אייפוניסט עם מחשבות כפירה על אנדרואיד כטלפון הבא שלי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #161 

יאלה מספיק להזכיר את שמו של הדיקטטור לשווא...זה עושה לי רע :(
רוצים להלל ולשבח את מפעל החיים שלו...סבבה...אבל למה לא לעשות את זה בפורום האייפון :wink:

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3630
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #162 

theAman כתב:אצלי למשל, כאשר רכשתי את האייפון, הוא הגיע אלי בערך בשעה 14:00 (לפני שנתיים, אפילו לא הייתה עברית), ועד שעה 16:00, המכשיר כבר היה פרוץ, עם עברית ועם לא מעט אפליקציות מהסידיה.
אז לא הייתה ברירה, המכשיר באמת היה הכי טוב שאפשר לדמיין (ועדיין רחוק מלהיות מושלם), אבל היום, אני לא רואה שום סיבה לרכוש מכשיר ולהתחיל להתעסק בפריצות כדי לקבל מה שאני רוצה, לא כשיש לי אופציה שמבחינתי היא הרבה יותר טובה.
...
קשה לי להסכים איתך...

יש לי אייפון 4, אני מאוד מרוצה ממנו (לא פרוץ).

לעומת זאת, על הנקסוס אס שלי הייתי צריך לעבוד לא מעט כדי לקבל תמיכה נורמלית בעברית.
אז אולי זה לא נקרא לפרוץ, אבל לפתוח את ה-bootrom, להחליף את ה-recovery, להריץ סקריפטים
כדי לקבל גישת root, לגלות שהעדכון האחרון של Google מעדכן את ה-recovery לגירסה הסטנדרטית
עם כל reboot, לחסום גם את זה, ובסוף להריץ כמות מכובדת של סקריפטים מה-PC רק כדי שהעברית
תיושר לימין, והכותרות ב-Gmail לא תהיינה הפוכות...

אז כן צריך להתעסק קצת כדי לקבל מה שרוצים... :-)

Batnun

.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #163 

אריה,
אפילו אתה יודע להעריך את פועלו, שים רגע בצד את מה שאתה חושב על האייפון ותחשוב רגע על מצבה של אפל לפני ואחרי חזרתו של ג'ובס לזירה.
עכשיו תכפיל את זה ב-2 (הוא כבר עשה את זה בעבר).

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #164 

osherov כתב:haimbl,
אני מניח שאני לא טועה. ראשית הסיבה שיש יותר אפליקציות לחלונות לא קשורה כמעט בכלום לזה שאתה אוהב את סביבות הפיתוח של מיקרוסופט (כגון ה Visual Studio הבאמת נוח שלהם), זה לא קשור גם כמעט לספריות הפיתוח של MS (כגון ה Net Framework.), אלא קשור לכך שחלונות היא-היא המערכת השלטת למשתמש הביתי. זהו.......זה כל הסיפור. האמן לי שגם אם שפת הפיתוח המרכזית של חלונות הייתה קובול וסביבת הפיתוח הייתה notepad, עדיין היה רוב מוחלט של אפליקציות לחלונות. הטעות שלך לטעמי, היא שכאיש פיתוח, אתה שם את ה R&D במרכז החברה. דבר שהוא לא נכון באופן מוחלט (בסטארט-אפים זה לעיתים כך אבל לא בחברות הרגילות ותאמין לי שלקח לי הרבה זמן להבין שה R&D הוא סה"כ פיון על לוח השח). הפיתוח הוא רק אמצעי להשיג מטרה (בדר"כ כסף) ואם המודל הנכון של חברה הוא לייצר אפליקצייה ללינוקס, לאייפון, למאק או לסימביאן אז החברה בקלילות תשיג (או תייצר) אנשי פיתוח שמכירים לינוקס, מאק או סימביאן
...
הסיבה שחלונות שולטת היא מכיוון רגילים אליה, אנחנו מתרגלים לדברים כי הם נוחים לנו, דברים נוחים לנו כי מישהו דאג שיהיה לנו נוח, תאמין לי שלא היית משתמש בחלונות אם היית צריך לעשות הכל בcommand line והייתה לך מערכת הפעלה זמינה עם GUI.

אני לא מפתח אפליקציות לIPHONE ולכן אני לא מכיר את הכלי פיתוח של APPLE אני מפתח בכלל ב .Net
המטרה של כל חברה היא כסף כמו שאמרת וכסף בצורה הקלה והמהירה ביותר, שהיא פיתוח למכשיר נפוץ כמו אייפון שיש לו כל כך הרבה תכנתים.

אמרתי גם שאנדרואיד בסופו של דבר תהייה המערכת הפעלה הנפוצה ביותד ולכן בסופו של דבר זה חברות יפתחו הכל גם לאנדרואיד.

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #165 

osherov כתב:יאלה מספיק להזכיר את שמו של הדיקטטור לשווא...זה עושה לי רע :(
רוצים להלל ולשבח את מפעל החיים שלו...סבבה...אבל למה לא לעשות את זה בפורום האייפון :wink:
...
הדבר היחידי שאני מהלל ומשבח היום זה את העבודה שאני עומד סוף סוף לסיים מוריד כתוביות אוטומטי שגם יחליט בשבילי איזה כתוביות הכי מתאימות אם לא נמצאה התאמה מלאה!

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #166 

Batnun,
אתה צודק בנושא ההתעסקות אבל, זה קשור ספציפית לישראל ולעברית ולזה שאף אחד לא סופר אותנו (ואת הערבים) זה לא קשור לאנדרואיד עצמו. בארה"ב, וברוב העולם אתה מתחיל לעבוד עם מכשיר האנדרואיד ישר מהקופסה (את רוב האנשים המונחים רוט ורום ממש לא מענינים). גם בישראל זה אפשרי בתנאי שאתה לוקח מכשיר שנרכש ישירות מאחת המפעילות בארץ (הן יצרו גירסאות עברית כמעט מלאות)

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #167 

osherov כתב:Batnun,
אתה צודק בנושא ההתעסקות אבל, זה קשור ספציפית לישראל ולעברית ולזה שאף אחד לא סופר אותנו (ואת הערבים) זה לא קשור לאנדרואיד עצמו. בארה"ב, וברוב העולם אתה מתחיל לעבוד עם מכשיר האנדרואיד ישר מהקופסה (את רוב האנשים המונחים רוט ורום ממש לא מענינים). גם בישראל זה אפשרי בתנאי שאתה לוקח מכשיר שנרכש ישירות מאחת המפעילות בארץ (הן יצרו גירסאות עברית כמעט מלאות)
...
אל תבין אותי לא נכון - אני דווקא אוהב את זה :-)
אני פשוט חי על גירסאות בטא... ביומיים האחרונים החלפתי רומים לנקסוס אס לפחות 6 פעמים...

באייפון דווקא יצא שאני מרוצה, אפילו בלי לפרוץ. ביננו, רוב המשתמשים בארץ שפורצים, עושים את זה כדי להתקין תוכנות גנובות. לי אין בעיה לשלם על תוכנות, בטח לא את הכמה שקלים בודדים שרובן עולות.

יקח עוד זמן לאנדרואיד להדביק את ה-IOS (בגירסה הנוכחית). המימוש הצולע למדי של copy/paste הוא רק דוגמה אחת.
אני משוכנע שזה יקרה, אבל גם שלאפל יש עוד כמה שפנים בכובע.

Batnun

.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #168 

Catskinner כתב:truejoker, מה הבעיה בדיוק בלהשתמש בנגן כמו DoubleTwist או Winamp לאנדרואיד? עד כמה שידוע לי שניהם תומכים ב FLAC ושניהם תומכים בסנכרון ספריות עם מחשב הבית.
...
את דאבל טוויסט אני לא מכיר , את WINAMP כן , אבל למעשה שמעתי שיש רוקבוקס לאנדרואיד כך שהייתי מנסה את זה קודם :lol:
אבל הבעיה היא לא התוכנה, אלא יותר ממה שמסביב , אני אסביר את זה בפוסט הבא

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #169 

osherov כתב:truejoker,
לא הצלחתי להבין מה יש לך נגד איכות המוזיקה של האנדרואיד....כבר רשמו לך כאן, בצדק, שכמעט כל אלמנט איכות האודיו לא קשורה לאנדרואיד ולגוגל עצמם אלא קשורה לחומרה (ולדרייברים) של יצרן הטלפון. לא יודע האם אתה מכיר את מגוון נגני המוזיקה שיש לאנדרואיד, אבל אני מבטיח לך שאפילו אתה תמצא באנדרואיד איזה נגן שמתאים לך (יש גם נגן רשמי אחד חדש מודלף אבל זה לא המקום לדבר עליו). האם אתה בדקת מכשירי אנדרואיד (נניח ה SGS) בכל הנוגע לאיכות הסאונד? (אגב, אני משתמש בנגן ה Power Amp דווקא) (ואגב נוסף, אומנם לא רק נגן מוזיקה, אבל גם ה VLC הרשמי מגיע בקרוב מאוד לאנדרואיד)
with no charge by simply visiting My Downloads.[/left]
...
[/quote]

אני לא מכיר נגן אנדרואיד , אם אתה מכיר כזה אשמח לקישור . (לא תוכנה , אלא ממש נגן , כי תוכנה לא תעזור אם החומרה לא מתאימה לנגן )

ואתה צודק שכול האלמנט של איכות המוסיקה שייך לחומרה , ויותר מכך לכול מה שקורה מהפענוח של הדיגיטאל עד היציאה , העניין הוא שעד היום שום חברה שמוציאה סמארטפון לאנדרואיד , לא חושבת אפילו על נושא הנגן .

לסוני יש סדרת ווקמנים מדהימה באיכותה , אבל אין להם אנדרואיד עם נגן
לסאמסונג גם יש נגנים טובים, אבל הם לא חשבו אפילו לשים נגן סבסמארטפון שלהם , ודווקה היה אמור להיות להם יותר קל , כמו כן , הייה להם עוד מנוף שיווקי לאנשים שקונים טלפון גם ו/וא בעיקר ע"פ איכות הקול שלו .

כשהם באים לומר שיש להם יחידת בידור , הם שמים לי מצלמה , מצלמת ווידאו (שזה למעשה תוכנה על המצלמת סטילס אבל זה נושא אחר :lol: ), אבל למה לעזאזל לא נגן מוסיקה ?
זה לא שהם לא יודעות ליצור נגנים :evil:
וד"א אפילו בהשוואה שהבאת על הגלאקסי ראו שם בנתונים היבשים שסאמסונג לא הסתכלה אפילו על איכויות נגן מוסיקה . זה פשוט לא עניין אותה

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #170 

truejoker כתב:אני לא מכיר נגן אנדרואיד , אם אתה מכיר כזה אשמח לקישור . (לא תוכנה , אלא ממש נגן , כי תוכנה לא תעזור אם החומרה לא מתאימה לנגן)
...
בבקשה:

Creative ZEN Touch 2
http://uk.store.creative.com/products/p ... &pid=20275

Batnun

.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #171 

תודה .לא ידעתי שמדובר בנגן מדיה , חשבתי שרק סמארטפונים משתמשים באנדרואיד .
מכול מקום אני עדיין ממתין לראות מכשיר שהוא גם נגן וגם סמארטפון , עדיף לי מאוד לא עם איטיונס :lol:

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #172 

מאז ה-iphone דווקא ואחריו האנדרויד מחירי התכנות שפויים ולדעתי רוב
המשתמשים רוכשים תכנות (גם זול וגם פשוט) וכדי להתקין תכנה גנובה
שאין בעייה למצוא דווקא את האנדרויד לא צריך לפרוץ
הפריצה - שהיא בעצם לא פריצה בניגוד ל-iphone
ייעודה העיקרי התקנת custom roms

Batnun כתב:
osherov כתב:Batnun,

באייפון דווקא יצא שאני מרוצה, אפילו בלי לפרוץ. ביננו, רוב המשתמשים בארץ שפורצים, עושים את זה כדי להתקין תוכנות גנובות. לי אין בעיה לשלם על תוכנות, בטח לא את הכמה שקלים בודדים שרובן עולות.

יקח עוד זמן לאנדרואיד להדביק את ה-IOS (בגירסה הנוכחית). המימוש הצולע למדי של copy/paste הוא רק דוגמה אחת.
אני משוכנע שזה יקרה, אבל גם שלאפל יש עוד כמה שפנים בכובע.

Batnun

.
...
...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #173 

קודם כל, מסתבר שכן סופרים אותנו, לפעמים...

היום, ניתן לקנות אייפון בסין, ובלחיצת כפתור להפוך אותו ל״ישראלי״ מצוי.

לגבי הפלאש, היום, גם בלי שום פריצה, ניתן להתקין דפדפן שתומך בפלאש, שלפני שבועיים שוחרר גם לאייפד ומשתפר באופן קבוע.

ועוד משהו קטן, בינואר 2010 רק 10% מתכני הוידאו ברשת תמכו ב-HTML5, באוקטובר 2010 כבר 45% מתכני הוידאו ברשת תמכו ב-HTML5, זה לא פחות ממדהים! והמגמה ברורה...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #174 

Irus,
כדי ששוב מישהו שלא מכיר את הנושא לא יתבלבל ויחשוב שיש תמיכה אמיתית של פלאש באייפון, אז אולי תספר לו מה בדיוק ההבדל בין הפלאש שאחד הדפדפנים באייפון לכאורה יודע להציג, לעומת התמיכה האמיתית של פלאגין הפלאש שנבנה ע"י אדובי למכשירי מובייל (10.1) שיש באנדרואיד וברוב הדפדפנים הקיימים לאנדרואיד (כולל הדפדפן הפנימי)

אגב,
הלוואי ש HTML5 יחליף ויעלים את טכנולוגיית הפלאש מהעולם, רק שלמרבה הצער זה ממש לא הולך לקרות בקרוב (HTML5 לא נותן עדיין חלופה מלאה לפלאש)

אני מניח שרובכם יודעים כבר אבל בכל זאת אני אגלה לכם למה הדיקטטור כל כך מתאמץ לא להכניס את הפלאש לתוך האייפון שלו. הסיבה המרכזית, כמובן, שלא קשורה לבזבוז בזמן סוללה, או חוסר יעילות, או בעיות אבטחה (באנדרואיד ההחלטה לגבי הצגת תכני פלאש נתונה למשתמש עצמו, ואם הוא רוצה להציג תכני פלאש הוא עושה זאת בלחיצת כפתור אחת ולכן אין כאן שום בזבוז בזמן סוללה אלא יש כאן בחירה של המשתמש שנחסמת ע"י הדיקטטור).......הסיבה האמיתית קשורה לזה שטכנולוגיית פלאש מאפשרת דרך עוקפת ל economy של החנות של אפל (זוכרים את המילה economy שנחשבת לאחת היתרונות של ה iOS?) שלא לדבר על זה שבמידה ופלאש היה מאופשר באייפון, אז למפתחי התוכנות שמתבססים על פלאש היה פורטינג כמעט מושלם בחינם בין כל פלטפורמות המובייל שיש (כגון אנדרואיד, iOS)

מי שחושב שאין צורך בתכני פלאש למכשיר המובייל שלו וחושב שגם אם הייתה תמיכה, הוא לא היה צורך אותה....סבבה...אני זורם עם זה (גם קלוד (Catskinner) ישמח לספר לכם כמה הוא לא אוהב את הטכנולוגיה הזאת) אבל בבקשה אל תנסו להצדיק את הדיקטטור בתירוצים שלו לגבי הסיבה שבאמת הוא לא מכניס פלאש למכשירי ה i שלכם

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #175 

Batnun אני לא מספיק בקשר לJB ,האפלקיציות הפרוצות הם רק צד אחד של ה סיפור ,יש לי יותר מ15 תוספים בסידיה , ואפילו Live Wallpaper :D

אני לא מנסה להצדיק ,אני אישית גם במחשב לא משתמש בפלאש חוץ מיוטיוב ואתרים דומים...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #176 

החלופה הכי מדוברת היום לflash בiphone זו תוכנה שנקראת skyfire

למעשה זהו דפדפן, כשמגיעים לאתר שיש בו סרטון בFLASH, הדפדפן נותן אפשרות לפתוח אותו בנפרד ולהציג אותו..
מה שכן זה לוקח בין חצי דקה ל2 דקות (כנראה הוא מבצע איזשהו עיבוד ומחזיר את הסרטון בחזרה כשהוא מותאם להצגה ללא פלאש..)

מבחינתי איטי ולא שימושי ...הרי APPLE החליטו ללא FLASH...כמו שאריה אמר..אם הם היו רוצים היה מזמן...אז מה הטעם להשלות אותנו עם תוכנות מצחיקות כאלו...אני מרגיש שעושים אותנו מפגרים...APPLE עושים לנו טובה גדולה ומאפשרים לתוכנות כאלו לצאת לappstore...כשהם יודעים שאין פה בעצם חלופה אלא רק סוג של פלסטר..זמני..מציק.. שלא תורם הרבה....

בקיצור ...מאכזב...וirus אל תצפה מזה להתפתח יותר מדי......
תומר

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #177 

האמת, אני באופן אישי לא משתמש בתוכנה, ואריה צודק שיש פה גם אלמנט של יד מכוונת של אפל בכדי ״להגן״ על האפסטור (משחקי פלאש ברשת וכו׳).

אבל עדיין אסור להתעלם מהחסרונות של הפלאש, אני באופן אישי חוטף עצבים כשצריך להעלות אתרי פלאש במחשב, וצריך לשים לב לקפיצה בצריכת המשאבים והתחממות המעבד...

לגבי HTML5, אני מקווה שהגידול בתמיכה ימשיך בהתמדה ויגיע לסביבות ה-80%-90% ברשת.

דרך אגב, אני גם מאמין שזה עניין של זמן עד שתגיע תמיכה מובנית בעברית במכשירי אנדרויד, השאלה אם יש לכך ״רמזים״ והאם יש צפי, הרי נמכרים כבר מכשירים כאלה באופן רשמי בארץ וזה מזכיר לי מכשירים מדור אחר שהחברות בארץ ״מטפלות״ בהם לפני שהם מגיעים ללקוח.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #178 

אני לא חושב שזה יגיעה בקרוב ,החברות גם ככה עושות רומים משלהם עם עברית אז אין ממש טעם לגוגל לעשות זאת ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #179 

haimbl כתב:
osherov כתב:haimbl,
אני מניח שאני לא טועה. ראשית הסיבה שיש יותר אפליקציות לחלונות לא קשורה כמעט בכלום לזה שאתה אוהב את סביבות הפיתוח של מיקרוסופט (כגון ה Visual Studio הבאמת נוח שלהם), זה לא קשור גם כמעט לספריות הפיתוח של MS (כגון ה Net Framework.), אלא קשור לכך שחלונות היא-היא המערכת השלטת למשתמש הביתי. זהו.......זה כל הסיפור. האמן לי שגם אם שפת הפיתוח המרכזית של חלונות הייתה קובול וסביבת הפיתוח הייתה notepad, עדיין היה רוב מוחלט של אפליקציות לחלונות. הטעות שלך לטעמי, היא שכאיש פיתוח, אתה שם את ה R&D במרכז החברה. דבר שהוא לא נכון באופן מוחלט (בסטארט-אפים זה לעיתים כך אבל לא בחברות הרגילות ותאמין לי שלקח לי הרבה זמן להבין שה R&D הוא סה"כ פיון על לוח השח). הפיתוח הוא רק אמצעי להשיג מטרה (בדר"כ כסף) ואם המודל הנכון של חברה הוא לייצר אפליקצייה ללינוקס, לאייפון, למאק או לסימביאן אז החברה בקלילות תשיג (או תייצר) אנשי פיתוח שמכירים לינוקס, מאק או סימביאן
...
הסיבה שחלונות שולטת היא מכיוון רגילים אליה, אנחנו מתרגלים לדברים כי הם נוחים לנו, דברים נוחים לנו כי מישהו דאג שיהיה לנו נוח, תאמין לי שלא היית משתמש בחלונות אם היית צריך לעשות הכל בcommand line והייתה לך מערכת הפעלה זמינה עם GUI.

אני לא מפתח אפליקציות לIPHONE ולכן אני לא מכיר את הכלי פיתוח של APPLE אני מפתח בכלל ב .Net
המטרה של כל חברה היא כסף כמו שאמרת וכסף בצורה הקלה והמהירה ביותר, שהיא פיתוח למכשיר נפוץ כמו אייפון שיש לו כל כך הרבה תכנתים.

אמרתי גם שאנדרואיד בסופו של דבר תהייה המערכת הפעלה הנפוצה ביותד ולכן בסופו של דבר זה חברות יפתחו הכל גם לאנדרואיד.
...
יש עוד כמה סיבות לשליטת חלונות, אחד החשובות בעיני ודיברו עליה רבות קשורה לזה שמיקרוסופט "נהנתה" מהפיראטיות של העותקים שזלגו ממשתמשים עסקיים לפרטיים ובעצם המשתמשים התרגלו למערכת בכל מקום.
רבים טוענים ש MS העלימה עין כי ההכנסות שלה מהמגזר העסקי היו מספיקות והלקוחות היו שבויים
כמובן שברמת התשתיתית היו המון ברזלים שיכלו להריץ את העתקים הפרוצים שלהם לעומת קושי עצום ויקר למצוא ברזלים אחרים (MAC למשל) שיריצו OS אחר חוקי או לא חוקי

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #180 

תגידו יש סיכוי שאתרים ישראלים אחרים מתחילים להעתיק אחד מהשני בכל מיני מבחנים שנעשים?!
באופן מוזר, דווקא עכשיו, אתר nana10 מעלה השוואה בין האייפון 4 לבין מכשיר הגלקסי S.
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=769583
הטבלה נותנת את הניצחון לגלאקסי של סמסונג וזו בהחלט החלטה מרעישה. כאשר חושבים על סמארטפון, חושבים על אייפון ואת זה הגלאקסי לא ייקח. הגלאקסי S הוא מכשיר מעולה אך הוא לא מהפכני. הוא עושה בדיוק את אותם דברים שהאייפון יודע רק בצורה שונה - ולעיתים קרובות היא טובה יותר.

הניצחון לגלאקסי לא ניתן בזכות עודף פיקסלים או אפליקציה כזו או אחרת, אלא בעיקר כיוון שקל ונוח הרבה יותר לשוחח איתו. קרב הסמארטפונים מוכרע על הטכנולוגיה הבסיסית ביותר אבל גם החשובה מכולם: שיחות טלפון. עם זאת, למעט פרמטר השיחות, האייפון לא נפל בדבר ולעיתים אף התעלה מעל הגלאקסי. לאייפון יש יתרונות רבים והמדהים מכולם, הוא שגם לאחר ארבעה דורות, האייפון הוא עדיין המכשיר שצריך לנצח כדי להיות מוכתר כמלך הסמארטפונים. וזה אומר הכול.
...
הנה טבלת ההשוואה שלהם שעושה רושם די דומה לזאת שקיימת באתר GSMArena:
תמונה

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”