איטיות לא מוסברת ב בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #161 

nokobik כתב:בוודאי שיש אלטרנטיבה.
יש את CCC ואקספון שמאפשרות לך להתחבר אליהן ללא התחייבות.
מי שלא מרוצה, עוזב.
וזה בדיוק מה שאמור לתת להן את המוטיביציה לתת לך את השירות הטוב ביותר.
על בב"ל יש כל-כך הרבה תלונות כבר הרבה זמן, והגיע הזמן להראות להם שאנחנו לא פראיירים. ENOUGH IS ENOUGH!
תעברו לאחת משתי החברות האלה ותראו לכל השאר ש"השם" שלהן כבר לא מספיק.
...
אני מעוניין ב CCC אבל יש לי חוזה עם 014 ל עוד 1-2 או אפילו 3
אני איתם מ מתי ש 512KB היה נחשב ל מהיר ו1MB היה מקסימום ויקר בטירוף

אז כל פעם ששניתי חבילה יתחייבתי בלי לחשוב כי היתי מרוצה

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #162 

liranmishani כתב:nokobik צודק.
אנחנו כלקוחות מחוייבים לדאוג לאינטרס שלנו. אם אתה לא מרוצה מהחברה שלך, תעבור לחברה אחרת..
עידוד האלטרנטיבה במקרה הזו הוא מאוד חשוב! כאשר אתה עובר לחברה בלי התחייבות, דבר ראשון אתה מתחבר לחברה שרוב הסיכויים תתן לך שירות מצויין, זאת מכיוון שאתה יכול לעזוב אותה בכל רגע.. דבר שני אתה מעודד את השוק לעבוד בצורה של 'ללא התחייבות'. הרי אצלנו זה עובד בשיטת המצליח.. אפשר לקבוע התחייבות? נכבול את הלקוח לשנה. אתה יודע מה, למה שנה? בוא נעבור לשלוש שנים! ואנחנו חותמים על כל חוזה שהם נותנים לנו...

צריך לשים לזה סוף. אי אפשר לבוא בטענות לרגולטור כאשר אנחנו בעצמנו לא עושים כלום לשינוי המצב!
יש פה הזדמנות להיכנס לחברות שלא מחייבות אותך.. זו האלטרנטיבה!
...
צודק לגמרי.
אני בכלל לא מבין את הקטע של ההתחייבות, ובייחוד אצל חברות האינטרנט. כל חברה בעולם עלולה להפסיד אם לקוח עוזב אותה, בעיה שלה לא שלי. אז הפתרון סטייל ישראבלוף זה לכבול אותנו ועוד עם קנסות יציאה. הם בטח מתרצים בזה שהם קונים מראש רוחב פס מחברות בחו"ל, אבל מה זה בדיוק שונה מחברת ייצור מזון שקונה חומרי גלם שנה מראש? כדי לקנות במבה, "אסם" יחליטו פתאום שאני חייב לקנות מהם במשך שנה ואם לא אז הם ייקנסו אותי ? זה הרי מגוחך, אבל העיקרון אותו עקרון.

לגבי החברות ללא התחייבות, אני באמת מברך על הצעד הזה, אבל יחד עם זאת זוכר שפה זה עדיין ישראל.
מה בדיוק מבטיח שאחרי שהם ייראו כי טוב, והלקוחות ממשיכים להצטרף, הם לא יתקלקלו גם כן?
מה שצריך פה זה חקיקה ברורה, ולהפסיק את העושק הזה. אם אתם רוצים התחייבות שלנו, תתחייבו גם אתם לתת תמורה לתשלום.

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #163 

איך בדיוק עובד התעדוף של הגיימרים? ככל שיצטרפו לזה יותר אנשים זה אמור להיות פחות ופחות אפקטיבי וסתם יעלה את המחיר באופן כללי ללא תמורה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”