רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
MAL - לגבי הפתרונות העתידיים, סבבה, אם מישהו מוכן לא להוריד עדכונים יותר לקונסולה - שייטב לו. סוני הרי מומחים בלהוציא איזה עדכון שיהיה לך קריטי (סתם נניח - נתפרע - יתנו תמיכה בMKV אבל יבטלו את הדונגל הזה, מה יעשו אנשים?)
לגבי המשחקים - יש משחקים שכבר כיום ככה. סתם לדוגמא PAIN - אפשר לשחק בו בלי הרשת, אבל כל התוספות שהורדת לא יעבדו.
ואני לא מדבר בכלל על כך שיש לא מעט משחקים שמשחק הרשת אצלם זה החלק הכי מעניין. למשל BLUR.
מה עם עדכונים למשחקים וכד'...
גיא - מעבר להחלפה/מכירה באתר ניסית באתרים נוספים?
לגבי המשחקים - יש משחקים שכבר כיום ככה. סתם לדוגמא PAIN - אפשר לשחק בו בלי הרשת, אבל כל התוספות שהורדת לא יעבדו.
ואני לא מדבר בכלל על כך שיש לא מעט משחקים שמשחק הרשת אצלם זה החלק הכי מעניין. למשל BLUR.
מה עם עדכונים למשחקים וכד'...
גיא - מעבר להחלפה/מכירה באתר ניסית באתרים נוספים?
-
yigal33
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
חברה אתם צריכים להבין כרגע העובדה שהאקרים ניצחו את סוני ולסוני איין הרבה מה לעשות חוץ מחסימה תוכנתית
שגם פה אני מאמין שהאקרים יצליחו להתגבר עלייה אני לא רואה שום דרך לסוני להיתגבר על הדונגל הזה .
הפיתרון היחידי של סוני כרגע זה לעבור לשלב פיתוח הפלייסטיישן 4 .
שגם פה אני מאמין שהאקרים יצליחו להתגבר עלייה אני לא רואה שום דרך לסוני להיתגבר על הדונגל הזה .
הפיתרון היחידי של סוני כרגע זה לעבור לשלב פיתוח הפלייסטיישן 4 .
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אם ההאקרים כאלו מוצלחים - האם לא היו צריכים לגנוב את הדונגל הזה, נכון ?yigal33 כתב:חברה אתם צריכים להבין כרגע העובדה שהאקרים ניצחו את סוני ולסוני איין הרבה מה לעשות חוץ מחסימה תוכנתית
הפיתרון היחידי של סוני כרגע זה לעבור לשלב פיתוח הפלייסטיישן 4 ....
אני לא יודע מה הם יודעים שיש עליו, אבל סוני יודעים. מספיק אחד שיתחבר לרשת ויקבל נעילה, עד שזה יגיע לשאר, אני מאמין שיהיו לא מעט מושבתים.
בבקשה אל תקרא לזה פריצה, זה נטו גניבה. ההאקרים לא הצליחו לעשות כלום, כולל כלום.
זה רק מביא את סוני ואת מייקרוסופט לעבוד אך ורק ברשת, מה שאומר שהתחרות תעלה שלב בין הגנבים לחברות. אם היו פורצים נטו בשביל homebrew זה משהו אחד, אבל פורצים כדי לגנוב.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
סוני לא צריכים להוציא PS4 בשביל להתגבר על הפריצה בקונסולות חדשות. הם יכולים גם להוציא דגם חדש של PS3 עם שינויים ברמת החומרה שיחסמו את הדונגל הזה - כמו שעשו עם ה PSP וסוללת פנדורה.
- powder
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
קודם כל יש דבר שאתם לא מבינים, ושזה כסף לא גדל על העצים.
אולי התחביב שלכם זה גיימינג, ולקנות משחקים עושה לכם את זה.
בנאדם אחר, כמוני למשל משקיע כסף בדברים אחרים, בתחביבים אחרים, ואם אני קונה משחק לא נשאר לי כסף בכיס.
ולמי יש זמן להתחיל להתעסק עם הזמנות מחול עכשיו?.. כל המשחקים החדשים עדין יקרים באתרים הגדולים שפוטו וכו'
עכשיו תהיה אפשרות לשחק בכל המשחקים החדשים ובחינם, למשל משחקי ספורט, פיפא ופרו להנות משנהים ביחד, ולא להתכווח איזה משחק הכי טוב.
יהיה ניתן להוריד את הגרן טוריסמו החדש, מקס פיין, נייד פור ספיד הוט פרסוט, כול אוף דיוטי, GOW אנצרד' 1-2 וכל זה בחינם.
אתם רוצים לשלם על כל המשחקים האלה בזמן שאפשר בחינם בבקשה. כל זה בשביל שירות PSN מעפן שאין בו כלום, חוץ מדמאוים וטריילרים. כאן לא תצטרכו להוריד דמו, תוכלו להוריד את המשחק השלם בחינם, לא אהבתם ? זרקו אותו .
ועדין לא בטוח שסוני תיתן באנים כמו שאתם חושבים, זה מערכת שונה משל אקסבוקס,ופריצה שונה. בכל מקרה אני פשוט מנצח את כולם ברשת זה כבר ניהיה משעמם, אני מעדיף לשחק בכל משחק חדש שיצא ולהנות ממנו ולהעביר תזמן במיוחד בחורף\ מאשר לקנות משחק אחד כמו מפגר ולחרוש אותו עד שיצא לי מהאף.
סיימתי תמשחק, מחכה לי עוד משחק חדש על הדרך יותר מהנה ונוח!
אולי התחביב שלכם זה גיימינג, ולקנות משחקים עושה לכם את זה.
בנאדם אחר, כמוני למשל משקיע כסף בדברים אחרים, בתחביבים אחרים, ואם אני קונה משחק לא נשאר לי כסף בכיס.
ולמי יש זמן להתחיל להתעסק עם הזמנות מחול עכשיו?.. כל המשחקים החדשים עדין יקרים באתרים הגדולים שפוטו וכו'
עכשיו תהיה אפשרות לשחק בכל המשחקים החדשים ובחינם, למשל משחקי ספורט, פיפא ופרו להנות משנהים ביחד, ולא להתכווח איזה משחק הכי טוב.
יהיה ניתן להוריד את הגרן טוריסמו החדש, מקס פיין, נייד פור ספיד הוט פרסוט, כול אוף דיוטי, GOW אנצרד' 1-2 וכל זה בחינם.
אתם רוצים לשלם על כל המשחקים האלה בזמן שאפשר בחינם בבקשה. כל זה בשביל שירות PSN מעפן שאין בו כלום, חוץ מדמאוים וטריילרים. כאן לא תצטרכו להוריד דמו, תוכלו להוריד את המשחק השלם בחינם, לא אהבתם ? זרקו אותו .
ועדין לא בטוח שסוני תיתן באנים כמו שאתם חושבים, זה מערכת שונה משל אקסבוקס,ופריצה שונה. בכל מקרה אני פשוט מנצח את כולם ברשת זה כבר ניהיה משעמם, אני מעדיף לשחק בכל משחק חדש שיצא ולהנות ממנו ולהעביר תזמן במיוחד בחורף\ מאשר לקנות משחק אחד כמו מפגר ולחרוש אותו עד שיצא לי מהאף.
סיימתי תמשחק, מחכה לי עוד משחק חדש על הדרך יותר מהנה ונוח!
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
דווקא מבינים יופים ועובדים קשה מאוד בשבילו.
גיימינג זה מותרות ועניין של סדר עדיפויות.
בגלל אנשים כמוך גירסאות מתבטלות , סטודיויים נסגרים ומבמקום ליצור משחקים חדשים ומקוריים יוצרים אותם משחקים משעממים שוב ושוב כי זה בטוח יותר.
בקשר ל"זמן להזמין מחו"ל", בא נעשה תחרות - אני אקנה משחק אונליין ואשלם עליו - אתה תצא עם האוטו תיסע לקניון - תקנה משחק ותחזור הביתה.
