·HazooM כתב:איפה ראית שציינתי ציוד בדיקה? אני התייחסתי פה להאזנה שלי בלבד, והיא תקינה לגמרי. בעצם, גם הציוד תקין לגמרי ומכויל..........
1.לא הבנתי מה בדיוק הבעיה שלך עם מערכת הפרסום והשיווק של היצרנים ? הם מייצרים כדי למכור את
המוצרים וכדי להביא אותם לידיעת לקוחות פוטנציאלים הם חייבים לפרסם. אם זה נופל תחת ההגדרה של
מוצר שאתה רוצה לקנות אתה יכול לבדוק אותו. כשאני אומר נקודת ההתחלה היא המידע שהיצרן מספק
זה ברור שאם אני מחפש מסך בגודל 65 ולפחות 4 כניסות HDMI זה המידע הראשוני שאני מחפש כדי לא
לבזבז זמן על 50 + 2 כל שאר הדברים כמו איכות תמונה ויכולות נוספות אני יכול ומסוגל לבדוק כדי להחליט
אם זה מספק אותי. אבל חייבת להיות נקודת התחלה. בארצות הברית יש דבר שנקרא אמת בפירסום ולידיעתך
היצרנים כן מחויבים לסטנדרט של אמינות די גבוהה אחרת זה יכול לעלות להם ביוקר. [גילוי נאות אני אמריקאי]
ומכיר את הנושא טוב מאוד. אתה באמת חושב שכשיצרן כמו KLIPSCH טוען לנתונים מסוימים במוצר חדש זה
לא באמת נבדק מכל הכיוונים. ולאחר מכן כל מעבדה וכל מגזין בודקים את המוצר ומחווים את דעתם. אם הנתונים
של היצרן הם BULLSHIT כדבריך אתה לא חושב שכולם ידעו את זה.
2. אתה באמת רוצה להשוות את הידע והמידע שיש לך לעומת זה של היצרן ולסטור את דבריו וזה לגבי מוצר שלא
בדקת.? אבל אני מניח שכל זמן שאין מכס על דיבורים אפשר לומר BULLSHIT על כל דבר.
3.הם בהחלט מודים שחור על גבי המסך. ואף מחלקת פרסום/שיווק לא תגרום נזק למוניטין של החברה רק כדי
לנסות ולהחדיר מוצר חדש לשוק. בקשר למייצרים ומוכרים בהצלחה שנים על גבי שנים. זה רק מראה כמה אתה
באמת לא יודע. כמה עובדות שאתה יכול לבדוק. הם חתכו את כוח העבודה שלהם ביותר מ 30% . המניה שלהם
בהפסד גדול . אחד המשקיעים הגדולים שלהם מכר את כל חלקו בחברה . בשנה האחרונה הם ביטלו 4 סדרות
שונות כדי להוציא את הסדרה החדשה. הם הודיעו על ביטול הפיתוח והמכירות של אוזניות ומקרני קול. והודיעו
שהם חוזרים למקורות וליצור רק של HI END ושהיצור של סדרות חלשות ובינוניות היה טעות וגרם נזק לחברה.
בשנה שנתיים הבאות לפי התכנון ישארו רק הסדרה החדשה וסדרת ה PALLADIUM שהיא סדרת העל של החברה
ובאמת נשמעת טוב אבל לא נמכרת בחנויות ורק ישירות מהיצרן ובמחיר של מעל ל 35.000$ ואין הרבה שמוכנים
לשלם את הסכום הזה עבור KLIPSCH . אבל כששומעים את ה PALLADIUM מבינים איך נשמע HORNE טוב
ב KLIPSCH .
4. אתה כתבת שבדקת 2 דגמים אחרים של החברה ואחד היה בסדר והשני לא כל כך. אבל מבלי להתיחס לציוד
לא הבנתי מה הקשר של בדיקה/האזנה של דגמים אחרים והכרזת הקישקוש שלך לגבי הסדרה החדשה ע"י היצרן.
5. לסיכום יתכן ואתה צריך לפנות ליצרן ולבקש שיפסיק לקשקש ולהונות לקוחות פוטנציאלים ע"י מחלקת השיווק.
או לחילופין תקשיב לרמקול החדש ותשווה לאחת הסדרות הקודמות ואז תוכל לומר שלאוזניך זה נשמע כקישקוש.