סאבלישס - תוכנה חדשה לארגון אוטמטי של ספריית המדיה (כולל הורדת תרגומים)
- adiz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
היי,
אני מנסה להריץ את התוכנה כל 5 שעות ב windows 7.
ניסית לעשות את זה על ידי הרצה מתוזמנת של קובץ bat אבל ללא הצלחה.
איך קובעים ריצה מתוזמנת בצורה הטובה ביותר?
עדכון - הסתדרתי. תודה.
אני מנסה להריץ את התוכנה כל 5 שעות ב windows 7.
ניסית לעשות את זה על ידי הרצה מתוזמנת של קובץ bat אבל ללא הצלחה.
איך קובעים ריצה מתוזמנת בצורה הטובה ביותר?
עדכון - הסתדרתי. תודה.
- adiz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
היי,
לא מצליח להשתמש באפשרות של העברת קבצים ברגע שיש תרגום - מקבל את השגיאה הזו בסוף הלוג -
לא מצליח להשתמש באפשרות של העברת קבצים ברגע שיש תרגום - מקבל את השגיאה הזו בסוף הלוג -
קוד: בחירת הכל
07-04 08:20:46 DEBUG ( ?:?) - 0 subs were downloaded
07-04 08:20:46 DEBUG ( ?:?) - [Subtitles] - end
07-04 08:20:46 DEBUG ( ?:?) - [move] - start
Exception in thread "main" java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String ind
ex out of range: -1
at java.lang.String.substring(Unknown Source)
at com.twig.organizer.a.c.a.a(Unknown Source)
at com.twig.organizer.a.c.a.a(Unknown Source)
at com.twig.organizer.MediaOrganizer.main(Unknown Source)
- BuSHari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
ytwig - אתה יכול בבקשה לפרסם את הפקודה שאתה מריץ במכשיר סינולוג'י שלך?
כי מאז הגרסא החדשה זה לא רץ לי כמו שצריך
הפקודה הקודמת שלי היתה ככה (כבר לא עובדת משום מה):
ומאז הגרסה החדשה התוכנה יוצרת קבצים חדשים לדטה בייס בתוך הנתיב שמשם הרצתי את הפקודה
אז אני נאלץ להריץ את זה ככה
אני יצרתי תיקיה חדשה בשם DB בתוך התיקיה של התוכנה כדי להפריד בין הקבצים שיוצרים את הדטה בייס,
מכיוון שהקובץ לוג של יצירת הדטה בייס דורס את קובץ לוג של הריצה "sublicious.log".
אז אני אשמח אם תוכל לפרסם את הפקודה שאתה מריץ, גם כי יש פה הרבה שלא יודעים איך לעשות זאת (תוכל לרשום הסבר קצר גם בראש השרשור)
כי מאז הגרסא החדשה זה לא רץ לי כמו שצריך
הפקודה הקודמת שלי היתה ככה (כבר לא עובדת משום מה):
/var/packages/JavaManager/target/Java/bin/java -jar /volume1/Temp/sublicious/sublicious.jar
אז אני נאלץ להריץ את זה ככה
cd /volume1/Temp/sublicious/db/
/var/packages/JavaManager/target/Java/bin/java -jar /volume1/Temp/sublicious/sublicious.jar
מכיוון שהקובץ לוג של יצירת הדטה בייס דורס את קובץ לוג של הריצה "sublicious.log".
אז אני אשמח אם תוכל לפרסם את הפקודה שאתה מריץ, גם כי יש פה הרבה שלא יודעים איך לעשות זאת (תוכל לרשום הסבר קצר גם בראש השרשור)
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
אין צורך לעשות cd לפני הרצת התוכנה.
הפקודה אצלי נראית כך:
הפקודה אצלי נראית כך:
/var/packages/JavaManager/target/Java/bin/java -jar /volume1/temp/sublicious.jar > /volume1/temp/sublicious.log 2>&1-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

@adiz - אנא שלח לי לוג מלא במייל או בפרטי. תודה
·
·
- BuSHari
-
- חבר פעיל מאוד

·ytwig כתב:אין צורך לעשות cd לפני הרצת התוכנה.
הפקודה אצלי נראית כך:קוד: בחירת הכל
/var/packages/JavaManager/target/Java/bin/java -jar /volume1/temp/sublicious.jar > /volume1/temp/sublicious.log 2>&1...
תודה רבה, עובד מעולה...
- BuSHari
-
- חבר פעיל מאוד

ytwig - אני מקבל שגיאה כל פעם שאני מריץ, בריצה הראשונה לא היתה לי את הבעיה הזאת..
07-05 17:34:07 ERROR ( ?:?) - Can't start Sublicious, please make sure that Sublicious is not already running
java.lang.ExceptionInInitializerError
at com.twig.organizer.model.b.c(Unknown Source)
at com.twig.organizer.model.b.<clinit>(Unknown Source)
at com.twig.organizer.model.a.a(Unknown Source)
at com.twig.organizer.MediaOrganizer.main(Unknown Source)
Caused by: org.hibernate.exception.JDBCConnectionException: Error calling Driver#connect
at org.hibernate.engine.jdbc.connections.internal.BasicConnectionCreator$1$1.convert(BasicConnectionCreator.java:122)
at org.hibernate.engine.jdbc.connections.internal.BasicConnectionCreator.convertSqlException(BasicConnectionCreator.java:140)
at org.hibernate.engine.jdbc.connections.internal.DriverConnectionCreator.makeConnection(DriverConnectionCreator.java:58)
at org.hibernate.engine.jdbc.connections.internal.BasicConnectionCreator.createConnection(BasicConnectionCreator.java:75)
at org.hibernate.engine.jdbc.connections.internal.DriverManagerConnectionProviderImpl.configure(DriverManagerConnectionProviderImpl.java:106)
at org.hibernate.boot.registry.internal.StandardServiceRegistryImpl.configureService(StandardServiceRegistryImpl.java:111)
at org.hibernate.service.internal.AbstractServiceRegistryImpl.initializeService(AbstractServiceRegistryImpl.java:234)
at org.hibernate.service.internal.AbstractServiceRegistryImpl.getService(AbstractServiceRegistryImpl.java:206)
at org.hibernate.engine.jdbc.internal.JdbcServicesImpl.buildJdbcConnectionAccess(JdbcServicesImpl.java:260)
at org.hibernate.engine.jdbc.internal.JdbcServicesImpl.configure(JdbcServicesImpl.java:94)
at org.hibernate.boot.registry.internal.StandardServiceRegistryImpl.configureService(StandardServiceRegistryImpl.java:111)
at org.hibernate.service.internal.AbstractServiceRegistryImpl.initializeService(AbstractServiceRegistryImpl.java:234)
at org.hibernate.service.internal.AbstractServiceRegistryImpl.getService(AbstractServiceRegistryImpl.java:206)
at org.hibernate.cfg.Configuration.buildTypeRegistrations(Configuration.java:1885)
at org.hibernate.cfg.Configuration.buildSessionFactory(Configuration.java:1843)
... 4 more
Caused by: java.sql.SQLException: database lock acquisition failure: lockFile: org.hsqldb.persist.LockFile@8a4c7fee[file =/usr/syno/synoman/webapi/sublicious.lck, exists=true, locked=false, valid=false, ] method: checkHeartbeat read: 2014-07-05 15:34:06 heartbeat - read: -8215 ms.
at org.hsqldb.jdbc.JDBCUtil.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.JDBCUtil.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.JDBCConnection.<init>(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.JDBCDriver.getConnection(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.JDBCDriver.connect(Unknown Source)
at org.hibernate.engine.jdbc.connections.internal.DriverConnectionCreator.makeConnection(DriverConnectionCreator.java:55)
... 16 more
Caused by: org.hsqldb.HsqlException: database lock acquisition failure: lockFile: org.hsqldb.persist.LockFile@8a4c7fee[file =/usr/syno/synoman/webapi/sublicious.lck, exists=true, locked=false, valid=false, ] method: checkHeartbeat read: 2014-07-05 15:34:06 heartbeat - read: -8215 ms.
at org.hsqldb.error.Error.error(Unknown Source)
at org.hsqldb.error.Error.error(Unknown Source)
at org.hsqldb.persist.LockFile.newLockFileLock(Unknown Source)
at org.hsqldb.persist.Logger.acquireLock(Unknown Source)
at org.hsqldb.persist.Logger.open(Unknown Source)
at org.hsqldb.database.reopen(Unknown Source)
at org.hsqldb.database.open(Unknown Source)
at org.hsqldb.DatabaseManager.getDatabase(Unknown Source)
at org.hsqldb.DatabaseManager.newSession(Unknown Source)
... 20 more
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

זה מעיד על כך שהתוכנה כבר רצה ברקע, או שסיימת את אחת הריצות לא בצורה מסודרת.
