מפת בתי-הקפה של HTCafe
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
itzik_vip כתב:שתיתי היום אספרסו כפול ב: קפה לנדוור - בשדרות רוטשילד ת''א.
הקפה היה לא פחות ממדהיםמתוק מאוד ופירותי כמעט ולא הרגשתי חמיצות, ככה אני אוהב לשתות קפה.
הקפה הוגש בכוס 6 OZ זהה לכוס Arcaffè האולטימטיבית לטעמי הכוס קצת גדולה לאספרסו כפול אבל זה לא פגע בטעם הקפה, ניגשתי לבריסטה לחצתי לו את היד וקניתי 200 גרם תערובת הבית שיהיה קצת לבית וגם לעבודה
הציון שלי: 4/4...
שתיתי שם מספר פעמים (אפילו פעם עם מוטי) והקפה אכן היה טוב מאוד והוכן כהלכה.
אגב אני מאוד אוהב את הכוסות הפורצלן האלו, הן מאוד נוחות ומתאימות גם לקפוצ'ינו קטן וחזק כמו שאני אוהב.
עכשיו אני לוגם מתערובת הבית שלהם שהכנתי בעבודה שותה קפוצ'ינו ממש טעים אני אבדוק בערב איך האניטה משדרגת את התחושה בפה.
מעניין לדעת מה מכילה התערובת שלהם אני מניח שחלק מהתערבות מכילה: גואטמלה,קולומביה סופרימו,ברזיל סרדו מכיוון שראיתי במיכלי הקפה שלהם שהם מוכרים את הפולים האלה בנפרד.
אני חושב שהם קולים את הקפה, יש להם ברוטשילד קולה מקצועי בצבע אדום ליד מיכלי פולי הקפה.
כפיר כתב:
מעניין לדעת מה מכילה התערובת שלהם אני מניח שחלק מהתערבות מכילה: גואטמלה,קולומביה סופרימו,ברזיל סרדו מכיוון שראיתי במיכלי הקפה שלהם שהם מוכרים את הפולים האלה בנפרד.
אני חושב שהם קולים את הקפה, יש להם ברוטשילד קולה מקצועי בצבע אדום ליד מיכלי פולי הקפה.
כפיר כתב:
רכשתי אתמול כוסות כאלה ממיסטרל חיפשתי הרבה זמן כאלה שמח שמצאתיאגב אני מאוד אוהב את הכוסות הפורצלן האלו, הן מאוד נוחות ומתאימות גם לקפוצ'ינו קטן וחזק כמו שאני אוהב....
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כוונתי לפירסום אחוזי ארביקה-רובוסטה.כולם כותבים את זה.אני חושב שזה בלי זדון ופשוט בלי מספיק מחשבה כאשר הם כותבים דווקה על קפה טחון לטורקי-בוץ : 100% ארביקה ובטעם אספרסו.לא סתם צחקו פה כבר על תפריט שלהם אם תוספת טעם לקפה - 4 שקלים..
ואני מתכוון רק למה שמוצג באתר, לא בבית קפה
ואני מתכוון רק למה שמוצג באתר, לא בבית קפה
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 17/01/2011 17:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מעניין, לאספרסו שלהם יש טעם של קפה טורקי דחוס כזה... הזמנתי מהאתר של לנדוור וקיבלתי קפה לא הכי טרי ודי אנמי בטעם.
לא הכי התלהבתי.
לא הכי התלהבתי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
gedkoz כתב:לא יפה שהם לא מציינים מה יש בתערובת,"...
+1itzik_vip כתב:זכותם לא לפרסם מה יש בתערובת, בתי קפה נחשבים בדרך כלל לא מפרסמים את התערובות
שלהם מהסיבה
שהם לא רוצים שיחקו אותם
אם הייתי יודע מה התערובת של חומוס אבו חסן החיים שלי היו הרבה יותר טעימים אבל אני לא יודע...
gedkoz
אם אתה תסתכל לחברות ידועות איטלקיות אתה תירא שהם במקרה טוב כותבים שה יש ערביקה או ערביקה ורובוסטה בלי אחוזים
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני יודע למה יצא לא טעים. הדחיסה של טמפר שלך לא היתה מספיקהדבוטאנט כתב:... הזמנתי מהאתר של לנדוור וקיבלתי קפה לא הכי טרי ודי אנמי בטעם.
לא הכי התלהבתי....
אצלי פעם אחד קפה של אווה לא הייה אכי טרי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כן גם לי זה קרה. מוזר שאתה מזמין קפה מבית קלייה לבית כבן אדם פרטי והם שולחים לך את מה שתקוי להם במחסנים ולא משהו טרי.
לבית קפה הם יכולים לשלוח מה שבא להם כי גם ככה אף אחד לא שם לב.
לבית קפה הם יכולים לשלוח מה שבא להם כי גם ככה אף אחד לא שם לב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
דבוטנט, לא שמתי לב ששאלת, ארומה יש להם איזשהו מפעל בבית שמש, לשם הם מזמינים את הקפה, אני לא בטוח מה הסיבה שהם קונים בירקה, אבל אני יכול להגיד לך משהו קצת יותר תמוה, רם קונה בשוקחה וירקה בעיקר, אני אשלח לך אם אתה רוצה את הרשימה של מחירי הקפה של coffee imports שהיא חברה המריקאית שעוסקת בקניינות קפה ותראה שיותר זול לקנות אצל הערבים, תסתכל גם כאן http://www.ico.org/index.asp תראה את המחירים בצד שמאל.
דווקא אני ראיתי כמה חברות שאפילו פרסמו את סוג הפולים..לא נתנו יחס בניהם ..אבל הרבה פעמים מפרסמים את המקומות שמהם מגיעים הפולים..Lyonia כתב: אם אתה תסתכל לחברות ידועות איטלקיות אתה תירא שהם במקרה טוב כותבים שה יש ערביקה או ערביקה ורובוסטה בלי אחוזים...
נערך לאחרונה על ידי Oferot ב 18/01/2011 2:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
וואוLyonia כתב:תסתכלו למחירים של קפה ב10 שנים אחרונות בדולר לקילוגרם...
זה נראה כאילו אנחנו הולכים יפה יפה לקראת עליה נוספת.
מצד שני, הקפה היא הסחורה מס' 2 (נכון?) בעולם, ולכן היא לא רק משפיעה אלא גם מושפעת ממחירי סחורות אחרות. קראתי פעם שכמות יצור הקפה בעולם מספיקה בדיוק לביקוש. היות והביקוש לא באמת משתנה (אלא רק עולה לאט לאט), אז כל תנודה קטנטנה ביכולת היצור (שטפון, רעידת אדמה וכו') גורמת לקפיצה במחירי הקפה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -