[נערך] הוט מובייל משיבה מלחמה שערה לגולן טלקום בהשקה לשוק הסלולרי!

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #161 

PPR כתב:
Mistoffelees כתב:stompy,
מי מדבר על הורדה של גיגות?

מאז ש-HOT התחילו להציע 100 מגה במחיר סביר היו לי 2-3 מקרים של הפסקת שירות בערב.
במקרה כזה השתמשתי בטלפון כ-hot Spot לגיבוי.

זה מקובל עליך?
...
ומה קורה כאשר אתה משחק ב-Diablo 3 ולפתע ישנה הפסקת חשמל? ;)
מוסר ההשכל ברור, והוא שישנם שימושים למכביר לפונקציונליות ה-TETHERING, והניסיון להציגה כשולית חוטא לאמת.
...
איך אתה משחק בכלל עם פינג של אלחוטי? זה גם האזוי חח
ועוד מהנייד?
יש לך תגובות טובות במשחק? פינג?

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #162 

נראה לי שפספסת את הנקודה,
לפי החוזה של HOT הגבלת מהירות tethering היא מהמגה הראשון למהירות לא מקובלת של 64k

לי אישית יש חבילה של 500 מגה בפרטנר שמספיקה לי .
אבל אני פשוט מצפה לשקיפות ושלא יגבילו שירותים שבאים עם הטלפון

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #163 

stompy כתב:
PPR כתב:

זה מקובל עליך?
...
מוסר ההשכל ברור, והוא שישנם שימושים למכביר לפונקציונליות ה-TETHERING, והניסיון להציגה כשולית חוטא לאמת.
...
ועוד מהנייד?
...
נתתי רק דוגמה קיצונית, בעוד שאינני משחק במשחק בעצמי.

הערת אגב: אמנם המשחק דורש חיבור רשת פעיל עבור משחק במצב SINGLE PLAYER, במקרה זה לא נראה שנדרש PING גבוה במיוחד (שכן אין זה מצב מרובה משתתפים).

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #164 

Mistoffelees כתב:נראה לי שפספסת את הנקודה,
לפי החוזה של HOT הגבלת מהירות tethering היא מהמגה הראשון למהירות לא מקובלת של 64k
...
אני מכיר את החוזים האלה
גם רשום בחוזה של תשתית הוט או בזק הגבלה לננפח מסויים שאין מצב שאני יעמוד בהגבלה הזו כי אני צורך בשבוע ממוצע של חצי טרה....
SO????
אני מוריד כל לילה סרט של 50+ גיגה לא הגבילו לי כלום....

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #165 

PPR כתב:
stompy כתב:
PPR כתב:

זה מקובל עליך?
...
...
ועוד מהנייד?
...
נתתי רק דוגמה קיצונית, בעוד שאינני משחק במשחק בעצמי.

הערת אגב: אמנם המשחק דורש חיבור רשת פעיל עבור משחק במצב SINGLE PLAYER, במקרה זה לא נראה שנדרש PING גבוה במיוחד (שכן אין זה מצב מרובה משתתפים).
...
אני חושב שאתה טועה
בתור חופר משחקי רשת אני אומר לך לכל משחק יש אפשרות לשחק OFLINE

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #166 

stompy כתב:
Mistoffelees כתב:נראה לי שפספסת את הנקודה,
...
אני מכיר את החוזים האלה
גם רשום בחוזה של תשתית הוט או בזק הגבלה לננפח מסויים שאין מצב שאני יעמוד בהגבלה הזו כי אני צורך בשבוע ממוצע של חצי טרה....
SO????
אני מוריד כל לילה סרט של 50+ גיגה לא הגבילו לי כלום....
...
שים לב כי בחוזים שאליהם אתה מפנה, אין מוגדרת סנקציה מפורשת אם כי נאמר כי "החברה שומרת לעצמה את הזכות [...]"; בעוד שבמקרה הנוכחי, הסנקציה ידועה מראש ומוחלטת -- והיא, הפחתת מהירות לאחר חריגה מנפח של XGB.
נערך לאחרונה על ידי PPR ב 17/05/2012 19:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #167 

stompy כתב:אני חושב שאתה טועה
בתור חופר משחקי רשת אני אומר לך לכל משחק יש אפשרות לשחק OFLINE
...
http://www.tgspot.co.il/diablo-3-always-online-drm/

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #168 

PPR כתב:
cobraf כתב:אני לא חושב שאתם צודקים, שם החבילה היא שהיא ללא הגבלה, והיא אכן כזאת, זה שיש ירידת מהירות זה משהו שקשור לשימוש הוגן

אחרי 3 גיגה אין חיוב נוסף בכסף אז המונחים נכונים למרות שיש אותיות קטנות
...
כפי שכבר כתבתי, כאשר החבילה ממותגת ככזו הכוללת "גלישה ללא הגבלה", ולא "גלישה ללא הגבלת נפח", אזי משתמע משמה של החבילה שאין כל מגבלה -- לא של נפח ולא של מהירות (כפונקציה של הנפח שנצרך בפועל). אולם מגבלת מהירות (כפונקציה של נפח) אכן קיימת, מה שמוביל, לדעתי, למצב שבו החבילה היא מוגבלת דה-פקטו.

סנקציה בגין חריגה, יכול שתתבטא בצורה כספית (מה שאכן לא קורה במקרה הנוכחי), או בהשפעה על איכות השירות ועל טיבו -- במקרה זה, הפחתת מהירות (שוב, כפועל יוצא ישיר של הנפח הנצרך במסגרת אותה חבילה "בלתי מוגבלת" לכוארה).

חבילה, ראוי לה שתכונה "בלתי מוגבלת" אך כאשר להיקף השימוש אין כל השלכה לעניין טיב השירות שיתקבל או הסכום שייגבה מאת הלקוח בסיום מחזור החיוב. האטת קצב לאחר נפח שימוש מסוים מהווה משום השלכה לעניין טיב השירות הנובעת באופן ישיר מהיקף השימושים, ועל כן, לשיטתי, חבילה שכזו אינה ראויה להיכנות "בלתי מוגבלת".

מה גם שכפי שנאמר לעיל, בתקשורת הועלו היום טענות כנגד הפרקטיקה להגביל את השימוש במצב TETHERING בזיקה למהירות המסופקת במצב זה (אף ללא קשר לנפח הנצרך). לאור לשון החוק, הטענות, שביסודן הן בעלות אופי משפטי, לכאורה אינן נשמעות כמשוללות יסוד. נראה כיצד יגיב משרד התקשורת.

לאור האמור, לדעתי, פרשנותך מוטעית.
...
כמו שאמרתי לפני זה,אתה מתעסק עם סמנטיקה
גם לחבילה ללא הגבלה יש מגבלה, במקרה הזה לא כזאת גבוה, מצד שני הם מורידים את מהירות הגלישה, לפי רוח החוזה 512K אמור להספיק בשביל לגלוש בטלפון, ואת האמת גם במחשב
נערך לאחרונה על ידי cobraf ב 17/05/2012 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #169 

cobraf כתב:כמו שאמרתי לפני זה,אתה מתעסק עם סמנטיקה
גם לחבילה ללא הגבלה יש מגבלה, במקרה הזה לא כזאת גבוה, מצד שני הם מורידים את מהירות הגלישה, לפי רוח החוזה 512K אמור להספיק בשביל לגלוש בטלפון, ואת האמת גם במחשב
...
זו לא סמנטיקה אלא היגיון צרכני בריא. מה תהיה תגובתך (או שמא יש לומר, פליאתך) במקרה שבו תגיע למסעדה אשר מציעה מנת "אכול כפי יכולתך", אך טרם תשב לאכול יובהר לך כי לאחר שתי מנות "מלאות" תוגבל לסלטים בלבד? :) -- הרי ברור שהדבר לא יעלה על הדעת.

לעניין גופו: המשפט "גם לחבילה ללא הגבלה יש מגבלה" מתייחס למגבלה החלה על אותו גורם (צריכה) או אשר נשענת עליו, במסגרת חבילה שמותגה כ"בלתי מוגבלת". המשפט אפוא מכיל סתירה טבועה. "אוקסימורון", אם תרצה. משהו "בלתי מוגבל" אינו יכול להיות "בלתי מוגבל" ו"מוגבל" בה בעת (עת שהיחוס הוא לאותה תכונה, או כאשר היחוס נפקד). אין עסקינן במכניקת הקוונטים... :)

טענתי היא שלדעתי, לא ראוי היה למתג את החבילה כ"בלתי מוגבלת".
נערך לאחרונה על ידי PPR ב 17/05/2012 17:21, נערך 12 פעמים בסך הכל.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #170 

אני חושב שאת שלי הבהרתי מי שרוצה שיעשה עם זה מה שהוא רוצה...
אני לא מתכוון לענות שוב על כל שאלה קיצונית שהביאו לי פה חח כמו האחרונות.
בכל מקרה המצב הוא כזה כרגע בארץ יש דברים שהסכמתי עליהם ויש כמה שהיו לי האזויים מבחינת הצרכים של האנשים היום.
שהם לא ברורים לפעמים.

