EPG4Cable - תוכנה חדשה לקבלת לוח משדרים למקליטים מהכבלים
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
אורן, זה קורה בכל התוכניות אצלי בMC7.
XML ממקור אחר מוצג באופן תקין ולכן הבעיה היא ללא ספק בXML שהתוכנה מייצרת.
XML ממקור אחר מוצג באופן תקין ולכן הבעיה היא ללא ספק בXML שהתוכנה מייצרת.
-
oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
זה מאד יעזור לי אם תעביר לי את ה-XML שעובד אצלך כדי שאראה מה שונה ואוכל לתקן.C0rnFlex כתב:אורן, זה קורה בכל התוכניות אצלי בMC7.
XML ממקור אחר מוצג באופן תקין ולכן הבעיה היא ללא ספק בXML שהתוכנה מייצרת....
למייל: oshapir ב-gmail
תודה,
אורן
- lebovitz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
אני לא יודע מה פורסם ע"י HOT, אבל הנה קטע מקובץ ה-XML שנוצר היום:
משום מה החלטת פה שמדובר בעונה 99. למה??? היה רשום "עונה 99"? מן הסתם לא.
אם החלטת שהמספר 99 קשור לפרק אז כנראה ניתן היה להחליט שזה פרק ולא עונה...
קוד: בחירת הכל
- <programme start="20101207000500 +0200" stop="20101207004000 +0200" channel="22" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">כולם אוהבים את ריימונד</title>
<desc lang="he_IL">קומי. טפטים ביקור פתע טראומטי במיוחד של פרנק ומארי גורם לריי להתפרץ על הוריו ולסלק אותם מביתו. דברה מנסה לצנן את הרוחות ולפייס בין הצדדים, אלא שפרנק ומארי מסרבים לסלוח לבנם... כ ער</desc>
<category lang="he_IL">סדרה</category>
<category lang="he_IL">קומי</category>
<sub-title lang="he_IL">טפטים</sub-title>
<episode-num system="xmltv_ns">99..</episode-num>
</programme>
אם החלטת שהמספר 99 קשור לפרק אז כנראה ניתן היה להחליט שזה פרק ולא עונה...
-
oshapir
-
- גורו

אתה מתעלם מעובדה פשוטה שלא רשום פרק או עונה לפני המספר ולכן התוכנה לא יכולה לדעת למה מתכונים - האם המספר הוא פרק או עונה...בזמנו שכתבתי את התוכנה היו יותר תכניות שהמספר שהופיע ללא תחילית פרק או עונה היה בעצם עונה ולכן זה מה שהחלטתי לעשות עם מספר חחא תחילית.lebovitz כתב:אני לא יודע מה פורסם ע"י HOT, אבל הנה קטע מקובץ ה-XML שנוצר היום:משום מה החלטת פה שמדובר בעונה 99. למה??? היה רשום "עונה 99"? מן הסתם לא.קוד: בחירת הכל
- <programme start="20101207000500 +0200" stop="20101207004000 +0200" channel="22" clumpidx="0/1"> <title lang="he_IL">כולם אוהבים את ריימונד</title> <desc lang="he_IL">קומי. טפטים ביקור פתע טראומטי במיוחד של פרנק ומארי גורם לריי להתפרץ על הוריו ולסלק אותם מביתו. דברה מנסה לצנן את הרוחות ולפייס בין הצדדים, אלא שפרנק ומארי מסרבים לסלוח לבנם... כ ער</desc> <category lang="he_IL">סדרה</category> <category lang="he_IL">קומי</category> <sub-title lang="he_IL">טפטים</sub-title> <episode-num system="xmltv_ns">99..</episode-num> </programme>
אם החלטת שהמספר 99 קשור לפרק אז כנראה ניתן היה להחליט שזה פרק ולא עונה......
אין לי שום בעיה לשנות את ברירת המחדל ל-פרק ולא לעונה כאשר מופיע מספר ללא המילה פרק או עונה לפניו.
אפשר גם להוסיף פרמטר שהמשתמש יבחר, בתכנית הקונפיגורציה, מה הוא רוצה שהתכנה תעשה עם מספר בשם התכנית ללא תחילית פרק או עונה.
יטופל בקרוב.
C0rnFlex:
אני אשמח אם תעביר לי XML שעובד עם MC7!
אורן.
- drbrain
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
אורן כשאתה אומר "יטופל בקרוב" לפי המודעה הקודמת - אולי תתיחס גם אליי ותנסה לראות מה ניתן לעשות איפה הבאג?oshapir כתב:הבעיה היא לא באתר HOT ולא אצל כולם...הבעיה ספציפית למשתמש אחד...מאד מוזר!pixies כתב:סתם רעיון - אם אין את המידע הזה מהאתר של הוט, אפשר לשים בשדה ה"stop" את ה"start" של התוכנית הבאה בלוח המשדרים...
אצלי, אגב, אין בעייה עם GBPVR. עובד מצויין....
אורן....
תודה
- lebovitz
-
- חבר פעיל מאוד

