הגיעו המפלצות עדכון תמונות עמוד 14 :) !!!UPDATE עמ' 24

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

ronensoud,
ייתכן שהאמוטיבה מגבר מדהים עם VFM מדהים (הוא בטוח נראה מעולה) אבל נראה לי שגם בלהט ההתלהבות כדאי לשמור על פרופורציות.
...
ידידי היקר,

ההתלהבות היחידה הינה ה - VFM לעומת המתחרים שעולים פי 5 ממנו, זה בהחלט גורם ללהט ואין צורך להסתתר...
שוב, תאזין ותבין.

לכן הצהרתי בפני כולם שאני מוכן שנעשה למי שטוען "שאין קשר ברמת מחירים" בין המגברים - מבחן עיוור.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634

שליחה

Almogc כתב:
ronensud כתב:
istarmini כתב:
ronensud כתב:
frankym כתב:תקשיבו אין דברים כאלה אימוטיבה שווה ערך לCLASSE !!!!!!! והיו לי והסאבים פשוט מושלמים אין דברים כאלה מרטין אתה חייב לשמוע את זה פשוט הזוי !!!!!!!! רשמים ותמונות בהמשך אני עסוווווווווקקקקקקק
...

עם כל הכבוד, אני מאוד מאוד אופתע לגלות שהפרוססור של אמוטיבה מדגדג את הפרוססור של קלאסה.
...
הוא מדבר על ההגברה לא על הפרוססור.
...
אחי מונובלוק של אלף דולר מול מונובלוק של 7 אלף דולר.
בפער מחירים היסטרי שכזה אתה חושב שהם יישמעו זהה?
...
אני מוכן לסגור את הפינה הזאת בשביל כל מי שנוכח כאן בפורום.

אתה מוכן להגיע למבחן עיוור?
...
אולי אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר, אני בעד מבחנים עיוורים.
מבחנים עיוורים אנחנו נוהגים לעשות אצל אריאל שיכול להעיד שהבחנתי בקלות בין פרוססורים שונים וזיהיתי את הקלאסה כטוב מכולם.

ברור שיכול להיות שלא אצליח להבדיל. אבל בלי השוואה ישירה של 2 הפאוורים על אותו הסטאפ אתה מוכן להסביר לי כיצד ניתן לצאת בהצהרה ששניהם נשמעים זהה?

אני מקווה שההבדל בין הסיכוי שלא אצליח להבדיל במבחן עיוור לבין זה שלא ניתן להגיע למסקנה שאין ביניהם הבדל בלי השוואה ישירה, ברור.

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

טוב תסלוח לי על השפה אבל תתקדמו לי היו בבית קלסה 600 מונובלוקים שמכפילים ל 1200 !!!
ואני אומר לכם חד משמעית שאין מה לעשות אימוטיבה לא נשמעים אפילו בטיפה פחות טוב מהם!!!!!!
ואני הראשון מסוגו שיגיד שוואלה לא נשמע טוב או נשמע פחות טוב שאלמוג ישב אצלי אתמול אמרתי לו אני מאוד מקווה שההגברה תעשה משהו קסום עם הרמקולים כי אם לא אני מחליף אותם לא ריגשו אותי בשיט היה מן צליל מתכתי משהו ויבש לגמרי
היום בבוקר אני ישבתי עם אישתי והקשבנו למוןזיקה פשוט אין דברים כאלה מכירים את ההרגשה שאתה שומע משהו כל כך טוב שהוא מרגש אותך עד דמעות ! זה מה שקורה אצלי כרגע אז עד שאחד מכן לא יישב לשמוע את מה שהולך אצלי השתיקה יפה לכם כי אתם לא מכירים ולא שמעתם לדעתי אתם צריכים לשמוח עכשיו יש לכם פתרונות הגברה בכלום כסף !
חד משמעית אני חוזר כל השמות המפוצצים ולצערי זה כך גיליתי שזו פשוט חרטא אחת גדולה מניסיון !!!!! מי שחושב אחרת שינוח ובהחלט מוזמן לבוא אליי למבחן... איך אומרים כל החיים לומדים ומתים טיפשים לפחות במשהו אחד החכמתי

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אף אחד לא דיבר על הפרוססור אחי מה נסגר איתך אנחנו מדברים על הגברה ואגב גם הנגן שלהם לא נופל מקלסה!

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

במיוחד שהוא משודך לפרה סטראו שלהם פשוט חוויה .. רונן אתה יותר ממוזמן אחי אלכוהול עליי

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

ronensud,
מבחנים עיוורים אנחנו נוהגים לעשות אצל אריאל שיכול להעיד שהבחנתי בקלות בין פרוססורים שונים וזיהיתי את הקלאסה כטוב מכולם.

ברור שיכול להיות שלא אצליח להבדיל. אבל בלי השוואה ישירה של 2 הפאוורים על אותו הסטאפ אתה מוכן להסביר לי כיצד ניתן לצאת בהצהרה ששניהם נשמעים זהה?
...
רק סדר קטן, שלא תבין אותי לא נכון חס וחלילה ושהדברים לא יצאו מפרופורציה נכונה, אין כוונתי להעמיד אותך למבחן בקטע של "הנה צדקתי!" ממש ממש לא, זה באמת מסקרן לשמוע עוד דעות בצורה הכי אובייקטיבית ומקצועית שיש.

אם משהו מוכן "לתרום" מונו בלוקים של קלאסה לצורך המבחן מה טוב :wink:

אשמח שתדייק בפוסטים, לא הצהרתי בשום מקרה שהם נשמעים זהה - אתם כן הצהרתם שאין קשר בין רמת ההגברות עקב מחירם.

אחדד עוד משהו, אני לא ברמה של וויכוח כאן חס וחלילה, כל אחד שיעשה מה שנכון עבורו - המלצה חברית ממני היא פשוט לשמוע מוצרים כאלו ואחרים ואז להחליט ולא לחשוב שאם מוצר X עולה 10,000$ אז הוא "מושלם" עבורי והוא יתן מענה ב - 10 רמות יותר מכל מוצר אחר שנמוך ממנו בתג מחיר - זה פשוט לא נכון

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

frankym כתב:טוב תסלוח לי על השפה אבל תתקדמו לי היו בבית קלסה 600 מונובלוקים שמכפילים ל 1200 !!!
ואני אומר לכם חד משמעית שאין מה לעשות אימוטיבה לא נשמעים אפילו בטיפה פחות טוב מהם!!!!!!
ואני הראשון מסוגו שיגיד שוואלה לא נשמע טוב או נשמע פחות טוב שאלמוג ישב אצלי אתמול אמרתי לו אני מאוד מקווה שההגברה תעשה משהו קסום עם הרמקולים כי אם לא אני מחליף אותם לא ריגשו אותי בשיט היה מן צליל מתכתי משהו ויבש לגמרי
היום בבוקר אני ישבתי עם אישתי והקשבנו למוןזיקה פשוט אין דברים כאלה מכירים את ההרגשה שאתה שומע משהו כל כך טוב שהוא מרגש אותך עד דמעות ! זה מה שקורה אצלי כרגע אז עד שאחד מכן לא יישב לשמוע את מה שהולך אצלי השתיקה יפה לכם כי אתם לא מכירים ולא שמעתם לדעתי אתם צריכים לשמוח עכשיו יש לכם פתרונות הגברה בכלום כסף !
חד משמעית אני חוזר כל השמות המפוצצים ולצערי זה כך גיליתי שזו פשוט חרטא אחת גדולה מניסיון !!!!! מי שחושב אחרת שינוח ובהחלט מוזמן לבוא אליי למבחן... איך אומרים כל החיים לומדים ומתים טיפשים לפחות במשהו אחד החכמתי
...
תתחדש ותהנה רק שלא מקובל עליי שאתה קורה לי לשתוק.
אלא אם כן הפורום הזה בבעלותך הפרטית וטרם קיבלתי על כך הודעה רישמית.
אני מבין שמהות כל השרשורים שלך הם הרמות ידיים צחוקים ודאחקות.
מתנצל אם חשבתי שניתן לקחת את זה למקומות מעט מעניינים יותר.
מציע לך לפתח מעט צניעות, בטח כשאתה לא מכיר את הנפשות הפועלות איתן אתה מדבר.
נערך לאחרונה על ידי ronensud ב 04/01/2012 12:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Almogc כתב:ronensud,

...
רק סדר קטן, שלא תבין אותי לא נכון חס וחלילה ושהדברים לא יצאו מפרופורציה נכונה, אין כוונתי להעמיד אותך למבחן בקטע של "הנה צדקתי!" ממש ממש לא, זה באמת מסקרן לשמוע עוד דעות בצורה הכי אובייקטיבית ומקצועית שיש.

אם משהו מוכן "לתרום" מונו בלוקים של קלאסה לצורך המבחן מה טוב :wink:

אשמח שתדייק בפוסטים, לא הצהרתי בשום מקרה שהם נשמעים זהה - אתם כן הצהרתם שאין קשר בין רמת ההגברות עקב מחירם.

אחדד עוד משהו, אני לא ברמה של וויכוח כאן חס וחלילה, כל אחד שיעשה מה שנכון עבורו - המלצה חברית ממני היא פשוט לשמוע מוצרים כאלו ואחרים ואז להחליט ולא לחשוב שאם מוצר X עולה 10,000$ אז הוא "מושלם" עבורי והוא יתן מענה ב - 10 רמות יותר מכל מוצר אחר שנמוך ממנו בתג מחיר - זה פשוט לא נכון
...
אלמוג אתה חמוד, ציטטתי את פרנקי לא אותך.
זה בסדר להתווכח וזה עושה את הדברים למעניינים יותר,
כל עוד ניתן לשמור על שיח תרבותי.
שים לב גם שאיני חולק על זה שבהחלט ייתכן שמוצרים יקרים לא ישמעו טוב יותר מהזולים יותר,
פה פשוט הפער עצום ולכן תגלית שכזו תהיה מפתיעה ביותר מבחינתי.
מניסיוני זיכרון שמיעתי עלול לתעתע ורק מבחן ישיר ועיוור יכול להוות אינדיקציה.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

ronensud,

זה כל העניין, פה נכנס כל הלהט\התלהבות.

אף אחד מאיתנו לא יומיים בתחום וכולנו שמענו מערכות בחיים שלנו, לי באופן אישי יצא לא פעם ולא פעמיים שהמחיר פשוט לא הגיוני ביחס לתמורה וממש לא משקף את המציאות.

הייתי הבעלים של SC-37 הדגם האמריקאי של LX83 - כמה שזה יישמע "הזוי" ההגברה של הרסיבר הזה התעלתה על הרבה מגברים יעודיים, איך יכול להיות? זאת עובדה שאני נוכחתי בה וגם אחרים.

מה שאני בא להגיד זה שאין חוקים, תן לאוזן שלך לקבוע את החוקים עבורך בלבד.

לכן שהצהרתי על מבחן עיוור זה לא בא בכוונה של "יאללה בואו נראה אותו עכשיו" - גן חובה סיימתי לפני כמה עשורים :wink:

זה היה בהחלט בשביל לשמוע עוד דעה.

לגבי פרנקי, אחרי שיחה ארוכה איתו אתמול והיום בבוקר אני מבין את ההתרגשות שלו, מאיפה זה נובע? לפעמים אתה משקיע הון עתק! על מערכת ואתה לא מרוצה בלשון המעטה ופתאום אתה לא משתולל על חברות, לא משתולל על סכומים שהם מעל 10K דולר וצפונה אלה הולך עם השכל הישר
ופתאום אתה מקבל תוצאה שגורמת לך להגיע לרמה של דמעות מהתרגשות, תאמין לי שפרנקי רשם "התרגשתי עד דמעות" אתה יכול להיות בטוח שהוא לא הקצין את זה - זאת התחושה שהייתה לו, יש יותר כיף מיזה? פתאום יורד לך האסימון שאין חוקים! - כסף מזמן לא משחק תפקיד לדעתי.

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רונן חמודי שמעת פעם הגברה של אימוטיבה ברמת המונובלוקים?
אני כן
שמעת את הקלסה 600 מחוברים לB&W ? אני כן נשמה
אותי אתה לא מכיר בשביל להעיד כן צניעות לא צניעות אם רציתי יכולתי לקנות קלסה אבל משהו בי רצה לנסות ולא לזרוק סתם כסף.. גם שדיברתי עם חברים מהפורום ויש מספיק אמרתי להם מה כבר יכול להיות בסכומים האלה הכי הרבה לא טוב מוכר ישר ומכירים אותי פה מספיק כנראה אתה עדין מידי אז אם נפגעת מסגנון הכתיבה אז עימך הסליחה אבל אחי במקום לנהל וויכוח חסר טעם תבוא יש אלכוהול יש אוכל יש לך אפילו מקום פה בסוויט ספוט ואח"כ תגיד את דעתך אבל אני באופן אישי לא מעריך תגובות כמו שלך שבכלל לא שמעת את המגברים המדוברים
משהו נוסף אני משתדל תמיד לעשות דברים עם הרבה"צחוקים" תנסה את זה זה עושה טוב
נערך לאחרונה על ידי frankym ב 04/01/2012 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

וואלה פרנקי, אפילו שאני חולה-מת, אני ניראה לי בא היום... 8O
לא מעניין אותי כלום :mrgreen:
רק קח בחשבון שאני משתעל ברמות כמו הסאב שלך, ומנוזל כולי, ותכיף גם אקיא...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

בקיצור מבין ה - 3 הייתי בוחר ב:

שליחה

תמיד בר מצליחה להוסיף חן לוויכוחים, לא שמתם לב? :wink:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: בקיצור מבין ה - 3 הייתי בוחר ב:

שליחה

Almogc כתב:תמיד בר מצליחה להוסיף חן לוויכוחים, לא שמתם לב? :wink:
...
לא פייר, האמוטיבה הוא היחיד ש"בר" השגה...במחיר טוב לכל כיס... :lol: :lol:

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

וואלה כפרה איתי תרגיש טוב נשמה אבל היום אין מצב כי יש לי אזכרה לסבא ז"ל אבל מחר בכיף

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

frankym כתב:וואלה כפרה איתי תרגיש טוב נשמה אבל היום אין מצב כי יש לי אזכרה לסבא ז"ל אבל מחר בכיף
...
(f) (f)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

אם במחיר של האומטיבה הייתי יכול להשיג את בר...

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

epony כתב:אם במחיר של האומטיבה הייתי יכול להשיג את בר...
...
אפילו במחיר של הקלאסה..לא.... :wink: :lol:

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הינה עוד דוגמא רונן
את ה803 שמעתי גם עם מגבר אינטגרטד מיוזיקאל פידלטי 5.5 ולעומת האימוטיבה הוא פשוט פח אשפה מי שרוצה להביא אחד לניסיון יבין מהר על מה אני מדבר ואנחנו מדברים על מגבר שנחשב וקיבל ביקורות לא רעות בכלל ופשוט לא מתקרב לקרסוליים של המפלצות כוח האלה

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

תמונות נוספות בקטנה

שליחה

כמה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק