TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- noam12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 567
גם כאן נכשלתי
זה תמיד מוריד כ 40 מג"ה ואז עוצר
תודה
נעם
זה תמיד מוריד כ 40 מג"ה ואז עוצר
תודה
נעם
- noam12
-
- חבר פעיל במיוחד

- אופיר28
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1091
הי,
אני מוריד את החבילה מהעמוד הראשון ל openelec (ע״י putty) ,הכל רץ ונטען אבל שאני בודק את גירסת ה xbmc היא נשארת על 12.2
איפה אני טועה פה ?
תודה
אני מוריד את החבילה מהעמוד הראשון ל openelec (ע״י putty) ,הכל רץ ונטען אבל שאני בודק את גירסת ה xbmc היא נשארת על 12.2
איפה אני טועה פה ?
תודה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
החבילה ללינוקס הינה רק עדכון העברית. בכדי לעדכן את מערכת הפעלה OpenELEC תבצע עדכון דרך האינטרנט במערכת תחת הגדרות -> OpenELEC.אופיר28 כתב:הי,
איפה אני טועה פה ?
תודה...
- אופיר28
-
- חבר ותיק

הבנתי... פשוט תחת העידכונים ל - 1.70 היה כתוב שה XBMC ישודרג ל 12.3.TheWiz כתב:החבילה ללינוקס הינה רק עדכון העברית. בכדי לעדכן את מערכת הפעלה OpenELEC תבצע עדכון דרך האינטרנט במערכת תחת הגדרות -> OpenELEC.אופיר28 כתב:הי,
איפה אני טועה פה ?
תודה......
אז אני מבין שאני צריך לעדכן את מערכת ההפעלה על מנת לעדכן את ה XBMC ? אין אפשרות לעדכן רק את ה XBMC ללא מערכת ההפעלה ?
תודה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אכן הדברים שרשמתי לא ברורים.
למערכת הפעלה windows & Android העדכון כולל את עדכון התוכנה.
במערכת הפעלה OpenELEC שהיא בעצם בנויה כוללה ל-XBMC העדכון הינו רק לעברית ולא ניתן לשלב את העדכון גם למערכת הפעלה בגלל צורת התקנתה.
למערכת הפעלה windows & Android העדכון כולל את עדכון התוכנה.
במערכת הפעלה OpenELEC שהיא בעצם בנויה כוללה ל-XBMC העדכון הינו רק לעברית ולא ניתן לשלב את העדכון גם למערכת הפעלה בגלל צורת התקנתה.
- אופיר28
-
- חבר ותיק

אוקיי, תודה . אז אני שוב שואל, עם openelec לא ניתן לעדכן רק את ה xbmc ?
- cstmeng
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
יש לי 2 מחשבים עליהן מותקן XBMC. האחד על וינדוס ויסטה והשני על RPI עם OPENELEC. התקנתי על שניהם את ההרחבה של SERETIL. במערכת וינדוס אין שום בעיה, אבל על הRPI ההרחבה פועלת אך לא ניתן להשתמש בפונקצית החיפוש מכיוון שכאשר לוחצים על SEARCH, יוצאים מההרחבה. האם ידוע למה?
- ציפס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
איך עושים שxbmc יזהה טיפות לסרטים תגרומים עבריים וכו'..חדש בזה אשמח לעזרה..מישתמש בסטרימר ximi 5
- noam12
-
- חבר פעיל במיוחד

TheWiz תודה רבה לך על תרומתך.עובד יופי.ברשותי MINIX X7 מבקש לדעת איזו גי
גירסא של אנדרואיד להתקין?
כעת מותקנת לי גירסא של החברה אבל אני מעדיף כמובן את גירסתך
שאלה שניה האם ניתן להתקין את גירסתך לצד הגירסא הרשמית?
תודה
נעם
תודה
נעם
- שחר25
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
אפשר רק את הקוד למבזקים של רוטר? תודה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

Re: TheWiz תודה רבה לך על תרומתך.עובד יופי.ברשותי MINIX X7 מבקש לדעת איזו גי
הגירסה של אנדרואיד אינה יציבה. עדיף להתשמש בגירסה של החברה ולהגדיר את העברית בדרך הארוכה ע"פ המדריך.noam12 כתב:גירסא של אנדרואיד להתקין?
תודה
נעם...
http://rotter.net/rss/rotternews.xmlאפשר רק את הקוד למבזקים של רוטר? תודה....
- noam12
-
- חבר פעיל במיוחד

- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
אפשר ליצר קובץ לאנדרואיד מגרסה מתקדמת יותר מאלפא 9? ניסיון להתקין גרסאות אחרות על הגרסה הזאת נותן הודעת שגיאה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

האמת אנדרואיד שרף לי הרבה זמן בלי תוצאות טובות. אני מעדיף להמתין לגירסה 13 בשביל לנסות שוב. כרגע פשוט חבל על הזמן. XBMC לאנדרואיד הוא ביזיון.
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
תודה בכל מיקרה...TheWiz כתב:האמת אנדרואיד שרף לי הרבה זמן בלי תוצאות טובות. אני מעדיף להמתין לגירסה 13 בשביל לנסות שוב. כרגע פשוט חבל על הזמן. XBMC לאנדרואיד הוא ביזיון....
- galili
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
תודה רבה!
האם כשאני מתקין את גרסה האנדרואיד פה, היא תתעדכן אוטומטית כשתצא גרסת אלפא חדשה ל-13 או שכייצא ה-13 הרשמי?
האם כשאני מתקין את גרסה האנדרואיד פה, היא תתעדכן אוטומטית כשתצא גרסת אלפא חדשה ל-13 או שכייצא ה-13 הרשמי?
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
שאלה לגבי התוסף כתוביות בעברית:
1. האם יש דרך להגדיל את טווח סנכרון הכתוביות יותר מ10 +- _משתמש בopenelec.
2. מה הגרסא האחרונה של התוסף?
3. התסף לא נותן לי תוצאות מסבסנטר(הכנסתי משתמש והכל) יש תקלה כלשהיא?
תודה
1. האם יש דרך להגדיל את טווח סנכרון הכתוביות יותר מ10 +- _משתמש בopenelec.
2. מה הגרסא האחרונה של התוסף?
3. התסף לא נותן לי תוצאות מסבסנטר(הכנסתי משתמש והכל) יש תקלה כלשהיא?
תודה
- OmriF
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
היי,
האם לאחר ההתקנה של ה-XBMC מהפוסט פה, אמורים להתווסף לי לבד כל הערוצים הישראלים + כתוביות בערבית ושאר הירקות? כי התקנתי ולא ראיתי שההרחבות מותקנות..
האם לאחר ההתקנה של ה-XBMC מהפוסט פה, אמורים להתווסף לי לבד כל הערוצים הישראלים + כתוביות בערבית ושאר הירקות? כי התקנתי ולא ראיתי שההרחבות מותקנות..
- hagayben
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
בעיה בהתקנת המקור העברי.
THEWIZ שלום.
היום החלטתי להסיר ולהתקין מחדש את הXBMC כי הוא היה מלא בתוספים לא שימושים והגדרות לא נוחות.
התקנתי את המקור העברי שלך ושאני נכנס להתקין הרחובת מקובץ ZIP. אני בוחר את ההרחבה הרצויה, לוחץ אישור וכלום לא קורה...
האם אתה מכיר את התופעה ויודע איך לסדר אותה?
תודה רבה על העבודת קודש שאתה עושה!!
THEWIZ שלום.
היום החלטתי להסיר ולהתקין מחדש את הXBMC כי הוא היה מלא בתוספים לא שימושים והגדרות לא נוחות.
התקנתי את המקור העברי שלך ושאני נכנס להתקין הרחובת מקובץ ZIP. אני בוחר את ההרחבה הרצויה, לוחץ אישור וכלום לא קורה...
האם אתה מכיר את התופעה ויודע איך לסדר אותה?
תודה רבה על העבודת קודש שאתה עושה!!