לה ליגה - הליגה הספרדית
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
זה מאוד מבדר לראות פתאום מדרידאים מרימים את הראש אחרי 3 שנים.
אלעד
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
ערן,
לפני 2 עונות כתבנו שבארסה לא יכולה לשמור על המומנט הזה לאורך הרבה זמן וחשבנו שאז (לפני 2 עונות) היא כבר תיחלש.
בארסה החזיקה מעמד עוד 2 עונות בקצב מטורף של משחקים והראיתה לכולם איך משחקים כדורגל.
אז:
1- גם אם היא לא תיקח אליפות השנה, מבחינתי זו עדיין הקבוצה הגדולה ביותר שאני ראיתי, ואולי הטובה ביותר בכל הזמנים, ואני מאושר שזכיתי להיות במקדש ולראות אותם ב-LIVE.
2- זה עוד לא נגמר עד שזה נגמר, לא אמרנו נואש.
3- זה משעמם לנצח כל הזמן ולקחת אליפות בהליכה, צריך להכניס קצת פלפל, להפסיד קצת, להעלות לנו האוהדים את כמות האדרנלין, מוסיף קצת טעם.
לפני 2 עונות כתבנו שבארסה לא יכולה לשמור על המומנט הזה לאורך הרבה זמן וחשבנו שאז (לפני 2 עונות) היא כבר תיחלש.
בארסה החזיקה מעמד עוד 2 עונות בקצב מטורף של משחקים והראיתה לכולם איך משחקים כדורגל.
אז:
1- גם אם היא לא תיקח אליפות השנה, מבחינתי זו עדיין הקבוצה הגדולה ביותר שאני ראיתי, ואולי הטובה ביותר בכל הזמנים, ואני מאושר שזכיתי להיות במקדש ולראות אותם ב-LIVE.
2- זה עוד לא נגמר עד שזה נגמר, לא אמרנו נואש.
3- זה משעמם לנצח כל הזמן ולקחת אליפות בהליכה, צריך להכניס קצת פלפל, להפסיד קצת, להעלות לנו האוהדים את כמות האדרנלין, מוסיף קצת טעם.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

ד"א אריה,
בניגוד למוריניו שהיה תוקף את כל ההולכים על שניים ואולי גם מוסיף כמה ירידות עוקצניות לעבר השופטים, את פפ לא שמענו מדבר בכלל על טעות השיפוט (שוב אני אומר, אני לא מאשים את השופטים).
למה?
כי זה פפ, וזה מוריניו, האחד יודע להפסיד בכבוד, השני יללן (ומדביק בזה את כל אוהדי הבלאנקוס).
בניגוד למוריניו שהיה תוקף את כל ההולכים על שניים ואולי גם מוסיף כמה ירידות עוקצניות לעבר השופטים, את פפ לא שמענו מדבר בכלל על טעות השיפוט (שוב אני אומר, אני לא מאשים את השופטים).
למה?
כי זה פפ, וזה מוריניו, האחד יודע להפסיד בכבוד, השני יללן (ומדביק בזה את כל אוהדי הבלאנקוס).
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
אין ספק שפפ הוא מאמן וג׳נטלמן לדעתי בכמה מידות מעל מוריניו שקרנו בעיניי השנה ירדה מאוד
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אה...אגב, זה דווקא פשוט מאוד,
פפ לא תוקף את השופטים, כי מה לעשות , רוב השריקות שלהם הם בעד קבוצתו ובעד השחקנים ה-
שלו
פפ לא תוקף את השופטים, כי מה לעשות , רוב השריקות שלהם הם בעד קבוצתו ובעד השחקנים ה-
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 27/11/2011 15:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אבי,
זה שזה נמשך כבר כמה שנים לא אומר שצריך לתת גם לריאל הזדמנות
בטח לא כשמוריניו מאמן.
זה שזה נמשך כבר כמה שנים לא אומר שצריך לתת גם לריאל הזדמנות
בטח לא כשמוריניו מאמן.
ערן
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

כבר כתבתי לך פעם, זה ששורקים המון לטובת בארסה, זה לא אומר שזה לא מוצדק...
ועוד הוספתי, שכאשר קבוצה מחזיקה בכדור באחוזים כאלו מטורפים, מן הסתם ייעשו על השחקנים שלה הרבה יותר עבירות, אם זה מתסכול, אם זה מניסיון לגיטימי לשחרר כדור או מה שלא יהיה.
במילים אחרות, קבוצה מתגוננת תבצע הרבה יותר עבירות, במיוחד אם מדובר באחוזים גבוהים של החזקה בכדור.
אבל, כמו שכתבתי פה, בכייניניו השפיע גם על האוהדים של הקבוצה...
ועוד הוספתי, שכאשר קבוצה מחזיקה בכדור באחוזים כאלו מטורפים, מן הסתם ייעשו על השחקנים שלה הרבה יותר עבירות, אם זה מתסכול, אם זה מניסיון לגיטימי לשחרר כדור או מה שלא יהיה.
במילים אחרות, קבוצה מתגוננת תבצע הרבה יותר עבירות, במיוחד אם מדובר באחוזים גבוהים של החזקה בכדור.
אבל, כמו שכתבתי פה, בכייניניו השפיע גם על האוהדים של הקבוצה...
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

ערן,
אני מסכים איתך ב-100%.
בגלל מוריניו לא מגיע לריאל לקחת שום תואר (אולי איזה גביע המלך פה ושם).
אני מסכים איתך ב-100%.
בגלל מוריניו לא מגיע לריאל לקחת שום תואר (אולי איזה גביע המלך פה ושם).
- osherov
-
- גורו Android

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אני מניח שראית את די מריה אתמול נופל שדוד אחרי יריה של צלף ברגלו.... מסכן, כ"כ ריחמתי עליו.
- osherov
-
- גורו Android

אבי,
אפילו לי כאבה אתמול הרגל בבית רק מלצפות בקצבים ממדריד מנסים להוריד כל רגל ריאל-ית שנקרה בדרכם!!
מצחיק שדווקא שני האדומים שאתלטיקו כן ספגו אתמול, לא היו קשורים להורדות הזקיף שהם ביצעו במשך 90 דקות!!
אפילו לי כאבה אתמול הרגל בבית רק מלצפות בקצבים ממדריד מנסים להוריד כל רגל ריאל-ית שנקרה בדרכם!!
מצחיק שדווקא שני האדומים שאתלטיקו כן ספגו אתמול, לא היו קשורים להורדות הזקיף שהם ביצעו במשך 90 דקות!!
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

זה עדיין לא אומר שדי מריה לא צלל אתמול לפחות פעמיים שאני זוכר, בתיאטרליות שלא הייתה מביישת את גילה אלמגור.
חוץ מזה, לך אחורה בשירשור ותראה שגם אני לא אהבתי את משחק הכסאח של אתלטיקו.
זה רק אומר, שכשהקבוצה שלך נמצאית בעליונות ומחזיקה בכדור, הקבוצה השניה תעשה עליך הרבה עבירות.
חוץ מזה, לך אחורה בשירשור ותראה שגם אני לא אהבתי את משחק הכסאח של אתלטיקו.
זה רק אומר, שכשהקבוצה שלך נמצאית בעליונות ומחזיקה בכדור, הקבוצה השניה תעשה עליך הרבה עבירות.
- osherov
-
- גורו Android

מרוב דיבורים על הקבוצה הטובה בעולם, פוספס אתמול שער כדורגל לא מהעולם הזה במשחק מעולה.
המשחק אתמול בין סוסיאדד לבין בטיס עמד על 2:2, הדקה הייתה הדקה ה 91! וכולם חשבו שהולכים לתיקו אבל אז הגיע מרטינס משום מקום ועשה את הדבר הלא יאמן הבא:
המשחק אתמול בין סוסיאדד לבין בטיס עמד על 2:2, הדקה הייתה הדקה ה 91! וכולם חשבו שהולכים לתיקו אבל אז הגיע מרטינס משום מקום ועשה את הדבר הלא יאמן הבא:
- osherov
-
- גורו Android

מדהים עוד יותר לגלות שזאת לא הפעם הראשונה העונה שמרטינס כובש שער כזה!
תראו מה הוא עשה העונה נגד בילבאו:
תראו מה הוא עשה העונה נגד בילבאו:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
ממש שערים מדהימים, צריך יכולת בעיטה גבוהה מאוד לביצוע כזה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- vertical
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
השער שנכבש אתמול עוד פחות יפה, השער מלפני חודש וחצי הוא פשוט אומנות
בעיטה כל כך חדה, לא גבוהה בכלל (כלומר הכדור לא עלה כמעט מעל השוער, אלא הלך בחדות לחיבור)
השוער לא היה מחוץ לשער בצורה קיצונית, סביבות ה10 מטר מחוץ לשער בניגוד לשוער אתמול שהיה על סף הרחבה ממש
פשוט מדהים.
בעיטה כל כך חדה, לא גבוהה בכלל (כלומר הכדור לא עלה כמעט מעל השוער, אלא הלך בחדות לחיבור)
השוער לא היה מחוץ לשער בצורה קיצונית, סביבות ה10 מטר מחוץ לשער בניגוד לשוער אתמול שהיה על סף הרחבה ממש
פשוט מדהים.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

סופסוף אחרי חצי שעה של משחק, בארסה עולה ליתרון 1-0 מול ראיו.
בארסה לא נראית טוב.
בארסה לא נראית טוב.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile