תתכונן להנות מפופקורן ולסבול מלנקות את המכשיר אחרי זה
שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
אשמח אם יתקנו אותי החברים פה וימצאו לי פתרון , אבל זה הדבר הכי מבאס במכשיר , הפופקורן נפלא ולא ניתן להשוות אותו לפופקורן במיקרוגל (שהייתי נהנה לפחות מחבילה אחת ביום לפני כמה שניםsam22 כתב:פרט בבקשהdgent כתב:MP, גם לי המחיר נראה לא רע , קניתי מכונה דומה ב70יורו:$.
תתכונן להנות מפופקורן ולסבול מלנקות את המכשיר אחרי זה
...
כמה סבל זה לנקות?
לא עדיף הסיר לכיריים?...
אבל , הנקיון שאחרי זה אחד הדברים שהכי מרתיעים אותי מלהשתמש בו , יש להוציא את הסיר הפנימי , מהמכשיר ורצוי גם לנגב קצת את כל המכונה עצמה מבפנים אחרת העניין הופך להיות דביק בדפנות ובתקרת המכונה (בגלל אדי הפופקורן אני מניח) . פעולה שיכולה לקחת כמה דקות טובות (אצלי יש צורך גם להבריג את המכסה של הסיר החוצה על מנת לתת לו נקיון כהוגן אבל אני די בטוח שיש אתזה בכל המכונות האלה (הכוונה לא עם מברג אלא עם בורג מסתובב) ) .
לעיתים אני חושב שסיר יכול להיות יותר פשוט , רק שליד הסיר אתה צריך להיות תמיד והאמת היא שעברו כמה שנים מהפעם האחרונה שהכנתי פופקורן בסיר..
אני חייב לציין שוב , בקריאה שנייה ,נראה שאני לא ממליץ על המכשיר בגלל ה"סבל" של הנקיון
אבל השיטה של הכנת הפופקורן במכונות האלו היא הכי טובה שיש לדעתי ! כמו כן , כמות השמן המועטה (יחסית) גם עושה לי טוב על הלב יותר מכל הכימיקלים שדוחפים בשקיות מיקרו או הפופקרון שיוצא "יבש" מהמכונות האחרות . לאורחים הוא מצוין ! וגם אני משתמש בו פעם אחת בשבוע לפחות (הפוסט הקדום הגיע מזכרונות הנקיון של אתמול
אבל השיטה של הכנת הפופקורן במכונות האלו היא הכי טובה שיש לדעתי ! כמו כן , כמות השמן המועטה (יחסית) גם עושה לי טוב על הלב יותר מכל הכימיקלים שדוחפים בשקיות מיקרו או הפופקרון שיוצא "יבש" מהמכונות האחרות . לאורחים הוא מצוין ! וגם אני משתמש בו פעם אחת בשבוע לפחות (הפוסט הקדום הגיע מזכרונות הנקיון של אתמול
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
dgent
כבר לא בא לי, אני שונא שונא לנקות! לפעמים אני לא מכין לי אוכל רק כי צריך לעשות כלים, אני עצלן
ראיתי ברשת שמכנסים בפנים מיים, הם רותחים ואז שופכים...
מכיר את זה?
כבר לא בא לי, אני שונא שונא לנקות! לפעמים אני לא מכין לי אוכל רק כי צריך לעשות כלים, אני עצלן
ראיתי ברשת שמכנסים בפנים מיים, הם רותחים ואז שופכים...
מכיר את זה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
ניסיתי אכן פועל אבל שוב , מה שמציק לי לפחות זה כל המבנה מסביב שהוא מלוכלך מהאדים , דווקא עם הסיר אין לי בעיה , מה היה שם , שמן ותירס? , כבר קרה ששבוע שהכנתי כמעט כל יום ולא ניקיתי , את הסיר לא היה כזה קשה לנקות אבל את כל הקופסא היה יותר מעצבן.
אשמח לשמוע פתרונות יצירתים מהחברים האחרים פה שיש להם מכונה דומה..
אשמח לשמוע פתרונות יצירתים מהחברים האחרים פה שיש להם מכונה דומה..
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
dgent
שכנעת אותי, תודה ידידי ממש בא לי לנסות את הקטע עם המלח חמאה כבר
קניתי, יצא 130 דולר כולל 2 חבילות של מלח חמאה, די דומה למחיר בחול ואין בעיות של שנאי
.
מקווה שיגיע משהו איכותי, ולא איזה *** סיני שיתקלקל אחרי יום
שכנעת אותי, תודה ידידי ממש בא לי לנסות את הקטע עם המלח חמאה כבר
קניתי, יצא 130 דולר כולל 2 חבילות של מלח חמאה, די דומה למחיר בחול ואין בעיות של שנאי
.
מקווה שיגיע משהו איכותי, ולא איזה *** סיני שיתקלקל אחרי יום
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
יש... ואפילו פורסם בשרשור הזה...dgent כתב:תעדכן כשיגיע ותנסה להשיג את המלח של FLAVA שדובר עליו , הדבר היחיד שחסר לי אבל לשלם 20יורו על משהו שעולה דולר וקצת זה באמת מוגזם כבר אז אני אאלץ לחכות עד שאוכל למצוא אתזה במחיר נורמלי פה....
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 52#1665352
אה, לא בארץ זה בעייתי.. 
אני קניתי ואני משתמש עם הסירפופ ומוסיף הרבה לטעם. כפית אחת מספיקה לסיר שלם וזה מלוח חמאתי, דומה מאוד לקולנוע.
מה שכן, זה כתום זוהר ומרתיע, אבל רק לפני ההכנה
רק צריך לשים לב לתאריך תפוגה, כי קרטון כזה בשימוש רגיל יחזיק הרבה מאוד זמן.
אני קניתי ואני משתמש עם הסירפופ ומוסיף הרבה לטעם. כפית אחת מספיקה לסיר שלם וזה מלוח חמאתי, דומה מאוד לקולנוע.
מה שכן, זה כתום זוהר ומרתיע, אבל רק לפני ההכנה
רק צריך לשים לב לתאריך תפוגה, כי קרטון כזה בשימוש רגיל יחזיק הרבה מאוד זמן.