[סקירה] Amazon Fire TV
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני שמח להודיע שקיבלתי אתמול בלילה את האמזון פייר טיוי. המכשיר הגיע עם גירסה מושלמת שיכולתי לבצע רוט מבלי לשנמך.
הספקתי לבצע רוט, להתקין kodi, לסדר את התאריך, לאפשר תמיכה בכונן חיצוני. כמעט הכל עובד טוב בסה״כ למרות שלא בדיוק הספקתי לבדוק כמו שצריך עדיין. אבל לצערי יש לי 2 בעיות עיקריות שאני מתמודד איתם עכשיו.
1. לא מצליח לגרום לkodi לזהות את המחשבים שברשת הביתית. יש לי מחשב מק ומחשב ווינדוס.
2. ניסיתי באמצעות yatse להתחבר לkodi אבל הוא לא מצליח לזהות אותו גם כשאני מכניס ip ידני.
הפייר טיוי מחובר באמצות כבל לראוטר והגדרתי ip קבוע.
מה עלי לעשות?
הספקתי לבצע רוט, להתקין kodi, לסדר את התאריך, לאפשר תמיכה בכונן חיצוני. כמעט הכל עובד טוב בסה״כ למרות שלא בדיוק הספקתי לבדוק כמו שצריך עדיין. אבל לצערי יש לי 2 בעיות עיקריות שאני מתמודד איתם עכשיו.
1. לא מצליח לגרום לkodi לזהות את המחשבים שברשת הביתית. יש לי מחשב מק ומחשב ווינדוס.
2. ניסיתי באמצעות yatse להתחבר לkodi אבל הוא לא מצליח לזהות אותו גם כשאני מכניס ip ידני.
מה עלי לעשות?
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
תודה
אין פירוול מיוחד בראוטר, גם במחשב הוא לא מופעל.
שני המחשבים מוגדרים על workgroup.
אני יכול להגיד שכשאני נכנס ל zeroconf הוא מראה לי את המחשב המק שלי באמצעות שתי הפרוטוקולים afp ו- samba , אבל הוא לא מצליח להתחבר.
מוזר מאוד שהוא לא רואה את הווינדוס.
·
תודה
אין פירוול מיוחד בראוטר, גם במחשב הוא לא מופעל.
שני המחשבים מוגדרים על workgroup.
אני יכול להגיד שכשאני נכנס ל zeroconf הוא מראה לי את המחשב המק שלי באמצעות שתי הפרוטוקולים afp ו- samba , אבל הוא לא מצליח להתחבר.
מוזר מאוד שהוא לא רואה את הווינדוס.
@nirmitlamed
לא מכיר מק אבל בווינדוס.
לחצן ימני על המחיצה שאותה אתה רוצה לשתף ולבצע SHARE עם EVERYONE, לאחר מכן להיכנס להגדרות של SECURITY (ע"י לחיצה על לחצן ימני ועל הסיפריה PROPERTIES) את EVERYONE ולתת לו אפשרות קריאה בלבד
בנוסף לטובת ביטול הסיסמא הנידרשת להתחברות - היכנס ל HOMEGROUP עי" לחיצה על START וכתיבת HOMGROUP ולאחריה ENTER
כאן בחר ב Change advanced sharing settings
לחץ על החץ שמורה כלפי מעלה שקשור ל HOME or WORK
בחר ב חץ הקשור ל PUBLIC
סמן את שלוש האופציות הראשונות כ TURN ON
סמן את enable file sharing for devices that use 40 or 56 bit encription
והאופציה האחרונה חשובה : TURN OFF password protectedsharing
עכשיו לך ל KODI וחפש את המחשב תחת SMB sharing (כשאתה מנסה להוסיף מקורות לניגון ווידאו או אודיו)אתה אמור לראות אותו שם.
לא מכיר מק אבל בווינדוס.
