מה אתם אומרים על ההצעה החדשה של בזק על סטרימר Xtreamer Wonder ?
תודה. ולגבי השלט?
WTFisTHAT כתב:מקלדת - http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=13674
(עובדת עם הסטרימר)....
במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה!
לכל אלו שמצפים למכשיר הזה בכיליון עיניים מצפה אכזבה.
עזבו את זה שמבחינת WIFI אין על מה לדבר כי לא תעברו את ה-3 מגה.
אני מדבר על כך שבחיבור קווי היישר לראוטר, שמוציא לי למחשב 75 מגהביט,
אני מקבל בוונדר 15 מגהביט במקסימום.
לעתים אני חווה תקיעות באמצע צפיה ואז אני בודק ואני רואה שפתאום יש צניחה
וזה עומד על 6-7 מגהביט.
בהתחלה אמרו לי שאם אעדכן את הגירסה של המכשיר אז הבעיה תיפתר. ממש לא.
כשמדובר במכשיר שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, אז בעיות כל כך קשות בקליטה
פשט מורידות את ערכו לרצפה.
מקריאה בפורומים ובפייסבוק, אני מבין שזאת בעיה שרבים חווים אותה,
אני ממליץ למי שלא רכש עדיין, לוותר ולחפש מכשיר אחר, כי לדעתי
שווה אפילו להוסיף עוד 100-200 ש"ח וליהנות מחווית צפיה יציבה.
לכל אלו שמצפים למכשיר הזה בכיליון עיניים מצפה אכזבה.
עזבו את זה שמבחינת WIFI אין על מה לדבר כי לא תעברו את ה-3 מגה.
אני מדבר על כך שבחיבור קווי היישר לראוטר, שמוציא לי למחשב 75 מגהביט,
אני מקבל בוונדר 15 מגהביט במקסימום.
לעתים אני חווה תקיעות באמצע צפיה ואז אני בודק ואני רואה שפתאום יש צניחה
וזה עומד על 6-7 מגהביט.
בהתחלה אמרו לי שאם אעדכן את הגירסה של המכשיר אז הבעיה תיפתר. ממש לא.
כשמדובר במכשיר שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, אז בעיות כל כך קשות בקליטה
פשט מורידות את ערכו לרצפה.
מקריאה בפורומים ובפייסבוק, אני מבין שזאת בעיה שרבים חווים אותה,
אני ממליץ למי שלא רכש עדיין, לוותר ולחפש מכשיר אחר, כי לדעתי
שווה אפילו להוסיף עוד 100-200 ש"ח וליהנות מחווית צפיה יציבה.
@bugssy
·
אתה מאוכז ונמהר לתת מסקנות
הגרסה האחרונה באמת לא יציבה מבחינת הרשת ,הקודמת היתה טובה יותר . החברה עובדת כיום על גרסה חדשה מאפס ויציבה יותר ומתוקנת מבאגים שהתגלו עד היום . מציע לך להמתין.
אני מחובר ברשת קווית , לא נתקל במה שאתה חווה ורואה שידורים ישירים דרך IPTV ו ACESTREAM מנגן סרטים ב HD דרך GENESIS בקודי מריץ את האפליקציות של סלקום ויס ולא חווה את מה שאתה כותב. ומחובר לבזק ובזקבנלאומי ב 40/3
איך אתה מבצע את בדיקת המהירות דרך הפונקציה של בדיקת המהירות בוונדר או דרך תוכנה חיצונית ? הבדיקה הפנימית לא תקינה בגרסה האחרונה ששוחררה.
·
אתה מאוכז ונמהר לתת מסקנות
הגרסה האחרונה באמת לא יציבה מבחינת הרשת ,הקודמת היתה טובה יותר . החברה עובדת כיום על גרסה חדשה מאפס ויציבה יותר ומתוקנת מבאגים שהתגלו עד היום . מציע לך להמתין.
אני מחובר ברשת קווית , לא נתקל במה שאתה חווה ורואה שידורים ישירים דרך IPTV ו ACESTREAM מנגן סרטים ב HD דרך GENESIS בקודי מריץ את האפליקציות של סלקום ויס ולא חווה את מה שאתה כותב. ומחובר לבזק ובזקבנלאומי ב 40/3
איך אתה מבצע את בדיקת המהירות דרך הפונקציה של בדיקת המהירות בוונדר או דרך תוכנה חיצונית ? הבדיקה הפנימית לא תקינה בגרסה האחרונה ששוחררה.
@bugssy
·
המהירות שהספק והתשתית נותנים לי זה 40 (אין באיזור שלי יותר)
אני מקבל בפועל בבדיקות חיצוניות שציינת 20/3 ברור שיש כאן בעיה , אך מודעים לכך ומקווה שיתנו לזה פתרון בגרסא הבאה
אם לא אכפת לך לעשות בדיקות הייתי מציע לך לשנמך ולהתקין את גרסת 5.3 ואז לבדוק (תסתכל כמה תגובות לפני העלתי את הגרסה לרשת)
·
המהירות שהספק והתשתית נותנים לי זה 40 (אין באיזור שלי יותר)
אני מקבל בפועל בבדיקות חיצוניות שציינת 20/3 ברור שיש כאן בעיה , אך מודעים לכך ומקווה שיתנו לזה פתרון בגרסא הבאה
אם לא אכפת לך לעשות בדיקות הייתי מציע לך לשנמך ולהתקין את גרסת 5.3 ואז לבדוק (תסתכל כמה תגובות לפני העלתי את הגרסה לרשת)
איזה קטע היה לי עכשיו.
היתי סקרן לגבי הסטרימר הזה אז שבוע שעבר הזמנתי אחד מהלינק בשירשור למרות שאני לא לקוח בזק.
הרגע התקשרה אלי מישהיא מבזק ושאלה אותי אם אני לקוח בזק, עניתי לה כמובן ואז היא אמרה שהיא נאלצת לבטל את ההזמנה שלי
לא מטריד אותי במיוחד אבל קצת מצחיק שהם מאפשרים להזמין מלכתחילה...
קחו את זה בחשבון אם אתם שוקלים להזמין.
היתי סקרן לגבי הסטרימר הזה אז שבוע שעבר הזמנתי אחד מהלינק בשירשור למרות שאני לא לקוח בזק.
הרגע התקשרה אלי מישהיא מבזק ושאלה אותי אם אני לקוח בזק, עניתי לה כמובן ואז היא אמרה שהיא נאלצת לבטל את ההזמנה שלי
לא מטריד אותי במיוחד אבל קצת מצחיק שהם מאפשרים להזמין מלכתחילה...
קחו את זה בחשבון אם אתם שוקלים להזמין.
שנמוך גרסה מ 5.4 יכול להתבצע מתוך תפריט ההגדרותbugssy כתב:@liranics
·
איך משנמכים גירסה?...
(Settings -> Update) -> recovery -> reset your device.
מתוך גרסת היצרן תכנס למסך ה RECOVERY ותפעל לפי ההוראות שכאן
http://www.hometheater.co.il/vp2259970#2259970
גרסה 5.4
וזה בזמן שאני מקבל בפלאפון הבינוני שלי 12Mbps ועם המחשב הנייד הישן מגיע ל25Mbps
[img2=800x600]http://i.imgur.com/BI3A1Vv.jpg?1[/img2]
וזה בזמן שאני מקבל בפלאפון הבינוני שלי 12Mbps ועם המחשב הנייד הישן מגיע ל25Mbps
[img2=800x600]http://i.imgur.com/BI3A1Vv.jpg?1[/img2]
טוב, קיבלתי אתמול מכשיר והספקתי לשחק קצת.
אני אישית לא אוהב UI כמו של Xtreamer שמיועדים לשימוש מה"קופסא". הוא אומנם נראה יפה, אבל מלא דברים פשוט לא שימושים ואין לי מושג איך להעיף אותם. לכן התקנתי Apex Launcher והתחלתי לעבוד עם מכשיר כמו עם טבלט לכל דבר.
ממליץ בחום לעבור להשתמש באפליקציה הרשמית של YOUTUBE שמורידים דרך פליי סטור ולא בזאת שמותקנת כברירת מחדל. היו לי בעיות איתה.. אפליקציה רשמית עובדת מעולה.
לגבי KODI/XBMC אני לא ממש מומחה בזה כי לא עבדתי איתם בעבר, אבל העדפתי להסיר מה שיש ולהתקין KODI מהאתר. הבנתי מקריאה ברשת שXBMC מובנה יכול לנגן H.265 וזה שמורידים מהאתר דווקא לא, אבל לי אישית אין בזה צורך.פשוט מעדיף לבנות מערכת מאפס ולא להתאים מה שיש.
לגבי מהירויות. קודם כל עדכנתי ישר לגרסה החדשה 5.4.11. אן לי מושג מה היה לפני זה. אז מהירות אצלי היא כזאת:
חיבור קווי : לפחות 24Mbps והיה כמה פעמים אפילו 45Mbps .
חיבור אלחוטי : 2Mbps
כל הבדיקות עם אפליקציה של Speedtest. דווקא אפליקציה של XTREAMER בכלל רושמת שאין חיבור...
מה שגם קראתי זה שבאפליקציה של XTREAMER לבדיקת מהירות נתונים הם ב MB ולא ב Mb, לכן יש להכפיל תוצאה ב 8.
אגב למי שיש עכבר בלוטוס לא שימושי, עובד הרבה יותר נוח מאשר שלט
בסה"כ מכשיר די חזק, אומנם לא באמת כזה שמחברים וזהו.. אבל חשוב לציין שעד היום לא פגשתי מכשיר אנדרואיד אם זה סטרימר או USB STICK שהוא "מחברים וזהו". כך שזה די סטנדרטי אצל כולם ובמחיר של בזק בהחלט שווה קניה.