על זה שהשם של החבילה מטעה אני מסכים.

על זה שעם כל זה שצוחקים לנו בפנים עדיין זה משתלם זה גם אני מסכים.

גם לפני החברות צחקו עלינו בזלזול . היום הכח אצלנו תעשו עם זה מה שאתם חושבים.

אני יודע מה צרכי התקשורת שלי כל חודש.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #171 

מישהו אולי יודע:

אני רוצה להזמין קו מהוט רק כדי לבדוק אותו במקומות בהם אני נמצא מבחינת קליטה, התאמה למכשיר ולרכב.
לאחר מכן, במידה ואהיה מרוצה, אני רוצה לבטל את הקו ולעשות ניוד של הקו שלי על הסים שלהם, שכבר בידי, במקום להזמין סים נוסף.

האם אפשרי הדבר?
לירן

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #172 

stompy: רק הבהרת את צרות העין שלך וחוסר הסובלנות שלך כלפי האחר.
תחשוב שהייתי אומר לך: מה אתה לא יודע שחייבים חיבור אינטרנט פעיל כדי לשחק single player בדיאבלו? הזוי!
יש דרכים ראויות להתבטא, וזוהי אינה אחת מהן.
ובכלל בעידן של היום 3GB זה כלום. לא משנה אם זה נייד או נייח.
באופן אישי אני צורך הרבה יותר מזה בחודש, רק באמצעות wifi שזמין לי. אם אהיה במקומות שבהם אין wifi זמין, ללא ספק אעבור 3 ג'יגה בקלות. באם הוט מיידית יאכפו את הורדת המהירות - הזמן יגיד.

ובכל מקרה, אנשים צודקים, וגם החוק קובע. מישהו קנה 3 ג'יגה - להוט אסור להתערב במה שהוא עושה איתם בטח אם מדובר ביכולות מובנות של המכשיר. תנו לו לצרוך את הג'יגות שלו כרצונו. הוט כנראה בונים על זה שהם מוכרים "3 ג'יגה" אבל בפועל הצריכה הממוצעת תהיה כמה מאות לאדם. ואם זה יהיה יותר, יהיה להם קשה בשלב הזה לתמוך במהירויות הנ"ל, או שזה יהיה להם מאוד יקר (בגלל ההסכם עם פלאפון)
זאת גם הסיבה שלדעתי כרגע משרד התקשורת לא יתערב בנושא, לפחות עד שהחברה תתבסס ותפרוס את התשתית המלאה שלה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #173 

liranmishani: אין בעיה. זה יעלה לך 40 ש"ח פלוס השימוש (10 אג' לדקה/מגה/סמס או 89 לחודש בלי הגבלה על שיחות סמס, ונפח גלישה)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #174 

shayze, תודה על התשובה.
אני יודע שהעלות של החבילה שאני מעוניין בה היא 10 אג' לכל הנ"ל ו-39 ש"ח חד פעמי על הסים.
השאלה אם אני אוכל לאחר שאני כבר עם הסים שלהם, לבטל את הקו החדש ולעשות ניוד על הסים החדש הזה, כי באתר שלהם כתוב ששינוי מספר טלפון עולה 99 ש"ח:

http://www.hotmobile.co.il/ServiceSuppo ... eList.aspx
לירן

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #175 

shayze כתב:stompy: רק הבהרת את צרות העין שלך וחוסר הסובלנות שלך כלפי האחר.
תחשוב שהייתי אומר לך: מה אתה לא יודע שחייבים חיבור אינטרנט פעיל כדי לשחק single player בדיאבלו? הזוי!
יש דרכים ראויות להתבטא, וזוהי אינה אחת מהן.
ובכלל בעידן של היום 3GB זה כלום. לא משנה אם זה נייד או נייח.
באופן אישי אני צורך הרבה יותר מזה בחודש, רק באמצעות wifi שזמין לי. אם אהיה במקומות שבהם אין wifi זמין, ללא ספק אעבור 3 ג'יגה בקלות. באם הוט מיידית יאכפו את הורדת המהירות - הזמן יגיד.