לחצן ימני על המחיצה שאותה אתה רוצה לשתף ולבצע SHARE עם EVERYONE, לאחר מכן להיכנס להגדרות של SECURITY (ע"י לחיצה על לחצן ימני ועל הסיפריה PROPERTIES) את EVERYONE ולתת לו אפשרות קריאה בלבד
בנוסף לטובת ביטול הסיסמא הנידרשת להתחברות - היכנס ל HOMEGROUP עי" לחיצה על START וכתיבת HOMGROUP ולאחריה ENTER
כאן בחר ב Change advanced sharing settings
לחץ על החץ שמורה כלפי מעלה שקשור ל HOME or WORK
בחר ב חץ הקשור ל PUBLIC
סמן את שלוש האופציות הראשונות כ TURN ON
סמן את enable file sharing for devices that use 40 or 56 bit encription
והאופציה האחרונה חשובה : TURN OFF password protectedsharing
עכשיו לך ל KODI וחפש את המחשב תחת SMB sharing (כשאתה מנסה להוסיף מקורות לניגון ווידאו או אודיו)אתה אמור לראות אותו שם.
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@Ofer01
·
תודה על ההסבר. יכול להיות שיש לי בעיה בראוטר של בזק כי פתאום הפסיק לי האינטרנט וגם אחרי איפוס זה לא ממש עזר והראוטר גם פתאום לא הגיב. עכשיו הולך להחליף אותו, מקווה שזה ישנה משהו. אעדכן בהמשך.
·
תודה על ההסבר. יכול להיות שיש לי בעיה בראוטר של בזק כי פתאום הפסיק לי האינטרנט וגם אחרי איפוס זה לא ממש עזר והראוטר גם פתאום לא הגיב. עכשיו הולך להחליף אותו, מקווה שזה ישנה משהו. אעדכן בהמשך.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
·nirmitlamed כתב:אני שמח להודיע שקיבלתי אתמול בלילה את האמזון פייר טיוי. המכשיר הגיע עם גירסה מושלמת שיכולתי לבצע רוט מבלי לשנמך.
מה עלי לעשות?...
מאיזה אמאזון קנית שהגיע עם גירסא מתאימה לרוט אנגליה או ארה"ב?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@firebird
·
ארה"ב באמצע דצמבר
·
ארה"ב באמצע דצמבר
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

טוב עדכון משמח! פתרתי את בעיות הרשת! קודם כל כנראה מאוד שהראוטר היה קשור לחלק גדול מהבעיה. הלכתי פעמיים לחנות של בזק כי בפעם הראשונה היא הביאה לי דגם ישן שבכלל לא עבד משהו.
1. לגבי ה- yatse אחרי שהגדרתי את ה- ip למכשירים בצורה נכונה שלא יהיה לי התנגשויות, האפליקציה זיהתה את kodi והוא עובד עכשיו.
2. לגבי שיתוף קבצים הצלחתי לגרום ל- kodi לראות ולהיכנס לתיקיות המשותפות בווינדוס למרות שבשיתוף כונן הוא מבקש סיסמא אבל לא איכפת לי וגם לא ניסיתי להיכנס בגלל שאני לא מתכוון להשתמש במחשב הזה לשיתוף.
לגבי המק, זה קצת היה יותר טריקי. קודם כל המחשבים (ווינדוס ומק) לא רואים אחד את השני בכלל, למרות שהם נמצאים באותה הקבוצה. הייתי צריך להשתמש בתוכנה smbup כדי שהפייר טיוי יראה את המק. מה שמוזר זה שהפייר טיוי כן רואה את שני המחשבים שנמצאים תחת workgroup והכל עובד כמו שצריך אבל שני המחשבים לא רואים אחד השני (מוזר). אהה וכמו שאמרתי ב- zerconf הוא מזהה את המק בשני הפרוטוקולים אבל לא מאפשר להתחבר אליהם.
יש לי עוד 2 שאלות שאני אשמח לעזרה למרות שעדיין לא ביצעתי חיפוש מקיף באינטרנט.
1. אני רוצה להעביר קובץ פונט לתקייה של קודי על הפייר טיוי. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת?
2. בפוסט של בני יש מדריך כיצד להפעיל מצב שינה למי שיש רוט. ניסיתי להתקין את הקובץ דרך kodi אבל הוא אומר שהקובץ לא תואם. אני עם kodi 4.1. האם עשיתי משהו לא נכון?
