גיבוש קבוצת רכישה לטלוויזיות סוני
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
מעקב
- חכם_חנוכה
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
מענויין גם 65 x900e
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
למעקב,
להבנתי 65x900 עולה 12K בארץ ביבוא מקביל.. לא ממש הצלחתי להבין מהשרשור פה והקודם בכמה % המחיר יהיה נמוך יותר ברכישה קבוצתית?
להבנתי 65x900 עולה 12K בארץ ביבוא מקביל.. לא ממש הצלחתי להבין מהשרשור פה והקודם בכמה % המחיר יהיה נמוך יותר ברכישה קבוצתית?
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
- yoavb
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
שלום לחברי הקבוצה.
אני מתגורר כרגע בארה"ב ומתכנן לרכוש (באופן עצמאי) את ה X900E לקראת חזרה מתוכננת ארצה. לשרשור זה הגעתי במקרה, תוך שיטוט בגוגל בחיפוש אחר תשובה לשאלתי למטה.
לרגל ה Black Friday הממשמש ובא קפצתי השבוע לסניף המקומי של Best Buy ועלי לציין שאכן התרשמתי מאיכות התמונה של הטלוויזיה. ההסתייגות היחידה היא שסוד ידוע הוא שההגדרות של טלוויזיות הנמצאות בתצוגה מוכתבות על ידי היצרן להעצמת הרושם ולא בהכרח במטרה לשקף את ביצועיהן האמיתיים. ובכל זאת, לטעמי הטלוויזיה הזו מרשימה יותר מכל טלוויזיה אחרת שראיתי בחנות (והיו שם לא מעט) למעט, אולי, הדגמים היקרים יותר של LG (ואין לי כוונה להלהיט שוב את הויכוח).
לעצם היוזמה של פותח השרשור - מאחל לכם הצלחה רבה. אגב, בנוסף לחיפוש ברשת אני ממליץ להרשם לאתרים כגון dealnews ו slickdeal כדי לקבל התראות עדכניות על ירידת מחירים. ניתן להזין מילות חיפוש, לבחור קטגוריות וכו'.
לטובת מי ששאל לגבי B&H - מדובר באחת החנויות ההוגנות ביותר שנתקלתי בהן בארה"ב.
שאלה לי ברשותכם: האם העובדה שמדובר בדגם האמריקאי אינה רלוונטית לעניין התאימות? אינני מתכוון לעניין מתח/תדר של רשת החשמל בישראל, אלא לסוגיות סבוכות יותר כגון קצב העברת פריימים וכיו"ב. האם עקרונית אוכל לחבר את הטלוויזיה לכבלים בישראל? לעידן פלוס?
תודה מראש.
אני מתגורר כרגע בארה"ב ומתכנן לרכוש (באופן עצמאי) את ה X900E לקראת חזרה מתוכננת ארצה. לשרשור זה הגעתי במקרה, תוך שיטוט בגוגל בחיפוש אחר תשובה לשאלתי למטה.
לרגל ה Black Friday הממשמש ובא קפצתי השבוע לסניף המקומי של Best Buy ועלי לציין שאכן התרשמתי מאיכות התמונה של הטלוויזיה. ההסתייגות היחידה היא שסוד ידוע הוא שההגדרות של טלוויזיות הנמצאות בתצוגה מוכתבות על ידי היצרן להעצמת הרושם ולא בהכרח במטרה לשקף את ביצועיהן האמיתיים. ובכל זאת, לטעמי הטלוויזיה הזו מרשימה יותר מכל טלוויזיה אחרת שראיתי בחנות (והיו שם לא מעט) למעט, אולי, הדגמים היקרים יותר של LG (ואין לי כוונה להלהיט שוב את הויכוח).
לעצם היוזמה של פותח השרשור - מאחל לכם הצלחה רבה. אגב, בנוסף לחיפוש ברשת אני ממליץ להרשם לאתרים כגון dealnews ו slickdeal כדי לקבל התראות עדכניות על ירידת מחירים. ניתן להזין מילות חיפוש, לבחור קטגוריות וכו'.
לטובת מי ששאל לגבי B&H - מדובר באחת החנויות ההוגנות ביותר שנתקלתי בהן בארה"ב.
שאלה לי ברשותכם: האם העובדה שמדובר בדגם האמריקאי אינה רלוונטית לעניין התאימות? אינני מתכוון לעניין מתח/תדר של רשת החשמל בישראל, אלא לסוגיות סבוכות יותר כגון קצב העברת פריימים וכיו"ב. האם עקרונית אוכל לחבר את הטלוויזיה לכבלים בישראל? לעידן פלוס?
