·יש להם את אותו ערךMemory Config 64 bit @ 1066Mbp?pixies כתב:את מה שיותר זול....
שרשור תגובות: CuBox-i2 - קוביית הפלא מהגליל
שלום לכולם,
מחפש מכשיר לניגון סרטים וסדרות באיכות שלא תעלה על 1080p ובטח לא תגיע לאיכויות של בלוריי מלא וכדומה, משתמשים די טכנופובים.
חשבתי על רספברי פיי אבל ראיתי הרבה המלצות על Cubox כתחליף עדיף וקצת יותר יקר. רק מוודא שאני לא מפספס משהו - המחיר בארץ הוא 111$ ל-i2 עם רכיב בלוטות' ו-WiFi וספק? (לפי האתר הרשמי)
האם רכיב ה-WiFi שווה את התוספת? אפשר להזרים אל המכשיר סרטים בצורה אלחוטית בלי תקיעות?
האם ניתן עדיין לקנות את ה-i1? במידה וכן, האם הוא יתאים לשימושים שהוזכרו?
מחפש מכשיר לניגון סרטים וסדרות באיכות שלא תעלה על 1080p ובטח לא תגיע לאיכויות של בלוריי מלא וכדומה, משתמשים די טכנופובים.
חשבתי על רספברי פיי אבל ראיתי הרבה המלצות על Cubox כתחליף עדיף וקצת יותר יקר. רק מוודא שאני לא מפספס משהו - המחיר בארץ הוא 111$ ל-i2 עם רכיב בלוטות' ו-WiFi וספק? (לפי האתר הרשמי)
האם רכיב ה-WiFi שווה את התוספת? אפשר להזרים אל המכשיר סרטים בצורה אלחוטית בלי תקיעות?
האם ניתן עדיין לקנות את ה-i1? במידה וכן, האם הוא יתאים לשימושים שהוזכרו?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
i1 יכול להתאים לשימושים שהוזכרו, והוא עדיין מהיר יותר מהרסברי פיי. יש לינק לקנייה שלו בכתבה. אפשר לשקול גם את ה-CuBox TV או i2, שהם מהירים יותר.
Wi Fi לא מומלץ באופן כללי (לא ספציפית ל-CuBox) להזרמת תכני HD כבדים. ההמלצה היא תמיד להעביר רשת קווית.
שים לב - בעמוד ראשי יש מבצע הנחה 10% לחברי האתר על כל סדרת מוצרי CuBox.
Wi Fi לא מומלץ באופן כללי (לא ספציפית ל-CuBox) להזרמת תכני HD כבדים. ההמלצה היא תמיד להעביר רשת קווית.
שים לב - בעמוד ראשי יש מבצע הנחה 10% לחברי האתר על כל סדרת מוצרי CuBox.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה שהפנית את תשומת ליבי למבצע החדש, ראיתי רק את הישן והקופונים שם לא פועלים.
וידוא אחרון - זה ה-Cubox i1?
CuBox Carrier Base
MicroSOM:
MicroSOM-i1
http://www.solid-run.com/product/cubox-carrier-base/
וידוא אחרון - זה ה-Cubox i1?
CuBox Carrier Base
MicroSOM:
MicroSOM-i1
http://www.solid-run.com/product/cubox-carrier-base/
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
שלום לכולם,
ממש התלהבתי מהסקירה, עד שראיתי את הבעיה עם חיבור הכבל עם ראש רחב ליציאה הדיגיטלית.
במכשיר הנוכחי שלי(XTREAMER מהדור הישן), הכבל עשה את ההבדל.
בל פשוט הוציא רק AC3 ואילו אחרי שהחלפתי לכבל יותר איכותי, המכשיר הוציא DTS כמו שצריך.
שאלה היא כמה מורכב זה להרחיב את ריבוע מסביב או האם ישנו פיתרון אחר עם איזהשהו מתאם?
אגב בעיה דומה הייתה לי במכשיר מיניקס שקניתי בעבר...
ממש התלהבתי מהסקירה, עד שראיתי את הבעיה עם חיבור הכבל עם ראש רחב ליציאה הדיגיטלית.
במכשיר הנוכחי שלי(XTREAMER מהדור הישן), הכבל עשה את ההבדל.
בל פשוט הוציא רק AC3 ואילו אחרי שהחלפתי לכבל יותר איכותי, המכשיר הוציא DTS כמו שצריך.
שאלה היא כמה מורכב זה להרחיב את ריבוע מסביב או האם ישנו פיתרון אחר עם איזהשהו מתאם?
אגב בעיה דומה הייתה לי במכשיר מיניקס שקניתי בעבר...
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכבל הזול מאיביי מעביר DTS בלי שום בעייה. כנראה היה לך כבל תקול.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכבלים נראים לי זהים. קנה את הזול יותר.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ברוך הבא לפורום!
מומלץ מאוד לקרוא וליישם את המדריך השלם ל-XBMC, שם מוסבר כי יש תחילה לשים את פונט הסקין על Arial Based לפני שמעבירים לעברית.
מומלץ מאוד לקרוא וליישם את המדריך השלם ל-XBMC, שם מוסבר כי יש תחילה לשים את פונט הסקין על Arial Based לפני שמעבירים לעברית.
תודה רבה!
אכן פתר לי את הבעיה. מומלץ להוסיף הערה שאין תאימות של התקנת העברית ל-KODI.
בעיה נוספת שהתעוררה אצלי היא שבעת ניגון קבצי 1080P מכונן קשיח נייד המכשיר מתחמם מאוד והסרט מתחיל לגמגם לאחר כרבע שעה ונתקע בסופו של דבר. זה מאוד מאכזב, כי זו בדיוק הסיבה שרכשתי את הגרסה הכי מתקדמת (CuBox-i4).
מה אפשר לעשות? הזרמה דרך רשת לא כ"כ באה בחשבון כי אין לי אפשרות לחבר כבל רשת קווי כרגע.
בעיה נוספת שהתעוררה אצלי היא שבעת ניגון קבצי 1080P מכונן קשיח נייד המכשיר מתחמם מאוד והסרט מתחיל לגמגם לאחר כרבע שעה ונתקע בסופו של דבר. זה מאוד מאכזב, כי זו בדיוק הסיבה שרכשתי את הגרסה הכי מתקדמת (CuBox-i4).
מה אפשר לעשות? הזרמה דרך רשת לא כ"כ באה בחשבון כי אין לי אפשרות לחבר כבל רשת קווי כרגע.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רק לצורך הבדיקה, נסה להעתיק את הסרט הבעייתי לדיסק און קי ותראה אם עדיין יש בעייה.
אם זה תקין עם הדיסק און קי, כנראה שהכונן הקשיח צורך הרבה זרם, יותר ממה שספק הכוח של ה-CuBox מסוגל לספק. ייתכן גם שהכונן תקול.
הפתרון - נסה לתת לכונן הקשיח מתח נפרד מ-USB Hub שיש לו מתח משלו, או רכוש כונן קשיח אחר שיש לו צריכת זרם נמוכה יותר.
אם זה תקין עם הדיסק און קי, כנראה שהכונן הקשיח צורך הרבה זרם, יותר ממה שספק הכוח של ה-CuBox מסוגל לספק. ייתכן גם שהכונן תקול.
הפתרון - נסה לתת לכונן הקשיח מתח נפרד מ-USB Hub שיש לו מתח משלו, או רכוש כונן קשיח אחר שיש לו צריכת זרם נמוכה יותר.
·באיזה כונן אתה משתמש שנדע לא להשתמש בו ?Shlomixg כתב:תודה רבה!
מה אפשר לעשות? הזרמה דרך רשת לא כ"כ באה בחשבון כי אין לי אפשרות לחבר כבל רשת קווי כרגע....
·מוזר דווקא הדגם הזה נאמר שהוא עובד אפילו בלי HUB חיצוני , אתה מדבר על 1TB , נכון ?Shlomixg כתב:WD Elements USB 3.0.
אין כרגע לידי כונן אחר או דיסק און קיי פנוי, ברגע שאוכל, אבדוק ואעדכן כאן.
שוב תודה על העזרה....
PIxies :
יש לי לקחתי את הקוביה CUBOXI2 וחיברתי אותה לטלוויזיה LG LD650 אין לי אות וידאו משום HDMI ויש 3 יציאות , ואני כן מצליח להתחבר אליו מרחוק , ואפשרות ממשק שליטה מרחוק וTORRENT בגירסה של GEEXBOX , ניסיתי להחליף כבל HDMI לא עזר , ובטלוויזיה אחרת זה עובד של LG בזאת יש בעיה , איך ניתן לפתור את זה ?
תודה רבה.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה אתה מפנה את השאלה דווקא אלי? אולי יש כאן עוד גולשים שיודעים את התשובה?
תנסה לחבר את ה-CuBox לטלוויזיה אחרת, תשנה שם את הרזולוצייה לנמוכה יותר (נגיד, 720P), תחבר חזרה לטלוויזיה הבעייתית ותראה אם יש תמונה.
אם אין, תחזור לטלוויזיה האחרת, תנסה רזולוציה שונה, וחוזר חלילה.
ואז, תשחק בטלוויזיה הבעייתית עם הרזולוציות עד שתמצא את הרזולוציה המיטבית המתאימה.
אם עדיין לא עוזר, פנה לתמיכה הטכנית של CuBox.
תנסה לחבר את ה-CuBox לטלוויזיה אחרת, תשנה שם את הרזולוצייה לנמוכה יותר (נגיד, 720P), תחבר חזרה לטלוויזיה הבעייתית ותראה אם יש תמונה.
אם אין, תחזור לטלוויזיה האחרת, תנסה רזולוציה שונה, וחוזר חלילה.
ואז, תשחק בטלוויזיה הבעייתית עם הרזולוציות עד שתמצא את הרזולוציה המיטבית המתאימה.
אם עדיין לא עוזר, פנה לתמיכה הטכנית של CuBox.