Sub SVS SB-13Plus
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
אני לא יודע מה איתכם אני עדיין בהלם מהמשקל שלהם... 163kg !
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
שניים כאלה ויש רעידות בטורקיה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
האם סאב בעל שני דרייברים אקטיבים גם יעשה את העבודה או שצריך מרחק בין שני הסאבים?ziv_r כתב:זה לא משהו שקשור לאמונה. גלים עומדים זוהי עובדה בכל חדר, זוג סאבים מצמצמים את נוכחותם. יש לנו שרשור בנושא עם המון מידע: 2 סאבים זהים או שונים? מה עדיף?...
איך הפרעה של גלים עומדים באה לידי ביטוי בהאזנה?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
bossgt6,
אין צורך בארבע יציאות לסאבים. הסאבים של JL Audio בעלי יכולת שרשור כאשר רק אחד באחד מהם מבצעים את ההגדרות וסיגנל ה- LFE לאחר התיקון נודד לשאר הסאבים. יכולות שרשור סאבים קיימות כמעט בכל סאב מרמה מסויימת ומעלה.
המטרה בשימוש במספר סאבים איננה על מנת להשיג עוצמת באסים גבוהה יותר, אלא יותר אחידות בתחום הנמוך. כל עוד לא תהיו בהדגמה של סאב בודד מול שניים, יהיה קשה לשכנע בסביבת פורומים ויראוטלית.
danlior,
כאשר זוג גלי קול אשר נעים בכיוונים שונים נפגשים תמיד באותה נקודת זמן ומקום, יש לפנינו גל עומד. הדבר מתבטא על ידי ביטול של תדרים מסויימים או הבלטה של תדרים מסויימים, לאוו דווקא אלו אשר מתבטלים עקב הגל העומד, אלא גם קרובים אליהם בתדר. כאשר יש זוג סאבים נפרדים, הרבה יותר קל לטפל בנושא מאשר עם סאב בודד אשר מכיל זוג דרייברים. בכל מקרה, הפתרון הכי טוב זה מדידה של החדר וטיפול מתאים של טיפול אקוסטי פסיבי משולב באקטיבי.
אין צורך בארבע יציאות לסאבים. הסאבים של JL Audio בעלי יכולת שרשור כאשר רק אחד באחד מהם מבצעים את ההגדרות וסיגנל ה- LFE לאחר התיקון נודד לשאר הסאבים. יכולות שרשור סאבים קיימות כמעט בכל סאב מרמה מסויימת ומעלה.
המטרה בשימוש במספר סאבים איננה על מנת להשיג עוצמת באסים גבוהה יותר, אלא יותר אחידות בתחום הנמוך. כל עוד לא תהיו בהדגמה של סאב בודד מול שניים, יהיה קשה לשכנע בסביבת פורומים ויראוטלית.
danlior,
כאשר זוג גלי קול אשר נעים בכיוונים שונים נפגשים תמיד באותה נקודת זמן ומקום, יש לפנינו גל עומד. הדבר מתבטא על ידי ביטול של תדרים מסויימים או הבלטה של תדרים מסויימים, לאוו דווקא אלו אשר מתבטלים עקב הגל העומד, אלא גם קרובים אליהם בתדר. כאשר יש זוג סאבים נפרדים, הרבה יותר קל לטפל בנושא מאשר עם סאב בודד אשר מכיל זוג דרייברים. בכל מקרה, הפתרון הכי טוב זה מדידה של החדר וטיפול מתאים של טיפול אקוסטי פסיבי משולב באקטיבי.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

