[סיקור] ממיר MINI DVBT DTR5102N

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #161 

playsound כתב:אני מחפש קישור ל eBay לדגם האפור
...
http://www.ebay.com/itm/120759323625?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_2797wt_1185

playsound
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #162 

הדגם ב $42 יש לו יציאת סקארט וגם HDMI שים לב + USB כמו
בקישור שרשמת, למטה בתמונות...
הדגם ב $81 אותם יציאות +יציאת component אדום לבן צהוב, ללא סקארט

playsound
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה #163 

shaby כתב:
playsound כתב:אני מחפש קישור ל eBay לדגם האפור
...
http://www.ebay.com/itm/120759323625?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_2797wt_1185
...
אהלן שבי

אתה מרוצה מהאנטה שרכשת ב eBay
32dBi Digital DVB-T TV HDTV Antenna

http://www.ebay.com/itm/250805698226?ss ... 1439.l2649

איך הקליטה אצלך ?

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #164 

playsound: אני מאד מרוצה מהאנטנה...הקליטה (מרכז ת"א) מצוינת.

doronkdoron
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #165 

חבר שלי קנה אנטנה כזאת אחרי אנטנה אחרת מ office depot שלא עבדה לו. הוא מאוד מרוצה עכשיו רואים אצלו יותר טוב מהוט ויס לפי מה שהוא אומר...

nt218
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #166 

איך רכשתם את האנטנה הזאת - היא רשומה כ "Not Available to Israel"?

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #167 

שלח למוכר הודעה ותראה שהוא יסכים לשלוח.

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
קיבל תודות: 3 פעמים

שאלה לגבי הממיר האפור.

שליחה #168 

למי שיש את הממיר הזה, קיבלתי אותו בשבוע שעבר.
הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את האפשרות בכל שלב ללכת אחורה בזמן.
שאלתי את הפותח המקורי של השרשור והוא אמר שזה עובד בממירים האלה.
אני שם את הממיר על ערוץ 2 והולך לכמה דקות, בזמן הזה לא עשיתי Pause.
אחרי כמה דקות חזרתי ואני רוצה להעביר אחורה בזמן לראות משהו שפיספסתי.
זה עובד ב-NOWCOM, הוא מקליט בלופ כל הזמן את הערוץ בו הוא נמצא וכך ניתן לחזור אחורה.
בממיר האפור הגדרתי את הדיסק הקשיח והוא מזהה אותו וגם הקליט כבר תוכניות לתוכו אבל כשאני נניח על ערוץ ולוחץ rewind לא קורה כלום.
אז אולי בעצם הוא לא תומך בהקלטה בלופ?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #169 

אוקיי בשחור זה עובד בדוק - הרגע ניסיתי..
יש בשלט שלך כפתור בשם nav משהו כזה למטה, בזמן הצפייה תלחץ על זה
יפתח לך חלון עם כל מיני אפשרויות - לך ללשונית אחת לפני האחרונה צריך להיות לך את כל האפשרויות של הטיימשיפט
תוודא שזה המצב דלוק קבוע, ועל מצב מקסימום - במצב זה כל עוד יש התקן מחובר אל הממיר אז הממיר השחור מקליט בלופ ללא הפסקה, שים לב שאתה יכול לשחק עם המצבים השונים כגון כיבוי של הטיימשיפט, פאוס או הדלקה וגם בפרקי זמן כאילו לכמה זמן אתה רוצה שיקליט למשל.
עכשיו אחרי שסיימת אמור להיות לך נקודה מעצבנת בצד שמאל של המסך שממחישה שהממיר מקליט כרגע את הערוץ... אתה לא צריך לגעת בכלום הוא מקליט, בזמן הצפייה נסה ללחוץ על הכפתור של ה-rew זה אמור לתת לך לקפוץ בציר הזמן של ההקלטה עד מהירות של 32X, לחיצה על STOP בעצם תחזיר אותך למצב שידור חי, ולחיצה על הכפתור REW מספר פעמים תביא אותך גם למצב PLAY אז שים לב.
בכל מקרה כל מה שכתבתי לעיל נכתב על השחור בוודאות כי הרגע אני עובד עימו... שים לב שהסיקור הינו על השחור.
על האפור טרם יצא לי לשבת ולסקרו לעומק, לאור הממשק והמעבד הדומים אני די בטוח שמה שכתבתי לך צריך לפעול גם על הממיר האפור, תנסה אם יש בעיה אני פה ואני אחקור זאת יותר לעומק.

