סדרת מסע בין כוכבים חדשה - Star Trek: Discovery
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
משיהו צפה בפרק שלשום? הבנתם למה שלחו את ראש האבטחה להביא את ליבת המידע? זה לא תפקיד למהנדס/טייס?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
@Huber
מניח שבגלל הנסיון שלו עם ספינות קלינגוניות. בנוסף , Ash Tyler הוא כמובן גם טייס מקצועי.
מניח שבגלל הנסיון שלו עם ספינות קלינגוניות. בנוסף , Ash Tyler הוא כמובן גם טייס מקצועי.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Huber
-
- חבר במועדון HT

איזה ניסיון? בתור שבוי? איזה יתרון זה נותן לו בחילוץ פריט הנדסי כמו ליבת מידע?!
נראה לי שדחפו אותו לסצנה רק בשביל להראות את הפלשבאקים שלו לעינויים/שטיפות מח, אבל זה הרגיש לי מאוד מאוד מאולץ, אין מצב שהיו שולחים למשימה כזו את מנהל האבטחה של הספינה - אין קשר בין התפקיד למשימה.
נראה לי שדחפו אותו לסצנה רק בשביל להראות את הפלשבאקים שלו לעינויים/שטיפות מח, אבל זה הרגיש לי מאוד מאוד מאולץ, אין מצב שהיו שולחים למשימה כזו את מנהל האבטחה של הספינה - אין קשר בין התפקיד למשימה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
גם הקטע שהוא הרג את הרופא, לדעתי יאשימו את סטאניס
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
שני הפרקים האחרונים היו מצויינים, אם כי הבעיה שמציג @huber מאוד בולטת. דוחפים את אש לכל מני סיטואציות למרות שממש ברור מראש שיש לו טראומה רצינית. הם כל הזמן שואלים למה וממשיכים לשלוח אותו למשימות הכי רגישות...
הניחוש שלי לגבי זהותו של אש היתה מדוייקת, לא חשבתי שהוא בעצמו "בן של אף אחד" אבל היו המון סימנים שם.
לטענת יוצרי הסדרה, אנחנו אמורים בשלב כלשהו להבין מדוע בסדרה המקורית הקלינגונים נראו כמו שהם נראו. זה תמיד היה חור בעלילה ובדיסקברי זה קיצוני במיוחד.
הניחוש שלי לגבי זהותו של אש היתה מדוייקת, לא חשבתי שהוא בעצמו "בן של אף אחד" אבל היו המון סימנים שם.
לטענת יוצרי הסדרה, אנחנו אמורים בשלב כלשהו להבין מדוע בסדרה המקורית הקלינגונים נראו כמו שהם נראו. זה תמיד היה חור בעלילה ובדיסקברי זה קיצוני במיוחד.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

עופר, אתה חושב שהוא הלינק בין הקלינגונים הקדומים (אלו שבסידרה הנוכחית) לקלינגונים היותר "אנושיים" שבסידרות המקוריות?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
·זה כבר הוסבר בסדרה אנטרפרייזoferlaor כתב:
לטענת יוצרי הסדרה, אנחנו אמורים בשלב כלשהו להבין מדוע בסדרה המקורית הקלינגונים נראו כמו שהם נראו. זה תמיד היה חור בעלילה ובדיסקברי זה קיצוני במיוחד....
- oferlaor
-
- מנהל

@ronen61
·למיטב זכרוני בכל הסדרות מתייחסים לזה כ ״התקופה שאנחנו לא אוהבים לדבר עליה״.
מה ההסבר?
·למיטב זכרוני בכל הסדרות מתייחסים לזה כ ״התקופה שאנחנו לא אוהבים לדבר עליה״.
מה ההסבר?
- oferlaor
-
- מנהל

אני רואה שבאמת היו כמה פרקים של אנטרפרייז שדיברו על זה. אולי הגיע הזמן לצפות בהם מחדש.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
זה היה ממזמן, אם אני לא טועה היה וירוס שחדר לאימפריה של הקלינגונים.
הרופא מאנטרפרייז יצא תרופה, אבל היו לה השלכות- למשך דור אחד או 2 לכול הקלינוגונים יהיה מצח שטוח
הרופא מאנטרפרייז יצא תרופה, אבל היו לה השלכות- למשך דור אחד או 2 לכול הקלינוגונים יהיה מצח שטוח
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- Huber
-
- חבר במועדון HT

זה לא מסביר איך הם הפכו מהחייזרים שאנחנו רואים בסידרה הנוכחית לדמויי אנוש שאנחנו רואים בשאר הסדרות (השיער שהתווסף למשל ועוד). גם בסידרה אנטרפרייז לפני שזה קרה (הוירוס) הם היו דמויי אנוש ולא כפי שאנחנו רואים בסידרה הנוכחית.
- oferlaor
-
- מנהל

יש לי הרגשה שזה יכנס לנושא יותר עמוק כי יש כאן ממש זנים שונים של קלינגונים בעוד שאנחנו מכירים משהו מאוד שונה בשאר הסדרות.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
נראה לי שאתם מחפשים עומק איפה שאין.
כיום יש תקציב לאיפור, בעבר לא.
כיום יש תקציב לאיפור, בעבר לא.
- oferlaor
-
- מנהל

זיו, זה ברור... העניין הוא שהם מתעקשים שיש הסבר וההסבר גרוע. אם הם רק היו שומרים על עקביות זה היה סבבה, אבל ברגע שהם לא והם מסבכים דרמטית את הסיפור, אז הם צריכים גם להסביר את עצמם.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני חושב ששני הפרקים האחרונים היו מצויינים
ואני גם חושב שאין צורך לחפש עומק כי אין (ואם יש אז בקטנה)
בדיוק כמו בסירטי Star Wars
מי שרוצה עומק שיקרא את הקומקסים והספרים
ואני גם חושב שאין צורך לחפש עומק כי אין (ואם יש אז בקטנה)
בדיוק כמו בסירטי Star Wars
מי שרוצה עומק שיקרא את הקומקסים והספרים
- oferlaor
-
- מנהל

·עד עכשיו היו פחות או יותר (נתעלם מהשינויים בין הסרטים) שני סוגים של קלינגונים - אלה שדומים ל-WORF ואלה של הסדרה המקורית.ziv_r כתב:איפה הם התעקשו שיש הסבר?
איפה הם מסבכים דרמתית את הסיפור?...
בדיסקברי קשה אפילו לזהות שזה אותו יצור, הם נראים אחרים לחלוטין ויש הרבה תת זנים.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

עופר, השינוי של הקלינגונים הייתה החלטה אומללה של יוצרי הסידרה הנוכחית, ואף אחד לא מבין למה הם עשו את זה. לצערי גם אני חושב שהם לעולם לא יתנו הסבר לזה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

·oferlaor כתב:·עד עכשיו היו פחות או יותר (נתעלם מהשינויים בין הסרטים) שני סוגים של קלינגונים - אלה שדומים ל-WORF ואלה של הסדרה המקורית.......
בדיסקברי קשה אפילו לזהות שזה אותו יצור, הם נראים אחרים לחלוטין ויש הרבה תת זנים....
זה לא ״התעקשות״ או ״סיבוך דרמתי של הסיפור״, סתם עינייני תקציב או החלטות אומנותיות.