הבהובים באמבילייט פיליפס אינוביישן 60 אינטש 8708

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #161 

מסך פצצה

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #162 

למרות שלא היו לי בעיות בעבר עם השירות של אלקטרה במוצרים שאינם מסכים, בגלל הפורום והקטילות על אלקטרה, הזהרתי אנשים פה ושם מפני השירות שלהם. זאת למרות שיש לי מסך של פיליפס.
אני שמח לשמוע שזה הסתיים בצורה הוגנת (לדעתי).
אגב, גם במוצרים אחרים לקח לאלקטרה הרבה זמן לטפל בי ועשו שגיאות בדרך אבל בסוף הטיפול היה הוגן ובמחיר הגיוני מאוד גם כשלא היה באחריות. דומה למה שעבר עליך...

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #163 

freedom_il כתב:למרות שלא היו לי בעיות בעבר עם השירות של אלקטרה במוצרים שאינם מסכים, בגלל הפורום והקטילות על אלקטרה, הזהרתי אנשים פה ושם מפני השירות שלהם. זאת למרות שיש לי מסך של פיליפס.
אני שמח לשמוע שזה הסתיים בצורה הוגנת (לדעתי).
אגב, גם במוצרים אחרים לקח לאלקטרה הרבה זמן לטפל בי ועשו שגיאות בדרך אבל בסוף הטיפול היה הוגן ובמחיר הגיוני מאוד גם כשלא היה באחריות. דומה למה שעבר עליך...
...
יש להם מסכים מצויינים, אבל הבעיה הגדולה שלהם היא שאיכות האפליקציה מזעזעת עם המון באגים. גם בפורומים של פיליפס בחול אנשים כבר מיואשים מלדווח על תקלות תוכנה. מדווחים על תקלות וכל גרסה מטפלים בשני באגים שוליים.
אני עקבתי רבות בשנתיים האלה בפורומים של פיליפס ופורומים בגרמניה ואם פיליפס לא יקחו ברצינות את נושא פיתוח התוכנה שהוא רחוק שנות אור מסמסונג ו LG ואם לא יזעזעו שם את צוות הפיתוח וישפרו את איכות התוכנה, הם יפגעו קשות.
הבאגים הם ממש לא באגים של מקרי קצה שקשה לעלות עליהם. לדוגמא, הפונקציה הבסיסית במסך הזה זה האמבילייט וכשמפעילים אותו עם האפליקציה של המנורות של פיליפס, השלט של המסך חדל מלהגיב. איך באג כזה נמשך כל כך הרבה זמן ולא מטופל אני לא מבין.

ממש חבל ומצער. עם המסכים שלהם, הם יכלו להוביל את השוק בעולם.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #164 

@amitgv1
מסכים איתך לגבי הבעיות, בעיקר בחלק הסמארט (שאני לא משתמש בו).
גם אצלי היו כל מיני בעיות אבל לא שום דבר כזה מעצבן. למשל: יש פיצ'ר של הדלקה מהירה שכאשר משתמשים בו המסך לא טוען נכון חלק מההגדרות (החלקת תמונה לדוגמא דולקת בדיפולט כאשר בעצם בתפריטים היא כבויה). זה נראה לי כבר תוקן אבל אני עדיין לא משתמש בזה ומחכה יותר מ 10 שניות כדי שהמסך ידלק...
לזכותם יש להגיד שאיכות התמונה טובה והפיצ'רים של עיבוד התמונה ממומשים ממש טוב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #165 

@amitgv1
·
כנראה שפיליפס (או TPV) הבינו גם בעצמם שהממשק שלהם מפגר מאחור ביחס למתחרים. ובדגמים החדשים, מרבית המסכים שלהם יעברו לפלטפורמה מבוססת על אנדרואיד. (בדומה לרוב היצרנים הסיניים)
http://www.flatpanelshd.com/article.php ... 1426920638
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #166 

jacko-il כתב:@amitgv1
·
כנראה שפיליפס (או TPV) הבינו גם בעצמם שהממשק שלהם מפגר מאחור ביחס למתחרים. ובדגמים החדשים, מרבית המסכים שלהם יעברו לפלטפורמה מבוססת על אנדרואיד. (בדומה לרוב היצרנים הסיניים)
...
·

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #167 

jacko-il כתב:@amitgv1
·
...
·נכון, אבל עדיין יש את הדברים היעודיים למסך ועדיין יצטרכו לפתח גם אם זה על פלטפורמת אנדרואיד. אז נכון שהסמארט יהיה סבבה, אבל פונקציות בסיסיות שקשורות לחיבור של המסך לתוכנה לא עובדות.
רמת צוות הפיתוח ובדיקות התוכנה ב TPV מתחת לכל ביקורת

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”