liranmishani כתב:nokobik צודק.
אנחנו כלקוחות מחוייבים לדאוג לאינטרס שלנו. אם אתה לא מרוצה מהחברה שלך, תעבור לחברה אחרת..
עידוד האלטרנטיבה במקרה הזו הוא מאוד חשוב! כאשר אתה עובר לחברה בלי התחייבות, דבר ראשון אתה מתחבר לחברה שרוב הסיכויים תתן לך שירות מצויין, זאת מכיוון שאתה יכול לעזוב אותה בכל רגע.. דבר שני אתה מעודד את השוק לעבוד בצורה של 'ללא התחייבות'. הרי אצלנו זה עובד בשיטת המצליח.. אפשר לקבוע התחייבות? נכבול את הלקוח לשנה. אתה יודע מה, למה שנה? בוא נעבור לשלוש שנים! ואנחנו חותמים על כל חוזה שהם נותנים לנו...
צריך לשים לזה סוף. אי אפשר לבוא בטענות לרגולטור כאשר אנחנו בעצמנו לא עושים כלום לשינוי המצב!
יש פה הזדמנות להיכנס לחברות שלא מחייבות אותך.. זו האלטרנטיבה!
...
צודק לגמרי.
אני בכלל לא מבין את הקטע של ההתחייבות, ובייחוד אצל חברות האינטרנט. כל חברה בעולם עלולה להפסיד אם לקוח עוזב אותה, בעיה שלה לא שלי. אז הפתרון סטייל ישראבלוף זה לכבול אותנו ועוד עם קנסות יציאה. הם בטח מתרצים בזה שהם קונים מראש רוחב פס מחברות בחו"ל, אבל מה זה בדיוק שונה מחברת ייצור מזון שקונה חומרי גלם שנה מראש? כדי לקנות במבה, "אסם" יחליטו פתאום שאני חייב לקנות מהם במשך שנה ואם לא אז הם ייקנסו אותי ? זה הרי מגוחך, אבל העיקרון אותו עקרון.
לגבי החברות ללא התחייבות, אני באמת מברך על הצעד הזה, אבל יחד עם זאת זוכר שפה זה עדיין ישראל.
מה בדיוק מבטיח שאחרי שהם ייראו כי טוב, והלקוחות ממשיכים להצטרף, הם לא יתקלקלו גם כן?
מה שצריך פה זה חקיקה ברורה, ולהפסיק את העושק הזה. אם אתם רוצים התחייבות שלנו, תתחייבו גם אתם לתת תמורה לתשלום.