המצלמה היא אחת החולשות של הטלפון הזה ובמיוחד בסצינות חשוכות.
מצאת באג? דבר עם גוגל
גם אני צריך זרוע לרכב, ונמאס מהסינים הזולים שמתפרקים ונופלים ונמאס לי מצד שני להשקיע על יקרים. בכל מקרה, אני אשמח לקבל המלצה בעצמי.
אבל מתי כבר אתה משדרג ל-AOKP/CM9? אתה מפסיד חלק גדול מהחוויה.
nokobik כתב:המצלמה היא אחת החולשות של הטלפון הזה ובמיוחד בסצינות חשוכות.
מצאת באג? דבר עם גוגל
גם אני צריך זרוע לרכב, ונמאס מהסינים הזולים שמתפרקים ונופלים ונמאס לי מצד שני להשקיע על יקרים. בכל מקרה, אני אשמח לקבל המלצה בעצמי.
...
המכשיר עובד ולא נתקע. זה פלוס ענק.
כרגע לא מחליף רום. אמנם חסרים קיצורים וכמה טריקים אבל לא רואה סיבה בנתיים. מחכה לראות גם מה קצב העדכונים מגוגל... אם תגידו לי שיש פתרון להשבחת המצלמה אז אולי....
nokobik כתב:המצלמה היא אחת החולשות של הטלפון הזה ובמיוחד בסצינות חשוכות.
מצאת באג? דבר עם גוגל
...
המכשיר עובד ולא נתקע. זה פלוס ענק.
כרגע לא מחליף רום. אמנם חסרים קיצורים וכמה טריקים אבל לא רואה סיבה בנתיים. מחכה לראות גם מה קצב העדכונים מגוגל... אם תגידו לי שיש פתרון להשבחת המצלמה אז אולי....
...
קצב העדכונים מגוגל הוא איטי ואני לא יודע רואה יותר מידי סיבות לחכות לעדכונים מהם כשאתה מקבל את הכל חם מהתנור ע"י התקנת רומים מבוססי AOSP.
התכוונתי לחכות לרום מקוסטם של AOKP אבל נשברתי והתקנתי JELLYBEAN מהלינק של Rino ואני חייב להגיד שהשיפור הוא גדול!
בעיקר בזמן הסוללה, לצערי לא שמרתי סטטיסטיקה קודמת בשביל להשוות אבל אין ספר שיש שיפור ברור, בנוסף כמות הRAM החופשי גם הכפילה את עצמה וכרגע יש לי בשוטף באיזור ה320 חופשי
בעיה שנתקלתי בה שאפליקציית הvoulume + לא השתלטה לי בעצם על המכשיר והווליום מאוד נמוך עכשיו (אולי אני שוכח לשנות משהו)