שרשור תגובות: סלקום משיקה את סלקוםTV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

OhadG כתב:
...
...
ההסבר חלקי ולא מספק.
ברור שערוצי עידן פלוס אינם נכללים, אך לא ברור מה כן נכלל.
ה-VOD כנראה שכן נכלל.
- מה לגבי תכני ערוץ הספורט (שהרי גם הם עוברים על גבי רשת האינטרנט)?

·
...
כתוב במפורש:
איזה תוכן כוללת האפליקציה?
האפליקציה כוללת את ספריית ה VOD המלאה (למעט תוכן מבוגרים) של שירות סלקום tv: סרטים, סדרות, תכניות ילדים, מדע וטבע בידור ופנאי , סדרות ישראליות , ותכניות "היום שהיה" – תוכן מערוץ 2 ו 10.

מה ההבדל בין התכנים שנכללים באפליקציה ובין אילו שנכללים בשירות סלקום tv?
ספריית ה - VOD העשירה הניתנת במסגרת האפליקציה זהה לספריה הניתנת במסגרת שירות סלקום tv. האפליקציה אינה כוללת רכיבים מעבר לספרייה זו. אינה כוללת גישה לערוצי עידן +, תכני ספורט, שירות ווליום, גישה לתכני וידיאו אינטרנטיים ואינה כוללת ממיר, סטרימר ויכולות הקלטה.

הכל כאן:
https://www.cellcomtv.co.il/support/#!/faq

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

בקיצור הלוואי שיצליחו.
והוט ויס יורידו מחירים, בטח הפאניקה גדולה שם...

למרות שאם עושים חשבון,
כמה עולה היום אינטרנט 15 מגה הכי זול? נגיד 20 ספקית ו80-100 תשתית.
תוסיפו סלקום בתצורת 2 ממירים, עוד 128 והנה עברתם את ה228 שקל בחודש לאינטרנט וטלויזיה מבלי לשים לב.
טיפה מעל זה והגעתם ליס הוט עם מאות ערוצים.

בכל אופן מבחינתי כל חברה נוספת שתנגוס בקהל הלקוחות של הוט היא מבורכת, הדואופול הזה מאוס.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

d1f2 כתב:יש לי 423545435 ממירים בבית, מערכת סראונד SUPER DUPER QUADRA 852.1, רכשתי ערוצי צ'רלטון לכל ממיר וממיר כי 5+לייב גולד סיילבר ברונזה וואסבי ממש לא מספיקים לי, אני מקבל 554654 ערוצים (בערבית) בחינם מהאוויר ואני בכלל משתמש ב KODI שמארגן לי את ספריית סרטי הוידאו שרכשתי מהדמי כיס שקיבלתי מאז שאני בן 5 ולא הורדתי אף סרט, פרק או וידאו מוזר של חתולים מהיוטיוב בחינם בלי תשלום לאף אחד.
איך השירות החדש של סלקום לא משתלם לי?!?!??! זה ממש מוזר ולא פייר!!!!!!!!!1111111111

ח-א-ל-ס.
חברה נכנסת לשוק ללא תחרות, מציעה ממיר בחינם שתומך בDVBT2 שיעלה מתישהו בעתיד הרחוק, מביאה ספריית VOD ללא הגבלה שהם מבטיחים לעדכן באופן תדיר, מביאים בנוסף על זה ספריית אודיו ללא הגבלה בטלוויזיה, סוגרים עסקה עם אחד מערוצי הספורט המובילים (והבודדים) בישראל, משקיעים במערכת וממשק מתקדמים, סוגרים חוזים עם חברות תוכן מובילות בארץ ובעולם, מציעים מחיר אטרקטיבי יחסית למה שהיה נהוג עד עכשיו ואחרי כל זה אנשים פה בפורום לא מרוצים מכלום. דיייייייייייייי
...
כי החברה הזו היא סלקום. חברה שרואה איך המקור ההכנסה העיקרי שלה פוחת, והיא מנסה להחזיר רווחים בדרך די פאטתית. אותה חברה שעד לא מזמן ליכלכה על חברות תקשרות אחרות, מקבלת עכשיו ליכלוכים על המיזם החדש שלה. סביר שבעוד זמן לא רב נשמע על מבוגרים שדחפו להם את החבילה הזו כשהם באו לתקן סלולר במרכז שירות. אישית, הייתי שמח לראות את המיזם הזה נכשל, כמו שהייתי שמח לראות מייזמים של הוט נכשלים. הממיר לא בחינם, הוא בהשאלה.
·