במקרה הכי גרוע, תמחק את קבצי ה db ותנסה שוב.
במקרה הכי גרוע, תמחק את קבצי ה db ותנסה שוב.
- BuSHari
-
- חבר פעיל מאוד

אני מוחק את קבצי ה-DB כל פעם כדי להריץ, כי כל פעם הוא מזהה שהתוכנה עדיין רצה.
מאז הגרסה החדשה זה לא עובד טוב בגלל הדטה בייס
מאז הגרסה החדשה זה לא עובד טוב בגלל הדטה בייס
- BuSHari
-
- חבר פעיל מאוד

ytwig - עשיתי כמה בדיקות ומסתבר שהתוכנה לא מפסיקה כמו שצריך, היא פשוט ממשיכה בלי להפסיק.
אחרי שהתוכנה רצה פעם אחת אי אפשר להריץ אחריה עוד פעם, ראיתי איזה תהליכים רצים ברקע ואני רואה שהג'אווה ממשיך לעבוד.
רק אחרי שאני מפסיק את התהליך של הג'אווה אז אפשר להריץ שוב פעם.
איזו גרסה של ג'אווה אתה מריץ בסינולוג'י?
אתה יכול לבדוק בבקשה בקוד שלך האם התוכנה מפסיקה כמו שצריך אחרי הריצה?
תודה...
אחרי שהתוכנה רצה פעם אחת אי אפשר להריץ אחריה עוד פעם, ראיתי איזה תהליכים רצים ברקע ואני רואה שהג'אווה ממשיך לעבוד.
רק אחרי שאני מפסיק את התהליך של הג'אווה אז אפשר להריץ שוב פעם.
איזו גרסה של ג'אווה אתה מריץ בסינולוג'י?
אתה יכול לבדוק בבקשה בקוד שלך האם התוכנה מפסיקה כמו שצריך אחרי הריצה?
תודה...
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
לאחרונה אני מתקל בבעיה שהתוכנה לא מסיימת את הריצה.
07-16 12:26:11 DEBUG ( ?) - [move] - end
07-16 12:26:11 DEBUG ( ?:?) - [Cleanup] - start
07-16 12:26:11 DEBUG ( ?:?) - [Cleanup] - end
Exception in thread "main" javax.mail.internet.AddressException: Illegal address
in string ``''
at javax.mail.internet.InternetAddress.<init>(InternetAddress.java:94)
at com.twig.organizer.c.b.a(Unknown Source)
at com.twig.organizer.MediaOrganizer.main(Unknown Source)Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

@Chura - הוספת לאחרונה אימייל לקובץ קונפיגורציה? נראה כי יש לך שם משהו לא תקין
@BuSHari - תנסה להתחבר בssh ולבצע ידנית ריצה, תמתין לראות מה קורה. אם זה לא מסתיים אז אמור להיות משהו בלוג.
תבדוק גם שאתה לא מריץ בטעות את התוכנה בתזמון של אחד אחרי השני, ככה שריצה שניה מתחילה לפני שהראשונה הסתיימה.
@BuSHari - תנסה להתחבר בssh ולבצע ידנית ריצה, תמתין לראות מה קורה. אם זה לא מסתיים אז אמור להיות משהו בלוג.
תבדוק גם שאתה לא מריץ בטעות את התוכנה בתזמון של אחד אחרי השני, ככה שריצה שניה מתחילה לפני שהראשונה הסתיימה.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
ytwig, גם אצלי הופיעה לאחרונה התופעה שהתוכנה לא מצליחה לסיים את הריצה ונשארת תקועה.
פתרתי זמנית את הבעיה על ידי הגדרה של ה Schedule Task לעצור את ההרצה אם היא נמשכת יותר מ 30 דקות.
ממה שזכור לי, בלוג אצלי ראיתי הודעה דומה מאוד למה שמציג Chura ולא עשיתי שינוי במייל לאחרונה.