אני אישית לא אוהב UI כמו של Xtreamer שמיועדים לשימוש מה"קופסא". הוא אומנם נראה יפה, אבל מלא דברים פשוט לא שימושים ואין לי מושג איך להעיף אותם. לכן התקנתי Apex Launcher והתחלתי לעבוד עם מכשיר כמו עם טבלט לכל דבר.
ממליץ בחום לעבור להשתמש באפליקציה הרשמית של YOUTUBE שמורידים דרך פליי סטור ולא בזאת שמותקנת כברירת מחדל. היו לי בעיות איתה.. אפליקציה רשמית עובדת מעולה.
לגבי KODI/XBMC אני לא ממש מומחה בזה כי לא עבדתי איתם בעבר, אבל העדפתי להסיר מה שיש ולהתקין KODI מהאתר. הבנתי מקריאה ברשת שXBMC מובנה יכול לנגן H.265 וזה שמורידים מהאתר דווקא לא, אבל לי אישית אין בזה צורך.פשוט מעדיף לבנות מערכת מאפס ולא להתאים מה שיש.
לגבי מהירויות. קודם כל עדכנתי ישר לגרסה החדשה 5.4.11. אן לי מושג מה היה לפני זה. אז מהירות אצלי היא כזאת:
חיבור קווי : לפחות 24Mbps והיה כמה פעמים אפילו 45Mbps .
חיבור אלחוטי : 2Mbps
כל הבדיקות עם אפליקציה של Speedtest. דווקא אפליקציה של XTREAMER בכלל רושמת שאין חיבור...
מה שגם קראתי זה שבאפליקציה של XTREAMER לבדיקת מהירות נתונים הם ב MB ולא ב Mb, לכן יש להכפיל תוצאה ב 8.
אגב למי שיש עכבר בלוטוס לא שימושי, עובד הרבה יותר נוח מאשר שלט
בסה"כ מכשיר די חזק, אומנם לא באמת כזה שמחברים וזהו.. אבל חשוב לציין שעד היום לא פגשתי מכשיר אנדרואיד אם זה סטרימר או USB STICK שהוא "מחברים וזהו". כך שזה די סטנדרטי אצל כולם ובמחיר של בזק בהחלט שווה קניה.
@Slayer
תודה על המידע המועיל. אני צריך לקבל את המכשיר שלי ביום שני אז כל עצה תועיל.
השאלה החשובה ביותר מבחינתי היא אם להתקין KODI חדש (כמו שאתה עשית) או להשתמש בגרסא המותקנת.
עוד לא השתמשתי ב KODI עד עכשיו אבל אני מתכוון להתחיל להשתמש בו המון ברגע שהמכשיר יגיע כולל תכנים מכל הסוגים: לילדים, לבני נוער ולמבוגרים
יצא לך להשתמש ב Popcorn Time ? גם עליו אני בונה גדולות ונצורות.
תודה על המידע המועיל. אני צריך לקבל את המכשיר שלי ביום שני אז כל עצה תועיל.
השאלה החשובה ביותר מבחינתי היא אם להתקין KODI חדש (כמו שאתה עשית) או להשתמש בגרסא המותקנת.
עוד לא השתמשתי ב KODI עד עכשיו אבל אני מתכוון להתחיל להשתמש בו המון ברגע שהמכשיר יגיע כולל תכנים מכל הסוגים: לילדים, לבני נוער ולמבוגרים
יצא לך להשתמש ב Popcorn Time ? גם עליו אני בונה גדולות ונצורות.
היי gilg7, לצערי אני לא יכול לעזור לך עם KODI כי אני בעצמי רק מתחיל עכשיו להשתמש בו. אותו דבר גם עם Popcorn Time .
יש לי שאלה, האם מישהו הצליח לחבר XBOX 360 אלחוטי לסטרימר זה ? בדף מוצר XTREAMER טוענים שזה אמור לעבוד חלק, אבל אני לא מצליח לסנכרן בין משדר לשלט עצמו...
תודה
יש לי שאלה, האם מישהו הצליח לחבר XBOX 360 אלחוטי לסטרימר זה ? בדף מוצר XTREAMER טוענים שזה אמור לעבוד חלק, אבל אני לא מצליח לסנכרן בין משדר לשלט עצמו...
תודה
אם אני זוכר נכון, כתוב ה Q&A שרק באנדרואיד יש אפליקציית שלט בסיסית חינמית ועוד אחת בתשלום.ofirke1 כתב:איזה אפליקציה מומלצת להורדה לפלאפון, לצורך שליטה הסטרימר. האם האפליקציה שולטת בכל הפעולות. כלל משחקים או רק על kodi....