פחחחחחח. Ynet. לא היתי קונה מהם מסטיק בזוקה באריזה מקורית.guyezra כתב:הסרט קיבל ביקורת מהוללת ב-YNET
ביקורת שכמעט גרמה לי לראות אותו......
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
Knights of Badassdom
קבוצת גיקים שמשחקים ב LARP (משחקי תפקידים "מציאותיים") מזמין בטעות שד. עכשיו הם צריכים לתקן את אותה הטעות.
לפני הכל יש לציין שזהו B-MOVIE, עם כל המשתמע מכך, כולל אפקטים בינוניים עד גרועים, תסריט הזוי ומוזר ופה ושם יכולות משחק פשוט מעוררות גיחוך. מצד שני גם The Evil Dead עונה על כל הקריטריונים הללו והוא אחד מהסרטים שיותר נהניתי בהם.
מה שמשך אותי לצפות בסרט הנ"ל היא העובדה שבסרט מלוהקים לא מעט פרצופים מוכרים ובנהם פיטר דינקל (Game of Thrones), סאמר גלאו הנאווה שבעיניי נחשבת לאחת השחקניות היותר יפות כיום בטלוויזיה ועוד לא מעט שחקנים מוכרים (לפחות למי שצופה הרבה בסדרות) ואיכותיים.
אז האם לצפות? לדעתי האישית אם אתם לא גיקים בנשמה, מכורים ל B-MOVIES או שיחקתם בעברכם D&D (מה שעוזר להינות מהנוסטלגיה), אין לכם מה לחפש בסרט הנ"ל.
6/10
קבוצת גיקים שמשחקים ב LARP (משחקי תפקידים "מציאותיים") מזמין בטעות שד. עכשיו הם צריכים לתקן את אותה הטעות.
לפני הכל יש לציין שזהו B-MOVIE, עם כל המשתמע מכך, כולל אפקטים בינוניים עד גרועים, תסריט הזוי ומוזר ופה ושם יכולות משחק פשוט מעוררות גיחוך. מצד שני גם The Evil Dead עונה על כל הקריטריונים הללו והוא אחד מהסרטים שיותר נהניתי בהם.
מה שמשך אותי לצפות בסרט הנ"ל היא העובדה שבסרט מלוהקים לא מעט פרצופים מוכרים ובנהם פיטר דינקל (Game of Thrones), סאמר גלאו הנאווה שבעיניי נחשבת לאחת השחקניות היותר יפות כיום בטלוויזיה ועוד לא מעט שחקנים מוכרים (לפחות למי שצופה הרבה בסדרות) ואיכותיים.
אז האם לצפות? לדעתי האישית אם אתם לא גיקים בנשמה, מכורים ל B-MOVIES או שיחקתם בעברכם D&D (מה שעוזר להינות מהנוסטלגיה), אין לכם מה לחפש בסרט הנ"ל.
6/10
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
The Wolf of Wall Street
ליאונרדו דה קפריו בתפקיד של ברוקר נותן משחק מעולה למרות שלעיתים נראה שהוא נסחף ב over acting מסוים.
הסיפור סופר פה כמה וכמה פעמים.
מסכים שהסרט ארוך אך לא מעיק
לא נרדמנו ולא השתעממנו אבל לא יצאנו מגדרנו.
7/10
ליאונרדו דה קפריו בתפקיד של ברוקר נותן משחק מעולה למרות שלעיתים נראה שהוא נסחף ב over acting מסוים.
הסיפור סופר פה כמה וכמה פעמים.
מסכים שהסרט ארוך אך לא מעיק
לא נרדמנו ולא השתעממנו אבל לא יצאנו מגדרנו.
7/10
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
מסכים עם כל מילהziv_r כתב:Snowpiercer
לאחר ניסיון כושל לפתור את בעית החימום הגלובלי, כדור הארץ נכנס לקפאון ושארית האנושות מוצאת מחסה ברכבת משוכללת אשר נוסעת מסביב לעולם. ברכבת יש מעמדות, אסירים מאחורה ועשירים מקדימה. זהו סיפורו של מנהיג המרד (כריס אוונס אשר מוכר מ- The Avengers, Captain America, Fantastic Four) אשר מואס ברעב, קור ובהתעללויות אשר האנשים עוברים ומנסה לשים קץ לזה.