פתרתי זמנית את הבעיה על ידי הגדרה של ה Schedule Task לעצור את ההרצה אם היא נמשכת יותר מ 30 דקות.
ממה שזכור לי, בלוג אצלי ראיתי הודעה דומה מאוד למה שמציג Chura ולא עשיתי שינוי במייל לאחרונה.
- BuSHari
-
- חבר פעיל מאוד

התוכנה פשוט לא מסיימת את הריצה כמו שצריך אצלי זה מתוזמן לריצה בכל 8 שעות
עקפתי את הבעיה הזאת פשוט ע"י סיום הריצה של הג'אווה לאחר שעה.
עקפתי את הבעיה הזאת פשוט ע"י סיום הריצה של הג'אווה לאחר שעה.
- dank4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
·ytwig כתב:@Chura - הוספת לאחרונה אימייל לקובץ קונפיגורציה? נראה כי יש לך שם משהו לא תקין...
לא. אבל בהמשך לתשובתך ניסיתי למחוק את המייל וזה הסתדר. אחרי כמה ימים הוספתי שוב וגם עובד.
מוזר, אבל שוב תודה על עבודה מעולה, פשוט שכחתי מה זה להוריד כתוביות!
- nasa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
נתקלתי בבעיה דומה בWINDOWS. באמצעות גרירה לחלון התוכנה יורדות כתוביות, אבל בהרצה דרך CMD - לא.adiz כתב:היי ytwig,
האם אתה מכיר את הבעייה הזו?
אני משתמש הרבה זמן בתוכנה ולאחרונה אני שם לב שהיא לא מורידה לי תרגומים.
בגרירה הכל עובד אבל בלינוקס על ידי קומנד ליין אין הורדה של כתוביות.
חשוב לציין שהעתקה של קבצים וסידור לפי שם נעשה בצורה טובה מאוד על ידי התוכנה רק לא הורדה של כתוביות.
בדיקה של הלוג מראה שאין הודעות שגיאה ואף יש גילוי של קבצי מדיה חדשים.
לא ברורה לי הבעייה...
מוסיף את הלוג -
05-13 11:40:10 DEBUG ( ?) - [MediaOrganizer - start] 05-13 11:40:10 DEBUG ( ?) - scan folder:/media/USBDRIVE/Movies (10 media files) 05-13 11:40:12 DEBUG ( ?) - scan folder:/media/USBDRIVE/TV Shows (65 media files) 05-13 11:40:15 DEBUG ( ??) - ==== Working on files of type MOVIE ==== 05-13 11:40:15 DEBUG ( ??) - ==== Working on files of type TV ==== 05-13 11:40:15 DEBUG ( ?) - 0 subs were downloaded 05-13 11:40:16 DEBUG ( ??) - [DONE] 05-13 12:00:13 DEBUG ( ?) - [MediaOrganizer - start] 05-13 12:00:13 DEBUG ( ??) - scan folder:/media/USBDRIVE/Movies (10 media files) 05-13 12:00:17 DEBUG ( ?) - scan folder:/media/USBDRIVE/TV Shows (66 media files) 05-13 12:00:22 DEBUG ( ??) - ==== Working on files of type TV ==== 05-13 12:00:22 DEBUG ( ??) - ==== Working on files of type MOVIE ==== 05-13 12:00:22 DEBUG ( ??) - 0 subs were downloaded 05-13 12:00:23 DEBUG ( ??) - [DONE·...
איך נפתרה לך הבעיה?
עריכה:
שמתי לב שגם כאשר אני גורר תיקיה שלמה התוכנה רק "מזהה" את הקבצים אבל לא מורידה כתוביות. כאשר אני גורר אל התוכנה מספר קבצים היא מחפשת תרגום, אלא אם לאחד מהם כבר יש תרגום ואז היא מורידה תרגום עד שהיא מגיעה לקובץ שלו כבר יש תרגום ושוב נעצרת.
