LiorShap כתב:סלחו לי שאני נכנס לאיזור הקרב ביניכם ( בשביל מה ולאן זה בדיוק מוביל ? ) אבל להשוות את הסוסאנו ל 5009
או לכל רסיבר אחר שהעלתם כאן זה קצת מצחיק בעיניי.
מי צריך ולמה זה טוב 9.1 או 11.1 אם צריך לחפש בנרות סרט שהוא 7.1 ? לרוב הם 5.1.
מי אמר ש 9.1 או 11.1 של NEO-X ושאר שטויות יתן סאונד טוב יותר מהסוסאנו ב 7.1 ? אפשר רק לחלום...
דבר נוסף - למה להשוות בין רסיבר ( פרה פאוור אם תרצו ) לרסיבר אחר שלא דומים בכלל במחיר ?
שאונקיו יציגו רסיבר 1.4KW ששוקל 35 ק"ג ונותן 200W לערוץ כפול 7 או 140W ל 10 אז הדיון יהיה ענייני.
עד אז נא לא להשוות סובארו אימפרזה טורבו לפרארי , עם כל הכבוד. למרות שהסובארו שנתון מתקדם יותר...
...
ליאור,
בשביל מה לקנות פרארי וינטאג' יפיפיה אך בלי מנוע? הרי כל כוחה של הפרארי הוא במנוע 1.4KW העוצמתי והנהדר שאין שני לו בעולם לא???
ואם לא הבנת את האלגוריה שלי אז אני אפשט אותה בשבילך. 9000 אם הוא הולך לקנות את ה 90, הולך לחבר אותו להגברה חיצונית והוא הולך להגביר רק 4.1 ערוצים. אז כן 1.4KW, כן 11.2, כן פורמטים לא פורמטים בתכלס הוא הולך להשתמש ברסיבר הזה - סליחה פרה פאוור הזה כפרוססור בלבד. אין מה לעשות, אם הוא הולך להשתמש בו כפרוססור בלבד, אז כן הוא מיושן. להשקיע סכום של 5 ספרות ברכיב מיושן רק בגלל שהוא פיוניר, רק בגלל שהוא שחור, רק בגלל שהוא גדול ורק בגלל שהוא סוסאנו ירום הודו. אז לדעתי זאת טעות! בכל אחד מהפוסטים שלי לא השוותי ולא כתבתי על יתרון של מתחרה כזה או אחר.
עכשיו תגיד לי אתה ותענה לי ברצינות. בעולם המחשוב והאלקטרוניקה הבדל של 4 שנים לא יוצר איזה פער או שינוי או הבדל?
תהליך יצור של צ'יפ משנת 2008 יהיה זהה לתהליך יצור של צ'יפ בשנת 2012? - לא! מזעור, הוספת כח עיבוד, הפחתת מתח עבודה לחיסכון בחשמל, ותמיכה ביכולות חדשות. כל אלו יוצרים הבדלים שעם כל הכבוד לספינת הדגל הדורות החדשים יוכלו לטפל בהרבה יותר מידע בלי צורך במעבדי SHARK דור 3 מיושנים...
קח לדוגמא לפני 4 שנים איזה פלאפון היה לך וכמה מעבדים היו לו?
איזה מחשב היה לך ואיזה מעבד היה לו?
האם מעבד תמונה ברסיבר מלפני 4 שנים משתווה לאותו מעבד תמונה שקיים היום?
האם חיישן של מצלמה מלפני 4 שנים יתן את אותה יכולת של חיישן חדש ועדכני משנת 2012 בכל מה שקשור לרעש וטווח דינאמי? - לא...
האם ספינת הדגל של של nVidia לשנת 2008 בתחום כרטיסי מסך מלפני 4 שנים יכול בכלל להתחרות עם הכרטיסים שיצאו בשנת 2012 ?? הכרטיסים של 2008 בקושי מגרדים את הביצועים של כרטיסי הכניסה ב 2012
זו דרכו של העולם וכל ספינת דגל סופה לטבוע בסופו של דבר. רסיברים של ק"ב - סליחה פרה פאוורים לא יכולים לחיות לנצח, בגלל שהם לא רק מגברים. הם גם קופסאות בידור שמכילות אלקטרוניקה בידורית שכוללת מעבדי תמונה, אינטרנט, רשת, USB, אלחוטי, כיול ומה לא... בניגוד לסטריאו דו ערוצי רסיברים של ק"ב תלוים ברצונות ובגחמות ובטכנולוגיה של אותה תקופה ועם החידושים שמתאימים לאותו רגע נתון. ברגע שהטכנולוגיה משנה כיוון או שיש משהו חדש שאין אותו לרסיבר שלך הוא הופך להיות מיושן. אין מה לעשות העולם הזה מתקדם וככל שהוא מתקדם הוא מטביע את ספינות העבר שלו.
ליאור, אני לא רב איתך ולא מתנצח איתך אבל בחיית ועם כל הכבוד ההערצה העיוורת למותג ולרסיבר הזה עוברת כל גבול והיגיון בריא. מי שקנה אותו לפני כמה שנים שהוא היה עדכני נהנה ממנו. מי שקונה אותו היום קונה אותו מהסיבות הלא נכונות כי הוא לא מעודכן ברמת הפרוססור שלו לעומת המתחרים. ואפילו מבחינת הדגמים החדשים מבית.
נו שויין...
[left]Pioneer is the best it the world and i said so...

[/left]