פרטנר TV - ריכוז פרסומים

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

Cleaner כתב:איזה באסה, מהכתבה בכלכליסט עולה שלא תהיה אפליקציה ל ANDROID TV עד סוף 2017 :(
לא ממש ברור לי מה הקושי לפתח אפליקציה ל ANDROID TV כאשר כל הממשק שלהם ממילא פועל על ANDROID TV, פשוט הזוי
...
·

אני חושב שלא הבנת נכון.
ההתייחסות ל "סוף 2017" היא למסכים חכמים שאינם מבוססי ANDROID TV (למשל סמסונג, LG ועוד), ולמכשיר ה ATV של אפל.

אני מניח שלמכשירים מבוססי Android TV תינתן אופציה מיידית להורדת האפליקציה (שכן הממיר שלהם רץ על אפליקציה זו, ואכן אין שום סיבה הגיונית שלא יהיה זמין במכשיר אחר שיודע להריץ את אותה המערכת)

עריכה:
מקריאה חוזרת יש תרחיש שאתה צודק.
"ואפליקציה לטלוויזיות חכמות מבוססת אנדרואיד עד סוף 2017"
"ובתחילת 2018 לצרף להן גם אפליקצית לטלוויזיות חכמות עם מערכות הפעלה אחרות (דוגמת LG, שעושה שימוש ב־webOS)"

מוזר.

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191

שליחה

לא מה שכתוב זה
"בניגוד לסלקום, אין לפרטנר אפליקציות לטלוויזיות חכמות או לאפל TV, אך היא צפויה להשיק אפליקציית אפל TV ואפליקציה לטלוויזיות חכמות מבוססת אנדרואיד עד סוף 2017, ובתחילת 2018 לצרף להן גם אפליקצית לטלוויזיות חכמות עם מערכות הפעלה אחרות (דוגמת LG, שעושה שימוש ב־webOS)."

כלומר ANDROID TV עד סוף 2017 וכל שאר הטלויזיות החכמות תחילת 2018

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם זה נכון, איך הם מצפים שלקוחות יעברו אליהם אם אין להם אפליקציה?
הם יתבססו רק על לקוחות שלוקחים ממיר אחד?
כי אף אחד לא ישלם עוד 30 ש"ח על כל ממיר נניח ל3-5 טלויזיות.

מאוד מקווה שהתמיכה במכשיר Android TV (טלויזיות של סוני, סטרימרים של שיאומי, וכו') - תהיה כבר ברגע הראשון של ההתחברות,
אחרת הם מפספסים את הבאזז הגדול של ההשקה שלהם.

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מסכים איתך לגמרי ממש לא ברורה לי ההתנהלות הזאת, נראה לי שהם פשוט רצו כבר להשיק משהו ולא ממש חשבו על כל הפרטים הקטנים עד הסוף

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384

שליחה

מכל מה שכתבתם אני עדיין מבין שהאפליקציה לאנדרואיד tv תהיה זמינה כבר בהשקה. הדיבור הוא על טלוויזיות חכמות מבוססות אנדרואיד שזה קצת שונה..

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טלויזיות מבוססות אנדרואיד זאת דרך אחרת להגיד ANDROID TV כי אין טלויזיות עם אנדרואיד רגיל

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

cRaZy-BoY כתב:שזה קצת שונה..
...
·

אפשר ביסוס לדבריך? לדברי גוגל זו אותה המערכת בדיוק רק על מכשירים שונים.
לא ידוע לי על הבדלים בין Android TV שמגיעה בטלויזיות SONY BRAVIA
לבין Android TV שמגיעה ב- Nvidia Shield או Xiaomi mi box

כלומר אם האפליקציה תהיה זמינה בסוני שלי, היא צריכה להיות זמינה גם ב xiaomi ולהיפך.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384

שליחה

כשמדברים על אנדרואיד tv, אז זה נכון לגביי הסוני כי גם להם יש את המערכת הפעלה הזאת.

אבל שאומרים טלוויזיות חכמות עם אנדרואיד אז לא בהכרח מדברים על אנדרואיד tv.. אני אישית לא בקיע באילו מערכות קיימות על טלוויזיות כאלו ואחרות. אז מבחינתי כל עוד לא מציינים "אנדרואיד tv", אז מדובר במשהו אחר...

