osherov כתב:
אגב, k-pax,
לא קנית בדיוק עכשיו את האייפון 4?! (המשומש )
...
אז כן, אבל עבור בת הזוג..
פשוט לא היה לי כח להתחיל לדבר המכשיר של....(וחוץ מזה אני משלם על זה,אז מותר לי לדבר עליו בגוף ראשון:))
וד"א אולי אני אמצא זמן להתקשר היום לbestbuy
תומר
quique
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
שליחה
k-pax כתב:
וד"א אולי אני אמצא זמן להתקשר היום לbestbuy
...
תעשה טובה גדולה לכמה וכמה חברים פה אם תביא מידע מוצק מבסט ביי. מחזיק אצבעות למלאי ומשלוחים
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
טוב בשורות טובות למי שמעוניין לבצע הזמנה OnLine מבסט בי (לכתובת בארה"ב)
[left]“We couldn’t think of a better way to celebrate the exclusive launch of Nexus S for our online customers than to offer free overnight shipping,” said Andy Heddle, head of online and direct sales for Best Buy Mobile. “People can check out the phone for themselves in our stores and then order the phone online right there at the store if need be or from the comfort of their home or office. Our aim is to make sure as many people as possible can get Nexus S in the quickest and easiest way”.[/left]
ברור שלא תהיה בעייה להזמין את המכשיר ברשת ולקבל אותו תוך זמן מאוד קצר לכתובת כלשהיא בארה"ב....
זה לא אייפון !!
נראה מכשיר נחמד, אבל באמת עם כמה חסרונות לא ברורים כפי שמניתם בשרשור, אותי מסקרן העיצוב, האם באמת קשה לייצר מכשיר אנדרואיד אחד שיגרום לאנשים לומר וואו קטן, באמת קטן, רוב העיצובים שלהם מזכירים לי עיצוב צבאי.
אחלה יום
שי
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
Shayosef,
אני מתחיל לחוש סדקים אצלך
אולי הגיע כבר הזמן להחליף קבוצה! קהילת האנדרואיד תקבל אותך בזרועות פתוחות
כמישהו שאוהב תחרויות (ומעתיק קצת מהפורום השכן)
אני מכריז בזאת על תחרות חדשה ובה המנצח הוא הראשון שיצליח להביא את הנקסוס S שלו לארץ. החוקים:
-אתה חייב להיות חבר בפורום כאן שיש לו מעל 50 הודעות כאן
-המכשיר חייב להיות פיסית בארץ
-יש צורך להעלות תמונה של המכשיר לפורום (כולל איזה הוכחה שהמכשיר נמצא פיזית בארץ)
1.האם מקובל להכניס בbilling address כתובת בארץ ובshipment address את הכתובת אליה אני רוצה לשלוח בnew york?
2.האם כרטיס האשראי שלי יתקבל(בינלאומי)?
3.כמה זמן לדעתכם יקח עד שיהיו ברשת ביקורות hands on של אנשים פרטיים שקנו היום?
תומר
tomerhd
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
שליחה
כולם הלכו לישון???
תומר
quique
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
שליחה
k-pax כתב:שאלה למי שכבר הזמין בצורה דומה בעבר,
כשנכנסים להזמין צריך להכניס פרטים , כמה שאלות
1.האם מקובל להכניס בbilling address כתובת בארץ ובshipment address את הכתובת אליה אני רוצה לשלוח בnew york?
2.האם כרטיס האשראי שלי יתקבל(בינלאומי)?
3.כמה זמן לדעתכם יקח עד שיהיו ברשת ביקורות hands on של אנשים פרטיים שקנו היום?
...
1. שלחתי להם מייל על זה, אעדכן כאשר אקבל תשובה.
2. לדעתי כן, חבר שלי כבר רכש מהם מוצרים בעבר עם כרטיס MASTERCARD שקיבל בארץ.
3. בטח כבר מחר בבוקר.
ולעניין אחר, נראה שאפשר להזמין אותו רק בתוכנית בT-MOBILE ולא סים פרי. מישהו יודע איך מזמינים סים פרי?