התחדשתי ברמקולים חלומיים Klipsch REFERENCE RF-82MKII התרשמות + תמונות .
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
LiorDrZLiorDrZ כתב:כשחושבים על קניה של רמקול ב 70K ומעלה, מן הסתם צריך להתאים לו הגברה ראויה. עוד לא פגשתי מישהו שיש לו רמקול בסכומים כאלו שלא השקיע הון גם במקור וגם בהגברה.9000es כתב:ובטח שלא יצטרכו הגברה שעולה הון .LiorDrZ כתב:bariko,
אתמול שמעתי רמקול שעורר אצלי מחשבות קשות לשדרג את הפוקל 1027BE. אל תתקבע זה ממש לא בריא... יש הרבה מאד סוגים של רמקולים ויצרנים אחרים שיתנו לך הרבה יותר תמורת הסכום של ה 802D.
ליאור.........
האזנתי למספיק רמקולים איכותיים שקשה להניע אותם . אבל בהשקעה מכובדת הם חיים בועטים ונושמים .
לעומת זאת ה 802D עם הגברה של 70K עדיין לא מתפקד . לזה אני קורה בעיה רצינית .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מאחר והוא בדק כאלו הגברות ואף יקרות יותר כנראה שלאוזניו אין הבדל ,כי אילו היה חושב שיש הבדל, תהיה סמוך ובטוח שהיה קונה.BreezeNET כתב:אז תאר לך איך היו שומעים אצלו עם הגברה של 20K ומעלה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
חבר'ה, חבר'ה, קצת נסחפתם.
אני כל הזמן מזכיר שמדובר בחלום רחוק. כרגע אין לי אפילו חמישית מהסכום הדרוש לעסקה בסדר גודל כזה.
והיה והעניין יקרום עור וגידים, כמובן שאפתח שרשור מיוחד ובו אבקש לשמוע את חוות דעתכם המלומדות .
ברור שגם אצא לשטח בכדי לשמוע,לבדוק מחירים ולבחון כל מיני אלטרנטיבות.
כרגע הדיון כלל לא רלוונטי (למרות שזה מעניין מאוד) וחבל סתם לסטות מהנושא המקורי ולקלקל לאיציק....
אני כל הזמן מזכיר שמדובר בחלום רחוק. כרגע אין לי אפילו חמישית מהסכום הדרוש לעסקה בסדר גודל כזה.
והיה והעניין יקרום עור וגידים, כמובן שאפתח שרשור מיוחד ובו אבקש לשמוע את חוות דעתכם המלומדות .
ברור שגם אצא לשטח בכדי לשמוע,לבדוק מחירים ולבחון כל מיני אלטרנטיבות.
כרגע הדיון כלל לא רלוונטי (למרות שזה מעניין מאוד) וחבל סתם לסטות מהנושא המקורי ולקלקל לאיציק....
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
istarmini כתב:
ידעתי שהדוגמא של רן מוייאל תעלה כאן...
שמע אני שייך לאסכולה של האנשים בה האזנה למוסיקה קודמת לק"ב ולכן הדוגמא של רן היא לא כ"כ מתאימה למה שאני מתכוון. לדברי רן המערכת שלו מיועדת אך ורק לק"ב וזה ייעודה. אני יותר מבטוח שאם היה נבחן בדו ערוצי סט סטריאו מול הרסיבר ק"ב היה הבדל לטובת סט הסטריאו. מה גם שהווילסון של רן הרבה יותר נציל וידידותי להגברה מאשר ה 802D.
9000es כתב:
ה 802D ידוע בתור רמקול שקשה להניע ושצריך מגבר שקודם כל יספק לו זרם ודבר שני שיעבוד איתו בסינרגיה כי זה רמקול מפונק. אני לא רואה בזה בעיה רצינית כי הרמקול הזה נמכר בעולם ויש לו לא מעט לקוחות מרוצים. הצרה שלנו כישראלים היא שאנחנו חיים בלבנט במדינה בה הסלון הממוצע לא אמור לאכלס רמקול כזה ושההגברה שאמורה לטפל ברמקול כזה שוות ערך למזדה 3 מודל 2012. ברמת המחיר הזו קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא הדגמה של ציוד כזה בארץ. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא לזלזל בך או במה שבחנתם חס וחלילה. אבל אני בטוח שאילו היה מתבצע מחקר קטן שהיה כולל גיחה קטנה לחו"ל לצרכי הדגמה היה ניתן למצוא משהו שכן יזיז את הרמקול הזה.
ליאור
יואב,יש באתר לפחות אחד כזה ואני חייב לציין ששומעים אצלו מעולה. הוא דוחף רמקול של 100k עם רסיבר שמחירו כיום גג 4500 ש״ח....
ידעתי שהדוגמא של רן מוייאל תעלה כאן...
9000es כתב:
9000es,LiorDrZ
האזנתי למספיק רמקולים איכותיים שקשה להניע אותם . אבל בהשקעה מכובדת הם חיים בועטים ונושמים .
לעומת זאת ה 802D עם הגברה של 70K עדיין לא מתפקד . לזה אני קורה בעיה רצינית ....
ה 802D ידוע בתור רמקול שקשה להניע ושצריך מגבר שקודם כל יספק לו זרם ודבר שני שיעבוד איתו בסינרגיה כי זה רמקול מפונק. אני לא רואה בזה בעיה רצינית כי הרמקול הזה נמכר בעולם ויש לו לא מעט לקוחות מרוצים. הצרה שלנו כישראלים היא שאנחנו חיים בלבנט במדינה בה הסלון הממוצע לא אמור לאכלס רמקול כזה ושההגברה שאמורה לטפל ברמקול כזה שוות ערך למזדה 3 מודל 2012. ברמת המחיר הזו קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא הדגמה של ציוד כזה בארץ. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא לזלזל בך או במה שבחנתם חס וחלילה. אבל אני בטוח שאילו היה מתבצע מחקר קטן שהיה כולל גיחה קטנה לחו"ל לצרכי הדגמה היה ניתן למצוא משהו שכן יזיז את הרמקול הזה.
ליאור
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ליאור,
לפרוטוקול- גם המערכת שלי משמשת 100 אחוז לקולנוע ביתי.
לפרוטוקול- גם המערכת שלי משמשת 100 אחוז לקולנוע ביתי.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

bariko,
דיברנו על זה בעבר כמה פעמים. אני יותר מבטוח שתמורת סכום "יחסית" קטן (5000ש"ח) אתה יכול לקבל שליטה ועוצמה יותר טובה על הרמקול שלך. הפתרון הזה יהיה הרבה יותר טוב מאשר החלפת רסיבר או רמקול... אבל כמו שאמרת בא לא נעשה זאת בשרשור הזה אלא באחד חדש.
ליאור
דיברנו על זה בעבר כמה פעמים. אני יותר מבטוח שתמורת סכום "יחסית" קטן (5000ש"ח) אתה יכול לקבל שליטה ועוצמה יותר טובה על הרמקול שלך. הפתרון הזה יהיה הרבה יותר טוב מאשר החלפת רסיבר או רמקול... אבל כמו שאמרת בא לא נעשה זאת בשרשור הזה אלא באחד חדש.
ליאור
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

איציק,
לא הבנתי.
מדוע שה – B&W לא יתאימו עבור צפייה בסרטים?
ליאור,
כמובן שלא שכחתי את דבריך לגבי האפשרות שמגבר כוח ישפר דרסטית את חוות השמע, גם עם ה816 הנוכחיים שלי.
אם אינני טועה, טענת דברים דומים גם בעקבות הסקירה של יוסי הרי לפוקאל אלקטרה.
לא הבנתי.
מדוע שה – B&W לא יתאימו עבור צפייה בסרטים?
ליאור,
כמובן שלא שכחתי את דבריך לגבי האפשרות שמגבר כוח ישפר דרסטית את חוות השמע, גם עם ה816 הנוכחיים שלי.
אם אינני טועה, טענת דברים דומים גם בעקבות הסקירה של יוסי הרי לפוקאל אלקטרה.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

barikobariko כתב:איציק,
לא הבנתי.
מדוע שה – B&W לא יתאימו עבור צפייה בסרטים?![]()
...
יש דברים שלא מסתדרים בחיים . זה כמו 802D וקולנוע בייתי . אל תשכח שאתה אמור לרכוש גם את הסנטר התואם שלו שגם הוא עולה הון . וזקוק לתוספת הגברה נוספת כדי לזוז .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, ברור שמבחינתי חייב גם סנטר תואם.
בסדר איציק, בינתיים מיותר לרתום את העגלה לפני הסוסים.
תאמין לי, הלוואי שכבר אגיע למצב שבו אצטרך להתחבט עם דילמות כאלה...
תאמין לי, הלוואי שכבר אגיע למצב שבו אצטרך להתחבט עם דילמות כאלה...
-
9000es
- חבר במועדון 10K

bariko כתב:כן, ברור שמבחינתי חייב גם סנטר תואם.
תאמין לי, הלוואי שכבר אגיע למצב שבו אצטרך להתחבט עם דילמות כאלה......
bariko
העיקר שתבצע רכישה שהכי מתאימה לך
אני שמעתי אצל אחד האנשים היותר אמידים בארץ סט עם 5 רמקולים 802D ואני יכול להגיד לך שזה נשמע הטופ של הק"ב.9000es כתב:barikobariko כתב:איציק,
לא הבנתי.
...
יש דברים שלא מסתדרים בחיים . זה כמו 802D וקולנוע בייתי . אל תשכח שאתה אמור לרכוש גם את הסנטר התואם שלו שגם הוא עולה הון . וזקוק לתוספת הגברה נוספת כדי לזוז ....
....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
yarino כתב:אני שמעתי אצל אחד האנשים היותר אמידים בארץ סט עם 5 רמקולים 802D ואני יכול להגיד לך שזה נשמע הטופ של הק"ב.9000es כתב:barikobariko כתב:איציק,
לא הבנתי.
...
יש דברים שלא מסתדרים בחיים . זה כמו 802D וקולנוע בייתי . אל תשכח שאתה אמור לרכוש גם את הסנטר התואם שלו שגם הוא עולה הון . וזקוק לתוספת הגברה נוספת כדי לזוז .......
-
9000es
- חבר במועדון 10K

yarinoyarino כתב:
אני שמעתי אצל אחד האנשים היותר אמידים בארץ סט עם 5 רמקולים 802D ואני יכול להגיד לך שזה נשמע הטופ של הק"ב....
העניין הוא שלא רק אני שמעתי את ה 802D בקולנוע היה איתי עוד חבר שמבין "מעט" בתחום והוא הרגיש בדיוק כמוני .
אבל איך אומרים כל אחד והאוזן שלו . והטעם שלו .
במידה ואפשר שתף אותנו בסט שלך לגבי החלק הקדמי שלו . מאוד מעניין איזה גוון של סאונד אתה אוהב ברמקול .
שבת שלום .
איציק, אני עניתי לך כדיי לעקוץ אלא להראות לך שהרמקולים האלו כן יכולים להתאים לק"ב.
תראה, אני לא יודע מה שמעת, זה ששמעת את ה 802D בק"ב לא מעיד על כלום. גם אני שמעתי אותם בחדר יעודי ולא נפלתי.
במקרה הזה זה שונה, הציוד באולם קולנוע של אותו מנכ"ל (לצערי אני לא יכול לומר את שמו) מתקרב לסכום של דירה קטנה ואני מניח שזהו האולם המושקע ביותר בארץ, ממש כמו שאתה רואה בתמונות בחו"ל.
כדי שתבין כמה הבחור השקיע, הוא הביא אדריכל ויועץ מאנגליה המתמחה בבניית חדרי ק"ב על מנת שיתכנן לו בצורה הכי מקצועית שאפשר.
את הרמקולים מניעים 5 תחנות כח של מרק לוינסון עם פרוססורים שאני כלל לא מכיר, צריך לשמוע כדי להבין מה זה ק"ב אמיתי ואנחנו מדברים על פיוניר ימאהה ואונקיו.
אגב, שום רכיב לא נקנה בארץ, הכל הובא מחו"ל.
לגביי, אני כרגע עם זוג Paradigm Studio 100 שבכוונתי להחליפם למשהו רציני (אולי ווילסון ביד 2) עם הגברה תואמת.
שבת שלום
תראה, אני לא יודע מה שמעת, זה ששמעת את ה 802D בק"ב לא מעיד על כלום. גם אני שמעתי אותם בחדר יעודי ולא נפלתי.
במקרה הזה זה שונה, הציוד באולם קולנוע של אותו מנכ"ל (לצערי אני לא יכול לומר את שמו) מתקרב לסכום של דירה קטנה ואני מניח שזהו האולם המושקע ביותר בארץ, ממש כמו שאתה רואה בתמונות בחו"ל.
כדי שתבין כמה הבחור השקיע, הוא הביא אדריכל ויועץ מאנגליה המתמחה בבניית חדרי ק"ב על מנת שיתכנן לו בצורה הכי מקצועית שאפשר.
את הרמקולים מניעים 5 תחנות כח של מרק לוינסון עם פרוססורים שאני כלל לא מכיר, צריך לשמוע כדי להבין מה זה ק"ב אמיתי ואנחנו מדברים על פיוניר ימאהה ואונקיו.
לגביי, אני כרגע עם זוג Paradigm Studio 100 שבכוונתי להחליפם למשהו רציני (אולי ווילסון ביד 2) עם הגברה תואמת.
שבת שלום
....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

איציק,
כמובן
Yarino
הסיפור שלך בהחלט מרתק, ולצורך העניין, לא חייבים להיות מנכלים בכירים בכדי לממן מערכת כזו.
נראה לי שכמעט כל כדורגלן/כדורסלן ממוצע בארץ, יכול להרשות לעצמו "בייבי" מסוג זהה או דומה.
ולאנשים הפשוטים שבינינו- נו, לפחות יש לאן לשאוף
כמובן
Yarino
הסיפור שלך בהחלט מרתק, ולצורך העניין, לא חייבים להיות מנכלים בכירים בכדי לממן מערכת כזו.
נראה לי שכמעט כל כדורגלן/כדורסלן ממוצע בארץ, יכול להרשות לעצמו "בייבי" מסוג זהה או דומה.
ולאנשים הפשוטים שבינינו- נו, לפחות יש לאן לשאוף
- LiorDrZ
- חבר ותיק

לדעתי סדרת 80X קצת מוערכת יתר על המידה ככל הנראה בגלל המראה החיצוני. ברמת המחיר של הרמקול הזה אני יכול למצוא רמקולים טובים יותר שאולי יראו קצת פחות טוב וישמעו הרבה יותר טוב.
bariko,
כשהייתי ילד היה תלוי לי בחדר, פוסטר של למבורגיני קונטש בצבע צהוב. ובתור ילד, חשבתי שזה הרכב הכי טוב והכי יפה בעולם. היום בתור אדם יחסית מבוגר אני מודע לכך שזה היה רכב מפחיד, עם אחוז תאונות קטלניות מאד גדול ועם תיבת הילוכים וקלאצ' ששלחו אותך לרופא הברכיים הכי טוב בשכונה.
בקיצור ידידי מה שאני מנסה לומר כאן שלמרות מראהו המרהיב של הרמקול הזה הוא קצת בעייתי. וגם אם זה חלום, ויום אחד החלום כן יתגשם וכן תוכל לרכוש רמקול ברמה הזו. אל תגביל את עצמך רק לרמקול הזה יש עוד רמקולים טובים ממנו בשוק.
ליאור
bariko,
כשהייתי ילד היה תלוי לי בחדר, פוסטר של למבורגיני קונטש בצבע צהוב. ובתור ילד, חשבתי שזה הרכב הכי טוב והכי יפה בעולם. היום בתור אדם יחסית מבוגר אני מודע לכך שזה היה רכב מפחיד, עם אחוז תאונות קטלניות מאד גדול ועם תיבת הילוכים וקלאצ' ששלחו אותך לרופא הברכיים הכי טוב בשכונה.
בקיצור ידידי מה שאני מנסה לומר כאן שלמרות מראהו המרהיב של הרמקול הזה הוא קצת בעייתי. וגם אם זה חלום, ויום אחד החלום כן יתגשם וכן תוכל לרכוש רמקול ברמה הזו. אל תגביל את עצמך רק לרמקול הזה יש עוד רמקולים טובים ממנו בשוק.
ליאור
-
9000es
- חבר במועדון 10K

yarinoyarino כתב:איציק, אני עניתי לך כדיי לעקוץ אלא להראות לך שהרמקולים האלו כן יכולים להתאים לק"ב.
שבת שלום...
כל מה שכתבת יפה מאוד . אבל לא משקף את המציאות לאדם מן השורה שמתכוון לרכוש 802D ולהנות מהם מבלי להשקיע הון עתק על הגברה .
תסכים איתי שהאדם הממוצע שירכוש אותם לא יהנה מהם בסלון הממוצע של ביתו . גם במידה וירכוש הגברה יוקרתית .
טוב שכתבת שיש צורך בחדר יעודי מיקצועי עם הגברה מיפלצתית שעולה הון כדי להפיק מהם את המייטב .