אם אתם אכן צודקים והאפליקציה לא תהיה זמינה לאנדרואיד tv עם ההשקה (ואני מדבר שזה יהיה זמין לכולם, לא רק ל5000 הראשונים), אז הם פשוט יורים לעצמם ברגל ומבדילים את עצמם לרעה מול סלקום...

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3501

שליחה

Cleaner כתב:כי יש לי בבית כבר כמה מכשירי XIAOMI MI BOX אז למה לי לשלם על הממיר שלהם?
...
. לא שמעתי על מחיר ללא ממיר. זו הדרך שלהם לתמחר מנוי נוסף במשפחה, זה לא רק על הממיר הפיזי.
כמה אתה תהיה מוכן לשלם למנוי נוסף ללא ממיר? או שאתה מצפה לחינם?
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא ממש ברור לי למה אתה חושב שהם לא יאפשרו להתקין אפליקציה בלבד כמו שסלקום מאפשרים.
אם הם באמת לא יאפשרו את זה אז הם איבדו אותי כלקוח כי אין לי בעיה לשלם מחיר מלא בתנאי שזה מאפשר לי באמת עד 5 מכשירים ככה שאני אוכל לכסות את כל ה MI BOXים שיש לי בבית.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

rafi_d כתב:
...
...
. לא שמעתי על מחיר ללא ממיר. זו הדרך שלהם לתמחר מנוי נוסף במשפחה, זה לא רק על הממיר הפיזי.
כמה אתה תהיה מוכן לשלם למנוי נוסף ללא ממיר? או שאתה מצפה לחינם?
...
·

אני די משוכנע שזה יהיה לפי המודל של סלקום,
כלומר את ה 69 ש"ח אתה תשלם ואתה זכאי לממיר אחד (תרצה או לא בעיה שלך, זה מה יש),
מעבר לכך אתה תהיה רשאי להתקין את השירות על עוד X מכשירים תומכים (למשל עד 5)
ואם אין לך כאלו מכשירים, ותרצה בכל זאת לשכור מהחברה ממיר נוסף (מיותר לחלוטין!) אז תשלם עוד 29 ש"ח לחודש על כל ממיר נוסף.
בדיוק כמו שסלקום עושה היום. (רק עם 99 ש"ח לבסיס)

אין שום סיכוי עסקי שפרטנר לא תאפשר התקנה של השירות שלהם על מכשירים תומכים,
אחרת - אין פה שום בשורה טכנולוגית, שכן ל5 טלויזיות תצטרך לשלם עוד 116 ש"ח (!!!) על השכרת 4 ממירים נוספים, ולא הגעת לשום מחיר שובר שוק.

כל הרעיון זה לרכוש "מנוי" בעלות של 69 ש"ח, ולהנות ממנו על כל פלטפורמה שתומכת (סטייל נטפליקס\סלקום).

אני לא רואה אפילו סיכוי קלוש שזה יהיה במודל אחר,
אחרת הם יכולים מעכשיו לסגור את החברה.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

שליחה

Cleaner כתב:כי יש לי בבית כבר כמה מכשירי XIAOMI MI BOX אז למה לי לשלם על הממיר שלהם?
...
·אבל הממיר הראשון כלול במחיר המנוי.

אני מנוי סלקוםTV ועל-אף שיש לי Apple TV 4th-עדיין לקחתי את הממיר הראשון (ללא תוספת). נכון, שזה גרם לשימוש דל ב-ATV, אך אמצא לזה פתרון... :-)

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

סבבה אבל אין לי כוח להתעסק עם זה, לתאם טכנאי וכל מה שכרוך בזה ואח"כ אם אצטרך להתנתק אז להחזיר אותו ולחכות במרכזי שירות.
יש לי כבר מכשירים שיכולים להריץ את האפליקציה וזה הופך את ההתקנה להרבה יותר נוחה בשבילי.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יש פה סרטון נוסף של הדגמת המערכת:

[vimeo]223415684[/vimeo]

https://goo.gl/7DNyqB
מציע לכם לראות אותו.

כמה תגובות שלי לסרטון:
א'. המציג של המערכת עושה את זה בצורה ילדותית, ולא מעביר את זה בצורה מקצועית (כמו שהמנכ"ל למשל עשה) - צריך שמישהו יעיר לו

ב'. בדקה 03:00 מבקשים ממנו לשים ערוץ CNN, והוא מתקשה לשים את הערוץ, מפספס אותו כמה פעמים במעבר מעליו, אני לא יודע אם מהתרגשות או שהממיר "לאגי" במעבר בין ערוצים.

ג'. באיזור הדקה 07:00 יש הדגמה של שירות נטפליקס יחד עם פרטנר, הוא מאוד מאוד מתלהב מכך שיש ערוץ נטפליקס, מסב את תשומת לב כולם לכך "תראו תראו ערוץ 25 זה נטפליקס" - ובפועל זה סה"כ שקופית שבעת לחיצה על OK מריצה את האפליקציה, לא מבין מה חדשני בזה, או למה לי לעזאזל להיכנס לערוץ 25 במקום ללחוץ על הכפתור הלבן בשלט.

ד'. בדקה 09:00 הוא מסביר שחווית השימוש בממיר לא תהיה דומה לחוויה באפליקציה לסמארט TV
כלומר עצם המגבלות של אפליקציה לא תקבלו את הפיצ'ר של קבלת ערוץ לינארי ישר עם הדלקת המכשיר, אלא תצטרכו להיכנס לאפליקיציה קודם.
בנוסף אני מניח שגם המעבר בין הערוצים הלינארים לנטפליקס - ידרוש מעבר בין אפליקציות בממיר

ה'. דקה 10:55 הוא יוצא לממשק של אנדרואיד TV המקורי, מציין שהם לא אוהבים את זה (וחבל), ומציין כי יהיה ניתן להוריד את האפליקציה למכשירים תומכי Android TV ולהתחבר לעד 4-5 מסכים נוספים ("אל תתפוס אותי במילה")

ו'. בסוף הסרטון הוא מבהיר שהמנוי נטפליקס שמקבלים זה המנוי של ה- 10$, והשירות של 4K יהיה בתוספת תשלום (נכתב פה באתר שב-5 ש"ח נוספים)

צ'רלטון לא זמין
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 28/06/2017 21:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בשעה-טובה ומוצלחת, נפתח דף-פייסבוק רשמי, בלעדי ונפרד ל-Partner TV :-):
https://www.facebook.com/Partner-TV-256700711401183/

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

tomer953 כתב:יש פה סרטון נוסף של הדגמת המערכת:

[vimeo]223415684[/vimeo]

לא מצליח לשים את הקישור מבלי שהאתר יחליף אותו בתצוגה מקדימה שלא עובדת,
אז תיכנסו ל vimeo עם קוד 223415684 בלינק

מציע לכם לראות אותו.

כמה תגובות שלי לסרטון:
א'. המציג של המערכת עושה את זה בצורה ילדותית, ולא מעביר את זה בצורה מקצועית (כמו שהמנכ"ל למשל עשה) - צריך שמישהו יעיר לו

ב'. בדקה 03:00 מבקשים ממנו לשים ערוץ CNN, והוא מתקשה לשים את הערוץ, מפספס אותו כמה פעמים במעבר מעליו, אני לא יודע אם מהתרגשות או שהממיר "לאגי" במעבר בין ערוצים.

ג'. באיזור הדקה 07:00 יש הדגמה של שירות נטפליקס יחד עם פרטנר, הוא מאוד מאוד מתלהב מכך שיש ערוץ נטפליקס, מסב את תשומת לב כולם לכך "תראו תראו ערוץ 25 זה נטפליקס" - ובפועל זה סה"כ שקופית שבעת לחיצה על OK מריצה את האפליקציה, לא מבין מה חדשני בזה, או למה לי לעזאזל להיכנס לערוץ 25 במקום ללחוץ על הכפתור הלבן בשלט.

