שרשור תגובות: סטרימר Popcorn Hour A-400 - תלת מימד (כמעט) במיטבו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46450
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בדקתי זאת עם כונן פנימי כאשר הסטרימר ביצע את תהליך הכתיבה. ניתן להניח כי מהירות הכתיבה על התקן זכרון חיצוני דרך USB יהיה דומה, אך לא בדקתי זאת.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בשעה טובה נמצא פיתרון (חלקי).Cable_Guy כתב:אוקי בוצע, עכשיו יש לי בעיה חדשה...יש להתקין עליו את אפליקציות ה- NMT דרך תפריט התחזוקה ואז להפעיל את שרת ה- SMB...
הסטרימר עצמו מזהה את הרשת (מחשב, כוננים חיצוניים, אקסטרימר פרו) אבל כשאני מנסה להיכנס מהמחשב לסטרימר אני מקבל בקשה לסיסמא לסטרימר... הרשת שלי בלי סיסמא, הסטרימר שלי בלי סיסמא, לכל שאר הכוננים אני נכנס בלי בעיה, רק ה A400 מבקש סיסמא.
למה? איפה מגדירים את הסיסמא הזו?
תודה......
באתר החברה אפשר להוריד User Manual ובעמוד 74 יש הסבר לפיתרון הבעיה:
כשמשתמשים בדפדפן עם כתובת IP אז משתנה הבקשה לסיסמא מ:To access your Popcorn Hour A-400 over samba, type the IP address or hostname of the device into the address bar on your computer’s file browser.
Example: \\A-400\
\\192.168.1.101\
\\10.0.0.57\
When prompted, use the following credentials (unless you changed the samba password):
Username: nmt
Password: 1234...
Enter your password to connect to: PCH-A400
ל:
Enter your password to connect to: 192.168.1.101
ואז אפשר להיכנס לכונן הפנימי ללא בעיות.
בשימוש שם משתמש nmt וסיסמא 1234.
החוסר נוחות שנוצרה עכשיו היא כשאני מנסה להיכנס מהמחשב לסטרימר ואני עדיין מקבל בקשה לסיסמא לסטרימר, כלומר אני תמיד צריך להשתמש בדפדפן עם כתובת IP של הסטרימר...
נראה לכם שיש לזה פיתרון?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Cable_Guy,
בעמוד קודם רשמתי לך בדיוק את ה- Credentials הללו. למה זה לא עבד לך אז ועכשיו כן? מה עשית אחרת?
בעמוד קודם רשמתי לך בדיוק את ה- Credentials הללו. למה זה לא עבד לך אז ועכשיו כן? מה עשית אחרת?
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
זיו עד עכשיו ניסיתי להכניס את היוזר והסיסמא דרך התיקיות שלי באקספלורר - (תמונה ראשונה) - דאבל קליק על הכונן הנבחר ברשת היה מכניס אותי בלי בעיות, עם הפוקפרן היתה עולה לי בקשה לסיסמא כמי שביקשת וכאן לא עזר היוזר והסיסמא שנתת לי. זאת הסיבה שזה לא עבד לי עד עכשיו.
מתי זה כן עובד - יש שתי אופציות:
1) כתיבת כתובת IP בדפדפן של האינטרנט \\192.168.1.101\ ואז קופצת בקשה ליוזר וסיסמא ושם היוזר וסיסמא אכן עובדים כמו שצריך ואפשר להיכנס לכונן.
2) כתיבת כתובת IP בשורת טקסט בכפתור הבית של וינדוס, גם כאן קופצת הבקשה ליוזר וסיסמא ושם היוזר והסיסמא גם כן עובדים כמו שצריך.
ההבדל בשתי אופציות אלה הוא שהבקשה ליוזר וסיסמא היא עבור 192.168.1.119 ולא עבור PCH-A400.
מצ"ב תמונה של מצב הרשת שלי אחרי ביצוע אחת משתי האופציות.
האם הבעיה היתה בהבנה שלי להסבר שלך או שיש כאן תקלה?
זו הפעם הראשונה שאני משתמש ב Samba, יכול להיות שרק כך ניתן להשתמש ב Samba?
מתי זה כן עובד - יש שתי אופציות:
1) כתיבת כתובת IP בדפדפן של האינטרנט \\192.168.1.101\ ואז קופצת בקשה ליוזר וסיסמא ושם היוזר וסיסמא אכן עובדים כמו שצריך ואפשר להיכנס לכונן.
2) כתיבת כתובת IP בשורת טקסט בכפתור הבית של וינדוס, גם כאן קופצת הבקשה ליוזר וסיסמא ושם היוזר והסיסמא גם כן עובדים כמו שצריך.
ההבדל בשתי אופציות אלה הוא שהבקשה ליוזר וסיסמא היא עבור 192.168.1.119 ולא עבור PCH-A400.
מצ"ב תמונה של מצב הרשת שלי אחרי ביצוע אחת משתי האופציות.
האם הבעיה היתה בהבנה שלי להסבר שלך או שיש כאן תקלה?
זו הפעם הראשונה שאני משתמש ב Samba, יכול להיות שרק כך ניתן להשתמש ב Samba?
-
- רשימת המכשירים בשיתוף ברשת - במצב כזה נסיון כניסה ל PCH-A400 מבקש סיסמא ויוזר שלא יודעים לי
-
- רשימת המכשירים לאחר הכנסת כתובת ה IP של המכשיר באחת משתי האופציות שציינתי. כאן כבר היוזר nmt והסיסמא 1234 עובדים חלק
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מה השגיאה שהוא נותן לך כשאתה מכניס NMT ו 1234 כשאתה מנסה להכנס ל PCH-A400?
מה קורה אם ב start -> run אתה רושם: pch-a400\\ ולוחץ ENTER?
ניסית לרסט את ה SAMBA SERVER בפופקורן? ניסית לרסט את הפופקורן? למה כל פעם שאתה מנסה להכנס הוא מבקש סיסמא? הוא אמור לשמור את היוזר והסיסמא.
מה קורה כשאתה רושם בחלון דוס:
nslookup pch-a400
או
nslookup 192.168.1.119
נסה גם:
tracert pch-a400
ו
tracert 192.168.1.119
מה קורה אם ב start -> run אתה רושם: pch-a400\\ ולוחץ ENTER?
ניסית לרסט את ה SAMBA SERVER בפופקורן? ניסית לרסט את הפופקורן? למה כל פעם שאתה מנסה להכנס הוא מבקש סיסמא? הוא אמור לשמור את היוזר והסיסמא.
מה קורה כשאתה רושם בחלון דוס:
nslookup pch-a400
או
nslookup 192.168.1.119
נסה גם:
tracert pch-a400
ו
tracert 192.168.1.119
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. שלילי.
2. ניתן להתקין שרת כזה במחשב ולהשתמש בסטרימר כקליינט שיקרא ויציג נתונים אלו, אך ההגדרה של התצורה הזאת איננה טריוויאלית.
2. ניתן להתקין שרת כזה במחשב ולהשתמש בסטרימר כקליינט שיקרא ויציג נתונים אלו, אך ההגדרה של התצורה הזאת איננה טריוויאלית.