07/02/2022 11:50sys_admin כתב: אז אתה מבין עכשיו שבעצם יצא לך לבדוק כלום ושום דבר?
וזה מסיבה פשוטה והיא שאתה מתחיל מזה שאתה משווה "שהאפלואוד בפרטנר גבוה יותר מזה של תשתיות מבוססות GPON" ושזה בגלל שהבנת: "שזה כנראה קשור לתוצרת פריסת הסיבים של פרטנר בשיטת P2P" ( שקיימת דרך אגב רק במוחם הקודח של אנשי מכירות של פרטנר ) ובסוף אחרי שמסבירים לך שכבר היום בחבילות המשווקות על ידי בזק ה"האפלואוד" ב"תשתיות מבוססות GPON" גבוהה פי שניים וחצי מזה שפרטנר מציעים וגם, אם פרטנר ירצו לעבור את "תשתיות מבוססות GPON" מבחינת מהירות של הערוץ העולה, לא תהייה להם שום אפשרות לעשות את זה ללא החלפה של כל הרשת שלהם, אז פתאום מסתבר שאתה בכלל משווה לא את המהירות של "האפלואוד" של פרטנר מול "תשתיות מבוססות GPON", אלה בכלל דבר אחר לגמרי.
ואני אספר לך סוד גלוי, מה שאתה משווה זה לא קשור כלל לסוג התשתית שבשימוש, אלה למשהו אחר לגמרי וזה למערכת של traffic shaping ולחבילות שמוגדרות במערכת billing של ספקים שונים, שאין בהן שום קשר לסוג התשתית שבשימוש. וזה יותר קשור אפילו להחלטות ניהוליות במערכות אלה ובחבילות גלישה שהוגדרו בהן ואם רוצים לשנות אותן ניתן לבצע את זה בלחיצת כפתור ללא החלפות של ציוד זה או אחר ובטח לא של טכנולוגיית חיבור....
LOL עוד מעט תקבע שאני ביביסט שטוף מוח
אבל בכל זאת משתדל להיות אובייקטיבי.
בדקתי את זה עם 2 חברות שונות: סלקום/אנלימיטד וביצעתי מאות בדיקות. אני מוכן להמר שגם בבזק הניצול רוחב פס של ה- UPLOAD לא
מירבי בהשוואה לפרטנר. כמו כן קראתי על כך במס' אתרים על כך השליטה של רוחב פס טובה יותר דרך תשתית P2P. אז אני באמת לא ממציא שטויות ובהחלט לא שטוף מוח
GPON Limitations
Passive, no full control of bandwidth allocation.
באתר אחר (ציטוט):
It is a passive connection, so there is no control over bandwidth allocation
אם אתה כ"כ בטוח בעצמך, אתה מוזמן לפתוח לי חשבון זמני בזק בינלאומי דרך הסיב של בזק ואבצע את כל הבדיקות עם רשימת השרתים שלי.
אני אפילו מוכן לרכוש מודול אופטי.