יפה חידשת לי , למה קשה ? שכנעת אותיbossgt6,
...
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
זיו,
אני שמעתי אצל חבר זוג סאבים וולודיין שמוקמו בצידי הרמקולים ובאותו סשן מיקמנו סאב אחד בדיוק במרכז שני הרמקולים, לדעת שנינו התוצאה היתה כמעט זהה.
אני שמעתי אצל חבר זוג סאבים וולודיין שמוקמו בצידי הרמקולים ובאותו סשן מיקמנו סאב אחד בדיוק במרכז שני הרמקולים, לדעת שנינו התוצאה היתה כמעט זהה.
....
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אז יש לך דוגמה אישית (סליחה, זוגית) אחת מול מספר דוגמאות נגדיות, מספר שרשורים בעניין בפורום זה (שלא לדבר על פורומים אחרים), מספר מאמרים מתודולוגיים כולל מדידות מעבדה בנושא, וכן הלאה והלאה...yarino כתב:זיו,
אני שמעתי אצל חבר זוג סאבים וולודיין שמוקמו בצידי הרמקולים ובאותו סשן מיקמנו סאב אחד בדיוק במרכז שני הרמקולים, לדעת שנינו התוצאה היתה כמעט זהה....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- yarino
-
- חבר מביא חבר

אם אתה מסתמך על מאמרים ופורומים ולא על האוזניים שלך, לך על זה.epony כתב:אז יש לך דוגמה אישית (סליחה, זוגית) אחת מול מספר דוגמאות נגדיות, מספר שרשורים בעניין בפורום זה (שלא לדבר על פורומים אחרים), מספר מאמרים מתודולוגיים כולל מדידות מעבדה בנושא, וכן הלאה והלאה...yarino כתב:זיו,
אני שמעתי אצל חבר זוג סאבים וולודיין שמוקמו בצידי הרמקולים ובאותו סשן מיקמנו סאב אחד בדיוק במרכז שני הרמקולים, לדעת שנינו התוצאה היתה כמעט זהה.......
....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

yarino,
אם אתה לא מסתמך על מאמרים ומילים שנאמרים בפורומים, אז למה לנו להסתמך על הדברים שלך? הם נאמרים באותה סביבה לה אתה לא מאמין.
אם אתה לא מסתמך על מאמרים ומילים שנאמרים בפורומים, אז למה לנו להסתמך על הדברים שלך? הם נאמרים באותה סביבה לה אתה לא מאמין.
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

ziv_r
תודה. ומה לגבי סאב עם שני רכיבים אקטיבים מול שני סאבים ניפרדים?
תודה. ומה לגבי סאב עם שני רכיבים אקטיבים מול שני סאבים ניפרדים?
- yarino
-
- חבר מביא חבר

לא ביקשתי שתסתמכו על דבריי, כנראה שפיספסת כשכתבתי לדעתיziv_r כתב:yarino,
אם אתה לא מסתמך על מאמרים ומילים שנאמרים בפורומים, אז למה לנו להסתמך על הדברים שלך? הם נאמרים באותה סביבה לה אתה לא מאמין....
....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

yarino,
לא פספסתי, אתה מזכיר את המילה כמעט בכל הודעה. דעות זה תמיד טוב, אך כאשר הן לא מלוות בשום סימוכין וכל מאמר טכני מוכיח ההפך, זה אומר משהו. מצד שני, דעה מעצם הגדרתה לא צריכה להיות מלווה בהוכחות, כי זוהי דעה פרטנית אישית.
danlior,
גלים עומדים הינה בעיה לרוב רק בתדרים נמוכים, לפיכך פתרונות לבעיות אלו ואקוסטיות אחרות הינן גמישות יותר כאשר יחידות הסאב נפרדות.
לא פספסתי, אתה מזכיר את המילה כמעט בכל הודעה. דעות זה תמיד טוב, אך כאשר הן לא מלוות בשום סימוכין וכל מאמר טכני מוכיח ההפך, זה אומר משהו. מצד שני, דעה מעצם הגדרתה לא צריכה להיות מלווה בהוכחות, כי זוהי דעה פרטנית אישית.
danlior,
גלים עומדים הינה בעיה לרוב רק בתדרים נמוכים, לפיכך פתרונות לבעיות אלו ואקוסטיות אחרות הינן גמישות יותר כאשר יחידות הסאב נפרדות.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 06/12/2011 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ziv_r כתב:yarino,
danlior,
גלים עומדים הינה בעיה לרוב רק בתדרים נמוכים, לפיכך פתרונות לבעיות אלו ואקוסטיות אחרות הינן גמישות יותר כאשר יחידות הסאב נפרדות....
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
נכון, ה-113 נתן בראש לשני 110 אבל זה בגלל שהם קטנים על ה-113yarino כתב:לא הבנתי את הרעיון לשים שני סאבים, הרי ה JL113 מפרק לך את הבית, אז אתה רוצה להוסיף עוד אחד?epony כתב:אני אישית בסדר גודל הזה הייתי הולך על צמד סאבים ולא על סאב בודד - נכתב על כך לא מעט בפורום בחודשים האחרונים, כולל חוות דעת אישיות של אנשים שביצעו את המעבר לזוג סאבים ודיונים על מאמרים בעניין זה מחו"ל (סאב אחד גדול מול שניים קטנים יותר ואפילו מול ארבעה..!)...
יואב ציין שהם ניסו שני סאבים JL110 בו זמנית וה JL113 נתן להם בראש.
אני מזמן הפסקתי להאמין לכתבות כאלו ואחרות ברשת....
שני 113 טובים יותר מאחד כזה
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

דני , חבל מאוד שלא אמרת לפני חודש שאתה מתעניין , כשהיית בהלסינקי הייתי מפנה אותך לחנות שמחזיקה את ה SVSdanlior כתב:האם מישהו מכיר או שמע את הסאב הנ"ל?
http://www.svsound.com/subwoofers/seale ... egory_id=6
עושה רושם של ווליו מטורף למי שאין מקום לגדולים הפתוחים שלהם.
יש לכם מושג כמה יעלה להביא אותו לארץ? ממש מתחלק לי על האצבע להזמין..........
ואת ה JL Audio כך שיכולת להאזין לשניהם ולהשוות , וגם להאזין לשניים יחדיו ואולי ע''י כך לקבל החלטה יותר מושכלת
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
וואלה בוס אתה חזק !!!
- Soli
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1086
לא יודע? אך נראה שהבוס הוא בוסיתfrankym כתב:וואלה בוס אתה חזק !!!...
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

משום מה יש לי הרגשה שהמפיץ שלי בהלסינקי יזדקק בקרוב שוב לעזרתי ובדחיפות.......bossgt6 כתב:דני , חבל מאוד שלא אמרת לפני חודש שאתה מתעניין , כשהיית בהלסינקי הייתי מפנה אותך לחנות שמחזיקה את ה SVSdanlior כתב:האם מישהו מכיר או שמע את הסאב הנ"ל?
http://www.svsound.com/subwoofers/seale ... egory_id=6
עושה רושם של ווליו מטורף למי שאין מקום לגדולים הפתוחים שלהם.
יש לכם מושג כמה יעלה להביא אותו לארץ? ממש מתחלק לי על האצבע להזמין..........
ואת ה JL Audio כך שיכולת להאזין לשניהם ולהשוות , וגם להאזין לשניים יחדיו ואולי ע''י כך לקבל החלטה יותר מושכלת...
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
בוס . ביום שניפגש אתה יכול להעמיס עליך את אחד הסאבים ולבוא איתו אליי . איזה שתיבחר מקובלbossgt6 כתב:
דני , חבל מאוד שלא אמרת לפני חודש שאתה מתעניין , כשהיית בהלסינקי הייתי מפנה אותך לחנות שמחזיקה את ה SVS
ואת ה JL Audio כך שיכולת להאזין לשניהם ולהשוות , וגם להאזין לשניים יחדיו ואולי ע''י כך לקבל החלטה יותר מושכלת...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"