הסאב לא מקבל אות מהרסיבר - נרכש ANTHEM MRX 720
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
מדליק... !! שמח בשבילך על הצעצוע החדש, בין אם תתחדש איתו ובין אם לא.
תמיד טוב לנסות דברים אחרת ולקבל אינדיקציה האם מה שיש לך טוב או יש לאיפה לשפר ולהשתפר.
בהצלחה !!
תמיד טוב לנסות דברים אחרת ולקבל אינדיקציה האם מה שיש לך טוב או יש לאיפה לשפר ולהשתפר.
בהצלחה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
@avihuli
תודה, בהחלט מעניין להתנסות.
אני יכול לומר שמאוד אוהב את הפשטות של ההגדרות והתפריטים, בלי בלגן ותתי תפריטים מייגעים.
הבנתי איך עובד כל העניין עם הכיול והפרופילים רק צריך עוד להתנסות ולבדוק, מקווה לתוצאה אחרת עם האחוריים.
מישהו מבעלי הרסיבר חווה עוצמה נמוכה של האחוריים?
אני יכול לומר שמאוד אוהב את הפשטות של ההגדרות והתפריטים, בלי בלגן ותתי תפריטים מייגעים.
הבנתי איך עובד כל העניין עם הכיול והפרופילים רק צריך עוד להתנסות ולבדוק, מקווה לתוצאה אחרת עם האחוריים.
מישהו מבעלי הרסיבר חווה עוצמה נמוכה של האחוריים?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
תתחדש ! (אולי?)niko כתב:@avihuli
מישהו מבעלי הרסיבר חווה עוצמה נמוכה של האחוריים?...
לא מבין באנטם עצמו אבל בגדול אם רמקולים בעוצמה נמוכה אז פשוט נכנסים לתפריט המתאים שיש בכל רסיבר ומעלים משם. באותו עניין תבדוק כשאתה צופה בסרט שהרסיבר מפענח, כלומר שהוא מראה dolby וכו' .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@niko
·רכשתי לא מזמן את אותו רסיבר וזו הייתה הרכישה המוצלחת ביותר שלי השנה.
מאוד אהבתי שני דברים ב Anthem: קודם כל מורגש שהם לא מבזבזים זמן ומשאבים על שטויות והיות והם לא משחררים כל שנה דגם חדש אז כל שרות הלקוחות ומדיניות עדכון הקושחה ברסיבר ותוכנת הכיול מכוונת לכיוון של תמיכה לטווח הארוך ואני מאוד אוהב את הגישה הזו.
הגישה שלהם מאוד טכנית ותכלסית ונתנה לי הרגשה שהם לא מעוניינים למכור לאידיוטים. גם את זה אני מאוד אוהב.
·רכשתי לא מזמן את אותו רסיבר וזו הייתה הרכישה המוצלחת ביותר שלי השנה.
מאוד אהבתי שני דברים ב Anthem: קודם כל מורגש שהם לא מבזבזים זמן ומשאבים על שטויות והיות והם לא משחררים כל שנה דגם חדש אז כל שרות הלקוחות ומדיניות עדכון הקושחה ברסיבר ותוכנת הכיול מכוונת לכיוון של תמיכה לטווח הארוך ואני מאוד אוהב את הגישה הזו.
הגישה שלהם מאוד טכנית ותכלסית ונתנה לי הרגשה שהם לא מעוניינים למכור לאידיוטים. גם את זה אני מאוד אוהב.
-
niko
- חבר מביא חבר

mulder
כמובן שעשיתי זאת והרמתי בכמה DB כל צד, המפענחים עובדים.
Catskinner
תתחדש, אני עדיין לא סגור...
כמובן שעשיתי זאת והרמתי בכמה DB כל צד, המפענחים עובדים.
Catskinner
תתחדש, אני עדיין לא סגור...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@niko
·לא הבנתי בדיוק מה אתה מרגיש? האות לסראונד חלש?
אני לא מכיר את הבעיה הזאת, תנסה להריץ שוב כיול
זה לא יזיק
·לא הבנתי בדיוק מה אתה מרגיש? האות לסראונד חלש?
אני לא מכיר את הבעיה הזאת, תנסה להריץ שוב כיול
זה לא יזיק
-
niko
- חבר מביא חבר

זה לא רק בסראונד, הרצתי כיול שוב והכל מונחת.
האמת, לא מבין מה אנשים מוצאים במערכות כיול
חשבתי בפיוניר המערכת כיול בעייתית אבל אם התוצאה דומה/קרובה במערכת כיול שמהוללת בכל מקום אז מה
כל העניין?
אם צריך להיכנס ולשנות הכל אז מה כיול? זה משהו שלא ברור לי בכלל, אם שיניתי הכל אז כל הכיול שעשיתי והפרמטרים שהתקבלו כבר לא רלוונטיים.
בינתיים סאונד דו-ערוצי הוא השיפור היחיד שאני ממש מרגיש.
יצא לי קצת מבאס הפוסט
מרגיש שהלכתי לאיבוד
האמת, לא מבין מה אנשים מוצאים במערכות כיול
חשבתי בפיוניר המערכת כיול בעייתית אבל אם התוצאה דומה/קרובה במערכת כיול שמהוללת בכל מקום אז מה
כל העניין?
אם צריך להיכנס ולשנות הכל אז מה כיול? זה משהו שלא ברור לי בכלל, אם שיניתי הכל אז כל הכיול שעשיתי והפרמטרים שהתקבלו כבר לא רלוונטיים.
יצא לי קצת מבאס הפוסט
מרגיש שהלכתי לאיבוד
האנטם 720 זהה לאחיו הצעירים מלבד מספר הערוצים ועוצמת המגברים.
יש לך שם מערכת כיול מעולה ודאקים טופ.
לגבי שאר הדגמים, מערכת הכיול גם זהה בכולם, כנל הדאקים, למעשה אם תסתכל דנון/מרנץ/אנטם/אונקיו, אותה מערכת הכיול ואותם הדאקים מהנמוך עד לגבוהה, הדאקים חוטפים שידרוג קל מכיוון שהדקים של 5.1/7.1 לא יכולים לטפל ב 11 ערוצים ומעלה, כנל מערכת הכיול שהופכת מ 8 נק' בדיקה ל 32 אצל דגמי הטופ בגלל ריבוי הערוצים.
בגדול כל הרסיברים זהים.
מנסיון שלי, ללא כיול/רום קורקשין, הם נשמעים פח ***.
מערכת הכיול משנה הכל מ קצה ל קצה.
אתה חייב לבודד את סביבת השמיעה שלך ולהחריש הכל, לשים בסופר דיוק גובה ומרחק את המקרופון, ברמת הסנטימטר, ולהריץ 8 נקודות, בסוף לתת כמה נגיעות משלך בווליומים של הערוצים למה שאתה אוהב, ותראה הבדל תהומי/חיה אחרת לגמרי.
מערכת הכיול קריטית אבל לגמרי, בלעדיה המכשיר פשוט פח.
תתחדש ותהנה, האנטם רסיבר טופ, קצת סבלנות, תעבור על המניואל ותכייל כמו שצריך, אני מבטיח לך שתוך שבוע אתה תגיע לתוצאה סוף, הכל עניין של כיולים.
יש לך שם מערכת כיול מעולה ודאקים טופ.
לגבי שאר הדגמים, מערכת הכיול גם זהה בכולם, כנל הדאקים, למעשה אם תסתכל דנון/מרנץ/אנטם/אונקיו, אותה מערכת הכיול ואותם הדאקים מהנמוך עד לגבוהה, הדאקים חוטפים שידרוג קל מכיוון שהדקים של 5.1/7.1 לא יכולים לטפל ב 11 ערוצים ומעלה, כנל מערכת הכיול שהופכת מ 8 נק' בדיקה ל 32 אצל דגמי הטופ בגלל ריבוי הערוצים.
בגדול כל הרסיברים זהים.
מנסיון שלי, ללא כיול/רום קורקשין, הם נשמעים פח ***.
מערכת הכיול משנה הכל מ קצה ל קצה.
אתה חייב לבודד את סביבת השמיעה שלך ולהחריש הכל, לשים בסופר דיוק גובה ומרחק את המקרופון, ברמת הסנטימטר, ולהריץ 8 נקודות, בסוף לתת כמה נגיעות משלך בווליומים של הערוצים למה שאתה אוהב, ותראה הבדל תהומי/חיה אחרת לגמרי.
מערכת הכיול קריטית אבל לגמרי, בלעדיה המכשיר פשוט פח.
תתחדש ותהנה, האנטם רסיבר טופ, קצת סבלנות, תעבור על המניואל ותכייל כמו שצריך, אני מבטיח לך שתוך שבוע אתה תגיע לתוצאה סוף, הכל עניין של כיולים.
נערך לאחרונה על ידי Moshe984 ב 11/12/2019 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

איתן נראה לי שאתה לא מבין משהו בסיסי, כל מערכת כיול בליבלים האלה, תנחית לך את הסאונד ותנסה ליצור גרף מטרה מסויים שמתאים לחלל שלך, יש מערכות כיול שעובדות על גרף קבוע מראש ואת זה אני לא סובל, ויש מערכות כיול שקובעות גרף מטרה לפי התנהגית הרמקול בחלל לפי היכולות תיקון שלה וכו' במקרה של arc באמת שהמון אפשרויות פתוחות בפניך... כנראה שאתה משווה את הסאונד איך נשמע עם כיול וללא הכיול על ידי לחיצת כפתור בשלט? ומפה אתה מסיק מסקנות?
אתה חייב לתקן ידנית אם אתה לא אוהב את התוצאה ואתה חייב לבצע את התהליך בצורה הנכונה.
לאחר כל שינוי ידני שאתה מבצע במערכת הכיול דרך המחשב
אתה צריך ללחוץ על Review Summary&Upload,( אם אתה כבר שם צלם
ותעלה את הגרף הספציפי של הרמקולים אבל לפני שתתקן ידנית) ,לאחר מכן upload to your device, אחרת כל תיקון שתבצע לא יעלה לרסיבר אלה ישמר רק במערכת הכיול על המחשב בלבד.
המערכת מכיילת עד 5KHZ שזה שווה ל 5000HZ, אם הכל נשמע לך "מונחת" או מכוייל לגרף מטרה של ה ARC ואתה לא אוהב את זה, אז יש פתרון, בסך הכל אתה צריך להגדיר למערכת הכיול (שוב דרך התוכנה) להפעיל פחות אקולייזר על הכיול, ניתן לתקן ידנית, יש לך לכל זוג רמקולים אפשרות לקבוע אקולייזר מ 200hz ועד 20khz, במקרה שלך אתה צריך להוריד, תנסה לקבוע כיול בתיקון ידני עד 1khz, כנס לתוכנה במחשב ל adjust targets, אתה תראה בגרף של ה fronts במלבן למטה את ההגדרה maximum correction היא צריכה להיות מוגדרת על 5k כברירת מחדל, תוריד אקולייזר ל1k, וגם לסנטר גם לסראונד ותראה תחילה איך זה משפע ואך הסאונד נשמע לך, למעלה כתבתי לך מה השלבים לתיקון ידני, אתה בטוח שמקרופון הכיול קלט את הרמקולים שלך בצורה יעילה? כלומר זה מקרופון מאוד רגיש שקולט מעולה עד 15hz, תבדוק אם גובה מקרופון הכיול בזמן הכיול היה בגובה האוזניים שלך
והטויטרים של הרמקולים מגיעים לאותו אזור בערך, לדייק בנושא הזה זה מאוד חשוב.
בנוסף תיכנס ל adjust settings ומשם ל set apeaker levels
תצלם ותעלה לפה, תצלם מקרוב שיהיה ברור.
אין שום סיבה שלא יהיו תוצאות טובות גם אם החדר שלך בעייתי
ה arc יודע לטפל טוב מאוד בחדרים .
אתה חייב לתקן ידנית אם אתה לא אוהב את התוצאה ואתה חייב לבצע את התהליך בצורה הנכונה.
לאחר כל שינוי ידני שאתה מבצע במערכת הכיול דרך המחשב
אתה צריך ללחוץ על Review Summary&Upload,( אם אתה כבר שם צלם
ותעלה את הגרף הספציפי של הרמקולים אבל לפני שתתקן ידנית) ,לאחר מכן upload to your device, אחרת כל תיקון שתבצע לא יעלה לרסיבר אלה ישמר רק במערכת הכיול על המחשב בלבד.
המערכת מכיילת עד 5KHZ שזה שווה ל 5000HZ, אם הכל נשמע לך "מונחת" או מכוייל לגרף מטרה של ה ARC ואתה לא אוהב את זה, אז יש פתרון, בסך הכל אתה צריך להגדיר למערכת הכיול (שוב דרך התוכנה) להפעיל פחות אקולייזר על הכיול, ניתן לתקן ידנית, יש לך לכל זוג רמקולים אפשרות לקבוע אקולייזר מ 200hz ועד 20khz, במקרה שלך אתה צריך להוריד, תנסה לקבוע כיול בתיקון ידני עד 1khz, כנס לתוכנה במחשב ל adjust targets, אתה תראה בגרף של ה fronts במלבן למטה את ההגדרה maximum correction היא צריכה להיות מוגדרת על 5k כברירת מחדל, תוריד אקולייזר ל1k, וגם לסנטר גם לסראונד ותראה תחילה איך זה משפע ואך הסאונד נשמע לך, למעלה כתבתי לך מה השלבים לתיקון ידני, אתה בטוח שמקרופון הכיול קלט את הרמקולים שלך בצורה יעילה? כלומר זה מקרופון מאוד רגיש שקולט מעולה עד 15hz, תבדוק אם גובה מקרופון הכיול בזמן הכיול היה בגובה האוזניים שלך
והטויטרים של הרמקולים מגיעים לאותו אזור בערך, לדייק בנושא הזה זה מאוד חשוב.
בנוסף תיכנס ל adjust settings ומשם ל set apeaker levels
תצלם ותעלה לפה, תצלם מקרוב שיהיה ברור.
אין שום סיבה שלא יהיו תוצאות טובות גם אם החדר שלך בעייתי
ה arc יודע לטפל טוב מאוד בחדרים .
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·נשמע שאתה חסר סבלנות וחבל.niko כתב:זה לא רק בסראונד, הרצתי כיול שוב והכל מונחת.
האמת, לא מבין מה אנשים מוצאים במערכות כיול![]()
כל העניין?
יצא לי קצת מבאס הפוסט
מרגיש שהלכתי לאיבוד...
אתה כותב "אם צריך לשנות אז מה כיול? זה משהו שלא ברור לי בכלל, אם שיניתי הכל אז כל הכיול שעשיתי והפרמטרים שהתקבלו כבר לא רלוונטיים" אתה בעצמך כותב שזה משהו שלא ברור לך...
להפך אם אחרי הכיול יש לך אפשרות לשנות המון פרמטרים לפי הטעם האישי שלך ולהריץ תיקון אקוסטי של הכיול שיכלול בתוכו את השינויים שעשית אז מה אתה רוצה יותר מזה?
אני מציע שתישב ותלמד קצת על מערכת הכיול במקום לחפש כיול "שגר וסע", השקיעו במערכת הזאת המון אל תבטל אותה בחוסר הבנה
אני ישבתי ולמדתי את המערכת הזאת, אני יכיל להבטיח לך שאם אני יגיע אליך אני יכול להוציא לך תוצאה ממש טובה ולו יהיה מה.
-
niko
- חבר מביא חבר

חברים, החלטתי שאני רוכש את הרסיבר למרות שלא הגעתי עדיין לתוצאה שחשבתי שאגיע, אבל
אני מאמין שהעניין הוא למידה של מערכת הכיול וניסיונות רבים.
אני חייב לציין לטובה את מיכאל מטאץ' קונטרול על השאלת הרסיבר מבלי שהוא מכיר אותי בכלל, השאיר אותו
לכל השבוע ולא שאל כלום ולא לחץ, פשוט שירות למופת, מומלץ בחום, כן ירבו.
תודה לכל החברים שעזרו מאחורי הקלעים
אני מאמין שהעניין הוא למידה של מערכת הכיול וניסיונות רבים.
אני חייב לציין לטובה את מיכאל מטאץ' קונטרול על השאלת הרסיבר מבלי שהוא מכיר אותי בכלל, השאיר אותו
לכל השבוע ולא שאל כלום ולא לחץ, פשוט שירות למופת, מומלץ בחום, כן ירבו.
תודה לכל החברים שעזרו מאחורי הקלעים
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@niko
·בהמשך לשיחתינו הנה קישור שניתן לקרוא על מערכת הכיול ולהבין איך היא עובדת.... בבקשה
https://www.anthemarc.com/advanced-topi ... of-arc.php
·בהמשך לשיחתינו הנה קישור שניתן לקרוא על מערכת הכיול ולהבין איך היא עובדת.... בבקשה
https://www.anthemarc.com/advanced-topi ... of-arc.php
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@niko
·השאלה למה אתה קורא "מונחת" וביחס למה?
עברתי מ Denon 4308ci ל Anthem MRX 720 ואצלי אני דווקא שומע על עוצמה שכביכול נמוכה יותר. כשאני מקשיב למוזיקה דו ערוצית התצוגה של ה 720 מראה שאני בדרך כלל על -25dB שזה ב 5 dB נמוך יותר ממה שהייתי רואה בתצוגה של ה Denon.
אותו סיפור בסרטים סרטים אבל זה בגלל שהכיול של ARC נותן לי פיצוי נאות על סרטים שבהם ערוץ הסנטר בכוונה מקודד נמוך - ויש לא מעט כאלה.
·השאלה למה אתה קורא "מונחת" וביחס למה?
עברתי מ Denon 4308ci ל Anthem MRX 720 ואצלי אני דווקא שומע על עוצמה שכביכול נמוכה יותר. כשאני מקשיב למוזיקה דו ערוצית התצוגה של ה 720 מראה שאני בדרך כלל על -25dB שזה ב 5 dB נמוך יותר ממה שהייתי רואה בתצוגה של ה Denon.
אותו סיפור בסרטים סרטים אבל זה בגלל שהכיול של ARC נותן לי פיצוי נאות על סרטים שבהם ערוץ הסנטר בכוונה מקודד נמוך - ויש לא מעט כאלה.
-
niko
- חבר מביא חבר

@Catskinner
מונחת הכוונה לאחר כיול.
לגבי עוצמה הכוונה היא לעומת הפיוניר, יש מצב שהפיוניר מבליט תדרים מסוימים שנשמעים יותר חזק,
לא היה לי דנון אז אני לא יכול להשוות.
זה שהפיוניר חזק אין ספק אבל לדעתי ההגברה של פיוניר בסדרת LX 60/70 הייתה פשוט טובה יותר מהסדרות
שבאו אחרי כן.
אני חיפשתי שיפור בדו ערוצי(במקום להוסיף מגבר סטריאו עם BYPASS),
מערכת כיול טובה יותר, על הדרך פורמטים חדשים של וידאו ואודיו למרות שכרגע לא ינוצלו,
מערכת תפריטים שלדעתי מצוינת למרות שהיא לא "יפה".
מונחת הכוונה לאחר כיול.
לגבי עוצמה הכוונה היא לעומת הפיוניר, יש מצב שהפיוניר מבליט תדרים מסוימים שנשמעים יותר חזק,
לא היה לי דנון אז אני לא יכול להשוות.
זה שהפיוניר חזק אין ספק אבל לדעתי ההגברה של פיוניר בסדרת LX 60/70 הייתה פשוט טובה יותר מהסדרות
שבאו אחרי כן.
אני חיפשתי שיפור בדו ערוצי(במקום להוסיף מגבר סטריאו עם BYPASS),
מערכת כיול טובה יותר, על הדרך פורמטים חדשים של וידאו ואודיו למרות שכרגע לא ינוצלו,
מערכת תפריטים שלדעתי מצוינת למרות שהיא לא "יפה".
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אתה מתכוון שהכיול קבע לכל רמקול ערך במינוס דציבלים?niko כתב:@Catskinner
מונחת הכוונה לאחר כיול....
אין בזה שום דבר רע, וזו כלל לא בעיה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
איתן, תתחדש ותהנה.. !!
התגובות מספרות שמדובר באחלה רסיבר..
אם אני זוכר נכון, ציינת שהסראונד הנוכחי שלך הוא "חוליה חלשה" בסטאפ, אז אני מצפה שתיתן גם שם איזה שידרוגון קטן על הדרך...
התגובות מספרות שמדובר באחלה רסיבר..
אם אני זוכר נכון, ציינת שהסראונד הנוכחי שלך הוא "חוליה חלשה" בסטאפ, אז אני מצפה שתיתן גם שם איזה שידרוגון קטן על הדרך...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@niko
·אבל אתה מבין שכל עוד לא בדקת עם מד דציבלים לפני ואחרי כיול בשני הרסיברים אין לך שום נקודת השוואה וזה נשמע למי שמרפרף בשירשור הזה שאתה פשוט מתעצל ללחוץ על הכפתור בשלט שמרים את הווליום.
