Sub SVS SB-13Plus

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

אני לא יודע מה איתכם אני עדיין בהלם מהמשקל שלהם... 163kg !

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

שניים כאלה ויש רעידות בטורקיה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

ziv_r כתב:זה לא משהו שקשור לאמונה. גלים עומדים זוהי עובדה בכל חדר, זוג סאבים מצמצמים את נוכחותם. יש לנו שרשור בנושא עם המון מידע: 2 סאבים זהים או שונים? מה עדיף?
...
האם סאב בעל שני דרייברים אקטיבים גם יעשה את העבודה או שצריך מרחק בין שני הסאבים?

איך הפרעה של גלים עומדים באה לידי ביטוי בהאזנה?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46477

שליחה

bossgt6,
אין צורך בארבע יציאות לסאבים. הסאבים של JL Audio בעלי יכולת שרשור כאשר רק אחד באחד מהם מבצעים את ההגדרות וסיגנל ה- LFE לאחר התיקון נודד לשאר הסאבים. יכולות שרשור סאבים קיימות כמעט בכל סאב מרמה מסויימת ומעלה.

המטרה בשימוש במספר סאבים איננה על מנת להשיג עוצמת באסים גבוהה יותר, אלא יותר אחידות בתחום הנמוך. כל עוד לא תהיו בהדגמה של סאב בודד מול שניים, יהיה קשה לשכנע בסביבת פורומים ויראוטלית.

danlior,
כאשר זוג גלי קול אשר נעים בכיוונים שונים נפגשים תמיד באותה נקודת זמן ומקום, יש לפנינו גל עומד. הדבר מתבטא על ידי ביטול של תדרים מסויימים או הבלטה של תדרים מסויימים, לאוו דווקא אלו אשר מתבטלים עקב הגל העומד, אלא גם קרובים אליהם בתדר. כאשר יש זוג סאבים נפרדים, הרבה יותר קל לטפל בנושא מאשר עם סאב בודד אשר מכיל זוג דרייברים. בכל מקרה, הפתרון הכי טוב זה מדידה של החדר וטיפול מתאים של טיפול אקוסטי פסיבי משולב באקטיבי.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

bossgt6,
אין צורך בארבע יציאות לסאבים. הסאבים של JL Audio בעלי יכולת שרשור כאשר רק אחד באחד מהם מבצעים את ההגדרות וסיגנל ה- LFE לאחר התיקון נודד לשאר הסאבים. יכולות שרשור סאבים קיימות כמעט בכל סאב מרמה מסויימת ומעלה.

המטרה בשימוש במספר סאבים איננה על מנת להשיג עוצמת באסים גבוהה יותר, אלא יותר אחידות בתחום הנמוך. כל עוד לא תהיו בהדגמה של סאב בודד מול שניים, יהיה קשה לשכנע בסביבת פורומים ויראוטלית.
...
יפה חידשת לי , למה קשה ? שכנעת אותי

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

זיו,
אני שמעתי אצל חבר זוג סאבים וולודיין שמוקמו בצידי הרמקולים ובאותו סשן מיקמנו סאב אחד בדיוק במרכז שני הרמקולים, לדעת שנינו התוצאה היתה כמעט זהה.
....

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

yarino כתב:זיו,
אני שמעתי אצל חבר זוג סאבים וולודיין שמוקמו בצידי הרמקולים ובאותו סשן מיקמנו סאב אחד בדיוק במרכז שני הרמקולים, לדעת שנינו התוצאה היתה כמעט זהה.
...
אז יש לך דוגמה אישית (סליחה, זוגית) אחת מול מספר דוגמאות נגדיות, מספר שרשורים בעניין בפורום זה (שלא לדבר על פורומים אחרים), מספר מאמרים מתודולוגיים כולל מדידות מעבדה בנושא, וכן הלאה והלאה... :roll:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

yarino,
כמעט עבור אחד, יכול להיות הרבה עבור אחר.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

epony כתב:
yarino כתב:זיו,
...
אז יש לך דוגמה אישית (סליחה, זוגית) אחת מול מספר דוגמאות נגדיות, מספר שרשורים בעניין בפורום זה (שלא לדבר על פורומים אחרים), מספר מאמרים מתודולוגיים כולל מדידות מעבדה בנושא, וכן הלאה והלאה... :roll:
...
אם אתה מסתמך על מאמרים ופורומים ולא על האוזניים שלך, לך על זה.
....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

yarino,
אם אתה לא מסתמך על מאמרים ומילים שנאמרים בפורומים, אז למה לנו להסתמך על הדברים שלך? הם נאמרים באותה סביבה לה אתה לא מאמין.

danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ziv_r

תודה. ומה לגבי סאב עם שני רכיבים אקטיבים מול שני סאבים ניפרדים?

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ziv_r כתב:yarino,
אם אתה לא מסתמך על מאמרים ומילים שנאמרים בפורומים, אז למה לנו להסתמך על הדברים שלך? הם נאמרים באותה סביבה לה אתה לא מאמין.
...
לא ביקשתי שתסתמכו על דבריי, כנראה שפיספסת כשכתבתי לדעתי
....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

yarino,
לא פספסתי, אתה מזכיר את המילה כמעט בכל הודעה. דעות זה תמיד טוב, אך כאשר הן לא מלוות בשום סימוכין וכל מאמר טכני מוכיח ההפך, זה אומר משהו. מצד שני, דעה מעצם הגדרתה לא צריכה להיות מלווה בהוכחות, כי זוהי דעה פרטנית אישית.

danlior,
גלים עומדים הינה בעיה לרוב רק בתדרים נמוכים, לפיכך פתרונות לבעיות אלו ואקוסטיות אחרות הינן גמישות יותר כאשר יחידות הסאב נפרדות.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 06/12/2011 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

ziv_r כתב:yarino,
לא פספסתי, אתה מזכיר את המילה כמעט בכל הודעה. דעות זה תמיד טוב, אך כאשר הן לא מלוות בשום סימוכין וכל מאמר טכני מוכיח ההפך, זה אומר משהו. מצד שני, דעה מעצם הגדרתה לא צריכה להיות מלווה בהוכחות, כי זוהי דעה פרטנית אישית.

danlior,
גלים עומדים הינה בעיה לרוב רק בתדרים נמוכים, לפיכך פתרונות לבעיות אלו ואקוסטיות אחרות הינן גמישות יותר כאשר יחידות הסאב נפרדות.
...
(Y) (Y)

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

yarino כתב:
epony כתב:אני אישית בסדר גודל הזה הייתי הולך על צמד סאבים ולא על סאב בודד - נכתב על כך לא מעט בפורום בחודשים האחרונים, כולל חוות דעת אישיות של אנשים שביצעו את המעבר לזוג סאבים ודיונים על מאמרים בעניין זה מחו"ל (סאב אחד גדול מול שניים קטנים יותר ואפילו מול ארבעה..!)
...
לא הבנתי את הרעיון לשים שני סאבים, הרי ה JL113 מפרק לך את הבית, אז אתה רוצה להוסיף עוד אחד?
יואב ציין שהם ניסו שני סאבים JL110 בו זמנית וה JL113 נתן להם בראש.

אני מזמן הפסקתי להאמין לכתבות כאלו ואחרות ברשת.
...
נכון, ה-113 נתן בראש לשני 110 אבל זה בגלל שהם קטנים על ה-113
שני 113 טובים יותר מאחד כזה

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

danlior כתב:האם מישהו מכיר או שמע את הסאב הנ"ל?

http://www.svsound.com/subwoofers/seale ... egory_id=6

עושה רושם של ווליו מטורף למי שאין מקום לגדולים הפתוחים שלהם.

יש לכם מושג כמה יעלה להביא אותו לארץ? ממש מתחלק לי על האצבע להזמין.......
...
דני , חבל מאוד שלא אמרת לפני חודש שאתה מתעניין , כשהיית בהלסינקי הייתי מפנה אותך לחנות שמחזיקה את ה SVS
ואת ה JL Audio כך שיכולת להאזין לשניהם ולהשוות , וגם להאזין לשניים יחדיו ואולי ע''י כך לקבל החלטה יותר מושכלת

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

וואלה בוס אתה חזק !!!

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086

שליחה

frankym כתב:וואלה בוס אתה חזק !!!
...
לא יודע? אך נראה שהבוס הוא בוסית :wink:
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

bossgt6 כתב:
danlior כתב:האם מישהו מכיר או שמע את הסאב הנ"ל?

http://www.svsound.com/subwoofers/seale ... egory_id=6

עושה רושם של ווליו מטורף למי שאין מקום לגדולים הפתוחים שלהם.

יש לכם מושג כמה יעלה להביא אותו לארץ? ממש מתחלק לי על האצבע להזמין.......
...
דני , חבל מאוד שלא אמרת לפני חודש שאתה מתעניין , כשהיית בהלסינקי הייתי מפנה אותך לחנות שמחזיקה את ה SVS
ואת ה JL Audio כך שיכולת להאזין לשניהם ולהשוות , וגם להאזין לשניים יחדיו ואולי ע''י כך לקבל החלטה יותר מושכלת
...
משום מה יש לי הרגשה שהמפיץ שלי בהלסינקי יזדקק בקרוב שוב לעזרתי ובדחיפות.......

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

bossgt6 כתב:
...
בוס . ביום שניפגש אתה יכול להעמיס עליך את אחד הסאבים ולבוא איתו אליי . איזה שתיבחר מקובל :lol:
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”