תודה!
1. לגבי ה- yatse אחרי שהגדרתי את ה- ip למכשירים בצורה נכונה שלא יהיה לי התנגשויות, האפליקציה זיהתה את kodi והוא עובד עכשיו.
2. לגבי שיתוף קבצים הצלחתי לגרום ל- kodi לראות ולהיכנס לתיקיות המשותפות בווינדוס למרות שבשיתוף כונן הוא מבקש סיסמא אבל לא איכפת לי וגם לא ניסיתי להיכנס בגלל שאני לא מתכוון להשתמש במחשב הזה לשיתוף.
לגבי המק, זה קצת היה יותר טריקי. קודם כל המחשבים (ווינדוס ומק) לא רואים אחד את השני בכלל, למרות שהם נמצאים באותה הקבוצה. הייתי צריך להשתמש בתוכנה smbup כדי שהפייר טיוי יראה את המק. מה שמוזר זה שהפייר טיוי כן רואה את שני המחשבים שנמצאים תחת workgroup והכל עובד כמו שצריך אבל שני המחשבים לא רואים אחד השני (מוזר). אהה וכמו שאמרתי ב- zerconf הוא מזהה את המק בשני הפרוטוקולים אבל לא מאפשר להתחבר אליהם.
יש לי עוד 2 שאלות שאני אשמח לעזרה למרות שעדיין לא ביצעתי חיפוש מקיף באינטרנט.
1. אני רוצה להעביר קובץ פונט לתקייה של קודי על הפייר טיוי. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת?
2. בפוסט של בני יש מדריך כיצד להפעיל מצב שינה למי שיש רוט. ניסיתי להתקין את הקובץ דרך kodi אבל הוא אומר שהקובץ לא תואם. אני עם kodi 4.1. האם עשיתי משהו לא נכון?
תודה!
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
הקובץ נבדק על XBMC 13.2/KODI 14 הגרסה של KODI עודכנה בימים האחרונים ויקח זמן לכלל התוספים להתעדכן אליה... יש לקחת זאת בחשבון.
לשאלתך האחרת כל סייר אנדרואיד שתתקין יתן לך מענה
אני עובד עם זה: https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.pop
להשיג את ה-apk ולהתקין עם sideload עובד נפלא עם השלט (לא צריך מקלדת ועכבר)
לשאלתך האחרת כל סייר אנדרואיד שתתקין יתן לך מענה
אני עובד עם זה: https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.pop
להשיג את ה-apk ולהתקין עם sideload עובד נפלא עם השלט (לא צריך מקלדת ועכבר)
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
תודה רבה, לפני כמה דקות התקנתי את ES File Explorer באמצעות טלפון האנדרואיד שלי (גם אפשרות נחמדה) אבל אני לא יכול לעשות איתה כלום כרגע כי הטלוויזיה בסלון תפוסה
·
תודה רבה, לפני כמה דקות התקנתי את ES File Explorer באמצעות טלפון האנדרואיד שלי (גם אפשרות נחמדה) אבל אני לא יכול לעשות איתה כלום כרגע כי הטלוויזיה בסלון תפוסה
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
1. אם יש לך אנדרואיד או למישהו פה, יש לכם המלצה לאפליקציה שתתן אפשרות של מקלדת ועכבר?
2. ומישהו יודע איך אני מגדיר ב- es file explorer תקייה ברשת? הוא לא מזהה אוטומטית את הרשת ואני לא בטוח איך אמור להיראות הנתיב.
3. אם אני רוצה לשנמך את הגירסה של kodi ל- 14.0 (כדי שמצב שינה יעבוד) ולהעביר את כל ההגדרות ששיניתי עד עכשיו, מה הדרך הנכונה/קלה לעשות זאת? להעתיק תיקייה ידנית או לעשות גיבוי ישירות מ- kodi?
·
1. אם יש לך אנדרואיד או למישהו פה, יש לכם המלצה לאפליקציה שתתן אפשרות של מקלדת ועכבר?