בזיון. רק ככה ניתן להסביר את הסרט. אני מתפלא שאוונס אשר מוכר משוברי קופות במאות מיליוני דולרים, הסכים להראות את פניו בסרט דל תקציב ועלוב שכזה. אוונס גם לא משחק פה בתפקיד מוביל, אלא סתם כשריר לא גדול מידי ולא חכם מידי. הסרט עצמו עלוב, עם סצנות מוזרות ואחרות שלא מובילות לכלום. בסך הכל יש לנו קבוצה של אנשים אשר מנסה להגיע קדימה ברכבת, למה זה לוקח שעתיים של סרט?! מה כל הפתטיות הזאת עם הנסיון להציג עומק עם מפעיל הרכבת? בזבוז אטומי של זמן. זה לא Snowpiercer, אלא Brainpiercer.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה 16:9
1/10...
....
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
Snowpiercer / רכבת הקרח
טוב את התקציר כולם מכירים אז אין טעם לספר אותו.
לגבי העלילה פה הייתי אומר שהסרט לא נופל מסרטים אחרים בזאנר כגון:
קבור Buried/ הקפאה Freezer.
העניין ששחקני הסרט נמצאים באותו מקום ולא זזים.
אבל מנסים להינצל מאותו המקום.
לגבי הסרט "רכבת הקרח" לדעתי הסרט יותר נמרץ יש בו יותר התפתחויות
משאר הסרטים שהזכרתי.. ויזואלי הסרט מרשים מבחינת האפקטים והנוף.
זאת דעתי בכל אופן.
זיו כתב ביקרות על הסרט ש" אוונס גם לא משחק פה בתפקיד מוביל"
אם אוונס "קרטיס" לא משחק תפקיד ראשי (מוביל) אז מי כן?
ציון שלי לסרט 7. בכל אופן אני נהנתי מאוד.
לגבי העלילה פה הייתי אומר שהסרט לא נופל מסרטים אחרים בזאנר כגון:
קבור Buried/ הקפאה Freezer.
העניין ששחקני הסרט נמצאים באותו מקום ולא זזים.
אבל מנסים להינצל מאותו המקום.
לגבי הסרט "רכבת הקרח" לדעתי הסרט יותר נמרץ יש בו יותר התפתחויות
זאת דעתי בכל אופן.
זיו כתב ביקרות על הסרט ש" אוונס גם לא משחק פה בתפקיד מוביל"
אם אוונס "קרטיס" לא משחק תפקיד ראשי (מוביל) אז מי כן?
ציון שלי לסרט 7. בכל אופן אני נהנתי מאוד.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Re: Snowpiercer / רכבת הקרח
תודה על הביקורת , תמיד טוב לקבל עוד חוות דעת .clubnet כתב:לגבי הסרט "רכבת הקרח" לדעתי הסרט יותר נמרץ יש בו יותר התפתחויות
ציון שלי לסרט 7. בכל אופן אני נהנתי מאוד....
אני אראה את הסרט במהלך הסופ"ש ואכתוב ביקורת בעצמי
שבת שלום לכל חברי הפורום
והמון שעות צפייה מהנות לכולנו
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
סוף סוף הצלחתי לראות עוד סרט (נורמלי) מתחילתו עד סופו.
סרט קלאסי (1967) - "כחום הלילה", חושב שראיתי פעם בטלוויזיה כילד, הפעם כמו שצריך ב-BD.
בלש שחום עור (סידני פואטיה) קשה עורף נקלע בטעות לחקירת רצח בעיירה דרומית נבערת וגזענית ולשיתוף פעולה מאולץ עם השריף המקומי (רוד סטייגר שלקח אוסקר מוצדק ביותר על משחקו).
סרט קצת עייף במונחים של ימינו, ממש לא לחובבי האקשן, גם אין איזה טוויסט מרשים בחקירה והסיפור מתרכז באינטראקציה בין הבלש השחור לאנשי העיירה ובמיוחד עם השריף.
לחובבי דרמה "של פעם" ומשחק משובח - 9/10.
סרט קלאסי (1967) - "כחום הלילה", חושב שראיתי פעם בטלוויזיה כילד, הפעם כמו שצריך ב-BD.
בלש שחום עור (סידני פואטיה) קשה עורף נקלע בטעות לחקירת רצח בעיירה דרומית נבערת וגזענית ולשיתוף פעולה מאולץ עם השריף המקומי (רוד סטייגר שלקח אוסקר מוצדק ביותר על משחקו).
סרט קצת עייף במונחים של ימינו, ממש לא לחובבי האקשן, גם אין איזה טוויסט מרשים בחקירה והסיפור מתרכז באינטראקציה בין הבלש השחור לאנשי העיירה ובמיוחד עם השריף.
לחובבי דרמה "של פעם" ומשחק משובח - 9/10.
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
The Lunchbox
http://www.imdb.com/title/tt2350496/
סרט הודי, אבל לא כמו שאתם חושבים.
סיפור על אישה שמכינה אוכל לבעלה ושולחת את האוכל במשלוח כל יום.
המנה מגיעה לגבר אחר ולאט לאט מתפתח קשר בין השניים.
סרט מרגש ועשוי טוב, ישנם גם רגעים מצחיקים. ממליץ.
8/10
http://www.imdb.com/title/tt2350496/
סרט הודי, אבל לא כמו שאתם חושבים.
סיפור על אישה שמכינה אוכל לבעלה ושולחת את האוכל במשלוח כל יום.
המנה מגיעה לגבר אחר ולאט לאט מתפתח קשר בין השניים.
סרט מרגש ועשוי טוב, ישנם גם רגעים מצחיקים. ממליץ.
8/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Snowpiercer
בעתיד קפוא בו המין האנוש נכחד ורק רכבת אחת מלאה בנוסעים שורדת, מלחמת מעמדות עומדת בפתח.
מודה שבתחילת הסרט חשבתי "הו, יופי, עוד סרט אפוקליפטי, כבר מעל שבוע לא היה לנו אחד שכזה", אך הציון הדי גבוה ב IMDB שיכנע אותי לתת לסרט סיכוי. בנוסף, בתחילת הסרט כל מה שעבר לי בראש היה "רכבת? באמת? נגמרו להם המיקומים לסרטים שכאלו? לא יותר הגיוני לשרוד בבונקר למשל? ולמה לעזאזל הם ממשיכים לנוע כל הזמן?". לפני שמישהו פה צועק "מה, איך פיספסת, הרכבת הינה אלגוריה למלחמת המעמדות המתמדת השוררת במין האנושי" - תנו לי להרגיע אתכם, את זה הבנתי מהשניה הראשונה. מה שכן, עצם העובדה שזמן קצר אל תוך הסרט הצלחתי לשכוח לגמרי מהשאלות הללו ולשקוע עמוק אל תוך הסרט ולהינות כמעט מכל רגע בו מוכיחה שמישהו פה עשה עבודה טובה למרות הצורך הדי חזק ב Suspension of disbelief.
בסרט מככבים כריס אוונס (שעושה עבודה סבירה, אך לא מדהימה - יותר התאים לו לשחק את גיבורי על), טילדה סווינטון (שמצליחה ליצור בצורה נפלאה דמות אנטוגינסטית מדהימה), ג'ון הארט הנפלא (שלא מקבל מספיק זמן מסך בסרט לטעמי), סונג קאנג-הו (שהינו שחקן די קבוע בסרטיו של הבמאי הנ"ל ובסרט הנ"ל גם שימש כאחד המפיקים) ועוד.
הבמאי של הסרט הוא ג'ון הו בונג, במאי קוריאני מדהים שעשה סרטים נפלאים (אם כי לעיתים די הזוים) אחרים כגון Mother המצויין, Memories of Murder הנפלא, The Host המעט הזוי ועוד, מוכיח שגם באולפן אמריקאי ובסרטו הראשון באנגלית הוא מצליח להבריק. הבמאי הנ"ל שידוע בנטיה שלו לשאיפה למושלמות גם בפרטים הקטנים, מציג שוב וירטואזיות נפלאה ומבסס את מעמדו כאחד מהבמאים הגדולים של דורנו, לפחות בעיניי.
גם האפקטים בסרט עשויים היטב, הקרבות מהנים והנופים עוצרי נשימה.
הסרט הזה עושה מה שאליסיום ניסה לעשות ונכשל צורה די מחפירה. אני די בטוח שאם היו נותנים לבמאי אמריקאי ליצור את הסרט הנ"ל, היינו מקבלים עוד פלופ במקום היצירה הנפלאה הזו שרק (כן, אין מה לחעשות, זאת עובדה) במאי שלא נכנע למיינסטרים ההוליוודי יכל ליצור.
אם עד עכשיו לא הבהרתי את עצמי, תנו לי להגיד את זה בפשטות, בעיניי זה אחד מהסרטים היותר מורכבים, חכמים, מהנים ומיוחדים שיצא לי לראות מזה זמן רב.
9/10
בעתיד קפוא בו המין האנוש נכחד ורק רכבת אחת מלאה בנוסעים שורדת, מלחמת מעמדות עומדת בפתח.
מודה שבתחילת הסרט חשבתי "הו, יופי, עוד סרט אפוקליפטי, כבר מעל שבוע לא היה לנו אחד שכזה", אך הציון הדי גבוה ב IMDB שיכנע אותי לתת לסרט סיכוי. בנוסף, בתחילת הסרט כל מה שעבר לי בראש היה "רכבת? באמת? נגמרו להם המיקומים לסרטים שכאלו? לא יותר הגיוני לשרוד בבונקר למשל? ולמה לעזאזל הם ממשיכים לנוע כל הזמן?". לפני שמישהו פה צועק "מה, איך פיספסת, הרכבת הינה אלגוריה למלחמת המעמדות המתמדת השוררת במין האנושי" - תנו לי להרגיע אתכם, את זה הבנתי מהשניה הראשונה. מה שכן, עצם העובדה שזמן קצר אל תוך הסרט הצלחתי לשכוח לגמרי מהשאלות הללו ולשקוע עמוק אל תוך הסרט ולהינות כמעט מכל רגע בו מוכיחה שמישהו פה עשה עבודה טובה למרות הצורך הדי חזק ב Suspension of disbelief.
בסרט מככבים כריס אוונס (שעושה עבודה סבירה, אך לא מדהימה - יותר התאים לו לשחק את גיבורי על), טילדה סווינטון (שמצליחה ליצור בצורה נפלאה דמות אנטוגינסטית מדהימה), ג'ון הארט הנפלא (שלא מקבל מספיק זמן מסך בסרט לטעמי), סונג קאנג-הו (שהינו שחקן די קבוע בסרטיו של הבמאי הנ"ל ובסרט הנ"ל גם שימש כאחד המפיקים) ועוד.
הבמאי של הסרט הוא ג'ון הו בונג, במאי קוריאני מדהים שעשה סרטים נפלאים (אם כי לעיתים די הזוים) אחרים כגון Mother המצויין, Memories of Murder הנפלא, The Host המעט הזוי ועוד, מוכיח שגם באולפן אמריקאי ובסרטו הראשון באנגלית הוא מצליח להבריק. הבמאי הנ"ל שידוע בנטיה שלו לשאיפה למושלמות גם בפרטים הקטנים, מציג שוב וירטואזיות נפלאה ומבסס את מעמדו כאחד מהבמאים הגדולים של דורנו, לפחות בעיניי.
גם האפקטים בסרט עשויים היטב, הקרבות מהנים והנופים עוצרי נשימה.
הסרט הזה עושה מה שאליסיום ניסה לעשות ונכשל צורה די מחפירה. אני די בטוח שאם היו נותנים לבמאי אמריקאי ליצור את הסרט הנ"ל, היינו מקבלים עוד פלופ במקום היצירה הנפלאה הזו שרק (כן, אין מה לחעשות, זאת עובדה) במאי שלא נכנע למיינסטרים ההוליוודי יכל ליצור.
אם עד עכשיו לא הבהרתי את עצמי, תנו לי להגיד את זה בפשטות, בעיניי זה אחד מהסרטים היותר מורכבים, חכמים, מהנים ומיוחדים שיצא לי לראות מזה זמן רב.
9/10
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 28/03/2014 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
די מסכים, אם כי משהו גרם לי לראות אותו עד הסוף (כנראה המוח העמוס שלא איפשר שום סרט דרמה) אז 3/10ziv_r כתב:Snowpiercer
לאחר ניסיון כושל לפתור את בעית החימום הגלובלי, כדור הארץ נכנס לקפאון ושארית האנושות מוצאת מחסה ברכבת משוכללת אשר נוסעת מסביב לעולם. ברכבת יש מעמדות, אסירים מאחורה ועשירים מקדימה. זהו סיפורו של מנהיג המרד (כריס אוונס אשר מוכר מ- The Avengers, Captain America, Fantastic Four) אשר מואס ברעב, קור ובהתעללויות אשר האנשים עוברים ומנסה לשים קץ לזה.
בזיון. רק ככה ניתן להסביר את הסרט. אני מתפלא שאוונס אשר מוכר משוברי קופות במאות מיליוני דולרים, הסכים להראות את פניו בסרט דל תקציב ועלוב שכזה. אוונס גם לא משחק פה בתפקיד מוביל, אלא סתם כשריר לא גדול מידי ולא חכם מידי. הסרט עצמו עלוב, עם סצנות מוזרות ואחרות שלא מובילות לכלום. בסך הכל יש לנו קבוצה של אנשים אשר מנסה להגיע קדימה ברכבת, למה זה לוקח שעתיים של סרט?! מה כל הפתטיות הזאת עם הנסיון להציג עומק עם מפעיל הרכבת? בזבוז אטומי של זמן. זה לא Snowpiercer, אלא Brainpiercer.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה 16:9
1/10...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

ד"א, אם החלטתם לצפות בסרט, כדאי לצפות בזה לפני כן:
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
נזכרתי בסרט שראיתי לפני "כחום הלילה"!
מדובר ב-Idiocracy המעט נשכח - ולא בצדק.
הסרט מבוסס באופן חופשי על הסיפור הקצר הקלאסי The march of morons ומתאר דיסטופיה עתידית שבו כל האוכלוסיה מטומטמת בגלל שהאינטיליגנטים הפסיקו להתרבות בזמן שהאהבלים עשו ילדים במרץ. הסיפור המקורי ציני עד כאב ואף אכזרי, הסרט בחר בנתיב הקומי לספר את הסיפור (בכל זאת הבמאי חתום גם על office space)
בדרך יש מסרים כלכליים וחברתיים פושרים, המשחק ברמה לא אחידה, אבל הסרט בסך הכל קליל וזורם, מלא רעיונות מבריקים ומצליח ברגעים מסוימים לסחוט צחוקים רמים. מדובר במקרה מאוד נדיר של קומדיית מד"ב שסך הכל עובדת לא רע.
7/10
מדובר ב-Idiocracy המעט נשכח - ולא בצדק.
הסרט מבוסס באופן חופשי על הסיפור הקצר הקלאסי The march of morons ומתאר דיסטופיה עתידית שבו כל האוכלוסיה מטומטמת בגלל שהאינטיליגנטים הפסיקו להתרבות בזמן שהאהבלים עשו ילדים במרץ. הסיפור המקורי ציני עד כאב ואף אכזרי, הסרט בחר בנתיב הקומי לספר את הסיפור (בכל זאת הבמאי חתום גם על office space)
בדרך יש מסרים כלכליים וחברתיים פושרים, המשחק ברמה לא אחידה, אבל הסרט בסך הכל קליל וזורם, מלא רעיונות מבריקים ומצליח ברגעים מסוימים לסחוט צחוקים רמים. מדובר במקרה מאוד נדיר של קומדיית מד"ב שסך הכל עובדת לא רע.
7/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
kick ass 2
חלש מאוד. מאכזב אחרי הראשון שהיה חביב. בכיכובה של אולגה קורילנקו הישראלית.
קיק אס מתאגד עם גיבורי העל כדי להילכם במאדרפאקר הרשע.
חלש מאוד. מאכזב אחרי הראשון שהיה חביב. בכיכובה של אולגה קורילנקו הישראלית.
קיק אס מתאגד עם גיבורי העל כדי להילכם במאדרפאקר הרשע.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

The Wolf of Wall Street
סרט שאפשר לסכם בשלוש מילים - סקס, סמים וכסף.
ליאונרדו דיקפריו עושה עבודה סבירה, הרבה עירום וסקס, פה ושם הצליח להעלות חיוך, לא הרבה מעבר. בסופם של השלוש שעות של הסרט הנ"ל (שלדעתי היו שעה לפחות אם לא יותר ארוכות מידיי), לא הצלחתי להבין מה כולם התרגשו מהסרט הזה ולמה הוא מקבל ציונים כ"כ גבוהים.
סביר.
6.9/10
סרט שאפשר לסכם בשלוש מילים - סקס, סמים וכסף.
ליאונרדו דיקפריו עושה עבודה סבירה, הרבה עירום וסקס, פה ושם הצליח להעלות חיוך, לא הרבה מעבר. בסופם של השלוש שעות של הסרט הנ"ל (שלדעתי היו שעה לפחות אם לא יותר ארוכות מידיי), לא הצלחתי להבין מה כולם התרגשו מהסרט הזה ולמה הוא מקבל ציונים כ"כ גבוהים.
סביר.
6.9/10
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
מסכיםHuber כתב:The Wolf of Wall Street
בסופם של השלוש שעות של הסרט הנ"ל (שלדעתי היו שעה לפחות אם לא יותר ארוכות מידיי), לא הצלחתי להבין מה כולם התרגשו מהסרט הזה ולמה הוא מקבל ציונים כ"כ גבוהים.
סביר.
6.9/10...
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

סרטון שממש מראה איך הכל התחיל אהבתיHuber כתב:ד"א, אם החלטתם לצפות בסרט, כדאי לצפות בזה לפני כן:
...
חבל שאת הפרומו לא הכניסו בתחילת הסרט.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
August Osage County
משפחה מאוקלהומה מתאספת בעקבות מוות האב,
תוך כדי ההתמודדות עם האבל צצים זיכרונות מטרידים מהעבר ...
ממש איני מבין כיצד הסרט קיבל 7.4 ב IMDB , כנראה רק המעריצים של ג'וליה רוברטס הצביעו
אין סוף דיאלוגים ושיחות מתישות בין בני המשפחה שלא מובילים לשום מקום
למרות המון שחקנים מפורסמים הסרט משעמם ולא מתקדם.
10\5
משפחה מאוקלהומה מתאספת בעקבות מוות האב,
תוך כדי ההתמודדות עם האבל צצים זיכרונות מטרידים מהעבר ...
ממש איני מבין כיצד הסרט קיבל 7.4 ב IMDB , כנראה רק המעריצים של ג'וליה רוברטס הצביעו
אין סוף דיאלוגים ושיחות מתישות בין בני המשפחה שלא מובילים לשום מקום
למרות המון שחקנים מפורסמים הסרט משעמם ולא מתקדם.
10\5
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Noah
סיפורו של נח ושל המבול.
עיבוד לסיפורו של נח והמבול. מי שמצפה לנאמנות למקור, רצוי שיתרחק, הסרט לוקח ה מ ו ן חירויות אומנותיות (מסתבר שסיפור הבריאה הוא בעצם אנלוגיה למפץ הגדול ולאבולוציה עפ"י יוצרי הסרט) ומשלב כל מיני דמויות, סיפורים צדדיים ועוד אל תוך הסיפור המיקראי. אני מניח שזה היה די צפוי, לפני הצפיה בסרט ניסיתי להבין איך הופכים סיפור כ"כ קצר לסרט מלא, וזו התשובה.
בסרט מככבים ראסל קרואו, אנטוני הופקינס, ג'ניפר קונלי (בתפקיד הראשון שלי שיצא לי לראות בה איננה מתפשטת), אמה ווטסון (אלוהים כמה שהרמיוני גדלה), ניק נולטי ועוד.
הבמאי הוא דרן ארונופסקי שהביא לנו כמה סרטים באמת מיוחדים כגון Requiem for a Dream,
Requiem for a Dream (2000)Pi (1998)T, Pi ועוד.
סה"כ סרט חביב ומהנה, אם כי היה עדיף לראות אותו בנוחות ביתי מאשר בקולנוע.
7/10
סיפורו של נח ושל המבול.
עיבוד לסיפורו של נח והמבול. מי שמצפה לנאמנות למקור, רצוי שיתרחק, הסרט לוקח ה מ ו ן חירויות אומנותיות (מסתבר שסיפור הבריאה הוא בעצם אנלוגיה למפץ הגדול ולאבולוציה עפ"י יוצרי הסרט) ומשלב כל מיני דמויות, סיפורים צדדיים ועוד אל תוך הסיפור המיקראי. אני מניח שזה היה די צפוי, לפני הצפיה בסרט ניסיתי להבין איך הופכים סיפור כ"כ קצר לסרט מלא, וזו התשובה.
בסרט מככבים ראסל קרואו, אנטוני הופקינס, ג'ניפר קונלי (בתפקיד הראשון שלי שיצא לי לראות בה איננה מתפשטת), אמה ווטסון (אלוהים כמה שהרמיוני גדלה), ניק נולטי ועוד.
הבמאי הוא דרן ארונופסקי שהביא לנו כמה סרטים באמת מיוחדים כגון Requiem for a Dream,
Requiem for a Dream (2000)Pi (1998)T, Pi ועוד.
סה"כ סרט חביב ומהנה, אם כי היה עדיף לראות אותו בנוחות ביתי מאשר בקולנוע.
7/10
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

Bad Country / ארץ רעה
הבלש באד קרטר תופס את הפושע ג'סי ווילנד, בעוון אחזקת נשקים וציאניד, אבל הבלש באד יודע
שהוא יכול להשתמש בג'סי בישביל לתפוס את כל הכנופייה שלו מהעבר.
מפה ואליך העניינים רק מסתבכים.
אז עוד סרט פשע של כנופייה שעוסקים מכל הבא ליד. רוצחים כל מי שנקלע בדרכם.
בסה"כ סרט שיגרתי לא משהו מיוחד.
ציון 5
שהוא יכול להשתמש בג'סי בישביל לתפוס את כל הכנופייה שלו מהעבר.
מפה ואליך העניינים רק מסתבכים.
אז עוד סרט פשע של כנופייה שעוסקים מכל הבא ליד. רוצחים כל מי שנקלע בדרכם.
בסה"כ סרט שיגרתי לא משהו מיוחד.
ציון 5
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46469
The Secret Life of Walter Mitty
וולטר מיטי (בן סטילר) הינו אדם אפרורי, עם שגרת חיים קבועה וכזה שלא עשה שום דבר ראוי לציון בחיים, הוא לא מצליח למצוא צלע נשית כשותפה לחייו ובכלל החיים שלו משעממים. כאשר המגזין בו הוא עובד עומד להסגר, הוא יוצא להרפתקה להשיג את תמונת השער האחרונה של העיתון המודפס.
סרט לכל המשפחה, עם מוסר השכל של לחיות את חיים, לא לפחד להעיז ושלא ידרכו עליכם. הנה, חסכתי לכם 110 דקות של דרמה-קומית משפחתית וכזאת שלא תרצו לאסוף את המשפחה עבורה.
פסקול DTS-HD Master Audio אשר יראה את גדולתו במשך 90 שניות לאורך 2 סצנות בלבד בסרט.
4/10
וולטר מיטי (בן סטילר) הינו אדם אפרורי, עם שגרת חיים קבועה וכזה שלא עשה שום דבר ראוי לציון בחיים, הוא לא מצליח למצוא צלע נשית כשותפה לחייו ובכלל החיים שלו משעממים. כאשר המגזין בו הוא עובד עומד להסגר, הוא יוצא להרפתקה להשיג את תמונת השער האחרונה של העיתון המודפס.
סרט לכל המשפחה, עם מוסר השכל של לחיות את חיים, לא לפחד להעיז ושלא ידרכו עליכם. הנה, חסכתי לכם 110 דקות של דרמה-קומית משפחתית וכזאת שלא תרצו לאסוף את המשפחה עבורה.
פסקול DTS-HD Master Audio אשר יראה את גדולתו במשך 90 שניות לאורך 2 סצנות בלבד בסרט.
4/10