יש אפשרות לשנות את שמות הכוננים הקשיחים ב-C200 ללא בעיות מיוחדות (הכוונה לבעיות זיהוי וגישה בעקבות השינוי)?
...
לגבי כונן USB חיצוני שמחובר למכשיר אני יכול להגיד שלפחות בגירסה האחרונה אין בעייה לשנות את שם הכונן אבל שמתי לב שבגירסה האחרונה הגישה למכשיר ה NMT דרך הרשת הוא על פי שם הכונן ולא על פי מספר הכונן.....כלומר עד גירסה האחרונה על מנת להתחבר לשיתופיות ב C-200 הייתי רושם משהו בסיגנון:
[left]\\Pch-c200\usb_drive_c-1\Video3[/left]
ומעכשיו אני רושם:
[left]\\Pch-c200\Video3\Video3 [/left]
כאשר Video3 זה שם הכונן שלי.
לכן, אם לדוגמה, אני משנה את שם כונן ה USB אצלי, זה מחייב אותי לשנות גם ב YAMJ את ספריית השיתופיות של התכנים שעליו לסרוק
Irus
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
שליחה
אני מתכוון לשני כוננים פנימיים בחיבור SATA, כשאחד מהם מוגדר ככונן המדיה הראשי ועליו מותקנים ה-NMT APPS.
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
Irus כתב:אני מתכוון לשני כוננים פנימיים בחיבור SATA, כשאחד מהם מוגדר ככונן המדיה הראשי ועליו מותקנים ה-NMT APPS.
...
כן הבנתי מהשאלה, אצלי בשימוש רק כונן פנימי אחד ולא ניסיתי לשנות לו את השם לכן למרות שההרגשה שזה יעבוד אין לי ידע נוסף
osherov
גורו Android
שליחה
אגב, טיפ שלמדתי היום שנוגע לכל משתמשי ה C-200,
על מנת לכבות את המכשיר (לחיצה על מקש Power מכניסה אותו ל sandby ולא מכבה אותו) יש ללחוץ על מקש ה Power ומייד אח"כ יש ללחוץ על מקש ה Delete. במידה ורכשתם את שלט ה IR אז על מנת לכבות את ה C-200 יש ללחוץ מספר שניות על מקש ה Power עד הכיבוי
אני עובד עם שלט RF, לחיצה קצרה מכניסה את המכשיר לסטנד-ביי (נורה כתומה), ולחיצה ארוכה (3 שניות) מכניסה אותו למצב של כיבוי מוחלט (נורה אדומה).
לפעמים, כשרוצים לאתחל את המכשיר כשהוא דלוק (ריענון לאחר שינוי הגדרות וכו'), צריך פשוט ללחוץ על POWER ומיד גם על EJECT (שני הכפתורים העליונים), והפופקורן יבצע אתחול ויעלה מחדש.
קוביס
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
שליחה
Irus כתב:אני עובד עם שלט RF, לחיצה קצרה מכניסה את המכשיר לסטנד-ביי (נורה כתומה), ולחיצה ארוכה (3 שניות) מכניסה אותו למצב של כיבוי מוחלט (נורה אדומה).
לפעמים, כשרוצים לאתחל את המכשיר כשהוא דלוק (ריענון לאחר שינוי הגדרות וכו'), צריך פשוט ללחוץ על POWER ומיד גם על EJECT (שני הכפתורים העליונים), והפופקורן יבצע אתחול ויעלה מחדש.
...
הי IRUS
גם אני עובד עם ה RF...
אצלי זה לא עובד... (כיבוי מלא בלחיצה ארוכה..) מחר אני ינסה עם DELETE...
קוביס
חבר פעיל מאוד
שליחה
osherov כתב:רגע,
נחזור שנייה להודעה הקודמת-קודמת....זאת עם הגדרות ה IP. אל תכניס שום דבר בשורות ה DNS וה DNS המשני ותשמור (אין צורך להגדיר כתובות של שרתי DNS, כנ"ל לגבי ההגדרות בראוטר)
...
הי אריה!
סבבה.. עשיתי מה שאמרת מבלי להכניס (לשנות) שום דבר בשורות ה DNS... וקיבלתי הערה.. "...כתובת IP שהזנת הוקצתה כבר למתאם אחר..." (ראה תמונה), אם לוחצים על כן.. כלום לא קורה = ( חוזרים לאותו מסך.. לא ניתן לשמור), אם לוחצים על לא אז יוצאים = (כנראה שנשמר ככה), בכל אופן.. אחרי אתחול וניסיון כניסה חוזר מקבלים הערה שלא נמצא... (ראה תמונה)..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי קוביס ב 23/05/2010 0:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
osherov
גורו Android
שליחה
קוביס כתב:
Irus כתב:אני עובד עם שלט RF, לחיצה קצרה מכניסה את המכשיר לסטנד-ביי (נורה כתומה), ולחיצה ארוכה (3 שניות) מכניסה אותו למצב של כיבוי מוחלט (נורה אדומה).
...
הי IRUS
גם אני עובד עם ה RF...
...
זה בסדר גם אצלי זה ככה,
כפתור ה Delete יעשה את העבודה, עלי
קוביס
חבר פעיל מאוד
שליחה
osherov כתב:
קוביס כתב:
...
הי IRUS
גם אני עובד עם ה RF...
...
זה בסדר גם אצלי זה ככה,
כפתור ה Delete יעשה את העבודה, עלי
...
מדהים כמה שטויות ודברים קטנים כאלה יכולים להיות שונים בין מכשירים זהים...
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
אצלי לא עובד ה-DELETE (וגם לא ה-EJECT).
עריכה:
שני המצבים עובדים, עשיתי את זה לא נכון.
צריך ללחוץ על ה-Power ולשחרר ומיד ללחוץ על אחד המקשים האחרים (Eject/Delete) ולשחרר.
אני ניסיתי ללחוץ עליהם בו זמנית.
theAman כתב:אצלי לא עובד ה-DELETE (וגם לא ה-EJECT).
עריכה:
צריך ללחוץ על ה-Power ולשחרר ומיד ללחוץ על אחד המקשים האחרים (Eject/Delete) ולשחרר.
תודה על הטיפ, חסך לי הליכה לכיוון הסטרימר בלילה
...
גם אצלי עובד (רק עם ה DELETE)... האמת שלא התאמצתי אפילו ללכת לסטרימר כל לילה...
osherov
גורו Android
שליחה
theAman כתב:אצלי לא עובד ה-DELETE (וגם לא ה-EJECT).
עריכה:
תודה על הטיפ, חסך לי הליכה לכיוון הסטרימר בלילה
...
גם אני עד היום ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים ביחד
Irus
חבר מביא חבר
שליחה
לחיצות בודדות ומהירות יעשו את העבודה...
על כפתור הכיבוי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה (כ-3 שניות) לכיבוי מוחלט.
osherov
גורו Android
שליחה
Irus כתב:לחיצות בודדות ומהירות יעשו את העבודה...
על כפתור הכיבוי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה (כ-3 שניות) לכיבוי מוחלט.
...
אצלי גם 3 דקות לחיצה על כפתור ה Power לא יכבה אותו אלא רק יכניס אותו ל standby
Irus
חבר מביא חבר
שליחה
תשמע, בדקתי את זה עכשיו, 3 שניות לחיצה רצופה על POWER, המכשיר נכבה, הנורה הכתומה מהבהבת לכמה שניות, הופכת לאדומה והמכשיר עובר לכיבוי מלא.
osherov
גורו Android
שליחה
Irus כתב:תשמע, בדקתי את זה עכשיו, 3 שניות לחיצה רצופה על POWER, המכשיר נכבה, הנורה הכתומה מהבהבת לכמה שניות, הופכת לאדומה והמכשיר עובר לכיבוי מלא.
...
כבר רשמתי בעבר שקראתי במספר פורומים שיש הבדל כלשהו בין המכשירים אשר גורם להם בעניין זה להתנהג באופן שונה (הרי כולנו יודעים ללחוץ על כפתור למשך 3 שניות ולראות מה קורה). אגב, גם בהוראות של ה C-200 אין איזכור לצורך ללחוץ על מקש Power למשך מספר שניות. בשלט ה IR לחיצה על ה Power למשך מספר שניות באמת מכבה אותו
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
זה לא עובד אצלי בוודאות (הלחיצה הארוכה), זה הדבר הראשון שבדקתי.