UserName כתב:שום דבר לא יעזור חוץ מחרם צרכנים אבל אף אחד לא עושה את זה בסופו של דבר.
אין טעם לפנות ליס או להוט בעניין כי הם לא אחראיים על הערוץ אלא רק מכניסים את התדר שלהם לחבילה וכמו שצ'רלטון מבקשת מהחברות לעשות את הערוצים שלהם כפרמיום כך גם ספורט5 כמו ספורט5+ ביקשה מהחברות לעשות את הערוץ כפרמיום גם כן, יס לפחות עשתה חכם והכניסה שני ערוצים ב-35 ולא ערוץ אחד.
...
UserName - ועוד איך יס והוט אחראים. האם אתה אי פעם פנית לערוץ 5HD ושילמתה להם כסף? אתה משלם ליס או הוט עבור שידורי ספורט ב-HD והם חייבים לספק את מה שמכרו לך. לא מעניין אותי מי מפיק להם את זה. הרי לערוץ 5HD אי אפשר בכלל לפנות - אין להם שום כצובת או אתר משלהם - הם מתחבאים מאחורי יס והוט.
חוץ מזה, תהייה בטוח שיס והוט לוקחות אחוזים על כל צופה שמזמין את 5HD - כמו שהן לוקחות 50% על כל צופה שמזמין צ'רלטון.
לגבי ביטול הזמנת הערוץ - הייתי מבטל אותו בשמחה - אבל כשאני התחברתי ל-HD הוא היה חלק מהמבצע של YES וכלול בחבילה שלי. אם יהיו מוכנים לזכות אותי ב-35 ש"ח לחודש אני מבטל אותו אתמול.
...
יס והוט אחראים על אחזקת התדר, לא על התכנים שלו, ספורט5 מוכרים ליס\הוט את התדר שלהם בסכום גבוה כמו התדר הרגיל שלהם בשביל שהם יהיו כפרמיום, הוט ויס מוכרים את התדר הזה ב+ שקלים, היתרון של יס על פני הוט זה שה-35 ש"ח האלו מתפצלים לשני ערוצים.
...
יש הרבה אנשים (כולל אני) שהתחברו ל HD של יס רק בגלל שהם חשבו שהם באמת יראו שידורי ספורט באיכות HD (בינינו - את הסדרות והסרטים אפשר להוריד ב-HD מהאינטרנט בקלות - רק בגלל השידורים החיים שווה להתחבר ליס).
UserName - לפי הגישה שלך, מחר YES יכולה לפרסם שהיא משדרת את ערוץ 2 ו-10 ב- HD - ואח"כ אתה תגיד מה אתם רוצים מהם- יס רק מעבירה את הערוץ , היא לא אחראית לכך שהתוכן לא באיכות HD.
אני מצטט מהאתר של YES : " בואו להרגיש כאילו אתם במשחק ולהנות ממיטב רגעי הספורט המובילים באיכות HD" ובהמשך כתוב שמדובר בערוץ 5 YES .HD הם גם אלו שגובים את הכסף. אז אם הם מבטיחים משהו וגובים עליו כסף - הם אחראים לספק את הסחורה שהם הבטיחו. ואני חושב שכולם מסכימים שהם לא מספקים לנו "באיכות HD ". אז מצידי שישנו את הפרסום באתר שלהם ל" תהנו מאיכות SD משופרת" ויתנו לאנשים להחליט אם הם רוצים בעבור זה להתחבר אליהם או לא, או שיעמדו מאחורי מה שהם מבטיחים.
...
אתה בכלל קורא מה שאני כותב?
יס לא אחראית על התכנים של התדר (אפיק, ערוץ מה שתרצה),
היא מקבלת כסף מספורט5 בשביל להחזיק את התדר כפרמיום בשביל לגבות עליו יותר כסף כמו 5+.
יס סך הכל מעבירה את השידורים שלהם, היא לא אחראית לכך שהתכנים שם הם ב-HD בביטרייט של SD למרות שזה עובר אצלם היא לא יכולה לעשות כלום חוץ מלהפנות אליה בקשות, אותו דבר בהוט.
JCS
בקיצור יש תשובה סופית איפה הבעיה.כבר ניסו לעלות השערות,באיכות הצילומים של משחקי ליגה האליפות
כמו שנאמר שידורי ספורט בשנה אחרונה באיכות גבוהה,אין שום סיבה שבעולם, שמי שמשלם אקסטרה על אקסטרה בישביל זה,שלא יקבל את זה,באיכות מקס.,הבעיה שלרוב האנשים חרם צרכני או צלחת פרטית לא מתאים,תמיד יהיה להם מיליון תירוצים למה להם להמשיך לסבול
עכשיו חזרתי מהעבודה ראיתי את ה10 דקות האחרונות במשחק איטליה - ניו זילנד.
אולי זה החוסר לאחר שראיתי 9 משחקים רצופים. אבל יש לי תחושה שהאיכות של ערוץ 1, השתפרה.
כן כן, למרות שהאיכות הייתה מדהימה מלכתחילה, ניראה שיש עוד שיפור קטן, יש קלוזאפים על הפרצופים של המאמנים
ובכלל צילומים כאלה ואחרים שהשאירו אותי פעור פה...
ShayGTi כתב:עכשיו חזרתי מהעבודה ראיתי את ה10 דקות האחרונות במשחק איטליה - ניו זילנד.
אולי זה החוסר לאחר שראיתי 9 משחקים רצופים. אבל יש לי תחושה שהאיכות של ערוץ 1, השתפרה.
כן כן, למרות שהאיכות הייתה מדהימה מלכתחילה, ניראה שיש עוד שיפור קטן, יש קלוזאפים על הפרצופים של המאמנים
ובכלל צילומים כאלה ואחרים שהשאירו אותי פעור פה...
מישהו שם לב לזה?
...
אני חושב שאתה צודק. קשה להסביר ובכ"ז גם לי התמונה נראית עוד יותר טובה.
אני נהנה במיוחד מהחדות של הדשא.
אני רואה עכשיו ברזיל - חוף השנהב. האיכות השתפרה פלאי פלאים.ממש הוקוס פוקוס.הקרדיט לכל מי שהגיב פה ובאתרים אחרים ובתקשורת.אני לא אתפשר בפחות מיזה לא בליגה הספרדית ולא בצ׳מפיונס!!!
לא היה שום שיפור באיכות התמונה של 5 HD.
בכתבה ב YNET צויין שבוצע שיפור באיכות התמונה,אך בפועל לא
השתנה שום דבר.
היום איכות התמונה במשחק של איטליה-ניו זילנד הייתה הגבוה ביותר
מתחילת המונדיאל,שזה לפחות 5 רמות מעל האיכות של ברזיל-חוף השנהב.
נשארו עוד 5 משחקים לסבול את 5HD,ואז שלום ולא להתראות לערוץ הנחות הזה...
טוב אני שמח לראות שיש לי עין חדה. חשבתי שאני היחיד ששם לב שאני רואה שידור מעולה אבל בלי ירידות ביטרייט שאפיינו ת'שידורים הקודמים.
לגבי 5HD, המשחק בין ברזיל לחוף השנהב התחיל באיכות תמונה מצויינת, דומה מאוד ל1HD.
במחצית השניה אני לא יודע להסביר מה לעזאזל קרה אבל האיכות חזרה כמה צעדים אחורה ונראתה כמו כל שאר המשחקים ששודרו עד עכשיו ב5HD.
מה לעזאזל הם עושים שם במחלקה הטכנית שדופק את השידור בכזאת רמה? צריך להרים שם כמה אנשים על טיל!
ובלי הכתבה בYNET, מישהו בכלל היה שם עלינו? גם מחצית אחת נורמלית לא היינו מקבלים...