אני יכול לחשוב על דבר אחד שיכול להיות שנותן לך את התחושה הזו: האינטגרציה של הבאס ב Anthem פשוט מעולה אבל מי שהתרגל לבאס שולט ואגרסיבי מידי עשוי לקבל תחושה שחסר לו משהו.
·אבל אתה מבין שכל עוד לא בדקת עם מד דציבלים לפני ואחרי כיול בשני הרסיברים אין לך שום נקודת השוואה וזה נשמע למי שמרפרף בשירשור הזה שאתה פשוט מתעצל ללחוץ על הכפתור בשלט שמרים את הווליום.
אני יכול לחשוב על דבר אחד שיכול להיות שנותן לך את התחושה הזו: האינטגרציה של הבאס ב Anthem פשוט מעולה אבל מי שהתרגל לבאס שולט ואגרסיבי מידי עשוי לקבל תחושה שחסר לו משהו.
-
niko
- חבר מביא חבר

@avihuli
תודה אבי היקר
אכן האחוריים הם כעת החוליה החלשה, צריך קצת הפוגה אחרי הרכישות האחרונות.
Catskinner
לא מתעצל להעלות את הווליום ואכן השוואה מהזיכרון בלבד וללא השוואה לפי הספר היא בעייתית,
אבל אני מנסה להעביר את מה שאני מרגיש.
דווקא בבאס אין שום בעיה.....עם הפיוניר היה חסר באס.
תודה אבי היקר
אכן האחוריים הם כעת החוליה החלשה, צריך קצת הפוגה אחרי הרכישות האחרונות.
Catskinner
לא מתעצל להעלות את הווליום ואכן השוואה מהזיכרון בלבד וללא השוואה לפי הספר היא בעייתית,
אבל אני מנסה להעביר את מה שאני מרגיש.
דווקא בבאס אין שום בעיה.....עם הפיוניר היה חסר באס.
·niko כתב:זה לא רק בסראונד, הרצתי כיול שוב והכל מונחת.
האמת, לא מבין מה אנשים מוצאים במערכות כיול![]()
כל העניין?
יצא לי קצת מבאס הפוסט
מרגיש שהלכתי לאיבוד...
המערכת של אנטם נחשבת למאד טובה ביחס למערכות כיול שאתה מוצא ברסיברי מיינסטרים כמו אודיסי ו YPAO, אבל היא עדיין לא ברמה של DIRAC LIVE או ROOMPERFECT. לא ברור לא לא מצא חן בעניך בתוצאות, אבל מערכות כיול מהסוג הזה (סמי-מקצועיות) פועלות באופן שונה מאלו שאתה מוצא בפיוניר. המערכת מנחיתה את הווליום במינוס 12 דציבל בכדי לשמור HEADROOM לצורך הפעלת ה EQ בכדי לא לחרוג מ 0DBFS. מערכת אודיסי לא עושה את זה, במקום זאת, היא מגבילה את הערך המרבי של חוגת הווליום בהתאם לערך הקיצוני ביותר שהיא בצעה בזמן הכיול. בנוסף כיול SPL נעשה בכדי להבטיח עוצמת רפרנס כאשר אתה מעלה את החוגה ל 0 דצי בל. זה לרוב 75 דציבל כמו באודיסי. ב DIRAC LIVE ואני מניח שגם ב ARC של אנטם, הרמקול בעל העוצמה החי חלשה מהווה את החוליה החלשה והמערכת מכיילת בהתאם אליו. זה לא המצב באודיסי למשל. לרוב האנשים רפרנס של 75 דציבל נשמע חלש מידי, אז אין בעיה להוסיף כמה דציבלים באופן זהה לכל הערוצים.
לא קראתי את כל השרשור, אבל אם תפרט בדיוק למה אתה מצפה ומה בדיוק מפריע לך בתוצאה, אולי אוכל לעזור. אני עובד עם אודיסי ברסיבר דנון לכיול רב ערוצי ועם DIRAC LIVE בקדם של NAD לכיול עבור סטריאו במוסיקה. התוצאות שונות מאד למרות שזה אותו הרמקולים ואותו החדר.
כאשר כיול אנטם עובד, אז התוצאה מאד מרשימה. אבל יש חדרים בעייתיים שהכיול לא תמיד מצליח ודורש התערבות של המשתמש.