יאלה שחר תני לגילי בראש
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
-
osherov
-
- גורו Android

צ'אקבטאדזה התעלפה במשחק מול ווז'ניאקי
טורניר דובאי: המדורגת 51 טופלה על המגרש עד שקמה על רגליה, אך פרשה ואיפשרה לדנית להעפיל לשלב הבא...

- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
נראה לי היא שמעה ששחר ניצחה וחיפשה דרך להתחמק
או שראתה את גילי ביציע
או שראתה את גילי ביציע
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
פיפ"א להתאחדות: הפסיקו לאלתר את עבודתו של פרננס בנבחרת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4030183,00.html
דווקא הייתי בטוח שקראתי לא מזמן משהו על זה שהעניין נפתר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4030183,00.html
דווקא הייתי בטוח שקראתי לא מזמן משהו על זה שהעניין נפתר.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אם המינוי של המאמן הזה לא היה עצוב הוא היה די משעשע.
אלעד
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
guyezra כתב: אני מקווה שמשחק הזוגות לא יעייף אותה יותר מדי לרבע הגמר (סיכוי גבוה שזו תהיה ויזניאקי)...
רק אם היא תתעייף היא תפסיד לוויזניאקי? מילא היית אומר "אני מקווה שוויזניאקי לא תתעייף במשחק הזוגות". זה כבר יותר הגיוני.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ויזניאקי היא לא קלייסטרס, הנין או הויליאמסיות.
פאר יכולה לתת פייט יפה מאוד ואף לנצח.
מה שכן, זה שפאר משתתפת במשחקי זוגות מוסיף לה הרבה עומס - היום יש לה שני משחקים, והמשחק נגד ויקמאייר היה ארוך וקשה.
ולא הבנתי את מה שרשמת במילא...
מה שכן, זה שפאר משתתפת במשחקי זוגות מוסיף לה הרבה עומס - היום יש לה שני משחקים, והמשחק נגד ויקמאייר היה ארוך וקשה.
ולא הבנתי את מה שרשמת במילא...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הבנת מצוין לפי התשובה שלך אבל אני לא מסכים איתך. זה אולי נכון שוויזניאקי היא לא מכונה כמו הבחורות הנ"ל אבל היא עדיין שתי דרגות מעל שחר.guyezra כתב:ויזניאקי היא לא קלייסטרס, הנין או הויליאמסיות.
ולא הבנתי את מה שרשמת במילא......
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
ווזניאקי ניצחה כמובן ותשחק ברבע נגד שחר.
שחר הפסידה בזוגות.
מלבד הכסף (על סיבוב שני שחר תקבל 3250 דולר. זה לא כסף גדול אבל זה בערך עלות מאמן לכזה טורניר...), זה מאפשר לה להתאמן.
הפעם זה לא יצא מוצלח, אבל בטורניר גדול, כשיש הרבה מתחרות, יש ימים שהיא לא עולה על המגרש כמעט, ואז זה במקום אימון.
שחר הפסידה בזוגות.
מלבד הכסף (על סיבוב שני שחר תקבל 3250 דולר. זה לא כסף גדול אבל זה בערך עלות מאמן לכזה טורניר...), זה מאפשר לה להתאמן.
הפעם זה לא יצא מוצלח, אבל בטורניר גדול, כשיש הרבה מתחרות, יש ימים שהיא לא עולה על המגרש כמעט, ואז זה במקום אימון.
ערן
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
למי שפספס,
השער המדהים של סניידר במשחק של הולנד נגד אוסטריה:
השער המדהים של סניידר במשחק של הולנד נגד אוסטריה:
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שחר פאר הפסידה כצפוי לוויזניאקי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תצ'מע,
למעט הרשימה שציינתי למעלה, הפער הוא רמה אחת וניתן לצימצום ביום נתון, כלומר יום טוב של שחר ויום חלש של היריבה.
(כמו שנה לי ניצחה את ויזניאקי והפסידה לויקמאייר)
מה שכן, שחר ממעטת לנצח מדורגות מעליה. אני מקווה שהטורני הזה ייתן לה דחיפה אחרי הפתיחה החלשה יחסית של השנה.
למעט הרשימה שציינתי למעלה, הפער הוא רמה אחת וניתן לצימצום ביום נתון, כלומר יום טוב של שחר ויום חלש של היריבה.
מה שכן, שחר ממעטת לנצח מדורגות מעליה. אני מקווה שהטורני הזה ייתן לה דחיפה אחרי הפתיחה החלשה יחסית של השנה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שלא תבין אותי לא נכון, אמנם קוראים לי גיל אבל להבדיל מגילי, אין לי שום דבר נגד פאר ואני אשמח אם תצליח.guyezra כתב:תצ'מע,
מה שכן, שחר ממעטת לנצח מדורגות מעליה. אני מקווה שהטורני הזה ייתן לה דחיפה אחרי הפתיחה החלשה יחסית של השנה....
יש לי באופן כללי בעיה עם הספורטאי הישראלי אבל פאר לא כל כך מייצגת אותו. היא סתם חסרה קצת כישרון כדי להגיע לטופ.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אני להבדיל חושב שחלק מאיתנו, כאוהדים ישראלים ובעיתונות, קצר סבלנות בנוגע לשחר.
לפני שנה וחצי היא הבינה שכדי להתפרנס מהספורט הזה לאורך זמן היא צריכה להתקדם לאט אבל בעקביות.
זה התבטא בעבודה אחרת באימונים, בניה אחרת של הגוף ושל לוח הטורנירים.
הזינוק הגיע יחסית מהר (בדירוג היא מקדימה כרגע את ונוס, הנין, קוזניצובה, שרפובה, איבנוביץ - כולן זוכות ג"ס שכרגע פצועות או בכושר פחות טוב ועוד כמה שהיא פחות או יותר באותה רמת משחק שלהן), וההתקדמות בתוצאות בשנה שעברה קצת מטעה.
המטרה שלה השנה היא שלבים גבוהים (חצי גמר וגמר) בטורנירים הגדולים.
עד עכשיו (אוסטרליה, דובאי) זה עוד לא קרה, אבל העונה עוד ארוכה, וימים יגידו אם אם היא תצליח לשמור על עקביות ברמה הגבוהה של שנה שעברה.
בענף הזה, כמו בעוד מקצועות ספורט מקצועני, צריך לא רק כשרון, אלא עקביות, והרבה סבלנות.
למזלה של שחר, אין בטניס נשים פדרר ונאדל שבקושי משאירים למתחרים אפילו פירורים.
תראו מי בעשיריה הראשונה - סקיאבונה ונה לי - שבמשך שנים דורגו מתחת שחר מגיעות לגמרים של ג"ס; ווזניאקי, זבונרבה וינקוביץ שלא זכו בג"ס, סטוסור אחרי שנים של קריירה בזוגות; רדואנסקה שרק חזרה מתקופת משבר, ונכון להיום לשחר יכולה לנצח ביום נתון, ואזרנקה - שתיהן צעירות משחר ובכיוון עליה.
גם קלייסטרס, הנין והווליאמסיות לא ישארו עוד הרבה שנים, כך ששחר, עם סבלנות, התמדה ושיפור איטי יכולה עוד להתקדם.
לפני שנה וחצי היא הבינה שכדי להתפרנס מהספורט הזה לאורך זמן היא צריכה להתקדם לאט אבל בעקביות.
זה התבטא בעבודה אחרת באימונים, בניה אחרת של הגוף ושל לוח הטורנירים.
הזינוק הגיע יחסית מהר (בדירוג היא מקדימה כרגע את ונוס, הנין, קוזניצובה, שרפובה, איבנוביץ - כולן זוכות ג"ס שכרגע פצועות או בכושר פחות טוב ועוד כמה שהיא פחות או יותר באותה רמת משחק שלהן), וההתקדמות בתוצאות בשנה שעברה קצת מטעה.
המטרה שלה השנה היא שלבים גבוהים (חצי גמר וגמר) בטורנירים הגדולים.
עד עכשיו (אוסטרליה, דובאי) זה עוד לא קרה, אבל העונה עוד ארוכה, וימים יגידו אם אם היא תצליח לשמור על עקביות ברמה הגבוהה של שנה שעברה.
בענף הזה, כמו בעוד מקצועות ספורט מקצועני, צריך לא רק כשרון, אלא עקביות, והרבה סבלנות.
למזלה של שחר, אין בטניס נשים פדרר ונאדל שבקושי משאירים למתחרים אפילו פירורים.
תראו מי בעשיריה הראשונה - סקיאבונה ונה לי - שבמשך שנים דורגו מתחת שחר מגיעות לגמרים של ג"ס; ווזניאקי, זבונרבה וינקוביץ שלא זכו בג"ס, סטוסור אחרי שנים של קריירה בזוגות; רדואנסקה שרק חזרה מתקופת משבר, ונכון להיום לשחר יכולה לנצח ביום נתון, ואזרנקה - שתיהן צעירות משחר ובכיוון עליה.
גם קלייסטרס, הנין והווליאמסיות לא ישארו עוד הרבה שנים, כך ששחר, עם סבלנות, התמדה ושיפור איטי יכולה עוד להתקדם.
ערן
-
osherov
-
- גורו Android

מסכים לכל מילה
כמו תמיד...רוב האנשים בארץ ידעו להאריך את ההישגים של שחר פאר הרבה אחרי שהיא תפרוש (או תרד מהשיא שלה).
רק אז בעתיד הם יצליחו לכמת את גודל ההישג המדהים הזה שלה
כמו תמיד...רוב האנשים בארץ ידעו להאריך את ההישגים של שחר פאר הרבה אחרי שהיא תפרוש (או תרד מהשיא שלה).
רק אז בעתיד הם יצליחו לכמת את גודל ההישג המדהים הזה שלה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

וזניאקי מנצחת את ינקובץ בחצי הגמר (היא אגב, גם חוזרת לראש הדירוג)
קטע משעשע מהמשחק, לינקוביץ עף המחבט מהיד ויזניאקי, שרק הייתה צריכה להחזיר את הכדור לתוך המגרש, מול ינקוביץ נטולת המחבט, העיפה את הכדור החוצה... ואז רצה לבדוק עם השופט אם לא היה צריך לעצור את המשחק...
לא הבנתי את הקטע עם אבא שלה, לא סותם את הפה לשנייה אחת בהפסקות.
קטע משעשע מהמשחק, לינקוביץ עף המחבט מהיד ויזניאקי, שרק הייתה צריכה להחזיר את הכדור לתוך המגרש, מול ינקוביץ נטולת המחבט, העיפה את הכדור החוצה... ואז רצה לבדוק עם השופט אם לא היה צריך לעצור את המשחק...
לא הבנתי את הקטע עם אבא שלה, לא סותם את הפה לשנייה אחת בהפסקות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

למעוניינים, שידור חי של חצי הגמר השני מדובאי.
פנטה (שניצחה את שחר באוסטרליה) מול קוזנצובה
פנטה (שניצחה את שחר באוסטרליה) מול קוזנצובה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

קוזנצובה הגברית משהו, מנצחת בשתי מערכות ותתמודד מחר מול ויזניאקי.
ריאל מדריד מובילים 1:0 על ולאנטה.
ריאל מדריד מובילים 1:0 על ולאנטה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אפרופו קוזנצובה הגברית משהו, שחר הגרילה אותה לסיבוב הראשון בדוחא 
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
יש כבר ברשת את ההטבעה של גריפין?