alonwa כתב:@IamEzio
·
זה בדוק או רק משוער?
אם זה נכון, זה מאד נחמד, כי זה מפשט את הרישום (מספר הלקוחות בבוורלי הילס 90210 יקטן דרסטית...). אפשר להרשם כאן, ואם המבחר לא מספק (כפי שנראה שזה המצב לפי הדיווחים), נרשמים לאיזה שרות DNS בלי צורך לפתוח חשבון נטפליקס חדש. זה כמובן בהנחה ששרותי ה-DNS לא ייסגרו (מהקטנת ביקוש) אחרי שנטפליקס הפכו ליותר גלובליים.
...
זה בדוק. כל עוד הם לא ישנו את זה, אם תיכנס באמצעות DNS אמריקאי או VPN, אתה אמור לראות תכנים של ארה"ב, וכך אם אין לך אתה תראה תכנים של ישראל.
דרך אגב, לא הייתי ממליץ להשתמש בhola..... http://www.theverge.com/2015/5/29/86852 ... -bandwidth
Jayush
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
אז על פניו smartflix.io הפתרון המושלם? משלמים 10$ לנטפליקס ועוד 8$ חד פעמי לסמארטפליקס וצופים ב*כל* הקטלוג שלהם (כפי שרואים באתר, גם נטפליקס US רחוק מלהציג קטלוג מלא)? יש מישהו שהתנסה כבר שיכול לשפוך אור בנושא?
חברים, אתמול התחברתי ומבדיקה ראשונית והאיכות ממש גרועה..... איך אני בודק מה האיכות שידור או משהו כזה?
שידורי SD דרך קודי ניראה יותר טוב.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
vic1234
חבר ותיק
תגובות: 2143
שליחה
דרך מה אתה צופה?
אם דרך הדפדפן אז CTRL+SHIFT+ALT+D
לשנות איכות CTRL+SHIFT+ALT+S
CHROME מוגבל עד ל 720P
אם יש לך מסך SMART ממליץ לצפות דרכו
גם יותר נוח וגם האיכות מצויינת
niko
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
שליחה
התקנתי בminix 8 דרך חנות אנדרואיד
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
כבר שמעתי ממספר אנשים על בעיות באנדרואיד.
נסה למצוא ברשת כיצד לבדוק את הרזולוציה הנוכחית
העם דורש..... כל מיני דברים
liad555
טרול
תגובות: 470
שליחה
sam22 כתב:כבר שמעתי ממספר אנשים על בעיות באנדרואיד.
נסה למצוא ברשת כיצד לבדוק את הרזולוציה הנוכחית
...
·sam 22
עם כל חדר התקשורת שלך
אתה צריך את הנטפליקס הזה?
vic1234
חבר ותיק
תגובות: 2143
שליחה
לפי מה שראיתי במכשירי ANDROID סיניים זה מוגבל ל 480P
נערך לאחרונה על ידי vic1234 ב 08/01/2016 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
Shed
גורו HTPC
תגובות: 2832
שליחה
שני הסנט שלי:
לדעתי מדובר בלא פחות ממהפיכה גלובאלית בתעשייה די מסורתית. נטפליקס למעשה קוראים תיגר על שרשרת הערך של תעשיית התוכן, אולפני הוידאו וההפצה. זו פעם ראשונה בהסטוריה של תעשיית הוידאו שיש מפיץ גלובאלי מכוון תוכן יוצרים (ולא תוכן גולשים כמו יוטיוב). זו פעם ראשונה שיהיה גורם שיכול לנהל מו״מ עם אולפן על הפצת התכנים שלו ב*כל העולם*. בעבר קומקאסט חישקו שחקני ott על ידי אכיפה של חוזים דרקוניים מול האולפנים - אני מעריך שבעתיד הלא-כל-כך-רחוק העוקץ הזה ינוטרל לחלוטין.