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

guyyg כתב:רק אני חושב שזה מגוחך שסלקום לא עשו הסכם עם HBO ??
...
·ליס יש סוג של בלעדיות עם HBO לחמש שנים. אז זה לא ממש מגוחך אלא עיניין של הרבה מאוד כסף...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

eyalbs כתב:חשוב לציין שיש להם חבילה של 39 ש"ח - אפליקציה בלבד.
זה הולך מצוין עם סטיק של אנדרואיד
...
·לא ממש כי לסטיקים הללו אין תמיכה ב-drm ואני הראשון שאשמח לשמוע על אחד כזה.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

דרור3 כתב:אותי מעניין עם הסאונד הוא רק סטראו או שיש גם DD\DTS והאם השלט שלהם הוא RF כי עם כן זה יהיה בעייתי עם ההרמוני.
...
·סטריאו.
RF אבל לדעתי גם תומך ir
About.me

d1f2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140

שליחה

MartinHSabag כתב:
...
...
·ליס יש סוג של בלעדיות עם HBO לחמש שנים. אז זה לא ממש מגוחך אלא עיניין של הרבה מאוד כסף...
...
אין איזה מגבלה על הוט ויס שאסור להם לחתום על הסכמי בלעדיות עם ספקים? הוט כחלק מהגבלים עסקיים ויס כחלק מהמיזוג עם בזק.

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן

שליחה

אני ביס וצריך לזכור שגם ביס בשביל תכני VOD צריך אינטרנט שעולה באזור ה-100 ש"ח, אז מה ההבדל?

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585

שליחה

אם רוצים לעשות השוואה למוצר דומה
Yes go הרבה יותר טוב (אם לא נתייחס לממיר)

אם yes יקחו את yes go וילבישו עליו ממיר אינטרנטי זה לא רואה את סלקום.
99 שח זה יקר למוצר של סלקום, אבל אני בטוח שהמחיר יגיע גם ל 50 שח

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

הייתי מציע לכל מי שבעד ונגד:
א. לבדוק את המוצר - לטוב ולרע (למשל איכות התכנים, איכות הוידאו, איכות האודיו, נוחות השימוש ושאר הפיצ'רים).
ב. מבחינת תמחורים וכד' - זה דיי ברור שהשלב הבא הוא להציע באנדלים ואז המחיר יהיה עוד יותר אטרקטיבי.
הרי מי שמשווה להוט למשל - המחיר שלהם אטרקטיבי בגלל שזה באנדל, לעומת יס שכמעט לאף אחד אין באנדל ואז אין השוואה ממש רציונלית (למי שאין צורך ביותר מידיי ממירים).

לדעתי הפתרון יכול לקסום במחיר הזה:
1. לצעירים שגרים לבד ורוצים טלויזיה נוחה וזולה.
2. למשפחות עם ילדים בגילאים המתאים - בסלון ממיר ואולי עוד אחד בחדר נוסף - ושימוש בנוסף בטאבלטים / טלפונים.

לכל מי שחושב על סטיקים/קופסאות אנדרואיד וכד' - שלא יישכח שאין את כל התכנים שם. אם מה שמעניין אתכם זה VOD בעיקר - אז זה כנראה משתלם - במידה וזה יעבוד כמובן כמו שמרטין העיר.

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326

שליחה

Itay_Pollak כתב:הייתי מציע לכל מי שבעד ונגד:
א. לבדוק את המוצר - לטוב ולרע (למשל איכות התכנים, איכות הוידאו, איכות האודיו, נוחות השימוש ושאר הפיצ'רים).
ב. מבחינת תמחורים וכד' - זה דיי ברור שהשלב הבא הוא להציע באנדלים ואז המחיר יהיה עוד יותר אטרקטיבי.
הרי מי שמשווה להוט למשל - המחיר שלהם אטרקטיבי בגלל שזה באנדל, לעומת יס שכמעט לאף אחד אין באנדל ואז אין השוואה ממש רציונלית (למי שאין צורך ביותר מידיי ממירים).

לדעתי הפתרון יכול לקסום במחיר הזה:
1. לצעירים שגרים לבד ורוצים טלויזיה נוחה וזולה.
2. למשפחות עם ילדים בגילאים המתאים - בסלון ממיר ואולי עוד אחד בחדר נוסף - ושימוש בנוסף בטאבלטים / טלפונים.

לכל מי שחושב על סטיקים/קופסאות אנדרואיד וכד' - שלא יישכח שאין את כל התכנים שם. אם מה שמעניין אתכם זה VOD בעיקר - אז זה כנראה משתלם - במידה וזה יעבוד כמובן כמו שמרטין העיר.
...
רק חייב לציין הרבה דברים שעלו פה ונראים לי לא מדויקים:
1. יש למכשיר יציאה אופטית לפי התמונות - ככה שלא בטוח שזה סתם סטריאו (זה למי ששאל לפניך)
2. אתה יודע בוודאות שיש לזה DRM? ובכל מקרה - אייפד+אפל TV (אם כבר יש בבית) עדיין פותר את העסק

3. לגבי התכנים דווקא סלקום מציינים במפורש שיש את כל התכנים של ה VOD בתשלום של ה 40 ש"ח - כלומר את החלק ה"נטפליקסי" מקבלים באופן מלא.

מה שאין ב-40 ש"ח זה את ערוצי עידן+, ערוץ הספורט, וגישה מהירה ל ynet/youtube - זהו. מלבד ערוץ הספורט, שום דבר מהרשימה פה לא שווה סכום של 60 ש"ח בחודש.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

האופציה של שימוש בחבילת האפליקציה ב 39 ש"ח על גבי קופסת אנדרואיד נראית הכי אטרקטיבית כרגע. זו גם אופציה טובה לבחון את התכנים והשירות שלהם בעלות מינימלית.
אשמח לשמוע אם מישהו כבר הספיק לבדוק את התצורה הזו.

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925

שליחה

elangab כתב:
...
...
כי החברה הזו היא סלקום. חברה שרואה איך המקור ההכנסה העיקרי שלה פוחת, והיא מנסה להחזיר רווחים בדרך די פאטתית. אותה חברה שעד לא מזמן ליכלכה על חברות תקשרות אחרות, מקבלת עכשיו ליכלוכים על המיזם החדש שלה. סביר שבעוד זמן לא רב נשמע על מבוגרים שדחפו להם את החבילה הזו כשהם באו לתקן סלולר במרכז שירות. אישית, הייתי שמח לראות את המיזם הזה נכשל, כמו שהייתי שמח לראות מייזמים של הוט נכשלים. הממיר לא בחינם, הוא בהשאלה.
·
...
·
בגישה הזו אפשר לסגור את כל חברות התקשורת בארץ, ולשבת בחושך עם נר בבית ולקרוא ספר (בהנחה שהוצאות הספרים מתנהלות בסטנדרטים שאתה מקבל) ולהתקשר לסבתא בטלפון עם החוט והכוסות החד פעמיות

דווקא יכול להיות כיף :roll:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

eyalbs כתב:
...
...
רק חייב לציין הרבה דברים שעלו פה ונראים לי לא מדויקים:
1. יש למכשיר יציאה אופטית לפי התמונות - ככה שלא בטוח שזה סתם סטריאו (זה למי ששאל לפניך)
2. אתה יודע בוודאות שיש לזה DRM? ובכל מקרה - אייפד+אפל TV (אם כבר יש בבית) עדיין פותר את העסק

3. לגבי התכנים דווקא סלקום מציינים במפורש שיש את כל התכנים של ה VOD בתשלום של ה 40 ש"ח - כלומר את החלק ה"נטפליקסי" מקבלים באופן מלא.

