קנייה קבוצתית
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
משהו יודע מה האחריות של סמליין אומרת לגבי פיקסלים שרופים ועננות ?
עם כל הכבוד למחיר (שבטח יהיה גג יותר זול ב 300 שקל ממחיר השוק) מה זה שווה אם יעשו לנו צרות כשנצטרך לממש אותה.
עם כל הכבוד למחיר (שבטח יהיה גג יותר זול ב 300 שקל ממחיר השוק) מה זה שווה אם יעשו לנו צרות כשנצטרך לממש אותה.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
חברים תשחררו, אין טעם לנסות בכוח לקיים קבוצת רכישה כאשר יותר מרמזו לכם שזה לא ממש מעניין את היבואן!
כפי שכתבו כאן, יש היום את המסך הזה ב-6,100₪ מייבוא מקביל עם אחריות לשנה.
או שיש בעוד כמה מאות שקלים מהיבואן הרישמי עם אחריות לשנה במעבדה חיצונית גם כן (שתי האופציות לא משהו).
אני מבין שיש הרגשה שרוכשים מחנות לא מוכרת מסך של יבואן לא מוכר אז חוששים שאם תהיה תקלה לא יהיה עם מי לדבר.
הבעיה היא שזה דיי נכון גם לגבי מי שרוכש מיבואן רישמי כך שלא זה מה שצריך להוות מחסום (לדעתי לפחות).
אם לשים את הדברים בפרופורציות, הסיכוי לתקלה במסגרת האחריות הוא דיי אפסי כך שלא צריך לנפח יתר על המידה את נושא האחריות.
לגבי הסמארט ותאימות לארץ של הייבוא המקביל, היה כאן בחור שדיווח שב-65mu8000 שרכש דרך ייבוא מקביל (משופרסל) הכול עובד בלי שום בעיה.
אבל פשוט תתקשרו לחנות ותשאלו, ואם אפשר אז עדיף לבוא ולבדוק בעצמכם בחנות.
אגב לכל מי שחושש מתקלה וממש ממש רוצה את האחריות של אלקטרוניקס פרו, אני דיי בטוח שניתן לבטח את המסך באופן פרטי מולם בעבור תשלום, כמובן לתקופה שלאחר תום האחריות המקורית.
לגבי אלטרנטיבות למסך הזה, בטח שיש, אך ככל הנראה יעלו בין קצת יותר (LG) להרבה יותר (סוני) ולא בטוח שזה מוצדק.
כפי שכתבו כאן, יש היום את המסך הזה ב-6,100₪ מייבוא מקביל עם אחריות לשנה.
או שיש בעוד כמה מאות שקלים מהיבואן הרישמי עם אחריות לשנה במעבדה חיצונית גם כן (שתי האופציות לא משהו).
אני מבין שיש הרגשה שרוכשים מחנות לא מוכרת מסך של יבואן לא מוכר אז חוששים שאם תהיה תקלה לא יהיה עם מי לדבר.
הבעיה היא שזה דיי נכון גם לגבי מי שרוכש מיבואן רישמי כך שלא זה מה שצריך להוות מחסום (לדעתי לפחות).
אם לשים את הדברים בפרופורציות, הסיכוי לתקלה במסגרת האחריות הוא דיי אפסי כך שלא צריך לנפח יתר על המידה את נושא האחריות.
לגבי הסמארט ותאימות לארץ של הייבוא המקביל, היה כאן בחור שדיווח שב-65mu8000 שרכש דרך ייבוא מקביל (משופרסל) הכול עובד בלי שום בעיה.
אבל פשוט תתקשרו לחנות ותשאלו, ואם אפשר אז עדיף לבוא ולבדוק בעצמכם בחנות.
אגב לכל מי שחושש מתקלה וממש ממש רוצה את האחריות של אלקטרוניקס פרו, אני דיי בטוח שניתן לבטח את המסך באופן פרטי מולם בעבור תשלום, כמובן לתקופה שלאחר תום האחריות המקורית.
לגבי אלטרנטיבות למסך הזה, בטח שיש, אך ככל הנראה יעלו בין קצת יותר (LG) להרבה יותר (סוני) ולא בטוח שזה מוצדק.
@בוננזה
·מצד אחד אומרים פה שאין עניין לקנייה קבוצתית מצד שני אני לא יכול לפנות לא דרך האתר לקנייה קבוצתית
אז מה אני אמור לעשות
יבואן סמסונג לא מעוניין סבבה מה לגבי lg,sony
בנוגע לסוני גם להם נותנים השירות זה אלקטרוניקס פרו?
·מצד אחד אומרים פה שאין עניין לקנייה קבוצתית מצד שני אני לא יכול לפנות לא דרך האתר לקנייה קבוצתית
אז מה אני אמור לעשות
יבואן סמסונג לא מעוניין סבבה מה לגבי lg,sony
בנוגע לסוני גם להם נותנים השירות זה אלקטרוניקס פרו?
Re: אשמח גם להצטרף ולקבל הצעה על: 65mu9000
·גדול! אתה רשום פה מ-2005 וזו ההודעה הראשונה שלך. שיחקת אותה!dsamama כתב:@MartinHSabag
·
אשמח גם להצטרף ולקבל הצעה על: 65mu9000...
@MartinHSabag
גם אני מעוניין ב-65mu9000.
או
LG 65SJ950Y.
אני מבין שככל הנראה המנהלים פה עסוקים וכו' וזה יותר ממובן, אבל אף אחד עוד לא אמר שאנחנו לא יכולים לעזור להם בגיבוש הקבוצתית.
אני חושב שבשבוע הקרוב ננסה להרים טלפונים לכמה חנויות של יבואנים לא רשמיים, LG וסוני.
אולי נצליח לקבל מחיר טוב יותר ובסופו של דבר לדבר עם אחד המנהלים ולתאם דרכם קבוצתית לכמות הלא מבוטלת של המתעניינים פה.
מישהו יכול להציע את הדגמים שכדאי להתמקד בהם?
LG- אני מבין שה950 אמורה להיות מקבילה פחות או יותר
סמסונג- MU9000
סוני- ?
אני חושב שבשבוע הקרוב ננסה להרים טלפונים לכמה חנויות של יבואנים לא רשמיים, LG וסוני.
אולי נצליח לקבל מחיר טוב יותר ובסופו של דבר לדבר עם אחד המנהלים ולתאם דרכם קבוצתית לכמות הלא מבוטלת של המתעניינים פה.
מישהו יכול להציע את הדגמים שכדאי להתמקד בהם?
LG- אני מבין שה950 אמורה להיות מקבילה פחות או יותר
סמסונג- MU9000
סוני- ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כאמור, לפחות לפי סמליין הם לא מחזיקים מספיק סטוק בשביל קניה קבוצתית 
אם סמסונג לא ילך יש עוד מסך שיכול להיות רלוונטי ?
אם סמסונג לא ילך יש עוד מסך שיכול להיות רלוונטי ?