כ-30% מתעבורת הרשת בשעות השיא בארה״ב הם של נטפליקס. תחשבו מה זה יעשה לצריכת הרשת (והוידאו) ברחבי העולם. למעשה, נטפליקס הפכה מלהיות ״עוד ספק טלוויזיה בארה״ב״ לספק גלובאלי. אם נתעלם רגע מהפן הטכנולוגי (והוא באמת לא מעניין) זה בדיוק כמו שיס או dish networksיתחילו להפיץ את התכנים שהם קונים לכל העולם דרך איזה לווין על.
תעשיית הוידאו היא תעשייה שהפרגמנטציה על בסיס גיאוגרפי היא משהו טבוע ומוטבע בה. המהלך של נטפליקס הוא הצעד הראשון (והמשמעותי בעיני) לריסוק הפרגמנטציה הזו. תעשייה שלמה של דינוזאורים הולכת להשתנות.
You are never fully dressed without a smile
liad555
טרול
תגובות: 470
שליחה
Shed כתב:שני הסנט שלי:
לדעתי מדובר בלא פחות ממהפיכה גלובאלית בתעשייה די מסורתית. נטפליקס למעשה קוראים תיגר על שרשרת הערך של תעשיית התוכן, אולפני הוידאו וההפצה. זו פעם ראשונה בהסטוריה של תעשיית הוידאו שיש מפיץ גלובאלי מכוון תוכן יוצרים (ולא תוכן גולשים כמו יוטיוב). זו פעם ראשונה שיהיה גורם שיכול לנהל מו״מ עם אולפן על הפצת התכנים שלו ב*כל העולם*. בעבר קומקאסט חישקו שחקני ott על ידי אכיפה של חוזים דרקוניים מול האולפנים - אני מעריך שבעתיד הלא-כל-כך-רחוק העוקץ הזה ינוטרל לחלוטין.
כ-30% מתעבורת הרשת בשעות השיא בארה״ב הם של נטפליקס. תחשבו מה זה יעשה לצריכת הרשת (והוידאו) ברחבי העולם. למעשה, נטפליקס הפכה מלהיות ״עוד ספק טלוויזיה בארה״ב״ לספק גלובאלי. אם נתעלם רגע מהפן הטכנולוגי (והוא באמת לא מעניין) זה בדיוק כמו שיס או dish networksיתחילו להפיץ את התכנים שהם קונים לכל העולם דרך איזה לווין על.
תעשיית הוידאו היא תעשייה שהפרגמנטציה על בסיס גיאוגרפי היא משהו טבוע ומוטבע בה. המהלך של נטפליקס הוא הצעד הראשון (והמשמעותי בעיני) לריסוק הפרגמנטציה הזו. תעשייה שלמה של דינוזאורים הולכת להשתנות.
...
·מה בדיוק הולך להשתנות כאשר מנכ"ל נטפליקס מצהיר באופן חד משמעי שהשירות המוצע לא יתמוך בעברית?
·sam 22
עם כל חדר התקשורת שלך
אתה צריך את הנטפליקס הזה?
...
·
חדר תקשורת?
אגב, מנוי שלהם כבר שנתיים
Shed
גורו HTPC
תגובות: 2832
שליחה
@liad555
·
אני מדבר על שינוי מהותי ב*כל* שרשרת הערך של תעשיית הוידאו ואתה מסתכל על תרגום ל-5 מליון אנשים?
השינוי שנטפליקס מובילה עכשיו יביא לפתיחת חסמים גאוגרפיים בתעשיית הוידאו ותזוזה של כל (או רוב) השחקנים בתחום. זה יפתח פתח ללא מעט אפשרויות חדשות שקצרה היריעה כאן מלפרט אותן.
You are never fully dressed without a smile
akira
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
שליחה
לא מבין את התלונות על כך שאין כתוביות בעברית - לא רק שאנחנו שוק זעיר ולא משמעותי (5 מיליון דוברי עברית, פלוס-מינוס) גם ידוע שבארץ צורכים תוכן פיראטי בכמויות. הסיבה שיש כתוביות בערבית היא בגלל שזו השפה שמדוברת על-ידי מאות מיליוני אנשים ברחבי העולם, לא 5 מיליון.
