mark13 כתב:מה שלי צרם/יצחיק בפרק 11 זה שקווין צועק על קרי שבצוותים הטקטיים עובדים בזוגות, ולא עברו שתי דקות וכאשר היא חוזרת לחפש את אבו נזיר רק לוחם אחד נשאר איתה לבדוק את מקום המסתור הסודי. איפה הבן זוג שלו?
זו דוגמה קלסית של זלזול בצופה. כנראה לא הספיק שהיא מוצאת אותו, ברגע האחרון מישהו בהפקה החליט שאבו נזיר לא ייתפס מבלי להרוג מישהו אחד והכניסו את ה-patch הזה מבלי לחשוב על החוסר היגיון.
...
+1
מקווה שמישהו העיר את תשומת לבם (אם זה משנה בכלל ..) , עם כל הדברים ש"החלקתי" עד עכשיו , זה בהחלט הקש ששבר את גב הגמל והוריד משמעותית את איכות הסדרה מבחינתי
Chura
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
שליחה
אני לא חושב שהיא מאכזבת, אבל לא טובה כמו הראשונה.
עד כה מה שבעיקר הפריע לי זה שפתאום מ8 לוחמים מאומנים יוצאי צבא והכל, משאירים את המפקד עם קרי בלבד ? שכחו אותו ? נו באמת.
זה היה יותר עבור התגובות של הכתבה, לראות מה עוד צופים חושבים על הסדרה.
שי
itay25783
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
שליחה
הפרק האחרון קצת זחל בהתחלה אבל לקראת הסוף היו התפתחויות מעניינות כצפוי לסדרה שקבלה עוד עונה... ואיך אפשר בלי הקשר הישראלי - גם אלון אבוטבול וגם קדיש. RESPECT.
Elad8
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
שליחה
אלון אבוטבול קיבל קביעות כערבי הרע.
אלעד
itay25783
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
שליחה
בבאטמן הוא דווקא היה רוסי...
April
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
שליחה
מעניין כמה אנשים חשבו שהקדיש שסול מילמל שם זה עוד תפילה בערבית.
romanch
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
שליחה
אני מאמין שהרבה מקהל הצופים האמריקאי עכשיו מפתח קונספירציות (בעקבות התפילה הערבית של סול) על כך שסול הוא המוח מאחורי אבו-נזיר
April
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
שליחה
[left]Very nice montage of Saul saying the quiet prayer for the dead Affy in Arabic, as the camera cut between all of the characters. (Update: As several of you have pointed out, Saul is actually saying the Kaddish. Thanks for the clarification.)[/left]
sheva23 כתב:הימור שלי, יש סיכוי סביר לקבל את מייקל סקופילד IS BACK , כשקארי הפסיכית הזאת תבין שרוצים לחסל את ברודי היא תברח איתו
...
לא היתי רחוק
עדיין יש הרגשה שהם השאירו מקום לתאוריה שלברודי יש חלק מסויים בפיגוע.
הרי לא הראו לנו את כל השיחה שלו עם אבונזיר כשנחטף, וגם דאגו להדגיש שברודי ממשיך להתפלל לבדו.
לא יודע אם יהיה חשק לראות את העונה הבאה, נחכה להצטברות פרקים ואז נחליט אם שווה לעשות הרצה כדי לא לשרוף זמן.
Chura
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
שליחה
לא יודע למה, למרות שמנסים להראות לנו שזה סול, אני אישית לא קונה את זה.
מצד שני, מי יכול ?