* השבוע תצא גרסה חדשה ל HOTBOX של HOT * עדכון - הקושחה גורמת להמון בעיות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

שליחה

lederman כתב:יש לי הרגשה לא טובה שהסעיף של ה50 גיגה לחודש שכולם ראו בזמנו בחוזה פתאום מתחיל לאט לאט להיאכף.

על שדרוג זה לא מעיד בוודאות, אם היינו מקבלים 120 במקום 100 אפשר היה לדבר על משהו כזה, אבל לא כשיש איטיות של 20% למטה בין ליילה.
צריך להביא קבוצה קטנה של 10-20 אנשים ויחד באותה שעה נחליף את החבילה ל30 מגה ונרשום על זה בפייסבוק שלהם
...
אם הפיתרון שלי יעבוד עם חבר שלי אני מתנתק ונרשם מחדש על שם אחר עם אותו כרטיס אשראי.

יהיה לי זהות חדשה בהוט xD הכל למען המהירות !

שוב בתקווה חברת החשמל תגיע וישברו את השוק, בזק והוט יבכו.

אנחנו נוכל תיאורתית להגיע ל 700מגה ו 100מגה אפלוד.

מספיק שנקבל כבל אופטי עם הורדה של יותר מ 200 והעלאה 100 ופינגים הכי טובים שאפשר במחיר שפוי, זה יספיק לי. בלי כל התקלות של החארות האדומים והחארות הכחולים.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

מעניין איזה צבע יהיה חברת החשמל, בטח כתום

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469

שליחה

ValorHeart כתב:מעניין איזה צבע יהיה חברת החשמל, בטח כתום
...
מצידי שיהיה ורוד) העיקר שיתחילו כבר להזיז את העניינים :D

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3846

שליחה

x7007 כתב:חבר שלי מקבל 100 אחרי עידכון קושחה. אני ביקשתי ממנו שיביא את המודם שלו אליי שנעשה בדיקה לראות עם החשבון שלו אני אקבל תקין, ואני אקח את המודם שלי אליו לראות אם הוא יקבל תקין, בכללי אם זה יעבוד אז חייבים לבטל את המנוי ולהצטרף מחדש. וזה בעצם הפיתרון.
נקווה שזה יהיה הפיתרון, רק מחר הוא יוכל לעשות את זה.
...
אני חושב שזה לא יעבוד לך כי כל מודם של הוט מוגדר על תדר איזורי
אם אני זוכר אצל שכן שלי ההוט בוקס שלו מוגדר על איזור 37500000
כל איזור זה מספר שונה ואני לא בטוח שתוכל לשנות את זה בהגדרות של
הההוטבוקס הזה שלהם

יש מצב שהוא לא יסתכרן לכם אלה אם כן שניכם מוגדרים על אותו קוד איזור

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MrYair כתב:
x7007 כתב:חבר שלי מקבל 100 אחרי עידכון קושחה. אני ביקשתי ממנו שיביא את המודם שלו אליי שנעשה בדיקה לראות עם החשבון שלו אני אקבל תקין, ואני אקח את המודם שלי אליו לראות אם הוא יקבל תקין, בכללי אם זה יעבוד אז חייבים לבטל את המנוי ולהצטרף מחדש. וזה בעצם הפיתרון.
נקווה שזה יהיה הפיתרון, רק מחר הוא יוכל לעשות את זה.
...
אני חושב שזה לא יעבוד לך כי כל מודם של הוט מוגדר על תדר איזורי
אם אני זוכר אצל שכן שלי ההוט בוקס שלו מוגדר על איזור 37500000
כל איזור זה מספר שונה ואני לא בטוח שתוכל לשנות את זה בהגדרות של
הההוטבוקס הזה שלהם

יש מצב שהוא לא יסתכרן לכם אלה אם כן שניכם מוגדרים על אותו קוד איזור
...

אין כזה דבר, יש חשבון, ויש מודם, ויש ערוצים, בסופו של דבר המודם אמור להסתנכרן על ערוץ. כל עוד יש חשבון קיים אתה תקבל אייפי.

אם הוא יתפוס ערוצים מסויימים זה בהכרח אמור להשפיע על המהירות או תקלות איזוריות, אבל אין סיבה שלא הסתנכרן, שוב כמו שאמרתי היה לי מוטורולה 4000 ומשהו עם 12מגה נראה לי מזמן וחבר שלי היה לו מוטורולה שהחלפתי ליותר חדשים 5101. הסתכנרן ועבד על המהירות שלו.

זה לא המודם שמוגדר, חחח זה פשוט האיזור עצמו מוגדר שיקלוט את הערוצים, בסופו של דבר כולם יהיו אותו דבר, בכללי ובגדול.

שעוברים בית נראה לך מחליפים להם את המודם ?? רק מודיעים על זה שיהיה רשום. זה הדבר היחידי

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

כמו שאמרתי זה יעבוד, כל מודם יש לו MAC וכל MAC מקשור ללקוח, אז אם ללקוח מוגדר 100 מגה והוא גר בחיפה, גם אם הוא ילך לדוד שלו בנתניה שאין לו בכלל הוט בבית אבל יש לו את הכבלים של הוט אז הוא יוכל להתחבר ולקבל 100 מגה (בהנחה והעוצמות תקינות).

כי כל הCMTS מקושרים למערכת לקוחות הזאת שמזוהה לקוחות לפי MAC.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758

שוב ניתוקים בלילה

שליחה

הוט ממשיכים לעשות עבודות לילה...ניתן לראות בלוג
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

turbine פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401

שליחה

אני לא יודע מה איתכם.. אני ראיתי שינוי רק לטובה.
מקבל 100 מגה תקין ( אם כי הפעם זה עולה לשם לאט לאט מאשר מקודם ישר 100 בבדיקות )
אבל ה UPLOAD השתנה אצלי לטובה.. הפעם באמת מקבל 2 מגה . ( לפני זה רוב הפעמים הייתי מקבל 1.4-1.6 )
מה גם שהשתלטות מרחוק עובדת לי יותר חלק , וגם נשאר מחובר ולא מתנתק אם לא נוגעים בחלון .

BennyBron
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205

שליחה

בדיוק. אפילו הפינג ירד ל 0 בספיד טסט.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

האם אתם נחשבים למשתשמים כבדים?? מאיזה אזור בארץ? בן כמה מכשיר ההוטבוקס שלכם?

BennyBron
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

שנה פחות או יותר, איזור שפלה. משתמש כבד.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אם ככה לא בטוח שיש הגבלה על משתמשים כבדים...
לא קל לדבג את הבעיה הזאת

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אפלוד כמו שאמרתי משתנה בהתאם ל US ID , כל עוד אתם לא יודעים אם זה השתנה אחרי העידכון או אחרי הפסקת חשמל ממה שהיה לכם, אנחנו לא נדע אם באמת היה שינוי מהקושחה, הקושחה 99% לא משפר כלום באפלוד אלא רק ב UPSTREAM ID שמופיע ב INT SCAN במודם

Initial DS frequency : ‎Hz
Initial US Channel ID:

אצלי היה 3 מקודם וקיבלתי אפלוד ***, 1.70 בערך אחרי איפוס מלא זה השתנה ל 2 ואחרי עוד כמה שינויים בגלל תקלה איזורית זה השתנה ל 1. וגם אחרי שהחליפו מודם זה נשאר 1, פשוט מה שאומר זה הדבר היחיד שמשתנה ומשפיע על האפלוד. בקשר להורדה, אנחנו נגלה אחרי שאני אבדוק עם חבר שלי את המודם שלו אצלי ואת המודם שלי אצלו.

וכל עוד רשום על משהו HOT אפשר לדעת שזה שקר, וכרגע לא רק שרשום HOT על המודם רשום גם על הגירסה, לכו תדעו מה עשו שם. HOT ההנדסה עשו גירסה משלהם במקום LxG שבעצם SAGECOM הוציאו או עידכנו, כמו שהיה עידכון של SMARTBOX של אורנג' כשעבדתי שם. שההנדסה לא עשה כלום אלא החברה עצמה שייצרה אותו.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני שוקל לקנות מנחת - אולי שם טמונה הבעיה - העצמת אצלי תקינות? (צירפתי צילום מסך בפוסטים הקודמים)

turbine פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401

שליחה

מוריד טורנטים בקצב ( 1080P בלבד ) לכן כן.. משתמש כבד.
גם מאיזור השפלה , גר באשדוד.
הוטבוקס בן 3 חודשים בערך.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

גם לכם היו הפסקות בלילה? או בשעות האחרונות? תסתכלו בלוג

BennyBron
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כן, הלוג כמו שצרפת. אותי דווקא מעניין איך ניתן לפתור SYNC Timing Synchronization failure

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אם ככה כנראה עבדו הלילה ברמה הארצית על רשת הוט - אינטרנט

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

מישהו משתמש ב-HOTBOX וכראוטר ומצליח להתחבר לרשת הביתית ב-3G או ממחשב מחוץ לרשת ? מאז ההעדכון גירסה אני לא מצליח להתחבר למחשב או למצלמות שלי מחוץ לרשת, פתחתי שוב את כל הפורטים אפילו DMZ,שום דבר לא עובד, זה פשוט חסום, אין לי אפילו FIREWALL אני מנסה לדבר עם הטכנאים הטמבלים שלהם והם חוזרים כמו תוכי "אנחנו לא תומכים בזה" הם אפילו לא מבינים מה לעזאזל אני רוצה, שעה וחצי אני מנסה להסביר להם שאני לא מנסה להתחבר לרשת שלי דרך WIFI ( הם ממשיכים לשאול מה המרחק של הראוטר!!!) ואני מנסה להסביר להם שנאי יכול להיות גם בארצות הברית, ואז שוב, אנחנו לא תומכים בזה, לא תומכים במה ? ??? אני אומר לכם שHOTBOX חוסם לי את הפורטים!!! כבר שעה אני על הקו עובר מטכנאי לטכנאי ומקווה שיהיה מישהו קצת פחות טמבבל שמבים משהו מהחיים שלו
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 31/07/2013 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, בא לי לירות בעצמי כבר, אחרי שעה שאני מדבר עם כמה נציגים, הלכו בדקו חזרו אליי "תבדוק עם החברה של המצלמות שלך", זה שאני מסביר לו שאני מחובר לרשת הפנימית אין לי בעיה ראות את המצלמות, וזה שאני לא מצליח להתחבר גם למחשב, לרסיבר ולמקרן שגם מחוברים לרשת ויכולתי להתחבר אליהם מרחוק, זה גם לא רלוונטי, אני מת על התשובות שלהם

שאלוהים יעזור להם, או שתחבר ראוטר פרטי, אהה יופי איזה פתרון מדהים, לך תקנה ראוטר כי דפקנו את הגירסה (שאגב יש לי ראוטר מעולה רק שלא עובד בהוט) ככה שדרשתי מודם עם גירסה ישנה או שינתקו אותי (שוב אמרו שיחזרו אליי), נמאס לי, הם מעדכנים גירסה ואני צריך לשלם על ראוטר פרטי (שאני בכל מקרה רוצה לקנות, אבל רק ש-AC יתחיל להיות יותר פופולארי) בגלל שהם דפקו שם משהו

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”