oris74 כתב:...
...
חשבתי שאתה מגזים אז החלטתי לצפות - WTF?? אני חייב שמישהו שראה יסביר לי את הסוף..
...
אני יסביר לך בקצרה, מכיל המוווווון ספויילרים אז לא להמשיך מי שלא רוצה להרוס לעצמו את הסרט.
זהו סרט שמומלץ לראות פעם שנייה ואף שלישית על מנת לקלוט את כל הרמזים שמופיעים בו. הוא לא מתאים לכולם וכמובן שיש מסר.
הסרט מתאר מאבק פנימי של בן אדם עם עצמו. לאדם היה רומן בעבר עם אישה, רומן אשר נגמר אבל לא באמת נשכח. הדמות השניה (אנתוני) מסמלת את הרצון לבגוד והעכביש מתאר את עצם הבגידה (הסרט נפתח במועדון חשפנות, בתא פרטי עם חשפנית ועכביש). שים לב שבמהלך הסרט העכביש הולך וגדל כלומר הרצון לחזור לרומן הולך וגדל למרות ש לקראת הסוף אדם מצליח להרוג את אנתוני בתאונה (ואז יש גם קלוזאפ על החלון שמראה קור עכביש) בסוף כשהוא מוצא את המפתח בכיס הוא מחליט לשקר לאישתו וללכת למועדון חשפנות, שם העכביש הוא הגדול ביותר, כלומר הרצון לבגוד ניצח וכך נגמר הסרט.
כמובן שיש עוד המון נושאים בסרט כמו הדירה השניה, החלומות, שיחות הטלפון, האמא, הקריירת משחק שהוא ויתר עליה בשביל אישתו וההריון (6 חו'דשים מאז היה בסטודיו + אישתו בחודש השישי להריון) וכו.. לכל סצינה בסרט יש מטרה. בקיצור, ממש לא סרט פשוט ומומלץ רק לחובבי הזאנר (מתח \ פסיכולוגי )