נראה למי יקח יותר זמן, סגור?
(ואפילו יביאו לי את המשחק עד הבית)
בכ"א - אני לא אבא שלך ולא אחראי על החינוך שלך - אז בהצלחה בדרכך.
הכי חשוב - אל תצא פראייר - תדפוק את כולם
ואח"כ תתפלא למה אין PSN ישראלי ולמה משחקים עולים הרבה בארץ.
גיימינג זה מותרות ועניין של סדר עדיפויות.
בגלל אנשים כמוך גירסאות מתבטלות , סטודיויים נסגרים ומבמקום ליצור משחקים חדשים ומקוריים יוצרים אותם משחקים משעממים שוב ושוב כי זה בטוח יותר.
בקשר ל"זמן להזמין מחו"ל", בא נעשה תחרות - אני אקנה משחק אונליין ואשלם עליו - אתה תצא עם האוטו תיסע לקניון - תקנה משחק ותחזור הביתה.
נראה למי יקח יותר זמן, סגור?
(ואפילו יביאו לי את המשחק עד הבית)
בכ"א - אני לא אבא שלך ולא אחראי על החינוך שלך - אז בהצלחה בדרכך.
הכי חשוב - אל תצא פראייר - תדפוק את כולם
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תסלח לי, אבל השקפת העולם שלך אינפנטילית לחלוטין. באמת, לא בניסיון להעליב. אינפנטילי = ילדותי. לחשוב שמישהו מחלק משחקים בחינם זה אינפנטילי. המשחקים האלה לא מחולקים בחינם - הם נגנבים. אתה אומר שאתה משקיע כסף בדברים אחרים - למה אותם אתה לא גונב? התשובה היא פשוטה - את הדברים האחרים אי אפשר להוריד בקלות מהאינטרנט. אי אפשר להוריד מהאינטרנט דלק לאוטו, או לחם וחלב, אבל אם היה אפשר, אני מניח שהיית מוריד גם אותם ואומר בתמימות שמחלקים אותם בחינם באינטרנט, לא?
עכשיו נסתכל איך עובד העולם האמיתי: סוני מייצרת קונסולות, מוכרת אותן ברווח נמוך (גם זה חידוש, עד לא מזמן היא מכרה אותן בהפסד) ואת הכסף האמיתי עושה מתמלוגים על מכירות משחקים. האולפנים לא מרוויחים בכלל ממכירת קונסולות אלא רק ממכירת משחקים. ברגע שאנשים גונבים משחקים, לסוני יש פחות כסף ולאולפנים אין כסף בכלל. התוצאה היא שמשקיעים פחות במשחקים, כמו שקרה ב PSP שהרוב המוחלט של המשחקים בשבילה הם המיץ של הזבל.
נכון, המחירים בארץ מופקעים ואין להם שום הצדקה. זאת הסיבה שקונים משחקים בחו"ל. גם לא חייבים לשחק במשחק בשניה שהוא יצא, אפשר לחכות קצת ולשחק בו אחרי שהמחיר ירד, אבל אם מדובר במשחק שבו תשחק המון, הוא לא שווה לך את המחיר המלא (שהוא בערך כמו שתי הליכות זוגיות לקולנוע)?
עכשיו נסתכל איך עובד העולם האמיתי: סוני מייצרת קונסולות, מוכרת אותן ברווח נמוך (גם זה חידוש, עד לא מזמן היא מכרה אותן בהפסד) ואת הכסף האמיתי עושה מתמלוגים על מכירות משחקים. האולפנים לא מרוויחים בכלל ממכירת קונסולות אלא רק ממכירת משחקים. ברגע שאנשים גונבים משחקים, לסוני יש פחות כסף ולאולפנים אין כסף בכלל. התוצאה היא שמשקיעים פחות במשחקים, כמו שקרה ב PSP שהרוב המוחלט של המשחקים בשבילה הם המיץ של הזבל.
נכון, המחירים בארץ מופקעים ואין להם שום הצדקה. זאת הסיבה שקונים משחקים בחו"ל. גם לא חייבים לשחק במשחק בשניה שהוא יצא, אפשר לחכות קצת ולשחק בו אחרי שהמחיר ירד, אבל אם מדובר במשחק שבו תשחק המון, הוא לא שווה לך את המחיר המלא (שהוא בערך כמו שתי הליכות זוגיות לקולנוע)?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

טוב, בוא לא נהיה צדיקים לגמריי, בכל זאת אני משער שרובנו למשל לא קונים את כל הסרטים/סדרות...
הרעיון הוא פשוט - אם נותנים לנו משהו במחיר הגון - אנחנו מוכנים לשלם.
הרעיון הוא פשוט - אם נותנים לנו משהו במחיר הגון - אנחנו מוכנים לשלם.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מכיוון שאני משלם לא מעט על הסדרות והסרטים שאני גונב, אני יכול להגיד בוודאות שאם היה שירות של הזרמת סרטים וסדרות במחיר הגון בארץ הייתי משתמש בו.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
יש לך את האופציה לרכוש כרטיסי מתנה של itunes ולהשתמש בהם. נוח יותר והרבה יותר זול (לא משנה כמה אתה משלם בשביל לגנוב) לגנוב סדרות וסרטים. אם היית צריך לשלם את המחיר שבדר"כ גובים, זה היה יוצא לך הרבה יותר יקר.Malcontent כתב:מכיוון שאני משלם לא מעט על הסדרות והסרטים שאני גונב, אני יכול להגיד בוודאות שאם היה שירות של הזרמת סרטים וסדרות במחיר הגון בארץ הייתי משתמש בו....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יותר יקר, אבל לא בטוח שבהרבה. עדיין יש לי מנוי לאוזן השלישית מהתקופה שגרתי בתל אביב ועכשיו פשוט לא נח לנסוע למרכז תל אביב בשביל להחליף סרטים. מישהו מעוניין לקנות אותו, אגב?
בכל מקרה, אם יש שירות אינטרנטי כמו נטפליקס או הולו, זה לא פחות נח (וכנראה שאפילו יותר נח) מהורדות.
בכל מקרה, אם יש שירות אינטרנטי כמו נטפליקס או הולו, זה לא פחות נח (וכנראה שאפילו יותר נח) מהורדות.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

קרמריקה ואיתי - אני מוכן להעלות סקר ותראו שם: כמה אנשים מוכנים לשלם על שירות סדיר של הזרמת תכנים לבית. הרוב מוכן.
אגב, קרמריקה, אני לא ידעתי שאפשר לקנות כרטיסים של itunes לנושא זה.
בנושא הקונסולות - יש כל כך הרבה משחקים ומעט מאוד טובים, הסיבה היא הפירטיות וחוסר מוכנות של מפתחים לעבוד עבור הקונסולה הזו, עכשיו הפירטיות תהיה הסיבה ללמה לא מוכנים לעבוד - כי גם לא ישלמו כסף. powder, אני אשער שאתה ילד. אני עובד כמו חמור לא מעט שעות, גם בגילך עבדתי, וגם אז קניתי משחקים. תבחר מה אתה רוצה - להיות אחת שמוריד לפי משקל או משחק לפי איכות, מנסיון - הם לא הולכים יד ביד.
בנושא הקונסולות - יש כל כך הרבה משחקים ומעט מאוד טובים, הסיבה היא הפירטיות וחוסר מוכנות של מפתחים לעבוד עבור הקונסולה הזו, עכשיו הפירטיות תהיה הסיבה ללמה לא מוכנים לעבוד - כי גם לא ישלמו כסף. powder, אני אשער שאתה ילד. אני עובד כמו חמור לא מעט שעות, גם בגילך עבדתי, וגם אז קניתי משחקים. תבחר מה אתה רוצה - להיות אחת שמוריד לפי משקל או משחק לפי איכות, מנסיון - הם לא הולכים יד ביד.
Vocare Ad Regnum
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
powder,
כמו ש Malcontent כבר רשם למעלה - אתה גונב. זה לא "להוריד בחינם". אין דבר כזה בחינם..
זה שאתה לא משלם על זה לא הופך את זה לחינם - זו עדיין גניבה. אתה יכול להמשיך להצטדק עד מחר אבל העובדה הזו לא תשתנה.
אחרי שזה נאמר, אני חייב להודות שגם אני גנב. אני גונב לא מעט סרטים ופה ושם אפילו מוסיקה ומשחקים למחשב.
אבל, אני לא מצטדק ולא מנסה להסביר לאף אחד את השיקולים שלי כי זו בעיה שלי עם עצמי.
האמת היא שמשחקים ל PS3 אני שמח לקנות. זה נותן להם הרבה מאד ערך מוסף ומשמעות.
נכון, אני סטודנט תפרן שנוסע באוטו שעולה בערך כמו ה PS3 (לא מגזים) אבל עדיין רכשתי משחקים ונהנתי מזה.
מה שכן, העובדה שצריך לקנות ולא לגנוב די מצמצמת את אופציית "ההתפרעות" .
אני קונה רק משחקים שבעניי ממש שווים את הכסף שלי ונאלץ לוותר על לא מעט משחקים שרציתי
אבל מה לעשות, הם פשוט חרגו מהתקציב המאד מצומצם שלי.
חוץ מזה שמשחקים תמיד אפשר למכור. עד עכשיו מכרתי כל משחק שפרסמתי ביד2 די בקלות.
וכמובן שאפשר להחליף עם חברים אחרים או להלוות אחד לשני..
כמו ש Malcontent כבר רשם למעלה - אתה גונב. זה לא "להוריד בחינם". אין דבר כזה בחינם..
זה שאתה לא משלם על זה לא הופך את זה לחינם - זו עדיין גניבה. אתה יכול להמשיך להצטדק עד מחר אבל העובדה הזו לא תשתנה.
אחרי שזה נאמר, אני חייב להודות שגם אני גנב. אני גונב לא מעט סרטים ופה ושם אפילו מוסיקה ומשחקים למחשב.
אבל, אני לא מצטדק ולא מנסה להסביר לאף אחד את השיקולים שלי כי זו בעיה שלי עם עצמי.
האמת היא שמשחקים ל PS3 אני שמח לקנות. זה נותן להם הרבה מאד ערך מוסף ומשמעות.
נכון, אני סטודנט תפרן שנוסע באוטו שעולה בערך כמו ה PS3 (לא מגזים) אבל עדיין רכשתי משחקים ונהנתי מזה.
מה שכן, העובדה שצריך לקנות ולא לגנוב די מצמצמת את אופציית "ההתפרעות" .
אני קונה רק משחקים שבעניי ממש שווים את הכסף שלי ונאלץ לוותר על לא מעט משחקים שרציתי
אבל מה לעשות, הם פשוט חרגו מהתקציב המאד מצומצם שלי.
חוץ מזה שמשחקים תמיד אפשר למכור. עד עכשיו מכרתי כל משחק שפרסמתי ביד2 די בקלות.
וכמובן שאפשר להחליף עם חברים אחרים או להלוות אחד לשני..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

שאלה טובה לגבי סרטים - בגלל זה העליתי אותה. סרט צריך לעלות מאוד זול בכדי שזה יצא לרובנו שווה.
הבעייה בהזרמות ואחרים זה שחלקנו (הקטן) התרגלנו לאיכות של 1080P ופורמטים חדשים...
הבעייה בהזרמות ואחרים זה שחלקנו (הקטן) התרגלנו לאיכות של 1080P ופורמטים חדשים...
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

jacko-il, תנסה להיות סטונדט במשרה מלאה עם משכנתא וילד ורכב שעולה כבר כמו סוני 2
אבל ברצינות עכשיו - יש יותר טעם למה שקונים, וזה למה אני מוריד מלא דמואים, טועמים לפני כן. בכל אופן, גם משחקים שהרגשתי שנפלתי איתם כמו assasins creed מכרתי בזול או החלפתי עם חברים. אם רוצים תמיד יש אפשרות.