מה שאין ב-40 ש"ח זה את ערוצי עידן+, ערוץ הספורט, וגישה מהירה ל ynet/youtube - זהו. מלבד ערוץ הספורט, שום דבר מהרשימה פה לא שווה סכום של 60 ש"ח בחודש.
...
·
1. אין קשר. השאלה היא לאילו זכויות הם קנו ומה החליטו לתמוך בו.
2. בוודאות. אין תוכן הוליוודי שיכול להיות משודר ללא DRM.
3. נכון. שימו לב שאלו סרטי וסדרות "ספריה" כלומר, שנה ומעלה.

רק למי שצריך ממיר....
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Itsik_G כתב:האופציה של שימוש בחבילת האפליקציה ב 39 ש"ח על גבי קופסת אנדרואיד נראית הכי אטרקטיבית כרגע. זו גם אופציה טובה לבחון את התכנים והשירות שלהם בעלות מינימלית.
אשמח לשמוע אם מישהו כבר הספיק לבדוק את התצורה הזו.
...
·
לא יעבוד בגלל מגבלת DRM.
הם כבר הכריזו שזה יהיה בצורת אפליקציה בטלוויזיות החכמות של LG, השאלה היא האם שם זה יהיה מחיר של אפליקציה (אני מניח שכן).
About.me

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

אגב תקנו אותי אם אני טועה אבל מהאתר של סלקום ניתן להבין כי עם הממיר מסופק DOK ייעודי להקלטות כאשר יש גם זמן מוקצב לשמירת הקלטה והתוכן לא ישמר מממיר אחד לממיר אחר ובכלל לצורך העברת הקלטות למחשב...

אם כך במה זה טוב בדיוק? בממיר DVBT סטנדרטי יש לי חופש מלא לעשות הכל מהכל בנוגע להקלטות שלי וניודם הלאה.

MatanGershberg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

חברים,

האם כבר משהו הצליח להוריד במחיר את הוט/יס בעקבות סלקום?

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

wallalon כתב:
...
...
·
בגישה הזו אפשר לסגור את כל חברות התקשורת בארץ, ולשבת בחושך עם נר בבית ולקרוא ספר (בהנחה שהוצאות הספרים מתנהלות בסטנדרטים שאתה מקבל) ולהתקשר לסבתא בטלפון עם החוט והכוסות החד פעמיות

דווקא יכול להיות כיף :roll:
...
לא לסגור, אבל בטח לא לעודד. לא חייבים לרוץ ולסקר את הדבר הזה. כמה נחמד היה אם סלקום היו מארגים מסיבת עיתונאים ואף גוף מסקר לא היה מגיע ? נחמד מאוד! אבל אם התחביב שלך זה לשלם כסף לחברות גרועות שמספקות שירות לקוחות זוועתי אין ספק שאתה במקום הנכון. מחברות תקשורת כמו הוט וסלקום ועד מקומות כמו מחסני חשמל ושלמה סיקסט. ישראל מספקת כר פורה של הנאה למזוכיסטים.

madlib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

שליחה

אני מקווה שיציעו אפליקציה לטלויזיות של LG או כרומקאסט. אין מצב שאני מזמין עכשיו 4 ממירים...למרות שמבחינתי המחיר הוא קצת יקר אבל שווה ניסיון.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635

שליחה

@MartinHSabag
·

היום הייתי אצל חבר שכבר רכש את הממיר 2 דברים אני יכול להגיד.

1.יש התקן זיכרון מובנה בממיר 32G לא יודע למה זה מספיק בדיוק. בכל מקרה ההקלטות זה רק מערוצי עידן וזה שידורי SD מין הסתם כך שזה מספיק ל 10 שעות הקלטה. יש אפשרות להרחיב את הזיכרון על ידי חיבור דיסק קשיח חיצוני ל USB.
2. התכנים משודרים בדולבי דיגיטל 5.1 דרך היציאה האופטית. כמובן רק התכנים שלהם כגון סרטים וכדומה.
מקווה שעזרתי.

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”