אני רואה את זה גם כשרוכשים בלו-ריי, תרגום לעברית נדיר מאוד עד לא קיים, בעוד שיש לכל מיני שפות איזוטריות.
אפשר גם לראות באנגלית, אז אולי קשה בחודש-חודשיים הראשונים, אבל די מהר מתרגלים.
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
מעניין מתי יעדכנו את האפליקציות הקיימות המכשירים.
במרקט של פנסוניק זה עדיין לא זמין.
זה לא מצריך כלום פרט לזה שישימו את נטפליקס להורדה
העם דורש..... כל מיני דברים
miCkEy6772
חבר ותיק
תגובות: 1015
שליחה
darda כתב:
...
...
ואני דווקא שמח שיש בערבית כתוביות ושאין בעברית. אה? איך אני איתך?
די, הרגת אותנו! לך לוואינט! תן לקרוא מה אנשים חושבים על הכדאיות של נטפליקס!
...
·איזה חסר חיים אני לא מאמין שהגבת פה רק בגלל התגובות שלי ולא על הכניסה של נטפליקס לישראל איזה עצוב זה עד כדי כך שזה כואב.
לך לך לישון על האף ולראות נטפליקס עם כתוביות בערבית
שאלה בשביל בת דודה:
יש לי בת דודה שמנויה לנטפליקס עם VPN והשאלה היא האם אפשר להיכנס לנטפליקס ישראל עם אותו חשבון וגם לחזור אחרי זה להשתמש באמרקאי עם VPN ולא יחסמו אותה?
השאלה בעצם היא- אם נטפליקס יודעים בוודאות שהיא לא מתגוררת בארצות הברית אז יחסמו אותה על שימוש ב-VPN?
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
Shed כתב:@liad555
·
אני מדבר על שינוי מהותי ב*כל* שרשרת הערך של תעשיית הוידאו ואתה מסתכל על תרגום ל-5 מליון אנשים?
השינוי שנטפליקס מובילה עכשיו יביא לפתיחת חסמים גאוגרפיים בתעשיית הוידאו ותזוזה של כל (או רוב) השחקנים בתחום. זה יפתח פתח ללא מעט אפשרויות חדשות שקצרה היריעה כאן מלפרט אותן.
...
·
רק נזכיר שבתחום הספורט - לפחות הספורט האמריקאי - כבר אפשר לרכוש מנויים ישירות מ"בעלי התוכן" - NBA, NFL, WWE ובטח אם הייתי בודק גם MLB ו NHL.
אם אני לא טועה גם לבארסה יש משהו דומה.
·בדקתי והוא תומך Widevine modular drm version 1
האם version=level?
שאלה נוספת, יש לי אפל tv 3 ששימש למירורינג מהאייפד עד היום, איך אני מתקין נטפליקס עליו?
IASDA
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
שליחה
miCkEy6772 כתב:שאלה בשביל בת דודה:
יש לי בת דודה שמנויה לנטפליקס עם VPN והשאלה היא האם אפשר להיכנס לנטפליקס ישראל עם אותו חשבון וגם לחזור אחרי זה להשתמש באמרקאי עם VPN ולא יחסמו אותה?
השאלה בעצם היא- אם נטפליקס יודעים בוודאות שהיא לא מתגוררת בארצות הברית אז יחסמו אותה על שימוש ב-VPN?
...
אני מזגזג בין ה-UK, הקנדי והאמריקאי כל הזמן. יכול להיות שיהיה שינוי במדיניות אבל כרגע זה בסדר גמור. חוץ מזה שאין לה למה להיכנס לישראלי כרגע..
remux
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
שליחה
אפשרי להוסיף כתוביות בעברית [ובעצם כל קובץ כתוביות] בניגון במחשב......