דוגמה:
09-03 22:09:08 DEBUG ( ?:?) - [New Task] with 5 files
09-03 22:09:08 DEBUG ( ?:?) - Adding file Falling.Skies.S04E12.REAL.HDTV.x264-KILLERS --> (falling skies)
09-03 22:09:09 DEBUG ( ?:?) - Adding file Falling.Skies.S04E09.HDTV.x264.PROPER-LOL --> (falling skies)
09-03 22:09:09 DEBUG ( ?:?) - Adding file Falling.Skies.S04E08.REPACK.HDTV.x264-KILLERS --> (falling skies)
09-03 22:09:09 DEBUG ( ?:?) - Adding file Falling.Skies.S04E11.HDTV.x264-KILLERS --> (falling skies)
09-03 22:09:09 DEBUG ( ?:?) - Adding file Falling.Skies.S04E10.HDTV.x264-KILLERS --> (falling skies)
09-03 22:09:09 DEBUG ( ?:?) - [Subtitles] - start
09-03 22:09:09 DEBUG ( ?:?) - ==== Working on files of type TV ====
09-03 22:09:11 DEBUG ( ?:?) - [][][] Found subtitle file (Falling.Skies.S04E08.REPACK.HDTV.x264-KILLERS) for media file ({name='Falling Skies', quality='HDTV', resolution='', episode='s04e08', year='0', fileName='Falling.Skies.S04E08.REPACK.HDTV.x264-KILLERS', containingFolder='S04'}) [][][]
09-03 22:09:11 DEBUG ( ?:?) - => downloading subtitle [Falling.Skies.S04E08.REPACK.HDTV.x264-KILLERS] -->http://www.subtitle.co.il/downloadsubtitle.php?id=273114
09-03 22:09:16 DEBUG ( ?:?) - [][][] Found subtitle file (Falling.Skies.S04E09.HDTV.x264.PROPER-LOL) for media file ({name='Falling Skies', quality='HDTV', resolution='', episode='s04e09', year='0', fileName='Falling.Skies.S04E09.HDTV.x264.PROPER-LOL', containingFolder='S04'}) [][][]
09-03 22:09:16 DEBUG ( ?:?) - => downloading subtitle [Falling.Skies.S04E09.HDTV.x264.PROPER-LOL] -->http://www.subtitle.co.il/downloadsubtitle.php?id=273487
09-03 22:09:23 DEBUG ( ?:?) - 2 subs were downloaded
09-03 22:09:23 DEBUG ( ?:?) - [Subtitles] - end- nasa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
עוד מישהו נתקל בבעיה הנ"ל או יודע על פתרון?
- obeh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
מאיזה סיבה דרך ה cmd התוכנה לא נסגרת, uאם אני מכניס לה יעדים תחת path היא בכלל מפסיקה לעבוד קליל.
כנ"ל אם אני גורר לה תיקייה היא אומנם סורקת אותה אבל לא מורידה כתוביות.
מאוד מקווה שיתוקן ניראה כאילו יש לה פוטיציאל אדיר, זה בשילוב הסקריפט שכתבתי לחילוץ והעתקה אוטומטית של פרקים שירדו מהטורנט לתיקיות היעד שלהם יהווה עבורי את סט העצלנים האלוטמטיבי
כנ"ל אם אני גורר לה תיקייה היא אומנם סורקת אותה אבל לא מורידה כתוביות.
מאוד מקווה שיתוקן ניראה כאילו יש לה פוטיציאל אדיר, זה בשילוב הסקריפט שכתבתי לחילוץ והעתקה אוטומטית של פרקים שירדו מהטורנט לתיקיות היעד שלהם יהווה עבורי את סט העצלנים האלוטמטיבי
- kaliker
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
תודה רבה על התוכנה. שאלה של משתמש חדש ומתוסכל:
לא הצלחתי להריץ את התוכנה אוטומטית כל 4 שעות.
ניסיתי את הפקודה דרך CMD וקיבלתי 'java' is not recognized as an internal or external command.
בקובץ config הכנסתי את הנתיב F:/Downloads/Movies ב PATH.
ניסיתי גם להכניס את התוכנה כ task scheduler בהתאם להוראות בשרשור אך ללא הצלחה.
מה אני לא עושה לא בסדר?
לא הצלחתי להריץ את התוכנה אוטומטית כל 4 שעות.
ניסיתי את הפקודה דרך CMD וקיבלתי 'java' is not recognized as an internal or external command.
בקובץ config הכנסתי את הנתיב F:/Downloads/Movies ב PATH.
ניסיתי גם להכניס את התוכנה כ task scheduler בהתאם להוראות בשרשור אך ללא הצלחה.
מה אני לא עושה לא בסדר?