2. ומישהו יודע איך אני מגדיר ב- es file explorer תקייה ברשת? הוא לא מזהה אוטומטית את הרשת ואני לא בטוח איך אמור להיראות הנתיב.
3. אם אני רוצה לשנמך את הגירסה של kodi ל- 14.0 (כדי שמצב שינה יעבוד) ולהעביר את כל ההגדרות ששיניתי עד עכשיו, מה הדרך הנכונה/קלה לעשות זאת? להעתיק תיקייה ידנית או לעשות גיבוי ישירות מ- kodi?
נערך לאחרונה על ידי nirmitlamed ב 05/02/2015 7:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
לכל בעלי ה-Amazon Fire TV שמעוניינים להשתמש בשלט אוניברסלי מבוסס IR, ישנו דונגל USB בשם FLIRC שמאפשר שליטה על המכשיר בעזרת IR.
מחיר: 13.95 דולר דרך אמאזון
http://www.amazon.com/FLIRC-Dongle-Medi ... tvndeal-20
מחיר: 13.95 דולר דרך אמאזון
http://www.amazon.com/FLIRC-Dongle-Medi ... tvndeal-20
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@itamaratz
·
אני אישית התאהבתי בשלט הבלוטוס שממגיע עם המכשיר. אני פשוט סוגר את הארון שהמכשיר נמצא בו ועדיין יכול לשלוט בלי שהמכשיר והשלט רואים אחד את השני.
·
אני אישית התאהבתי בשלט הבלוטוס שממגיע עם המכשיר. אני פשוט סוגר את הארון שהמכשיר נמצא בו ועדיין יכול לשלוט בלי שהמכשיר והשלט רואים אחד את השני.
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי שקיבלתי תשובה מ- elmerohueso לגבי מצב השינה, אז מסתבר שזה כן עובד על 14.1 והטעות שלי הייתה כשניסיתי להתקין את הקובץ דרך הרשת. כאשר העברתי את הקובץ אל האחסון הפנימי (באמצעות dropbox על ידי es file explorer) הקובץ הותקן, ומצב השינה עובד!
עכשיו אני צריך לבדוק:
1. איזה אפליקציה הכי טובה לשליטה על האמזון פייר טיוי
2. לגבות את kodi בצורה נכונה
3. להעתיק לדוגמא קובץ סרט ישירות אל כונן החיצוני שמחובר בפייר טיוי דרך המחשב.
אם למשהו יש תשובות בשבילי אני אשמח מאוד. בהמשך היום אני אבדוק את הנושא.
תודה.
עכשיו אני צריך לבדוק:
1. איזה אפליקציה הכי טובה לשליטה על האמזון פייר טיוי
2. לגבות את kodi בצורה נכונה
3. להעתיק לדוגמא קובץ סרט ישירות אל כונן החיצוני שמחובר בפייר טיוי דרך המחשב.
אם למשהו יש תשובות בשבילי אני אשמח מאוד. בהמשך היום אני אבדוק את הנושא.
תודה.
איך מבצעים עידכון נכון של ה AFTV עם גרסא חדשה של KODI
האם מישהו יכול לתת הסבר קצר איך נכון יהיה לעדכן גירסרת KODI ב AFTV
מה הלינק הנכון להתעדכן בו.
והאם צריך לבצע הסרה של הקיים קודם לכן או פשוט לדרוך עליו
מה קורה לכל ההגדרות והתוספים הקימים , האם הם נישמרים בספריות שרלוונטיות ליוזר ולא מתאפסות בזמן העדכון ?
תודה מראש.
מה הלינק הנכון להתעדכן בו.
והאם צריך לבצע הסרה של הקיים קודם לכן או פשוט לדרוך עליו
מה קורה לכל ההגדרות והתוספים הקימים , האם הם נישמרים בספריות שרלוונטיות ליוזר ולא מתאפסות בזמן העדכון ?
תודה מראש.
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

איזה סרט רע. אל תשאלו איך אבל המכשיר שלי עודכן לגירסה החדשה!!! האם אני יכול לעשות משהו? הוא היה רוט לפני.
נערך לאחרונה על ידי nirmitlamed ב 07/02/2015 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.