ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER BOX.
וואו, התגובה שלי ממש הכעיסה אותך.
את הטלפון של מוקד המכירות של yes אין לי אבל כנס לאתר שלהם בטוח תמצא.
מרגיש אי נוחות?
את האמת? כשהפייברבוקס הושק פזלתי לכיוון שלו קצת כי על הנייר מדובר במוצר מצויין. אבל כשאני קורא את התגובות פה זה מחזיר אותי מיד לקרקע ומזכיר לי למה עזבתי את הוט אחרי 20 שנה.
אתה כמובן לא חייב להסכים איתי, עדיין זכותי להגיד מה שאני חושב גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.
את הטלפון של מוקד המכירות של yes אין לי אבל כנס לאתר שלהם בטוח תמצא.
מרגיש אי נוחות?
את האמת? כשהפייברבוקס הושק פזלתי לכיוון שלו קצת כי על הנייר מדובר במוצר מצויין. אבל כשאני קורא את התגובות פה זה מחזיר אותי מיד לקרקע ומזכיר לי למה עזבתי את הוט אחרי 20 שנה.
אתה כמובן לא חייב להסכים איתי, עדיין זכותי להגיד מה שאני חושב גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
זה פשוט מגוחך כל הקשקושים על יס בשרשור הזה, זו לא המטרה שלו.
שי, כמנוי יס הייתי ממליץ לך לעשות אחורה לשרשור "ריכוז פידבקים ובעיות לממשק החדש - Yes MultiRoom" ולקרוא כמה בעיות בממשק יש בשלבים הראשוניים.
לא חייבים להתערב בכל מקום !!!
שי, כמנוי יס הייתי ממליץ לך לעשות אחורה לשרשור "ריכוז פידבקים ובעיות לממשק החדש - Yes MultiRoom" ולקרוא כמה בעיות בממשק יש בשלבים הראשוניים.
לא חייבים להתערב בכל מקום !!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בערוץ רגיל או ערוץ HD?nba18 כתב:הותקן היום אצלי פייבר בוקס, שמתי לב כי יש דיליי בשידור אצלו של שניה או 2 מאשר בטלויזיה אחרת עם ממיר רגיל..זה רק אצלי?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מוסיפים סוויצ' פשוט, הנה דוגמא לאחד כזה:efi1965 כתב:אני מכיר את הקישור הזה. השאלה איך הוט מתמודדת עם יותר מיציאה אחת ?...
http://ksp.co.il/?uin=4900
אצלי גם אותו דבר...YanivPL כתב:אני ממש מבקש שמישהו שיש לו את המכשיר שיעשה מה שאני עשיתי, שיתזמן הקלטה לעוד כ-5 שעות לערך כשאין בו שום פעילות וכשיחזור שיראה אם ההקלטה בוצעה או לא....
הזמנתי תוכניות להקלטה ובמהלך הלילה הממיר נכבה לשעון ולא הקליט..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה באג חמור. נקווה שהוט יתאפסו על עצמם ויתקנו את זה בעדיפות גבוהה.
- mcjames
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
כמה פידבקים ששמתי לב אליהם, מקוה שמי מהוט יקרא ואולי יעביר הלאה.
ראשית, חבל שלחיצה על menu בעת צפיה בתכנית מוקלטת יוצאת מההקלטה. זה בעצם הממיר היחיד בהוט כרגע שלא מאפשר לעבור ללוח שידורים או פס מידע בעת צפיה בהקלטה.
הערה שניה וחשובה. כשצופים בהקלטה לא מופיע על הפס שעון וזה חשוב, במיוחד כשצופים בשידור חי בהשעייה של דקות בודדות. יש המון מקום על הפס השחור וכדאי להוסיף שען.
ראשית, חבל שלחיצה על menu בעת צפיה בתכנית מוקלטת יוצאת מההקלטה. זה בעצם הממיר היחיד בהוט כרגע שלא מאפשר לעבור ללוח שידורים או פס מידע בעת צפיה בהקלטה.
הערה שניה וחשובה. כשצופים בהקלטה לא מופיע על הפס שעון וזה חשוב, במיוחד כשצופים בשידור חי בהשעייה של דקות בודדות. יש המון מקום על הפס השחור וכדאי להוסיף שען.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
צודק מאוד.mcjames כתב:כמה פידבקים ששמתי לב אליהם, מקוה שמי מהוט יקרא ואולי יעביר הלאה.
הערה שניה וחשובה. כשצופים בהקלטה לא מופיע על הפס שעון וזה חשוב, במיוחד כשצופים בשידור חי בהשעייה של דקות בודדות. יש המון מקום על הפס השחור וכדאי להוסיף שען....
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
מוזר, הבוקר הממיר הקליט לי כמו שצריך!
זה אחרי שאתמול נציגה אמרה לי לעשות אתחול כונן קשיח,
אני לא יודע אם זה מה שעזר, אבל עובדה שזה הקליט.
אנסה לכוון הקלטה גם למחר בבוקר ובמידה וזה יקליט כנראה שזה הפתרון הזמני לבעיה.
אנסה לכוון הקלטה גם למחר בבוקר ובמידה וזה יקליט כנראה שזה הפתרון הזמני לבעיה.
YanivPL כתב:מוזר, הבוקר הממיר הקליט לי כמו שצריך!![]()
אנסה לכוון הקלטה גם למחר בבוקר ובמידה וזה יקליט כנראה שזה הפתרון הזמני לבעיה....
כנראה זה הדבר הראשון שאעשה לאחר שהטכנאי המתקין ילך....