ובכל מקרה, אנשים צודקים, וגם החוק קובע. מישהו קנה 3 ג'יגה - להוט אסור להתערב במה שהוא עושה איתם בטח אם מדובר ביכולות מובנות של המכשיר. תנו לו לצרוך את הג'יגות שלו כרצונו. הוט כנראה בונים על זה שהם מוכרים "3 ג'יגה" אבל בפועל הצריכה הממוצעת תהיה כמה מאות לאדם. ואם זה יהיה יותר, יהיה להם קשה בשלב הזה לתמוך במהירויות הנ"ל, או שזה יהיה להם מאוד יקר (בגלל ההסכם עם פלאפון)
זאת גם הסיבה שלדעתי כרגע משרד התקשורת לא יתערב בנושא, לפחות עד שהחברה תתבסס ותפרוס את התשתית המלאה שלה.
...
קודם כל תודה על השיעור בלהתבטא כנראה שקיבלתי אצלך 0.
אני ישרי מידיי מה לעשות

וואוו אתה לא רציני טוב דיאבלו כנראה עשו פאשלה ובטוח שהם יתקנו אותה תשחרר מהמשחק הזה זה אחד מאלפים שיש לו בעיה שהחברה תתקן כנראה
באמת לא האזוי שמשחק סינגל צריך אינטרנט?
רק בשביל לאשר אותך?(והוא יאשר אותך בטוח ברגע שנגמרת לך החבילת גלישה) כי אתה לא מוריד משם כלום.
אני התקנתי את הגירסה הפירטית ככה שלא ראיתי בעייה לשחק אז זה נראה לי האזוי כן מה לעשות.

בכל מקרה הזמן יגיד.

וכל מי שהפך תסלולארי שלו לראוטר הבייתי שיהיה לו לבריאות
אולי בגאלקסי 3 עם מטען נייד יהיה יותר נח :)
נערך לאחרונה על ידי stompy ב 17/05/2012 20:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #176 

מישהו יודע את הגדרות האינטרנט שלהם לiPhone ??? השירות שלהם בקריסה ! 1:10:00 אני על הקו ועדיין מחכה, מזל שזה 1800

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #177 

תנסה לחבר אולי לאייטונס אולי הוא יעדכן את הגדרות הAPN למכשיר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Kobikob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #178 

shayze הטענה שלך נכונה רק לגבי אחוז קטן מהאוכלוסיה.רוב האוכלוסיה לא תנצל אפילו את ה3 ג'יגה האלה.

כל השרשור הזה הוא מרמור אחד גדול.מי שלא מתאים לו שלא יעבור נקודה.
ומי שחושב שהוא מרוויח כשהוא משלם 130-150 ש"ח על מסלולים של ללא הגבלה,שיבושם לו.

יש אלטרנטיבה טובה שמתאימה להרבה מאוד אנשים.
We need something to hold on to

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #179 

liranmishani: נראה לי תצטרך להחליף סים בעלות נוספת של 40 ש"ח. בגלל זה ניידתי קו ישן שקיים ובכל מקרה הגיוני להעביר אותו.
אגב הסים עדיין לא הופעל. מחר אני הולך לצעוק עליהם בעמדה שמכרו לי אותו אם יהיה פתוח

stompy: למי שלא גונב משחקים, האינטרנט הוא חובה כל זמן שאתה מחובר למשחק ואם האינטרנט נופל, הוא זורק אותך באמצע.
וזה ממש לא המשחק הראשון שדורש את זה (SCII לדוגמא, וגם DeusEx Revolutions ועוד רבים וטובים)

ובמשפט אחד: עצם העובדה שאתה מגדיר כ"הזוי" משהו שהוא לגיטימי ואפילו השקיעו מאמץ רב בלפתח, ונמצא בשימוש אצל הרבה אנשים "הזויים" כהגדרתך, שהרי הם משתמשים במשהו הזוי, ותוך כדי כך מגדיר את מי שמצפה ליכולת כזאת, גם כן "הזוי", נראה לי הזוי.

The story of stuff

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #180 

shayze- רק אחרי 24 שעות קיבלתי קליטה ואז התברר שיקח להם עוד כמה שעות עד שהמספר שלי יתנייד וכרגע אני עם מספר חדש שלהם ..
כמה שאני מבין שיש פה קשיים של התחלה אני עדיין ממורמר על התנהלות זה כבר ממש חובבני..
אין בשום מקום באינטרנט את פרטי ה apn ?? הם פשוט לא עונים זה נורא

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”