בנוגע למוסיקה - אני כבר לא מוריד, אני משמיע ביוטיוב, וכמעט לא מוסיף מוסיקה לאוסף. בנוגע לסרטים - או קולנוע או השכרה, ואני מחכה ליום שיפתחו שירות השכרות און ליין, אני אחגוג שם. אני מסרב להוריד באופן פעיל, הייתי עושה את זה פעם יותר עם מוסיקה וסרטים, היום כבר לא, פשוט מרגיש לא הוגן ואני רואה מרכזי פיתוח שנסגרים ומוצרים טובים בפוטנציאל שלא מגיע אליהם כסף.
אבל ברצינות עכשיו - יש יותר טעם למה שקונים, וזה למה אני מוריד מלא דמואים, טועמים לפני כן. בכל אופן, גם משחקים שהרגשתי שנפלתי איתם כמו assasins creed מכרתי בזול או החלפתי עם חברים. אם רוצים תמיד יש אפשרות.
בנוגע למוסיקה - אני כבר לא מוריד, אני משמיע ביוטיוב, וכמעט לא מוסיף מוסיקה לאוסף. בנוגע לסרטים - או קולנוע או השכרה, ואני מחכה ליום שיפתחו שירות השכרות און ליין, אני אחגוג שם. אני מסרב להוריד באופן פעיל, הייתי עושה את זה פעם יותר עם מוסיקה וסרטים, היום כבר לא, פשוט מרגיש לא הוגן ואני רואה מרכזי פיתוח שנסגרים ומוצרים טובים בפוטנציאל שלא מגיע אליהם כסף.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

tand - ברור לי שיהיו מלא אנשים שמוכנים
כאילו - מלא אנשים משלמים ליס/הוט בלי להבין למה - אני בטוח שבעד אותו סכום הם היו מוכנים לקבל VOD איכותי.
עדיין יהיו כאלה שיורידו.
תשמע - אנשים התרגלו לצריכה מטורפת!
במשהו כמו 10דולר לחודש (לא כולל תשתית וקו - אבל אותם אני אצטרך גם בשביל ההזרמה) אני רואה כ"כ הרבה סרטים וסדרות... יהיה קשה להתחרות בזה.
לדעתי - בסרטים וסדרות יש מצב שאנשים יסכימו. במוזיקה - הרבה פחות.
כאילו - מלא אנשים משלמים ליס/הוט בלי להבין למה - אני בטוח שבעד אותו סכום הם היו מוכנים לקבל VOD איכותי.
עדיין יהיו כאלה שיורידו.
תשמע - אנשים התרגלו לצריכה מטורפת!
במשהו כמו 10דולר לחודש (לא כולל תשתית וקו - אבל אותם אני אצטרך גם בשביל ההזרמה) אני רואה כ"כ הרבה סרטים וסדרות... יהיה קשה להתחרות בזה.
לדעתי - בסרטים וסדרות יש מצב שאנשים יסכימו. במוזיקה - הרבה פחות.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
ועכשיו שאתה יודע, תעשה את זה או שתמשיך לגנוב?TANDBERG כתב:קרמריקה ואיתי - אני מוכן להעלות סקר ותראו שם: כמה אנשים מוכנים לשלם על שירות סדיר של הזרמת תכנים לבית. הרוב מוכן.
....
סתם לצורך הדוגמא צפייה בעונה ממוצעת של סדרה בHD דרך ITUNES תעלה לך כמעט 40$, כשאתה צופה פרק פרק. אם אתה מחכה שהעונה תסתיים ורוכש את כולה, זה יורד לאזור ה30-35$. השכרת סרט (ללא אפשרות שמירת הסרט אצלך) תעלה לך כ8$ ולרוב אין אופציה לשכור סרט HD, ולכן כל סרט יעלה לך 20$.