תודה מראש.
- Ventive
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
מעוניין ב x900e 65
תודה
תודה
- dydy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
@superbizho
·
אף אחד לא דיבר על מחיר , אז אין מה להבין
זה שלב הגישושים , אחרי זה שלב המשא ומתן, ורק בעוד מספר ימים יפרסמו את המחיר, יש מי שמנהל את הנושא וזה לא שלב שמשחררים מידע שהוא לא קונקרטי,
·
אף אחד לא דיבר על מחיר , אז אין מה להבין
זה שלב הגישושים , אחרי זה שלב המשא ומתן, ורק בעוד מספר ימים יפרסמו את המחיר, יש מי שמנהל את הנושא וזה לא שלב שמשחררים מידע שהוא לא קונקרטי,
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
<נערך על ידי מרטין>
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- AVISHAIAR20
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
מעוניין גם ב x900e 65
תלוי מחיר
מתי להערכתכם תיהיה הצעה?
שיחקתם אותה עם הקבוצה,
אתמול הייתי לפני הזמנה של סמסונג 65 אינץ mu8000 וברגע האחרון ראיתי את הקבוצה, מקווה שהמחיר יהיה שפוי
אם לא נחזור לתוכנית המקורית
תודה
תלוי מחיר
מתי להערכתכם תיהיה הצעה?
שיחקתם אותה עם הקבוצה,
אתמול הייתי לפני הזמנה של סמסונג 65 אינץ mu8000 וברגע האחרון ראיתי את הקבוצה, מקווה שהמחיר יהיה שפוי
אם לא נחזור לתוכנית המקורית
תודה
- juves
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
מתעניין ב x900e. גודל 65 או 55. תלוי במחיר...
- mikif30
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
מתעניית ב-65 תלוי במחיר הסופי כמובן
- limonidas
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
מעונין ב- 900E 65
- המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
·בוננזה כתב:@MartinHSabag
·
עוד הצעה קטנה.
רוב רובה של הקבוצה מתעניינים במסכי 65 אינץ, והסוני עלה כאן כאלטרנטיבה טובה ביחס למחיר, אך הוא לא היחידי בהיצע ולאו דווקא הטוב מכולם.
מסכי ה-OLED של LG בגודל 65 אינץ עולים באזור ה-15,000₪ (לפני ״דוד שלח אותי״), ומציגים איכות טובה משמעותית מהסוני שעולה רק 2,500₪ פחות.
לכן אשמח (ואני חושב שיש עוד רבים שחושבים כמוני) אם תבדוק במקביל גם הצעות של LG B6/C7 בגודל 65 אינץ.
יכול להיות שההפרש בין הסוני ל-LG יצטמצם ויהווה אלטרנטיבה טובה יותר.
כמובן שמי שמחפש מסך 75 זה לא רלוונטי לגביו, אך למעט אנוכי ועוד כמה בודדים הרוב מחפשים 65.
תודה,
אלון...
איפה ראית oled 65 ב 15000 חוץ מיבוא מקביל?
- vcar1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
אני מעוניין ב75" תלוי מחיר
- בוננזה
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 655
·המלך כתב:·......
איפה ראית oled 65 ב 15000 חוץ מיבוא מקביל?...
איפה כתוב שזה לא ייבוא מקביל?
כמובן שמדובר בייבוא מקביל בדיוק כמו במקרה של סוני x900 בייבוא מקביל גם כן.
לא מבין איפה הבעיה..
- amirba
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- AviTab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
·AviTab כתב:מעוניין ב X8096 בגודל 55 אינץ...
·פרט לX8096 בגודל 55 אינץ
מעוניין גם נ X900E בגודל 65 אינץ (תלוי מחיר)
- דורדור27
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
מישהו בדק עם היבואן הירושלמי?
מאמין שבקבוצה לא גדולה תגיעו לאזור ה10K לX900 65
מאמין שבקבוצה לא גדולה תגיעו לאזור ה10K לX900 65
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
מי זה היבואן הזה? יש אתר/טלפון?
(רק בשביל ההתעניינות. לא מתערב למרטין בטיפול הרכישה)
(רק בשביל ההתעניינות. לא מתערב למרטין בטיפול הרכישה)
לירן