בית חכם מבוסס על openHAB המדריך השלם (מתעדכן)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@eyals2
·האם במקרה התקנת את ה Java על PC שמריץ חלונות?
·האם במקרה התקנת את ה Java על PC שמריץ חלונות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@eyals2
·זה בדיוק העניין. אתה מקבל הודעה שהיא טיפוסית למחשב PC המריץ חלונות שבו הותקן JVM של Oracle אבל לא עדכנו את נתיב ה JAVA_HOME בלוח הבקרה.
ב Raspberrie ההמלצה היא להתקין את ה JVM של AZUL. אז השאלה היא האם עקבת אחר המדריך הרשמי להתקנת openHABian?
·זה בדיוק העניין. אתה מקבל הודעה שהיא טיפוסית למחשב PC המריץ חלונות שבו הותקן JVM של Oracle אבל לא עדכנו את נתיב ה JAVA_HOME בלוח הבקרה.
ב Raspberrie ההמלצה היא להתקין את ה JVM של AZUL. אז השאלה היא האם עקבת אחר המדריך הרשמי להתקנת openHABian?
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·על איזה תוסף מדובר?puma1 כתב:התקנת את התוסף? אם לא תנסה להתקין את התוסף קודם. אם זאת הבעיה אשנה את סדר הפעולות. למרות שה-uuid צריך להופיע בכל מקרה. תתקין ותגיד לי אם עבד...
גם אני לא מצליח לראות את קבצי ה-uuid וה-secret דרך המחשב.
עד כמה שזכור לי, גם אני לא הצלחתי לעדכן את גרסת הג'אווה וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה.eyals2 כתב:@puma1
·
עדכנתי גאווה בשלב ההגדרות
עכשיו אני מנסה שוב ומקבל:
E: Unable to locate package oracle-java8-set-default
ולגבי ההגדרות, כן, הם כמו שציינת...
@עזי
·
התוסף של openhab cloud. רשמתי להתקין אותו אחרי בדיקת הקבצים אני אשנה את הסדר
לגבי ה-java. הקוד ששמתי רק מעדכן את הגאווה שמגיע עם openhabian. לא צריך להתקין משהו נפרד ניסית להריץ את הפקודה השניה. לבדיקת גירסת ה-java? יכול להיות שמשהו השתבש לך בגאווה תריץ את הפקודה של בדיקת גירסה ותגיד מה הופיע לך
יש אםשרות להתקין את ה-java גם דרך ההגדרות בputty. אני אבדוק מחר איפה בדיוק זה נמצא שם בהגדרות ואגיד לך נראה לי זה האפשרות האחרונה להתקין התקנה נקיה של רסברי שאתה נכנס לשם יש לך אםשרות להתקין רק חלקים כמו ה-samba וכו... גם java צריך להיות שם סתם התקנה רק של זה ותעשה אישור
·
התוסף של openhab cloud. רשמתי להתקין אותו אחרי בדיקת הקבצים אני אשנה את הסדר
לגבי ה-java. הקוד ששמתי רק מעדכן את הגאווה שמגיע עם openhabian. לא צריך להתקין משהו נפרד ניסית להריץ את הפקודה השניה. לבדיקת גירסת ה-java? יכול להיות שמשהו השתבש לך בגאווה תריץ את הפקודה של בדיקת גירסה ותגיד מה הופיע לך
יש אםשרות להתקין את ה-java גם דרך ההגדרות בputty. אני אבדוק מחר איפה בדיוק זה נמצא שם בהגדרות ואגיד לך נראה לי זה האפשרות האחרונה להתקין התקנה נקיה של רסברי שאתה נכנס לשם יש לך אםשרות להתקין רק חלקים כמו ה-samba וכו... גם java צריך להיות שם סתם התקנה רק של זה ותעשה אישור
·כנ"לעזי כתב:נראה שהתקנת התוסף יוצרת את הקבצים..
זו גירסת הג'אווה: openjdk version 1.8.0_152
ההתקנה שלי היא נקייה מאתמול (הצלחתי להרוס התקנה קודמת)...
אבל לא מצליח להתקין
---- התחברות דרך רשת סלולרית ---------------------------------
·...
הפקודה שאני הבאתי רק מעדכנת את ה-java. לא מתקינה אותה. Java מגיעה עם ההתקנה של openhabian אם יש לך בעיה עם הjava. כנס להגדרות. כמו בתמונה. שם יש לך אפשאות להתקין מחדש רק את הjava. אחר כך תריץ בדיקה לגירסה. ואם יש צורך תעדכן עם הפקודה ששמתי
Java מגיע כבר עם openhabian. צה שצריך זה רק להריץ פקודת עדכון בגלל שזההגירסה לא עדכניתCatskinner כתב:@eyals2
ב Raspberrie ההמלצה היא להתקין את ה JVM של AZUL. אז השאלה היא האם עקבת אחר המדריך הרשמי להתקנת openHABian?...
·
מקיש בפרטים באתר https://myopenhab.org
לפי ההוראות שלך
העתקתי פרטים מהקבצים
והאתר נותן הודעת forbidden
לפי ההוראות שלך
העתקתי פרטים מהקבצים
והאתר נותן הודעת forbidden
שותה הכל, ישר לוריד.