iPhone 4S, 4, and 3GS pricing
The iPhone 4S will be available in 3 sizes, and for three different prices — 16GB for $199, 32GB for $299, and first-ever 64GB version for $399. All of those prices are dependent on a new two-year contract with whichever service provider you choose.
400דולר (סימפרי?) פתאום לא כזה יקר
עריכה - עכשיו שמתי לב שזה בהתחייבות לשנתיים - (לוקח חזרה את דבריי "לא כזה יקר" - זה כן!
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
שליחה
האמת מאז שג'ובס כבר לא מנכ"ל ,האפשרות שאפל תשחחר מכשיר חדש אחרי חצי שנה היא לא נמוכה ,יש סיכוי וגם אני חשבתי ככה,אבל לדעתי הם לא ישחררו את האייפון 5 לפני שיהיה להם שבב A6 מרובע ליבות כדי להתחרות בשוק ,מה שאומר שלפני מרץ (כנראה ההשקה של אייפד הבא) לא ניראה את המכשיר הזה.
אומנם עיצוב זה עניין של טעם, אבל ללא ספק אייפון 4 הוא המכוער מבין כל מכשירי אפל עד עכשיו, וגם הכי פחות מוצלח מבחינת פרקטית, זכוכית מ2 הצדדים ומסגרת מתכת שלוחצת עליהם? לא פלא שכל מכשיר שני שאני פורש סדוק.
בקיצור, מאכזב, בעיקר בגלל העובדה שעכשיו לא יהיו מתחרים לאנדרואיד ולא תהיה יותר מדיי מוטיבציה להפציץ מצד המתחרים.
Utopia
nati-va
חבר ותיק
תגובות: 2077
שליחה
מצטרף לדברי IamEzio,
עניין השמועות עבר כבר כל גבול וזה יצר צפייה מוגזמת- "שהתנפצה" למרות שאם אתם מסתכלים על זה באופן אובייקטיבי, המכשיר נשאר באותו המימדים ושופר בכמעט כל אספקט (כולל 64 GB שזה MUST בשבילי).
בכל אתר\פורום שאני נמצא בו אני מתייחס לשמועות כאל ספאם לכל דבר (ואף כתבתי פה לא מזמן הודעה נגד הפצת שמועות).
השאלה הגדולה מבחינתי היא האם המכשיר הוא סימפרי (אמריקאי) כי אם כן, תוך שלושה שבועות יהיה לי אחד ביד.
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
שליחה
לרוב האנשים שאני פוגש יש קייסים על האייפון שלהם ככה שהם נראים כמו חדש ,על המכשיר שלי יש
והוא נפל כבר כמה פעמים במשך השנה שיש לי את האייפון , הוא ניראה כמו חדש.
חוץ מזה ,אני דווקא חושב שהאייפון 4 הוא האייפון הכי יפה שיוצר איי פעם ...
...
האמת היא שזה דיי ברור למה אתה חושב שהוא הכי יפה שיוצר איי פעם, יש לכך 2 סיבות:
- ע"פ תגובותיך בפורום אתה חובב מושבע של אפל, וידוע שחובבי אפל מתייחסים למוצריהם כמו לדת\כת.
- "דיסוננס קוגניטיבי".
אגב, המכשיר נראה כמעט כמו בלטה עם כל קייס אפשרי, הדבר היחיד שאפשר לשים עליו ושיראה סביר אך לא יספק הגנה זה INVISIBLE SHIELD....
Utopia
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
שליחה
אולי אני אוהב את המוצרים של אפל , אבל אל תחשוב שאני מתייחס לזה כאל "דת/כת" ...
וNati-Va , אני לא מסכים איתך שצריך להתייחס לכל שמועה כאל ספאם ,רק שיש גבול לכמה שמועות אפשר לפרסם ביום , אבל הבלוגים אוהבים כסף מהפרסומות שאנשים צופים באתר אז כותבים כול מני כתבותעם השם של אפל כדי לקבל צפיות .
Fanboys Fanboys, what you gonna do when they ...
נראה כמו האייפון הראשון שאני אקנה, לאישה אמנם אבל הראשון שאקנה.
נשמע לי מרשים בכל רמה.
אני רק רוצה לדמיין את כולם באוטובוס מדברים עם הטלפון שלהם. כמה רעש זה יהיה.
אני שוקל לאחר את הטיול שלנו לחו"ל או ליסוע למדינה שכבר תהיה בה השקה בשבוע הבא
תחילת 2012 סמסונג נותנת להם סטירה סופית עם Galaxy S3 שעל פי מה שאני קורה עד עכשיו זה עומד להיות מרשים בכל קנה מידה!
ה - 4S שווה ערך ברמת החומרה פלוס מינוס לגלקסי S2, רק שלדעתי ה - S2 מתעלה עליו ברמת גודל המסך ועוביו, משמע השפן נשאר בכובע ואין שום דבר מסעיר מצד אפל...
זאת לא רק דעתנו, לא סתם המניה של אפל קיבלה צניחה חופשית ללא מצנח
Almogc
מורעל האתר
תגובות: 2444
שליחה
אגב,
זאת הזדמנות טובה להודות לכל מי שסיקר ב - LIVE את השידור - תבורכו
עשיתם עבודה נפלאה, זריזה ומקצועית.
תודה.
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן
שליחה
Almogc כתב:תחילת 2012 סמסונג נותנת להם סטירה סופית עם Galaxy S3 שעל פי מה שאני קורה עד עכשיו זה עומד להיות מרשים בכל קנה מידה!
/quote]
אפא שמעת כל גלקסי 3 בתחילת 2012? השמועות כרגע מדברות על 2012, לא תחילת 2012 למיטב זיכרוני.
עופר,
קח בחשבון שהזמן שעבר בין השקת האייפון 4 לאייפון 4S הוא כשנה ו 4 חודשים! זה נצח במונחי סמארטפון. ת'כלס מבחינת חומרה, השינוי הקשה ביותר מבחינת אפל היה הכנסת ה-A5 למכשיר (מעניין האם ובכמה הם יורידו את תדר המעבד לעומת האייפד 2). השידרוג של המצלמה\וידאו הוא ברור ופשוט יותר. זה בטח נכון לגבי תוספת 32GB של זיכרון. אין שינוי בעיצוב, אין שינוי במסך, לא ברזולוצייה, לא בעובי, לא ממש במשקל, לא בתוספת תמיכה בדור 4, אפילו שכחנו שתמיכה ב NFC הם לא הוסיפו. הכנסת מפעיל נוסף בארה"ב יכולה להספיק להם, על מנת לספק מכירות מרשימות כיאה למוצר אפל. אבל את ה Core של הטכנולוגים לדעתי הם יאבדו, גם אלה שהם בעלי נטייה למוצרי האייפון. אגב, צריך להבדיל בין מכשיר האייפון החדש וגירסת ה-iOS5. כל החידושים של ה iOS לא קשורים כמעט לחומרת האייפון 4S.
איך שאני לא מסובב את זה, קשה לי שלא לחשוב שמסתתר סיפור ענק מאחורי חוסר השקת האייפון 5 היום. לא מאמין שאפל במקור תיכננה להפיץ רק את דגם האייפון 4S, אולי בעיות בייצור, אולי בעיית חימום הם אלה שדחו את השקת האייפון 5...נקווה שיום אחד נגלה את הסיפור
אגב, ההתקדמות בין מכשיר הסמסונג גלקסי SII לבין אחד ממשיכי דרכו, הנקסוס פריים (שייחשף בשבוע הבא) הוא גדול בהרבה מאשר הפער בין האייפון 4 וה 4S וזה עוד לפני מזכירים את זה שה SGSII קיים בשוק סה"כ 5 חודשים
על פי מס׳ אתרים שקראתי כרגע... חיפוש קליל בגוגל יראה לך את התוצאות, ״תחילת 2012״ הכוונה למחצית הראשונה של השנה, זה הטווח... נקווה שזה נכון
roeeb
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
שליחה
כל מי שידע לעקוב אחרי האתרים הנכונים (9to5mac) לא הופתע מכלום וידע כבר הכל שבועות לפני האירוע. שלא לדבר על זה שתמונות של האייפון 4s כבר נמצאו באתר של אפל עוד לפני שהאירוע התחיל. זו אחת ההשקות עם הכי הרבה הדלפות.
כמה דברים שלא הודגשו:
- תמיכה ב Bluetooth 4 - מאפשר שימוש באביזרים עם צריכת חשמל נמוכה מאד (כמו מודדי דופק לריצה).
- הסוללה של האייפון 4S מחזיקה 30% פחות בסטנד ביי (200 שעות לעומת 300 שעות באייפון 4): http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן
שליחה
תחילת אומר רבעון ראשון, קרי ינוואר-מרץ. לפי ידיעות חצי מבוססות הוא רק יוכרז ב MWC 2012, כך שכנראה נראה אותו רק לקראת אמצע 2012:
אין לזה סוף. אני רוצה שבוע הבא לרכוש את הגלקסי 2 ואוכל את הלב מתוך ידיעה שתוך פחות מכמה חודשים יהיה את הנקסוס שיגרום לו להיראות "מיושן" ועוד כחצי שנה כבר יהיה את הגלקסי 3. כן, אני יודע, אין לזה סוף, בגלל זה החלטתי לרכוש את ה 2 שבוע הבא וזהו.