זה מחיר שרובנו לא מוכנים לשלם עבור כל מה שאנחנו צופים (לפחות לא בכמות שאני צופה). אז יש כאלה שמסתפקים במה שיש בטלוויזיה, יש כאלה שמסתפקים בSD או באיכות ההזרמה של שירותים כמו NETFLIX או HULU PLUS (בעייתי מאוד בארץ בלי קשר לאיכות היחסית ירודה) ורובנו פשוט גונבים.
עזוב רגע את צורת ההתבטאות של הבחור כאן, הוא כנראה צעיר ומבטא את עצמו בצורה שהיא צורמת עבורך, העניין הוא שאתה מחליט שמשחקים אסור לגנוב ואילו סדרות וסרטים מותר. אתה גונב סדרות וסרטים, הוא גונב גם משחקים. קצת לא ברור לי על סמך מה אתה שופט אותו.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

זה בסדר - אנחנו כולנו בני אדם.
כל אחד שופט את השני על משהו. העיקר שכל אחד עושה מה שהוא מרגיש איתו טוב, ולא פוגע באחר.
העיקר אל תגנבו רמזור או נתיב או מחסום של רכבת
כל אחד שופט את השני על משהו. העיקר שכל אחד עושה מה שהוא מרגיש איתו טוב, ולא פוגע באחר.
העיקר אל תגנבו רמזור או נתיב או מחסום של רכבת
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
Itay_Pollak כתב:זה בסדר - אנחנו כולנו בני אדם.
העיקר אל תגנבו רמזור או נתיב או מחסום של רכבת...
עדיף אולי לשמור את הדיון הזה באמת לחדשות וידיעות שקשורות ל PS3 ולפירצה (לכאורה) עצמה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
א.אני לא מוריד לא משחקים (ל-WII) לא מוזיקה ולא סרטים ולא אני לא חייב להסביר למה.
ב.לאחרונה רציתי לקנות קונסולת WII ולא הצלחתי למצוא קונסולה לא פרוצה בחנויות ,למרות שבטלפון אמרו לי שיש כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שנגמר המלאי יהיה עוד כמה ימים לקחו טלפון אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו עד היום ,וזה חזר על עצמו בכמה חנויות שונות מהמובילות בענף, בנוסף כל המוכרים אבל כולם עם אותו משפט בדיוק "למה לך קונסולה לא פרוצה מה אתה רוצה לפרנס את חברות המשחקים" ואני פשוט לא מבין את המוכרים האלה עם הם היו מוכרים קונסולות לא פרוצות הם לא היו עושים יותר כסף ממחירת משחקים?
בסוף קניתי קונסולה יד 2 ממשהו שהביא מקנדה לא פרוצה ואני "נאלץ" לקנות משחקים מחו"ל גם בגלל שהקונסולה היא NTSC וגם כי פשוט בארץ אין משחקים למחירה כי אנשים בארץ "לא רוצים לפרנס את חברות המשחקים".
ב.לאחרונה רציתי לקנות קונסולת WII ולא הצלחתי למצוא קונסולה לא פרוצה בחנויות ,למרות שבטלפון אמרו לי שיש כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שנגמר המלאי יהיה עוד כמה ימים לקחו טלפון אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו עד היום ,וזה חזר על עצמו בכמה חנויות שונות מהמובילות בענף, בנוסף כל המוכרים אבל כולם עם אותו משפט בדיוק "למה לך קונסולה לא פרוצה מה אתה רוצה לפרנס את חברות המשחקים" ואני פשוט לא מבין את המוכרים האלה עם הם היו מוכרים קונסולות לא פרוצות הם לא היו עושים יותר כסף ממחירת משחקים?
בסוף קניתי קונסולה יד 2 ממשהו שהביא מקנדה לא פרוצה ואני "נאלץ" לקנות משחקים מחו"ל גם בגלל שהקונסולה היא NTSC וגם כי פשוט בארץ אין משחקים למחירה כי אנשים בארץ "לא רוצים לפרנס את חברות המשחקים".