שימו לב חברים, עד היום הממיר השחור לוקח את כל שאר הממירים בשוק הישראלי והסיני בהליכה
את האינובה המעפן החזרתי לו יכלתי לסבול את הבעיות קליטה שלו... שלא לדבר על הפורמט עליו הוא מקליט מי צריך להתעסק בזה..?
חזרתי לשחור, אז אין עברית תקינה ב-EPG.. ביג דיל... בשביל 100+ ש"ח זה שווה ביותר עם היכולות שלו ואני עדיין עומד מאחורי המוצר ודבריי... גם טיימשיפט שעובד פיקס, גם ממשק נוח, קצב תגובה לפקודות מהיר בהחלט, PVR מלא עם תכנות, EPG עם 7 ימים קדימה אבל בהפוך, סטרימר שמסוגל להריץ MKV ובין היתר להתמודד עם תרגומי SRT בהפוך אבל עם התוכנה שנתתי פה אפשר להתגבר על הקושי בשניות... תמונות ושירים על הדרך למה לא?

בכל מקרה בהמשך אני מעלה לכם סיקור מפורט על הממיר האפור, ההבדלים בין השניים מינוריים לחלוטין ולאור "הרעשים" שהחברים פה חווים.. אני לא בממיר השחור, אז כנראה הכיוון להמלצת הרכישה תיהיה הממיר האפור.

שימו לב לשורה התחתונה, כל הממירים בהם נתקלתי בשוק הישראלי הינם מוצרי מדבקה סיניים טהורים והוכחתי לכם זאת.
אפילו הממיר של יונדאיי "המהולל" סוחב מאחוריו את מעבד ה-MSD7828, האינובה את הטיונר של MXL וכו'.
כמו גם כפי שמתם לב שאפילו הישראלים החכמים קונים את האפור מהאיביי, הצליחו לשרבט אותו לעברית (אלוהים יודע בכמה באגים מי שקנה נתקל בגלל תרגום זה ונגיעה ב-FW בצורה צדדית) וקוראים לו טומסון עם תג מחיר כפול ממה שהוא באמת שווה... ותבינו הזבל הסיני הזה במחירי OEM עולים בלחץ 17 דולר לחתיכה... אז שלא יעבדו עליכם..

לשלם 300 ש"ח עבור ממיר סיני זה גניבה לאור יום, ובשביל שפת הקודש... בחייאת קנו רייטינג.. תורידו מהאינטרנט את ה-EPG שנייה על השעון וחסכתם עצבים... ועדיין אני מתאגר פה את חברי האתר שאני קורא לכם לחפש... לחפש.. ולחפש ממיר פה בארץ שנותן את התמורה שאתם מקבלים משני הדגמים הללו (השחור והאפור) ביחס מחיר כזה וללא באגים.

המשך ערב נעים - אני כרגע במגעים עם יצרן להשגת ממיר נוסף לבדיקה, מקווה שזה יסתדר ואוכל להעלות לכם משהו עצבני יותר המבוסס על המעבד המתקדם יותר ה-MSD7828 (Y)

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #170 

הייתי רוצה לבדוק את מה שכתבת על הדרך להפעיל את הפונקציה אבל יש לי שתי בעיות:
1. אין לי את הכפתור המדובר בשלט - אני אעלה תמונה שלו הלילה כדי שתראה.
2. הוא הפסיק לחלוטין לקלוט את שידורי עידן או כל דבר אחר. נורת ה-signal כבויה מיד אחרי שהמכשיר עולה ואין קליטה בכלל. אני מהמר על בעיית חומרה.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #171 

dvdscr אני בודק כרגע גם את האפור
לאחר בדיקה יסודית (לפחות שלי) אין הוא תומך בהקלטה בתצורת לופ של טיימשיפט.
כלומר אם אתה הולך לכמה דקות, עלייך ללחוץ על פאוס בכדי שהוא יכנס למצב טיימשיפט ובמצב זה לחיצה על הכפתור של ה-REW תתן לך לקפוץ אחורה בציר הזמן כאוות נפשך, לחיצה על STOP תחזיר אותך למצב לייב.

בקשר לתקלה הטכנית שאתה חווה, יש מצב שכניסת האנטנה בממיר ניזוקה? אתה מבחין באיזה שהוא שבר או מגעים רופפים? אם הבעיה תמשך ושלמת על תוספת בקנייה לאחריות, יש לפנות למוכר בכדי לשלח את זה במעמד האחריות להחלפה...

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #172 

benny123 כתב:dvdscr אני בודק כרגע גם את האפור
לאחר בדיקה יסודית (לפחות שלי) אין הוא תומך בהקלטה בתצורת לופ של טיימשיפט.
כלומר אם אתה הולך לכמה דקות, עלייך ללחוץ על פאוס בכדי שהוא יכנס למצב טיימשיפט ובמצב זה לחיצה על הכפתור של ה-REW תתן לך לקפוץ אחורה בציר הזמן כאוות נפשך, לחיצה על STOP תחזיר אותך למצב לייב.

בקשר לתקלה הטכנית שאתה חווה, יש מצב שכניסת האנטנה בממיר ניזוקה? אתה מבחין באיזה שהוא שבר או מגעים רופפים? אם הבעיה תמשך ושלמת על תוספת בקנייה לאחריות, יש לפנות למוכר בכדי לשלח את זה במעמד האחריות להחלפה...
...
תודה רבה.
אני ראיתי את ההודעה של הממיר שהוא נכנס לטיים שיפט, אבל לא חשבתי שזו באמת הסיבה.
מה שאומר שאם אני רוצה כל הזמן טיים שיפט אני פשוט צריך להשאיר את זה לרוץ כל הזמן.
מעבר לכך לגבי המגעים לא ראיתי בעיות, אבל אני אספר לך סוד (שישאר בינינו), אני מאלה שקנו את הממיר הזה מהמוכר בארץ בעיקר בגלל התנגדות בבית לקנות אותו מחו"ל עם עברית הפוכה.
בבית העדיפו שאני אשלם יותר אבל העברית תהיה מיושרת לימין (מה שלא תמיד נכון, אבל לרוב זה בסדר) ולכן אני פשוט קופץ למוכר בארץ שיבדוק את המכשיר ומקסימום יחליף.
זו גם פריבילגיה מסוימת למי שקנה בארץ - הוא לא צריך לשלוח את הממיר בחזרה לסין ולחכות לאחר.

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #173 

ובסופו של דבר אחרי שהגעתי עד למוכר שקניתי ממנו את המכשיר, הוא הראה לי בשתי דקות הבוקר שאין שום בעיה, אלא שכנראה אני החזרתי את המכשיר להגדרות המפעל שלו ולכן הוא פשוט סירב לקלוט.
וגם אני לפעמים לא מסוגל לקלוט - קורה. :D

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #174 

חחחחח ימצחיק, העיקר הכל חזר לקדמותו :) הבחור לא יכל לחסוך לך תטרחה בלהגיע אליו דרך הטלפון?

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #175 

benny123 כתב:חחחחח ימצחיק, העיקר הכל חזר לקדמותו :) הבחור לא יכל לחסוך לך תטרחה בלהגיע אליו דרך הטלפון?
...
זה לא שידעתי להסביר מה הבעיה, ולכן הוא לא היה יכול לעזור לי בטלפון.
בכל מקרה הנכונות שלו לטפל בבעיה מראה שלפחות לבינתיים יש גב.

ran50
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

איזה ממיר לקנות

שליחה #176 

היי, צריך עזרה בבחירת ממיר דיגיטלי. קראתי את מה שנכתב כאן ולא הבנתי אם הדגם המומלץ הוא השחור או האפור (אנא צרפו לינק לדגם המומלץ). האינובה שנמכר בארץ לא מספיק טוב?

תודה,
רן

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: איזה ממיר לקנות

שליחה #177 

ran50 כתב:היי, צריך עזרה בבחירת ממיר דיגיטלי. קראתי את מה שנכתב כאן ולא הבנתי אם הדגם המומלץ הוא השחור או האפור (אנא צרפו לינק לדגם המומלץ). האינובה שנמכר בארץ לא מספיק טוב?

תודה,
רן
...
השאלה היא בעצם מה אתה צריך מהממיר? חשוב לך ההקלטה בלופ? חשובה לך היכולת של הממיר לקרוא divx? אתה רוצה שהוא יקליט מהטלויזיה בפורמט שגם המחשב מכיר? אתה רוצה להקליט ולצפות בערוץ אחר במקביל?

ran50
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #178 

היום יש לי יס מקס וברור לי שאצטרך להתפשר... האם הממיר של אינובה מאפשר:

הקלטה של ערוץ וצפיה בערוץ אחר
הקלטה של ערוץ וצפיה של ההקלטה המתבצעת כעת
הקלטה של ערוץ וצפיה בתכנית שכבר הוקלטה בעבר/סרט שהורדתי מהמחשב
הרצת שידור חי אחורה ואם כן כמה זמן אחורה
צפיה בסרטים/סדרות שהורדתי מהמחשב באמצעות דיסקונקי
הזמנת תוכניות להקלטה בצורה נוחה

תודה,
רן

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #179 

ran50 כתב:היום יש לי יס מקס וברור לי שאצטרך להתפשר... האם הממיר של אינובה מאפשר:

הקלטה של ערוץ וצפיה בערוץ אחר
הקלטה של ערוץ וצפיה של ההקלטה המתבצעת כעת
הקלטה של ערוץ וצפיה בתכנית שכבר הוקלטה בעבר/סרט שהורדתי מהמחשב
הרצת שידור חי אחורה ואם כן כמה זמן אחורה
צפיה בסרטים/סדרות שהורדתי מהמחשב באמצעות דיסקונקי
הזמנת תוכניות להקלטה בצורה נוחה

תודה,
רן
...
הקלטה של ערוץ וצפיה בערוץ אחר - כן
הקלטה של ערוץ וצפיה של ההקלטה המתבצעת כעת - כן, אבל אתה לא יכול לעשות נניח pause באמצע.
הקלטה של ערוץ וצפיה בתכנית שכבר הוקלטה בעבר/סרט שהורדתי מהמחשב - לא, אף ממיר למיטב ידיעתי לא נותן את האופציה כי בזמן שהוא מקליט וכותב לדיסק הקשיח אתה לא יכול לגשת לדיסק לראות תוכנית אחרת.
הרצת שידור חי אחורה ואם כן כמה זמן אחורה - לא, רק ה-nowcom יודע לעשות את זה.
צפיה בסרטים/סדרות שהורדתי מהמחשב באמצעות דיסקונקי - כן. אין בעיה.
הזמנת תוכניות להקלטה בצורה נוחה - למיטב ידיעתי כל הממירים היום נותנים את האופציה להקליט ישר מתוך לוח המשדרים, הבעיה היא שהשעות בלוח המשדרים הם בגדר המלצה, במיוחד אם מדובר על ערוץ 1. עדיף כבר לכוון לבד.

ran50
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #180 

תודה רבה! ורק כדי לוודא, כל מה שכתבת מתייחס לממיר אינובה 7002, נכון?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”