוסר אמינות, סיפור מקרטע ודמויות חלשות אופי שלא מתקדמות לשום מקום.
------------ספוילר-----------------
אז מה אם יורים ברעים קצת? זה מצדיק התקפת מסוקי תקיפה ( שניים !) עשרות כדורים - ובסוף התגובה של מפקד הכלא זה להוציא את XXX החוצה??? אחרי שפרק קודם יורים במישהוא שאפילו לא אשם !!
או שפעם אחת XXX גונב מיקרוגל שלם ולאף אחד לא איכפת, ובפעם השניה הופכים את הכלא בגלל XXXX ??
בקיצור - אני מחכה בקוצר רוח לשאר הפרקים...
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למיטב זכרוני - כן.
ramicu, לך יש את העונה השנייה בשלף, תוכל לוודא סופית עבורנו? זה אמור להיות בסצנה האחרונה של הפרק שסוגר עונה II.
ramicu, לך יש את העונה השנייה בשלף, תוכל לוודא סופית עבורנו? זה אמור להיות בסצנה האחרונה של הפרק שסוגר עונה II.
ואללה - איך לא חשבתי על זה.
קבלו את שלושת הסצנות:
בפעם הבאה אני מבקש לקרוא כותרות, ולא רק לשמוע את הטקסט...
האמת שזה מאוד מבלבל, כי מייד אחרי שהם נכנסים למסדרון במעבדה (תמונה 2) מופיעה תמונה של מסדרון בסונה (תמונה 3)
קבלו את שלושת הסצנות:
בפעם הבאה אני מבקש לקרוא כותרות, ולא רק לשמוע את הטקסט...
האמת שזה מאוד מבלבל, כי מייד אחרי שהם נכנסים למסדרון במעבדה (תמונה 2) מופיעה תמונה של מסדרון בסונה (תמונה 3)
מסקנה - המציאו איש רע אולטימטיבי (כמו בסוף של תיקים באפלה הזכורה לטוב), נתנו לו מעבדה סודית בלומג איילנד (הנדל"ן זול עכשיו בארה"ב...) ודחפו אותו לשלוש סצנות שברובן הוא שותק. אני מתערב שהוא אבא של הבמאי... 
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Heads Up, העונה השלישית חוזרת עוד יומיים.
ניתן לצפות ב Sneak Peek מהפרק הקרוב באתר הבית של הסדרה:
http://www.fox.com/prisonbreak/
http://www.fox.com/prisonbreak/
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8133
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
באמת תודה לאל על חסדיו הקטנים ..ziv_r כתב:Heads Up, העונה השלישית חוזרת עוד יומיים.
http://www.fox.com/prisonbreak/...
מעניין כמה פרקים יש להם מצולמים ( השביתה עדיין בעיצומה .. )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי