הדברים שמעצבנים אותי במכון כושר
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
מחייה את השירשור-מדריכים שדווקא עורכים אימוני trx אישיים ותופסים את הכל השטח של אזור הpulley והמתח- ולהמון זמן,ולא מאפשרים בכלל לאחרים להתאמן "רגיל".בחדר הכושר שלי,גרייט שייפ בתל אביב,עושים
את הקישקוש האופנתי התורן הזה של ה trx דווקא בשעות העמוסות,שבהן צריך את המכשירים שחוסמים גישה אליהם בגלל הדרעק הזה.בכלל-כל מיני "אופנות" מתחלפות בחדרי כושר מעצבנות אותי-פעם בכל חור היו תוקעים את הפיטבול,כשנרגעו עם זה הביאו את ה trx, ומה תהיה השטות התורנית שיכניסו? (וזה בדרך כלל מארה"ב).אני לא רוצה להכליל או להעליב-אבל נדיר מאוד שאני רואה בנים עורכים אימונים אישיים ב trx,כמעט תמיד בנות עושות אותם.מתי הן יבינו,שכדי להוריד את הת#ת,הן צריכות להרים ברזלים בדיוק כמו הבנים פלוס אירובי,ולהפסיק עם כל קישקוש כושר אופנתי שמביאים לכאן שרק מרוקן להן את הכיס בתשלום לאימון האישי ולא מעצב לא מחזק להן כלום??
את הקישקוש האופנתי התורן הזה של ה trx דווקא בשעות העמוסות,שבהן צריך את המכשירים שחוסמים גישה אליהם בגלל הדרעק הזה.בכלל-כל מיני "אופנות" מתחלפות בחדרי כושר מעצבנות אותי-פעם בכל חור היו תוקעים את הפיטבול,כשנרגעו עם זה הביאו את ה trx, ומה תהיה השטות התורנית שיכניסו? (וזה בדרך כלל מארה"ב).אני לא רוצה להכליל או להעליב-אבל נדיר מאוד שאני רואה בנים עורכים אימונים אישיים ב trx,כמעט תמיד בנות עושות אותם.מתי הן יבינו,שכדי להוריד את הת#ת,הן צריכות להרים ברזלים בדיוק כמו הבנים פלוס אירובי,ולהפסיק עם כל קישקוש כושר אופנתי שמביאים לכאן שרק מרוקן להן את הכיס בתשלום לאימון האישי ולא מעצב לא מחזק להן כלום??
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
בשביל להוריד את התחת צריך רק 2 דברים (כמו בכל דבר אחר הקשור להורדת משקל/שריפת שומנים) - לסגור את הפה ולהתאמן (ורצוי אירובי, לא אימוני כח, או לפחות שילוב של השניים עם אחוז גבוה כמה שניתן של אירובי). אפשר לרזות גם ללא אימון, רק ששילוב של השניים מביא לתוצאות מהירות יותר ולאורך חיים בריא יותר.
אני אישית שונא בחדרי כושר את אלו שלא טורחים להחזיר את המשקולות למקום, את אלו שעושים תרגיל על מכשיר ולא מוכנים לתת לאחרים להתאמן במקביל (הרי צריך זמן מנוחה בין הסטים בכל מקרה), וכמובן את אלו שלא גילו את נפלאות הדיאורדורנט
אני אישית שונא בחדרי כושר את אלו שלא טורחים להחזיר את המשקולות למקום, את אלו שעושים תרגיל על מכשיר ולא מוכנים לתת לאחרים להתאמן במקביל (הרי צריך זמן מנוחה בין הסטים בכל מקרה), וכמובן את אלו שלא גילו את נפלאות הדיאורדורנט
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
Crossfit
מרפא 90% מהעצבים שפרקתם כאן בשרשור, זה פשוט לא קורה שם.
מרפא 90% מהעצבים שפרקתם כאן בשרשור, זה פשוט לא קורה שם.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
הבעיה עם Crossfit שהוא מאוד לא נפוץ יחסית למכוני כושר. אימוני ה Crossfit הכי קרובים אלי הם במרחק של מעל 40 ק"מ, לא ממש מרחק ריאלי לעבור לאימון שאמור להתבצע -3-5 פעמים בשבוע.
- shay_bit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
מצטרף לשרשור ומחזק אותך! אלו שלא שמעו על דיאורדורנט הם אכן סיוט ופגע סביבתי!Huber כתב:בשביל להוריד את התחת צריך רק 2 דברים (כמו בכל דבר אחר הקשור להורדת משקל/שריפת שומנים) - לסגור את הפה ולהתאמן (ורצוי אירובי, לא אימוני כח, או לפחות שילוב של השניים עם אחוז גבוה כמה שניתן של אירובי). אפשר לרזות גם ללא אימון, רק ששילוב של השניים מביא לתוצאות מהירות יותר ולאורך חיים בריא יותר.
אני אישית שונא בחדרי כושר את אלו שלא טורחים להחזיר את המשקולות למקום, את אלו שעושים תרגיל על מכשיר ולא מוכנים לתת לאחרים להתאמן במקביל (הרי צריך זמן מנוחה בין הסטים בכל מקרה), וכמובן את אלו שלא גילו את נפלאות הדיאורדורנט...
אני מתאמן בספורטן אז האמת שיש שם דיי מספיק מכשירים מכל סוג ואנחנו כמעט ולא רבים ביננו ומתחרים על סטים. מה גם שהמדריכים אחלה ולי זה ממש חשוב שאני אבוא בסבבה להתאמן ואם אני צריך חיזוק או משהו אז יש למי לגשת.
בכלל אני איש של אהבה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
היום, בחזרה האחרונה של הסט האחרון של ה- BP, אני רואה אחד מתקרב לעזור לי. תוך כדי עבודה אני צועק עליו שלא יגע, הוא מתקדם. אני צועק עליו שוב שלא יגע. הוא ממשיך להתקרב. הוא מרים את המוט ותוך כדי אני צורח עליו שיעוף קיבינימט. המעשה הזה שלו גרם לי להוסיף את הסעיפים הבאים:
38. אנשים ששואלים אותי כמה זמן אני מתאמן.
39. אנשים ששואלים אותי שאלות.
40. אנשים.
38. אנשים ששואלים אותי כמה זמן אני מתאמן.
39. אנשים ששואלים אותי שאלות.
40. אנשים.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
בטח זה נכתב פה בעבר.
אבל גם אני ביקרתי היום בחדר כושר .
אידיוט תפס כיסא (היחידי עם שיפוע שלילי) , בין סט לסט לקח חמש דקות הפסקה ושיחק באייפון - הוא סה"כ עשה כפיפות בטן!
בנוסף אחד עשה deadlift של 10 סטים .
כל חזרה הוא דפק את המשקולות בריצפה בעוצמה.
כואב לי הראש!
אבל גם אני ביקרתי היום בחדר כושר .
אידיוט תפס כיסא (היחידי עם שיפוע שלילי) , בין סט לסט לקח חמש דקות הפסקה ושיחק באייפון - הוא סה"כ עשה כפיפות בטן!
בנוסף אחד עשה deadlift של 10 סטים .
כל חזרה הוא דפק את המשקולות בריצפה בעוצמה.
כואב לי הראש!
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
41) נערים שאוכלים קופסת טונה במלתחות. כאילו הסרחת של הזיעה לא מספיקה, צריך להוסיף את הארומה הזו. זוועה. כולל פעם שזב חוטם פתח קופסת טונה בשמן מעל הכיור והותיר בו ערימת גועל נפש שבא לך לרוץ לחפש אוויר צח.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
41. אנשים שמגיעים חצי שעה לפני הסגירה ומתפלאים שהמכון עומד להסגר. בדרך כלל זה קורה ביום שישי.