ד'. בדקה 09:00 הוא מסביר שחווית השימוש בממיר לא תהיה דומה לחוויה באפליקציה לסמארט TV
כלומר עצם המגבלות של אפליקציה לא תקבלו את הפיצ'ר של קבלת ערוץ לינארי ישר עם הדלקת המכשיר, אלא תצטרכו להיכנס לאפליקיציה קודם.
בנוסף אני מניח שגם המעבר בין הערוצים הלינארים לנטפליקס - ידרוש מעבר בין אפליקציות בממיר

ה'. דקה 10:55 הוא יוצא לממשק של אנדרואיד TV המקורי, מציין שהם לא אוהבים את זה (וחבל), ומציין כי יהיה ניתן להוריד את האפליקציה למכשירים תומכי Android TV ולהתחבר לעד 4-5 מסכים נוספים ("אל תתפוס אותי במילה")

ו'. בסוף הסרטון הוא מבהיר שהמנוי נטפליקס שמקבלים זה המנוי של ה- 10$, והשירות של 4K יהיה בתוספת תשלום (נכתב פה באתר שב-5 ש"ח נוספים)

צ'רלטון לא זמין
...
·בנוגע לערוצים לינאריים ברשת:
כמו בסלקוםTV ב-Apple TV... אילוצים טכניים (כדי שלא יווצר מצב, שבו השידור נתקע...).

AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 261
שם מלא: Aviel Ghermezian

שליחה

tomer953 כתב:יש פה סרטון נוסף של הדגמת המערכת:
https://goo.gl/7DNyqB
מציע לכם לראות אותו.

כמה תגובות שלי לסרטון:

צ'רלטון לא זמין
...
א. נראה לחוץ ומאוד מתלהב מהשירות
ב.נראה לאגי
ג.דווקא באזור דקה 6 וצריך ללחוץ פעמיים O.K לא ברור מה הצורך ונראה באמת שיותר פשוט אם כבר ללחוץ על כפתור
אז ללחוץ על כפתור נטפליקס שיעביר ישירות ויחסוך לפחות 2 לחיצות(כי לחצת כבר כדי להגיע לערוץ 25 עצמו)
ד.מניח שיש דברים פתירים
ה.נראה שאומר את זה נטו שיווקי כדי להראות על ייחודיות הממשק של פרטנר ומסתבר שזה 5 מכשירים אבל התמיכה רק בסוף השנה
ו. אכן שדרוג ל4K תוספת 5 שקלים
ז. לא ברור לי על ערוצי צ'רלטון כשמצד אחד אומרים שזה ייקר לכולם את החבילה ומצד שני טוענים שאחוז מאוד קטן צורך את זה
הרי בכל מקרה בטח התכוונו להציע בנפרד כפי שיס, הוט וסלקום גובות באזור 67 בנפרד אלא אם תכננו להכליל בתוך ההצעה
ולשווק במחיר גבוה יותר כשגם כאן אני לא רואה בעיה כפי שיציעו את החבילה הרוסית במחיר אטרקטיבי כך להציע את צ'רלטון
חסרים ONE ויורוספורט לטעמי וגם בילדים אין את ניק ודיסני (כמובן דיסקברי, CBS וערוץ ההיסטוריה)

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

אם ממיר שני ב29 אני לא מצטרף
69 ל2 ממירים מצטרף ראשון

yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601

שליחה

חייב טכנאי להתקנה? אם בא לי ללכת למרכז שירות להביא את הממיר ולהתקין עצמאי כמו בסלקום טיוי ולמה צריך לחכות.עד אוגוסט אם המערכת עובדת כבר למה לא ניתן היום ללכת להביא ממיר ולהתחבר

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3501

שליחה

@yaronnn
·"המערכת עובדת כבר" ? רציני?... אמרו בעצמם שעדין עובדים על זה עד סוף החודש הבא... אפילו את החוזה עם נטפליקס לא סגרו... אם לא הבנת, הם מחפשים לבינתיים 5000 מתנדבים להרצת נסיון/BETA, ושעוד גם ישלמו להם (במקום שיקבלו חינם להתנסות... ). לטובתך, אין מה למהר, עדיף קודם לראות שיש להם מספיק רוחב-פס בשרתים לצפיה חלקה אצל שפני הנסיון...
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”