אורן,
קודם כל שמתי לב שהטון של ההודעה הקודמת שלי היה קצת חריף מדי (לטעמי) ולכן סליחה על כך.
כמו כן ציינתי שאני לא יודע איך HOT פרסמו את התוכנית ולכן לא יכולתי לדעת שלא צויין שזה פרק. איפה אני יכול לראות את המידע הגולמי של HOT?
יש לי רעיון יותר דינאמי - במקום לקבוע בקונפיגורציה האם מספרים ללא ציון עונה או פרק הם עונה/פרק, אפשר לחשוב על גבול.
אם המספר מעל 10 נניח שהוא פרק (מי שמע על עונה 99?). במידה והוא קטן מכך נניח שזאת עונה. בצורה כזו החלוקה האוטומטית תהיה עדינה יותר, למרות שגם פה ייתכנו כמובן אי דיוקים.
קודם כל שמתי לב שהטון של ההודעה הקודמת שלי היה קצת חריף מדי (לטעמי) ולכן סליחה על כך.
כמו כן ציינתי שאני לא יודע איך HOT פרסמו את התוכנית ולכן לא יכולתי לדעת שלא צויין שזה פרק. איפה אני יכול לראות את המידע הגולמי של HOT?
יש לי רעיון יותר דינאמי - במקום לקבוע בקונפיגורציה האם מספרים ללא ציון עונה או פרק הם עונה/פרק, אפשר לחשוב על גבול.
אם המספר מעל 10 נניח שהוא פרק (מי שמע על עונה 99?). במידה והוא קטן מכך נניח שזאת עונה. בצורה כזו החלוקה האוטומטית תהיה עדינה יותר, למרות שגם פה ייתכנו כמובן אי דיוקים.
-
oshapir
-
- גורו

האם ניסית להפעיל את התוכנה ולראות אם מתקבל קובץ XML תקין (שלא חסרה שעת הסיום לתכנית) על מחשב אחר?drbrain כתב:אורן כשאתה אומר "יטופל בקרוב" לפי המודעה הקודמת - אולי תתיחס גם אליי ותנסה לראות מה ניתן לעשות איפה הבאג?oshapir כתב:הבעיה היא לא באתר HOT ולא אצל כולם...הבעיה ספציפית למשתמש אחד...מאד מוזר!pixies כתב:סתם רעיון - אם אין את המידע הזה מהאתר של הוט, אפשר לשים בשדה ה"stop" את ה"start" של התוכנית הבאה בלוח המשדרים...
אצלי, אגב, אין בעייה עם GBPVR. עובד מצויין....
אורן....
תודה...
ממליץ לך לבדוק על מחשב אחר או פשוט להתקין מכונה וירטואלית ולנסות להריץ בתוכה.
במידה ותראה כי הקובץ היוצא - תקין, אז סימן שיש משהו שמפריע במערכת שלך לתוכנה ולמצא אותו זה מאד קשה! בעיקר שלא קיבלתי דיווח על עוד מישהו עם תקלה דומה.
בכל מקרה, נסה, ואני אכין גרסה שאיתה אוכל לראות מה קורה צעד אחר צעד בזמן יצירת קובץ ה-XML אצלך - תקבל קישור למייל שלך...
אורן.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אני עדיין לא הצלחתי להכניס למדיה פורטל, למרות שנחמד לי בהלקטה ידנית ללא לוח משדרים שמפסיק לי את התוכנית באמצע.
מישהו יכול להרים הסבר קצר לגבי מדיה פורטל?
מישהו יכול להרים הסבר קצר לגבי מדיה פורטל?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
oshapir
-
- גורו

lebovitz כתב:אורן,
אם המספר מעל 10 נניח שהוא פרק (מי שמע על עונה 99?). במידה והוא קטן מכך נניח שזאת עונה. בצורה כזו החלוקה האוטומטית תהיה עדינה יותר, למרות שגם פה ייתכנו כמובן אי דיוקים....
ההתנצלות מתקבלת כמובן...הכל ברוח טובה
כדי לראות את המידע שזמין מאתר HOT פשוט להכנס לאתר שלהם, ללוח המשדרים, לחפש למשל בערוץ 2 את התכנית הספציפית וללחוץ עליה כדי לראות את כל המידע הזמין.
מה שמופיע זה מה שאני יכול "לעבוד" איתו כדי להוציא מידע מדוייק.
לגבי ה"גבול" שממנו והלאה זה מספר פרק ומתחתיו זה מספר עונה...אני חושש שזה יהיה אפילו יותר בעייתי ומבלבל...
יכול להיות שדוקא תמיד להפוך את המספר ל-פרק יהיה עדיף..אני אמשיך לחשוב על כך...אולי אמצא פתרון יצירתי
אורן.
- drbrain
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
אורן אני לא מתכוון להתבטא בצורה חריפה אגרסיבית וכו - סה"כ מנסה להעלות רעיונות
לגבי התוכנה עדיין לא ניסיתי - אנסה היום ואשלח משוב
לגבי התוכנה עדיין לא ניסיתי - אנסה היום ואשלח משוב
- קובי_ג
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 112
טוב, בקשה/ הצעה לשיפור
אני משתמש בMP ובממיר DTT, עד עכשיו השתמשתי בMegaEpg ואני שמח על התוכנה החדשה.
הבעיה היא שבקובץ XML שנוצר שמות הערוצים לא מתאים לשמות הערוצים כפי שמופיע בDTT, אחרי שהחלפתי בצורה ידנית את השמות בקובץ XML שהתוכנה יצרה זה עובד טוב,
אני מציע ליצור אופציה למשתמשי DTT ושהתוכנה תשמור את שם הערוץ בפורמט מתאים:
channel id="11" ---->channel id="isr1"
channel id="2" ---->channel id="isr2"
channel id="33" ---->channel id="isr3"
channel id="10" ---->channel id="isr10"
channel id="99" ---->channel id="knesset"
זה יכול לעזור לי הרבה,
אם יש אופציה לשנות את שמות הערוצים במדיה פורטל ואני לא יודע עליה, אני אשמח שתאירו את עיניי וזה גם יהיה פתרון לבעיה
אני משתמש בMP ובממיר DTT, עד עכשיו השתמשתי בMegaEpg ואני שמח על התוכנה החדשה.
הבעיה היא שבקובץ XML שנוצר שמות הערוצים לא מתאים לשמות הערוצים כפי שמופיע בDTT, אחרי שהחלפתי בצורה ידנית את השמות בקובץ XML שהתוכנה יצרה זה עובד טוב,
אני מציע ליצור אופציה למשתמשי DTT ושהתוכנה תשמור את שם הערוץ בפורמט מתאים:
channel id="11" ---->channel id="isr1"
channel id="2" ---->channel id="isr2"
channel id="33" ---->channel id="isr3"
channel id="10" ---->channel id="isr10"
channel id="99" ---->channel id="knesset"
זה יכול לעזור לי הרבה,
אם יש אופציה לשנות את שמות הערוצים במדיה פורטל ואני לא יודע עליה, אני אשמח שתאירו את עיניי וזה גם יהיה פתרון לבעיה
- lebovitz
-
- חבר פעיל מאוד

יש אופציה כזאת ב-MP.
כיום אני משתמש ב-FTR אז אני לא זוכר במדויק אבל בחלון של קינפוג ה-CLIENT, יש כפתור שלחיצה עליו מביאה למסך שבו ניתן לתרגם משם אחד לאחר. ניתן שם להריץ בדיקה על קובץ ה-XML ואם הוא מצא ותרגם נכון הוא יסמן את הערוצים בירוק.
כיום אני משתמש ב-FTR אז אני לא זוכר במדויק אבל בחלון של קינפוג ה-CLIENT, יש כפתור שלחיצה עליו מביאה למסך שבו ניתן לתרגם משם אחד לאחר. ניתן שם להריץ בדיקה על קובץ ה-XML ואם הוא מצא ותרגם נכון הוא יסמן את הערוצים בירוק.
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
קובי_ג
אתה סתם הסתבכת. אפשר לעשות הכל מההגדרות של מדיה פורטל.
EPG4CABLE כמו שהיא היום עובדת מעולה עם מדיה פורטל.
אתה סתם הסתבכת. אפשר לעשות הכל מההגדרות של מדיה פורטל.
EPG4CABLE כמו שהיא היום עובדת מעולה עם מדיה פורטל.
- קובי_ג
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, אני אחפש, אני התחלתי לעבוד עם המדיה פורטל רק לפני שבועיים כך שאני עדיין בתהליך למידה, אצלי אגב מאיזשהי סיבה לפני שמופיע שם הערוץ יש המספר 10000 מדיה פורטל היא ללא ספק תוכנה מעולה אבל יש לא מעט פרמטרים להתעסק איתם עד שהכל יעבוד טוב
- קובי_ג
-
- חבר פעיל מאוד

טוב,
אם מישהו נוסף הסתבך כמוני
בהגדרות של הtvserver בפלאגין של XmlTv צריך בלשונית של הMappings לבחור גם את הguide channel לכל ערוץ ואז לשמור
בצורה הזו אפשר להשתמש בEpg4Cable ללא שינויים נוספים
את המספר 10000 שהוא נותן לכל ערוץ ניתן לערוך בTv channels ע"י כניסה לedit של כל ערוץ
אם מישהו נוסף הסתבך כמוני
בהגדרות של הtvserver בפלאגין של XmlTv צריך בלשונית של הMappings לבחור גם את הguide channel לכל ערוץ ואז לשמור
בצורה הזו אפשר להשתמש בEpg4Cable ללא שינויים נוספים
את המספר 10000 שהוא נותן לכל ערוץ ניתן לערוך בTv channels ע"י כניסה לedit של כל ערוץ
- reformy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
אורן - רציתי להגיד תודה.
יש לי מכונת mythbuntu, הורדתי את גרסת הלינוקס שלך והתוכנה שלך עובדת פגז.
למי שמתעניין: בחרו בהגדרות תחת "קוד הערוץ" את "מספר הערוץ בממיר", ואז הכנסו ל- mythweb (או בקונפיגורציה הרגילה דרך הfrontend) ושנו את השדה "xmltvid" למספרים של הערוצים בממיר. לדוגמה, לי אין חיבור לכבלים או ללווין, רק דונגל ddt, ולכן יש לי חמישה ערוצים, וה- xmltvid שלהם הם 11, 22, 33, 99 ו-10.
עכשיו רק נותר להגדיר ב- crontab שיריץ את התוכנה פעם בכמה זמן, ושיריץ כמה דקות אחרי זה את ה-mythfilldatabase (מתוך המשתמש mythtv).
בהצלחה
למי שמתעניין: בחרו בהגדרות תחת "קוד הערוץ" את "מספר הערוץ בממיר", ואז הכנסו ל- mythweb (או בקונפיגורציה הרגילה דרך הfrontend) ושנו את השדה "xmltvid" למספרים של הערוצים בממיר. לדוגמה, לי אין חיבור לכבלים או ללווין, רק דונגל ddt, ולכן יש לי חמישה ערוצים, וה- xmltvid שלהם הם 11, 22, 33, 99 ו-10.
עכשיו רק נותר להגדיר ב- crontab שיריץ את התוכנה פעם בכמה זמן, ושיריץ כמה דקות אחרי זה את ה-mythfilldatabase (מתוך המשתמש mythtv).
בהצלחה
-
oshapir
-
- גורו

מחמם את הלב ומדרבן להמשיך ולתרום למען החברים באתר.reformy כתב:אורן - רציתי להגיד תודה.
בהצלחה...
תודה,
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
חייב לציין שוב שהתוכנה מעולה ומהירה באופן חסר תקדים. מורידה לוח משדרים ל-7 ימים וכ-40 תחנות בפחות מ-10 דקות. אצלי עובדת בובה. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
oshapir
-
- גורו

תמיד כיף לשמועpixies כתב:חייב לציין שוב שהתוכנה מעולה ומהירה באופן חסר תקדים. מורידה לוח משדרים ל-7 ימים וכ-40 תחנות בפחות מ-10 דקות. אצלי עובדת בובה....
תודה,
אורן.
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
אורן,
הנה דוגמא ממה שמתקבל מהתוכנה:
אני לא רואה איפיון לסדרה/פרק.. יכול להיות שהפרמטר של ההעברה לתת כותרת לא עובד אצלי?
הנה דוגמא ממה שמתקבל מהתוכנה:
קוד: בחירת הכל
- <programme start="20101210180000 +0200" stop="20101210182500 +0200" channel="477" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">מקום טוב באמצע 19. הפיינל פור</title>
<desc lang="he_IL">אין מידע</desc>
<category lang="he_IL">סדרה</category>
</programme>
- <programme start="20101210182500 +0200" stop="20101210191000 +0200" channel="477" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">טופ שף 4 15. האיחוד (אחרון)</title>
<desc lang="he_IL">אין מידע</desc>
<category lang="he_IL">תרבות בידור ומוסיקה</category>
</programme>